Här har vi ännu en elevassistent som använder arbetstiden till att sexchatta med barn. Han skrev till vår fiktiva fjortonåring att han skulle penetrera henne både här och där. Samtidigt visade han gladeligen upp sitt könsorgan.

Vi tänkte att vi snabbar på processen lite så att skolan kan skydda eleverna från honom.  Alltså fick han ett meddelande med erbjudande om en ny padelpartner idag.

När han ringde upp så tog vi ett telefonsamtal om hans chattvanor. Mannen försökte med både det ena och det andra. Han blev väldigt upprörd när bilder som han skickat på elever tagna i en bowlinghall kom på tal. Han verkade inte förstå att klassens barn kanske inte vill följa med på bild. Inte heller tror han att förtroendet från elevernas föräldrar kommer att påverkas av hans chattande.

Telefonsamtal (OBS! två tysta pauser i samtalet)

 

Skola och anhöriga är informerade. Skolan kommer att vidta nödvändiga åtgärder. Familjen vill inte bli kontaktad.

Tack!

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

56 thoughts on “Elevassistenten som älskar ett barn (Napp #296) Lindesberg

 1. Men han hade ju redan sagt själv att han va på dumpen, sen när hon säger att hon kommer från Dumpen undrar han vad är Dumpen för något (?).

  Väldig lömsk kille. Bra jobbat, Sarah!

 2. Killen själv lät som om han behövde en assistent. Så himla tragiskt att det kan finnas så många pedofiler som lurar i buskarna.

 3. Han fick ett bryskt uppvaknande. Välförtjänt och inte en dag för tidigt.
  Svårt att tänka sig nån mer olämplig person att jobba med funktionshindrade barn. Jag förutsätter att han får sparken.

  1. Avstängd från sin tjänst och polisen var inkopplad sa de på p4 örebro igår eftermiddag. 👍

 4. Seriöst vem tror han att han är….. vilken idiot. Hur kan han tro att det på något sätt är ok vad han gjort. Idiot ! Så otroligt bra dumpen! vilket bra samtal.

 5. Plötsligt kom han ihåg sin fru/sin son och sitt arbete som innan fångsten var som bort blåsta.

  Stackars dessa anhöriga när denna ondska når dom, USCH.

 6. Men vilken patetisk typ. Kaxig och tycker inte att detta var något att prata om. Med en sån dålig insikt och förståelse för verkligheten och vad han gör mot barn, så är han kall och beräknande.
  Han är nog inte lika kaxig idag, om han har något förstånd.
  Får kalla kårar av att höra vad han jobbat med, utredning omgående.
  Dessa typers försvar om blixtförändring i sina beteenden, är så provocerande och idiotiskt dumt, det säger allt liksom.
  Bra jobbat Sara 😃👌🏻

 7. ”Är du dum på riktigt”, sa han med keuwken i högsta hugg. Suck.

  Alltså han låter så satans dryg. Han har tveklöst ingen som helst ånger eller insikt att han har gjort fel.

  Jag har fullt omdöme, jag ska absolut jobba med barn, jag har inte utsatt några barn. Så vilsen själ. Om om man nu kan låsa upp en telefon med ansikte så borde man också kunna LÅSA en telefon (permanent!) om kameran får syn på en snopp? ”Rosa organisk materia i from av ett russin upptäckt av -FORWARD FACING KAMERA-, *klick* och så landar bilden i Kiruna tillsammans med alla bilder från trafikkamerorna
  Tror det är något att spåna vidare på

  Hejja Dumpen! Och återigen; tack för allt ni gör!

 8. Inte nog med att han groomar ett barn. Han har inte hört talats om GDPR heller utan fotar skolbarn och skickar till okänd. Tänk om någon lever under skydd.
  Han gör många fel denna person.

