Stort tack till alla företag som hjälper till att hålla oss rullande.

Våra sponsorer ⬆️⬆️⬆️

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

Vårt fiktiva barn fick följa med som digitalt sällskap på såväl semester till Spanien som affärsresa till Malaga och Tyskland. Märkligt nog så har han trots VD-befattning inte gjort mycket annat än chattat med en av våra virtuella fjortonåringar.

 

Efter ett par veckor etablerade vacuumgäddan kontakt med ännu en virtuell fjortonåring. Detta barnet bodde geografiskt lite närmare. När de skulle bestämma träff blev mannen plötsligt väldigt nervös och funderade om det kanske var Dumpen som han kommunicerade med.

Han lugnade dock ner sig lite och när de hade pratat i telefon så gjorde han en smidig liten plan. Han tänkte att han lockar iväg barnet till en Willysbutik. På avstånd satt han och betraktade entrén i en anonym företagsbil. När vi knatade fram till bilen fick han dock väldigt bråttom iväg.

 

 

Som så många gånger innan är man alltså inte rädd att åka fast, inte rädd att såra sin familj, inte rädd att skada barnet. Bara rädd för att exponeras av Dumpen.

Familj är underrättad. Kontakta INTE familj. 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

38 thoughts on “Vacuumgäddan (Napp #293) Upplands Väsby

 1. Kilometerlånga chattar och älskling hit och dit, patetiskt. De börjar allt bli lite rädda nu alla pedofiler som groomar barn på nätet. Så roligt att de åker dit och hängs ut! Stackars de drabbade i familjen.

 2. Förstår inte hur ni orkar, hur ni kan hålla er ifrån det vi flesta tänker och vill med dessa människor (rep och ett högt träd innefattat).. Jag beundrar er verkligen av hela mitt hjärta! Fortsätt!! Och bra kämpat! All kärlek till er från mig och speciellt Patrik som jag vet varit med om liknande❤️❤️ mvh pappa Anton Frej

 3. Blir förbannad över hur många avarter av det mänskliga släktet som det finns!! Och att flera av dom har egna barn gör inte saken bättre!! Vad är det i deras sjuka hjärna som gör att dom verkligen tror att barn vill ha dom??? Handen på hjärtat så Lider jag med deras familjer, dom har ingen aning om deras man, partner eller pappa har för sig bakom deras ryggar. Helt plötsligt så får dom ett samtal från Sara eller Patrik som avslöjar bland det värsta dom någonsin kommer då höra. Den som finns i deras liv är en Pedofil och raggar på barn.!! Hela deras tillvaro slås bokstavligt talat i spillror på En sekund. Att pedoflernas liv förstörs kunde jag inte bry mig mindre om, dom har förbrukat All rätt till rättvisa eller annat. Men deras stackars sambos/fruar och barns liv förstörs Pga avskumens snedvridna drift. Sen att dom styrande inte kan få till en lag som gör det förbjudet att grooma barn på det sättet som dom alla gör som blir uthängda här på Dumpen! Hela rättssystemet är så snedvridet som det kan vara anser jag, och garanterat många med mig. Men ni gör ett helt suveränt jobb ska ni veta Patrik och Sara som gör detta för barnens skull.

 4. Jaha dags igen.
  Ännu en svensk man 40-55 som vill vara med barn.
  Vad fan är det frågan om?
  Vilka fan tror dem att de är?
  Har de så dålig självkänsla att dem måste vara med en fjortonåring eller går dem bara igång på att det är ett barn? Eller känner dem makt för att tjejen är så ung? Jag får inte ihop det. Han har en dotter själv? Fy fan! Blir bara förbannad
  Walk of shame blev drive of shame!

 5. Hur i glödheta kan dessa äckliga män tro att barn vill ha dom??
  Det är verkligen nåt jävla stort fel på cellerna i skallen!!
  Tack dumpen för allt ni gör.
  Beundransvärda!
  Jag sänder tankar med styrka till alla drabbade och till de anhöriga på båda sidor, kan inte ens föreställa mig hur deras liv vänds upp och ner. 😐
  Och till dessa äckliga män/pedofiler säger jag SÖK HJÄLP!!
  Ni är egoistiska, tänker på ert ego, när ni raserar andra! Fy vale.

 6. Ytterligare en gädda som tänker med k**en utan en tanke på sin egna familj eller att det var ett barn han tänkte träffa. Bra jobbat av alla på Dumpen.

 7. Ännu en utan impulskoll som väljer ödelägga sitt liv för att kunna bestiga en fiktiv fjortonåring. Och tur var väl att det just var ett fiktivt barn som annars fått sitt liv förstört för all framtid. Han lär ha ett och annat förklara för sin fru och arbetsgivare nu. Har själv blivit utsatt av både dagispersonal och min egen farmor och detta försvinner aldrig ur ens tankar tyvärr.

  1. Jag lider med dig! Fruktansvärt det som folk går igenom. Jag själv blev groomad/våldtagen och mer konturnerligt av en man i 38 års åldern när jag var nyss fyllda 13. Internet kan vara farligt minsann

 8. Jag är rädd att detta ska vara Dumpen…..
  Tydligt är dragningskraften för barn ännu större än rädslan för Dumpen.
  Varje gång de åker dit har ett barn klarat sig

 9. Så otroligt verklighetsfrånvänt att tro att någon under 18 skulle sukta efter honom å även någon i 20 års åldern hade tyckt han va mycket äldre.

