Stort tack till våra sponsorer som hjälper till att hålla oss rullande.

Sponsorer ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

”Sex” och sprit med ett barn verkade vara denne mannens melodi. När det inte blev som han tänkte så blev han jättearg. Han passade på att fota oss under konfrontationen för att sedan lägga upp våra bilder och gnälla i gruppen där han hittade vårt fiktiva barn.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

46 thoughts on “Vällingbyvreden (Napp #294)

 1. Har 95% av pedofilerna hörselnedsättning? Nästan samma i alla konfrontationer. Oavsett om de är födda här eller ej.

  Tydligt tecken på att man ljuger när man måste få extra tid att svara eller försöka missförstå frågan. Pinsam man.

  1. Dom har även lässvårigheter, jag 13-14 år skriver ofta barnet i
   chatten. De har dom flesta missat när Patrik och Sara konfrontera dom. Tack dumpen för att ni gör detta och visar upp
   dessa avskum.

 2. Patrik briljerar. Sara med. Gillar hur ni bemöter denna gädda. Vilken äcklig och sorglig profilbild han har. Ser ut som en rutten giftsvamp.
  Heja dumpen.se !

 3. Herre.. vilket stolpskott! Nivån på.. ja jag vet inte. Svårt med kommunikationen och samtidigt uppenbart att han förstår.. fast ändå inte(?) Ni var tappra men rätt snabbt betongvägg så lika bra släppa.. men han erkände iallafall att han ”skrev på en stor kvinna” så något obra har han ju gjort. Ja plus allt vidrigt i loggen också.

  Det blir en till swish.. Jalla!

  Bra jobbat! ⭐⭐⭐

 4. Här backar man redan vid profilbilden. 🤢
  Och inte fick han medhåll i chatten heller. Haha!

 5. Vilken äcklig person. Profilbilden också… Vissa förstår att allt kommer rasa för dem, den här pedofilen förstår ingenting men nu har han nog förstått.

 6. En av dom mest vidriga korkade äckel ni haffat,tar dom aldrig slut ? verkar ju snarare öka till antal,ni gör verkligen ett viktigt jobb tillsammans med era medarbetare,Tack för att ni gör det ni gör !

 7. Stöddig värre! Vi får se om han är lika stöddig, när han får fajtas med polis och rättsväsendet. Han ska sättas på plats!

 8. Vilken Grisajävel. Fyfan 😡 Ni är BÄST Dumpen.
  Tack för ni orkar kämpa för alla Barn ❤️

 9. Patrik och Sara, tack för ert fantastiska arbete och att ni inte är rädda, men var försiktiga.

 10. ”Vadå sexuellt?” Och så kollar man profilbilden. Ledsen, men du lurar ingen genom att spela dum.

 11. Vilken jävla idiot, på alla plan. Både före, under och efter konfrontationen.

 12. Ni är bäst. Ni gör ett sådant otroligt viktigt arbete. Sluta aldrig att leta upp och konfrontera dessa sjuka individer.
  Från en stolt sponsor och privatperson
  / M

 13. Man önskar att han verkligen ringt polisen och att dom hade kommit dit.
  Som flera här påpekat så är ju profilbilden ett varningens tecken. Stort tack till er att ni orkar konfrontera dessa dumhuvuden.

 14. synd han inte ringde polisen han upplever sig onekligen som ett offer och tror dessutom att han ska få medhåll från övriga . hur svårt kan det vara om du blir kontaktad av ett 14 årigt barn så blockerar man o anmäler till gruppen då dom uppenbarligen inte ska vara där man frågar inte vart dom vill bli knullade o erbjuder alkohol usch !

 15. Fan vilken obeskrivligt ociviliserad jävel och ljughals😖 Lika dum som ollonet på hans avatar, å så inbillar han sig att nån vettig varelse i denna just nu argan värld vill vara i hans olustiga sällskap och glo på hans knottriga ollon. Bra jobbat Dumpen, låt alla få se vilket billigt low-life han är.

 16. Kan lova att han kan flytande svenska och förstår när han står nere vid socialen för att få bidrag. Vilken pinsam individ! Vem fan söker barn i den åldern? Förstår inte hur man kan vara så besatt och dum i huvudet att man måste ha barn,unga oskyldiga barn. Det verkar aldrig ta slut,det minskar inte heller utan ökar hela tiden med videos på dessa våldtäktsmän och sjuka individer med sjuka tankar. Är er evigt tacksam för det jobbet ni gör för våra barn och utsatta ❤️Tack!

 17. På riktigt..Alltså hur många avskum finns därute egentligen, det tar aldrig slut. Otroligt vad dåligt pedofiler hör.. Tack för erat arbete Sara o Patrik

 18. Dom 2 sista bilderna i chatten längst ner är 2 underbara bilder. 2 st hjältar ❤️

 19. Det är omöjligt att inte bli provocerad. Jag har full förståelse att ni tappar tålamodet och man hör Patrik säga ”dumma jävel”. Det kändes som en hotfull situation. Var rädda om er! Det ni gör är otroligt beundransvärt! OM den där varelsen har en anställning hoppas jag att arbetsgivaren agerar.

 20. Han piss argument håller inte ens upp eftersom att åldersgränsen på kik är 13 år…..

  ”Kik är en meddelandetjänst som kan användas på telefoner såväl som iPad och iPod. … Tjänsten har en åldersgräns på 13 år.”

 21. Igen bra jobbat❤️❤️
  När det bli slut på idioter pedofiler?
  Dem kan inte läsa – SANT
  Dem kan inte skriva – SANT
  Dem har inte hjärnan – SANT
  Dem har inte hjärta – SANT

  Men ni har allt som behöver HJÄLTAR ❤️❤️ – SANT

 22. Ni är grymma! Vilket jäkla fantastiskt arbete ni utför! Ni gör det ni kan för att göra tillvaron säkrare för alla barn. Stort hjärta till bägge er!! ❤️❤️

  Önskar jag också kunnat hjälpa till på detta sätt, men min impulsiva sida samt psyke skulle aldrig bara kunna stå där så lugnt som ni gör när ni konfronterar de vidriga avskummen!

  Tack igen för ni gör det ni gör.
  Ni är bäst ❤️

 23. Riktigt otrevlig gädda, IQ skonummer 29, obefintlig insikt om vad han håller på med. Barn är SKYDDSOBJEKT, tack Dumpen!

 24. ”Jag ska polisanmäla dig.” Ja, vad bra idé! Polisen kommer att tycka så synd om peddot som blev filmad utan tillåtelse. Det är ju inte okej att skydda allmänheten…. eller hur?

  Varför tror de har vuxna männen att de kan stå över andra vuxna precis som de står över unga barn? Det är liksom vuxna som talar. Precis som Patrik sa, han är hopplös. Om jag hade tålamodet hade jag också konfronterat såna här sjuka människor.

 25. Tack för ert arbete! Detta är mitt Vällingby, ”min” parkering, ofattbart att se den i den här kontexten, vidrigt! Måtte denne man aldrig någonsin söka efter barn(eller kvinnor) igen! Skämmes!

 26. Älskar Sara, Älskar Patrik! ♥️
  Finns det något jag kan hjälpa er med? Bor i västervik, Småland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X