 9. Jag blir både ledsen och förbannad att dessa kukfixerade äckel finns. Man plågas av tanken att det troligen finns hundratals barn och ungdomar som får sina liv förstörda pga dessa odjur. Tack Sara, Patrik och ni andra som orkar att aktivt göra något 🤗💕

 10. Asså Sara vad du är bäst! Hur kan du hålla lugnet när mannen säger att du är dum i huvudet?

 11. Det var först när det började brännas med hans fru som han började/blev nervös.
  Den här killen eller snarare gäddan är lite som ”Det går åt helvete med frugan gäddan”

  Hoppas att hans fallhöjd blir riktigt ordentlig.
  Tack Sara och Patrik och alla andra dumpen medarbetare att ni kämpar för allas våra barn.
  Hemskt att gäddab arvetar inom skolans värld.
  Om inte gäddans skola agerar och sparkar denna gädda så finns det inget hopp om Sverige och våra barn.

 12. Är han verkligen 26?? Tycker han ser ut å va en bit över 30 inte för de spelar roll för de är så vanligt dessa män ljuger om ålder ingen aning.

  Vill inte att frun ska veta men skickar ändå snoppbilder och sexchattar med någon annan än sin fru och försöker få till träff hade vart hemskt även om de var med en annan vuxen men ett barn?? Sedan är han så upprörd över att hans fru får reda på det.. kanske man får ta konsekvenser av sina handlingar. Om man gör sånt här så måste man vara redo för konsekvenser.

  Varför ber dom om att se din snopp? Betyder inte överhuvudtaget dom vill se det. Kan vara av nyfikenhet/destruktiva beteenden m.m

  Och kan sluta med detta! Otrevlig attityd mot Sara.. speciellt mot slutet av samtalet..

  Hoppas du informerade frun Sara!

 13. Vilken dum jävel. Han blåljuger om att han ska prata med frugan eftersom att han absolut inte vill att hon ska få veta och han fattar inte att dumpen kommer att ringa upp oavsett. Han kommer vara helt snopen när han till slut förstår att ni gav honom chansen att berätta eftersom att det är bättre för anhöriga att få höra det från pedofilen själv inledningsvis innan dumpen hör av sig. Han kommer att se så svag ut inför henne. Han blev väldigt lugn i samtalet när han felaktigt fick upplevelsen av att ni inte skulle ringa upp om han pratade med frugan. Han lyssnade inte. Hans mål med hela samtalet var att frugan inte skulle bli uppringd. Man hörde att inget som Sara sa fastnade i skallen. En massa ”ja” från honom för att göra Sara nöjd så att frugan möjligen skulle få slippa samtal. Korkad.

 14. ”Det får inte komma ut till min fru”. Ja, att leva ett dubbelliv är en sak men att göra det med barn är en annan. Äckligt.

 15. Wow, helt stört har gossen verkligen missat att Dumpen finns, hmm tydligen men nu vet han nog vad det är och vad det innebär ! Tragiskt för de närstående givetvis och det är nog bara att flytta från Linde alt. aldrig mer gå ut , eventuellt på nattetid kanske !

  1. Så gränslöst! Kanske dax för skolorna att ta upp ett avtal vid anställning. Att det inte är okej att man på något har en sexuell kontakt med barn, varken på nätet eller iriktiga världen. Ett avtal där det står ordagrant att om hen gör det, så leder det till omedelbar uppsägning. Kan verka självklart för de flesta, men tyvärr förstår vissa bara inte!

 16. Han är inte 26år gammal! Han är 41 år gammal…

  Hoppas innerligt att skolan sparkar honom nu och att vi blir av med honom i stan. Flytta långt ut i skogen så långt ifrån barn och familj de bara går så vi slipper denna människa. Bra jobbat att fånga in honom innan de hände något ännu värre!

 17. Ganska talande om hur vriden han är.. när Sara säger. ”Inga barn vill få snoppbilder skickade till sig”. Och han svara ”Men barnet bad om det ju”.

  Tanken att han jobbar med handikappade barn är jobbig!

 18. Hur fan kan man inte veta vad Dumpen är och hur de arbetar efter efter så här lång tid?
  Stackars fru!

 19. Varför tror män/pedofiler att kvinnor/barn blir kåta av att se deras errigerade organ ? Varför tror män/pedofiler att kvinnor/barn får orgasm med kuken i slidan ???? SUCK :/ Denne peddon tänker naturligtvis inte tala med frun . Hoppas skolan tar sitt ansvar .

