Sponsorer

Stort tack till  https://www.stockholmsbilglas.com/

För att ni hjälper oss att hålla sidan rullande och reklamfri.

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

 

Hank var nervös för att träffa Dumpen. Alltså blev han lite chockad när Dumpen faktiskt dök upp istället för det barn som han hade bestämt träff med.

Med facit i hand så blir det inte bra att bestämma träff med barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

75 thoughts on “Hank (#292) Sundsvall

 1. Fyfan vilket jävla äckel du är…du förstår nog själv hur jävligt ditt liv kommer bli…och speciellt dina barns liv nu när detta kommer ut, jag lider med ditt/dina barn att de har en pappa som är pedofil…de kommer säkert få det jobbigt i skolan tyvärr av detta…finner inte mer ord!!!

 2. Suck 🙁 Panikattack . Riktigt , riktigt svin . Tänker bara på sig själv både här o i chatten. Tänker som de flesta enbart med kuken. Tack alla fiskare ! Tack allihop för att ni orkar.

 3. Grav ångest man bevittnar.. jobbigt att titta på. Usch. Det värsta är att han bara tycker synd om sig själv. Tack Dumpen
  Ni visar upp världen så som den är. I all sin råhet.

 4. 1700-nånting dagar på KIK. Man såg hur mycket han tog åt sig när Patrik pratade om män som gör detta år ut och år in. Han kanske bara hoppar över att radera..

 5. Ännu en till äcklig pedofil från Sundsvall 🤢🤮 Grymt bra jobbat Dumpen! 🙏

 6. Tack Patrik för att du återkommer till hur barnen känner,när de sätter sitt egna vuxna liv i totalt fokus

 7. Trots att man känner till både att det är olagligt att chatta med minderåriga – samt att Dumpen finns – så tar man ändå risken att rasera sitt eget liv, sitt familjeliv och andras liv för detta sjuka beteendet. Helt ofattbart. Tack Sara och Patrik för er kamp mot dessa vidriga as.

 8. Har kontakt med 10 barn genom olika appar.

  – Du har en dragning till barn!
  – Nej, jag har inte det.

  Hur kan deras förnekelse vara så stor?

  Bravo Dumpen!💪🏻

  1. Jo det är för han har 2 sidor. Det jag kallar för :Double of you leads to trouble for you. Och hör har vi bara ett väldigt grovt fall av detta. Han ör en av många som tror han kan bryta natur lagar, dela ut skit under radarn men inte förväntat sig drabbas av det själv. Enkelt agerar du uselt blir de därefter med

 9. Sara: Det börjar alltid med förnekelse
  Gädda: Nej det gör det inte

  Höjden av ironi

 10. De e verkligen helt otroligt hur dumma dessa gäddor är. Är rädda för dumpen och gör allt för att inte bli tagna av dom förutom att sluta försöka träffa barn…

 11. Manipulativ och livsfarlig lögnhals som ska tysta ner, prata bort, ha sympati, försöker ju t.o.m. spela ut Patrik och Sara mot varandra, vilket inte går jättebra för dom viker sig inte, men verkar van att få som han vill. Jag kräks när fjanten med sin mest manipulativa pedofilröst säger ”-titta här, titta här, titta här ”.
  Bra jobbat DUMPEN, fortsätt med ert viktiga arbete!

 12. Snacka om ågren! Satt och tänkte mig in i hans situation, inte för det är synd om honom, men tänk att få sån ångest att kallsvetten rinner på ryggen, det kliar av panikutslag på kroppen, halsen tjocknar av slem, hjärnan kokar över m.m. Intressanta reaktioner onekligen! Det skulle vara nyttigt för en sån här människa att få känna på den ångesten och det fruktansvärda själsliga lidande och trauma som ett övergrepp skapar hos ett barn eller offer överlag, själv har jag aldrig blivit utsatt för sådant tack och lov, så det är svårt för mig i min föreställningsvärld att veta hur jävligt det måste vara, men jag har så pass fantasi så jag kan tänka mig att många överlevare har ett sådant helvete att de t.o.m. väljer att bli ”avslutare” genom att ta sina liv, då ingen utväg ur mörkret är synlig. Det kommer den här mannen att förstå när hans egen ångest över att ha åkt fast, för det fulaste brottet man kan utföra: Att skada ett barn för all framtid! När hans ångest för det lagt sig först då kan han börja bearbeta vad verklig ångest hos ett offer innebär, man kan ju hoppas att det var första gången som de alltid säger, men verkligheten är nog tyvärr att det finns verkliga offer även här… Jag tackar barnens ”highwaymen” Bonnie & Clyde för ännu en fin insats att lägga till handlingarna. Och jag önskar denne förövare all lycka med sin rehabilitering, och hoppas att denna ”snytingen” tog tillräckligt hårt för att det aldrig ska hända igen! Våra barn måste få vara fredade! För att citera Björn Ranelid: ”Bär ditt barn som den sista droppen vatten” byt ut ditt mot våra, för vi har ett givet ansvar att agera även om det gäller någon annans barn som kan råka illa ut i livet. Våga ingripa!

  1. Hej Niklas, Den här typen av individer kommar aldrig förstå hur offer mår. De har inte den förmågan. Det du ser här på videon, ångest inför sin egen situation och självömkan, det är så långt man kommer med dessa individer. Deras empati är begränsad och de är helt likgiltiga inför offrens mående. Detta är många gånger svårt att ta in för en normalfungerande individ med förmåga till medkänsla och empati, något som förövare saknar. Det är den sorgliga verkligheten och därför behöver barnen till varje pris skyddas från dessa individer.
   Från en som träffat många förövare.