 10. Man upphör aldrig att förvånas tyvärr, de finns i alla samhällsklasser!
  Detta är nog en av dessa som anser sig vara guds gåva till kvinnorna, nu även guds gåva till småflickorna, fy fan vilken äcklig jävel !

 11. Usch, dom är verkligen beredda att rasera så många liv, stackars familj.
  ”Barnet” i telefon låter så liten, och gubbjäveln dyker upp. Vidrigt.

 12. Otroligt.

  Så förmögen/framgångsrik – och ändå så dum i huvudet.

  Massor av foton av småborgerliga medelåldersaktiviteter tillsammans med hustrun och vänner. Han bryr sin inte ens om att de skymtar fram på bilderna.

  Han vill ta in ett barn att våldta i sin gubbiga värld.

 13. Bra jobbat!
  Ännu ett sv*n som får konsekvenser av sitt vidriga handlande ✔️
  Första chatten, att han inte ser igenom när en ung tjej emellanåt använder så vuxet språk, så gamla ord ?

 14. Dom blir tydligen inte tillräckligt rädda för dumpen då dom faktiskt kommer till platsen för att möta ett barn, vidrigt stark känsla dom måste ha för att förgripa sig på barn, starkare än känslan för rädsla.

  Bästa Dumpen ♥️♥️

 15. Tänk att nån kan upprepa flera ggr att han är rädd att åka dit för dumpen , men ändå dyker upp för att hoppas våldta ett barn . Målar upp som att världen är fel för att det är olagligt för vuxna gamla gubbar att gå på barn . Hur tänker man ens att barn vill vara med en gubbe och hur kan man svara att det är mysigt nån blir av med oskulden som 13 åring . Han bryr sig inte speciellt om sin familj heller utan är villiga att kasta både fru o barn under bussen bara han får träffa en 14 åring

 16. Så fräck är du att du tom skickar bilder där din frus fötter med målade naglar syns.
  Skickar omtanke till din stackars fru.

 17. Man blir alltid lika besviken när asen bara sticker därifrån. Men sjukt bra jobbat som vanligt

 18. Alltså om man är 55 år och säger att det kanske blir vi två till en fjortis. På riktigt. Har man stannat helt i utvecklingen eller Vad har man gemensamt med ett barn? och vad skulle han säga till sina anhöriga med den åldersskillnaden. Och jag saknar dig och älskar dig till någon man aldrig träffat. Pinsamt! Sluta skriv att du ska älska passionerat med en fjortonåring det är rena rama trauma för henne ditt äckel! Och prata alkohol med en som inte har åldern inne., skämmes! En som själv har en dotter borde veta bättre tyck man ju.

 19. Full koll på dumpen och ett arbete. Mindre eller ingen koll på vad impulskollen är tydligen..

 20. Bra jobba Dumpen. Arbeidet dere gjør for å trygge barn er uvurderlig ❤️ Elsker at dere sladdet den uskyldige hunden 😂👍

 21. Hur faan kan folk runt han inte se att arbetsdagarna består i chatt me barn? Så sjuk så inte ens risken att åka dit kan stoppa han. Skillsmässa och ett ssmtal med företagsledningen antar jag? Eller vill de ha en pedofil som far runt och repressenterar deras företag?

 22. Flashig snubbe!
  Möjligtvis en smula egocentrisk. Barnet, frugan, de egna barnen och alla andra struntar man fullständigt i.
  Hoppas vacuumbranschen blir en lite renare plats efter detta avslöjande.

 23. Bra Dumpen!
  Blir lika förvånad varje gång, hur kan man vilja ha ett sexuellt umgänge med barn?!
  Så sjukt, och vidrigt!

 24. Har alltid funderat på vad färgen på trosorna har för betydelse för dessa monster på nätet?

  Han frågade: Vad har du för färg på trosorna idag?

  Sedan låg han förmodligen o ruska tuppen med tankarna på färgen på trosorna. 😳

  Och han är inte ensam om att ställa den frågan.
  TYVÄRR!!!!

  Tror ni att hans fru frågar om färgen på hans kalsonger, när han är i Malaga o chattar med barn i Sverige?

 25. Glömde det viktigaste.😧
  Tack för ert arbete för att sätta dit dessa snuskgubbar som invaderar olika sidor på nätet. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Puss och kram till samtliga involverade på Dumpen. 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️
  Mvh från Myresö. 🌝

 26. Riktigt bisarr varelse det här, visar upp en massa drinkar🍹🍸, spritbutiker och andra futtiga detaljer ur sitt innehållslösa liv med en fru som förmodligen varit helt ovetandes vad för snusk maken håller med.

 27. De skickar ansiktsbilder på sej själva, och barnen skriver vad du är snygg, wow , stilig , osv. Hur kan de tro på det ?… vilken skev självbild…… Ta en xtra titt i spegeln Ha Ha

 28. Fy fan, ännu en äcklig gammal gubbe som vill känna sig åtråvärd för att ett barn ”gillar” honom. Han spelar ett högt spel för lite spänning i sin tråkiga tillvaro. Tyvärr är det frun och barnens tillvaro som omkullkastas och ruineras medans äckelgubben bara tycks bry sig om att rädda sitt egna ansikte…
  Dock inte så smart att hänga ut festbilder mm.
  Ger all styrka och mod till frun ❤️

 29. Fyfan! Otrohet är det värsta jag vet men att en vuxen människa tänder på barn tar fan priser!

 30. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
  Hur kan man vara så ego att man tycker att man har rätt att förstöra och skada ett barn, sin fru och sina egna barn???? Är så vidrigt 🤮
  Stackars stackars fru 😢

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X