  1. Jag är själv man och jag har aldrig någonsin trott att en kvinna skulle uppskatta en bild på en mans könsorgan. Jävla idioter! Hur i helvete kan man ens tro, ta sig friheten att skicka en bild på sin penis. Det är inte annat än äckligt! Jag skulle dessutom inte vilja ha ett kvinnligt könsorgan skickat till mig. I verkligheten är det en helt annan sak, ett samspel mellan man och kvinna. Men bilder i en chatt – 🤮

 20. Han låter precis som en person i min närhet som ALLTID ”förstår” och ”bedyrar” att han förstått och 45 minuter senare gör han exakt det vi kom överens om att han INTE skulle göra.

  Det här är en alldeles särdeles farlig gädda…

 21. Vilket jävla kioskmongo!
  Men här måste ni avslöja om han pratade med sin fru?🥶
  Mycket bra arbete Sara👏👏👏

 22. Tack Dumpen för att ni sätter stopp för dessa avskräven till människor som förstör liv!

 23. Ännu en kåt nolla som visar upp sig på bild med både ansikte och kuk. Snacka om totalt blåst, 26 år jo tjena mittbena, 40 skulle jag nog istället gissa. Manipulativ typ som söker småflickor, jobbar i skolan med barn!

 24. En fråga. Om man läser denna artikel från NA så anser polisen att ni har provocerat fram hans beteende och att dessa uthängningar försvårar för polisen.

  Hur ställer ni er till deras uttalanden?

  Personligen så tycker jag det är en katastrof att polisen uttalar sig på detta sätt.

  1. Hur kan man provocera någon till att flörta med ett barn? Jag hade inte kunnat bli provocerad till att flörta med barn för jag är ingen gädda.. då måste man ju vara lagd på ett speciellt sättt redan om man blir provocerad Så. Kom också ihåg att han kontakta
   Först redan när hon sa sin ålder hade han kunnat dra finns inga ursäkter , skränande om polisen sagt det där

 25. Han frågar Sara flera gånger om hon är dum i huvudet. Problemet ligger inte hos Sara.

  Sara, du gör fantastiska konfrontationer.

 26. Denna gädda har ingen självinsikt alls! Därför är han extra farlig för barn!

 27. vart ska man börja insikten på denna existerar inte alls , tycker han är en god förebild för barn , fotar barn o skickar till andra det får han inte göra . men han verkar tro det bara är sexuella bilder man inte får skicka på andra barn … ber dumpen att tänka på hans fru hon får inte veta för det förstör hans liv , nej han förstör sitt eget liv o frun bryr han sig inte om hon är mer en status för honom så han kan visa hej se så normal jag är . inter verkar han bry sig om sin familj alls utan bara tänker på sig själv . hade han haft gott omdöme hade han aldrig hamnat på dumpen. usch bra fångat åter igen dumpen !

  1. Och det tragiska med detta är att han ev kan komma att ”köpas ut” från sin fasta anställning som skattebetalare får betala. Finns flera fall. Hundratusentalskronor till någon miljon. HORRIBELT! Såna här fall borde straffas och bli av med jobb utan någon betalning.

 28. Lider med hans familj.. hans fru kommer behöva mycket stöd i detta. Tycker väldigt synd om henne som ska behöva gå igenom detta. Verkligen 0% man, som sviker sin fru och sitt barn på detta viset.

 29. Bara de att han är otrogen…..med barn plus han jobbar med barn nej gör om och gör rätt

 30. Älskar er!
  Ni gör ett fantastiskt jobb-exakt detta behövs i Sverige!
  Kommer swisha! Heja och applåder ❤️
  Älskar när dom äckliga männen står framför kameran och…..va? Neeej.

 31. Ni gör ett fantastiskt jobb, utan er hade dessa personer fortsatt våldta barn. Ni är bäst.

 32. kan inte låta bli att lyssna på detta flera gånger, här lär ni er hur en riktig psykopat fungerar, snacka om förnekelse och gasthlightings försök

 33. En man i 40-årsåldern, anställd vid två av kommunens skolor, avslöjades under torsdagen på sajten dumpen.se efter att han sexchattat med vad han trodde var en 14-årig flicka. Eftersom mannen arbetar med barn ansåg dumpens medarbetare att ärendet var så pass brådskande att man valde att konfrontera honom via telefon under torsdagen. Hans arbetsgivare är underrättad och mannen är i dag inte på sin arbetsplats.
  – Just nu arbetar vi i Barn- och utbildningsförvaltningens ledningsgrupp, vårt elevhälsoteam och personal från HR för att få klarhet i vad som har hänt och fatta de beslut som krävs. Det är en allvarlig situation, säger Åsa Jönsson, tf. verksamhetschef för grundskolan.

  https://lindenytt.com/nyheter/skolanstalld-tagen-ur-tjanst-efter-avslojad-sexchatt-pa-arbetstid-med-minderarig/

 34. Att höra honom nästla in sig mer och mer och mer är en ren fröjd.
  Denna resan tar slut här. Bra jobbat Sara !

  Det här med fotografiet i bowlinghallen, borde inte det omfattas av GDPR lagstiftningen ?

  Hur som helst. Han är så rökt nu !!! Ska det vara så svårt att hålla kuken i styr ?? Ett så dåligt omdöme som han visar så skall han inte vara i närheten av barn – inklusive sitt eget.

  Tänker BARA på sig själv och börjar nu inse vad som kommer att hända.
  ”Det är mitt yrke, det är mitt liv det här”…. Det borde du tänkt på innan du skickar snoppbilder till barn !!!!

  Återigen, mycket bra konfrontation Sara. Vad hände sedan ?
  Hur blev reaktionen när du pratade med frun ?
  Vad blev reaktionen när du pratade med rektorn ?

  Förhoppningsvis sitter han nu – ensam – utan familj, utan jobb och fattar att barn skall skyddas från sådana som honom. Förbannade pedofilsvin.

 35. Vilken rätt har han och andra killar att skicka dickpics till tjejer/kvinnor? Idioter

 36. Varenda jävla gång när verkligheten slår dessa pedofiler i ansiktet så hotar de med att ta sitt liv. Så först skall de utsätts barn och traumatisera dessa barn sen så sviker de sin familj och barn när sanningen uppdagas. Sen att de skall ta sitt liv uppå det. Hur jävla egoistisk får en person bli. Jag har jobbat i flera år med suicidprevention och varit med och sett till att räddat åtskilliga människor från att ta sina liv och fått vård i stället. Jag har även förlorat min mor och en vän i suicid så jag vet väldigt väl hur ont det gör när någon avslutar sitt liv. Fy fan för de som begår dessa övergrepp på barn på olika sätt i rent jävla egoistiska syften. Inte en tanke på barnet, barnets anhöriga, sin egna familj, barn, anhöriga, vänner, arbetskamrater, arbetsgivare osv osv
  Det är så enormt många som faktiskt drabbas av att en person som inte söker vård, som inte kan hålla sig från att utnyttja barn. Allt bara för att dessa pedofiler låter sin kåthet och girighet styra. Sen komma med att hota ta sitt liv när sanningen uppdagas. Fy satan vilka egoistiska svin!!

  1. Usch, lider med hans stackars fru som återigen blir sviken av sin fega ”man”, och denna gången är de ett BARN han tror han skriver/skickar bilder till. Man hoppas hon sparkar ut den lömska pedofilen med arslet före.

 37. Du är så grym Sara.

  Han verkar inte förstå allvaret i detta. Sorgligt att det finns så mycket män som håller på så här.

  Oh nej vi kvinnor uppskattar heller inte kukbilder från män. För vi vet att det skickas till höger och vänster.

 38. Jag tror jag smäller av- han frågar Sara” om HON är dum i huvudet på riktigt”- vem fan är det som är dum på riktigt här?? Och att han försöker tala om för Sara att hon inte skall kontakta hans Fru- det bestämmer väl inte han 🤬Hon har rätt att få veta att den hon älskar o har barn med faktiskt är ett vider… All kärlek till Frun o barnet- och TACK Sara för ditt lugn!

 39. Han förstår absolut ingenting av vad Sara pratar om! Han tror att han ”svarar rätt” men det blir så otroligt fel. Detta är nog den mest korkade och egoistiske gäddan hittills. Ibland är skadeglädjen men mest äkta glädjen – men här är det bara äkta glädje!

 40. Nej jag ljuger inte. Jag ljuger inte. Okej jag ljuger. Förstår inte vad det är för liv dessa herrar lever. Dessutom har dom fru och barn???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X