  2. Hur det känns:
   Känner sig helt värdelös eftersom det enda äcklen tänker på är vad de vill ”göra” med ens kropp. ”Är det här det enda jag duger till?”
   Blir behandlad som en ”sak”, inte som en människa.
   (Jag fick aldrig några bilder från män, men fick meddelanden.)

  3. Hej Niklas. Jag är en av de som under många år våldtagits av odjur så illa att jag fick vaginala skador och skador i ändtarmen. Jag blev upprepade gånger utsatt för händer runt min hals samtidigt som de ”satte på mig”
   Jag gick i lågstadiet och mellanstadiet när detta hände och jag har massvis med självmordsförsök bakom mig.
   Min ångest har jag dagligen trots det är många, många decennier sedan det hände. Är tacksam att på den tiden existerade inte mobiltelefoner så odjuren filmade inte mig.
   Jag har inte fått något stöd alls från sjukvården eller nyndigheter vilket gjort jag har exempelvis & grav PTSD samt mina skador i tarm och vagina har läkt ihop fel vilket gett funktionsproblem där.
   Jag utsattes även för övergrepp inne på psykiatrisk avdelning.
   Jag kan inte beskriva hur jag mådde under dessa helvetes år och hur jag mår idag. Jag har inget liv utan existerar bara och nästan räknar ner tills jag slipper ifrån av ålderdom. Jag litar inte på människor.
   Tack för du bryr dig om det stora problemet med odjuren som sexchattar med barn, odjur som går över gränsen och utnyttjar barn men också oss som ”överlevt”🌷

 13. Detta är starten på ditt nya, ärligare liv som kommer leda till något bättre även om det kommer bli riktigt tufft och ta lång tid. Inget fängelse heller så du ska försöka tänka positivt och vara tacksam! En dag i taget för mer kan man inte göra.

 14. Så trött på alla dessa män som är så galet sugna på barn och rädda för dumpen. Man vill gärna kladda på barn och våldta men bara om ingen får reda på det. Man vill inte få sitt eget liv förstört men man förstör gärna barns liv. Allt för att den egna peddo-snoppen ska få tömma i ett barn. Vidriga jävla människa. De förtjänar inget annat än att bli uthängda.

 15. Ni är så jäkla bra båda två.
  Helt fantastiska! 💕
  Jättebra att alla får se att ett äckel kan se så vardaglig ut.
  Fortsätt krossa pedofilerna 👏

 16. Förnekelse, förnekelse, förnekelse!! Han kommer aldrig till insikt, allt handlar bara om honom, man blir spyfärdig.

 17. Mönstret känns igen. Tänker bara på sig själv. Självömkan är en enda känsla dessa vider har tillgång till, usch. Lämna barnen ifred!!! Tack Dumpen för ert oerhört viktiga arbete <3

 18. ”Om Dumpen kommer kan de förstöra båda våra liv…..”
  Idioten tänkte inte på att han hade förstört ett barns liv om han träffat ett riktigt barn

  1. Sedan att han försöker få barnet (om det nu verkligen hade varit ett barn som han pratade med) att tro att även barnet kommer få problem om det kommer upp till ytan…

   Vidrigt manipulativt!

 19. Han försöker verkligen att få sympati från Patrik och Sanna genom sitt sätt att prata. Försöker få dom att tycka synd om honom. Sättet han använder patriks namn,nästan som om dom är kompisar. Så vidrig människa. Hur är det möjligt att en människa är så rädd för att hamna på dumpen och ÄNDÅ bokar en träff med ett barn för sex och sen dyker upp?????. Ofattbart hur en människas hjärna funkar

 20. Så lätt att visa ånger när man blir påkommen.
  Varför inte visa ånger och säga nej när ett barn kontaktas på kik?!
  Nej för då vill du fördärva en liten 14åring och göra saker du aldrig skulle erkänna för din familj.
  Men att bli påkommen o stå för dina vidriga läggning …då ska det helt plötsligt vara synd om dig?! Är så man vill kräkas när man lyssnar på dessa avskum.

 21. Otroligt bra jobb även denna gång. Swishar varje gång det är en längre video och man får se gäddorna våndas.

 22. Trots att han mycket väl vet vem dumpen är så börjar han med att ljuga och förneka direkt när Sara säger ”du är här för att träffa ett barn”. ”Nej det är jag inte” säger han. Och han fortsätter med ”nej jag har ingen bild på mig” när Sara menar på att han skickat bilder till ett barn. Trots att han spelar dum, förnekar och ljuger så säger han ”Jag är ingen ljugare”… ”Jag har inte ens gjort det här” för att en halv sekund senare säga ”ja jag har gjort det här”… ”nej jag förnekar inte, nej jag försvarar inte”… Du har en tändningsmönster på barn, säger Patrick. ”Nej det har jag egentligen inte”. Mannen säger i princip nej till allting… 🤯 så här tänker jag: Om man vill nåt sexuellt med ett barn (bli runkad, avsluten, prata sex, knulla för alkohol) så har man ju EGENTLIGEN ett sexuellt tändningsmönster som innefattar barn. 🧐 Han är så sugen på barnet att han går emot sin rädsla att det kan va dumpen (med den katastrofen det innebär i att bli uthängd som barnjagare). Sen fortsätter han ljuga, att han inte har kontakt med några barn, trots att han har kontakt med flera av dumpens barnkonto. Trots att han pratar med ett tio-tal barn… 🧐 Det visar på att man inte alls kan lita på denna mannens ord, han ljuger ända tills han är helt motbevisad, han tycker uppenbarligen inte att det är fel att ljuga och bedra andra och utnyttja barn sexuellt för egen egoistisk njutning. 💔 Han vill bara rädda sitt eget skinn. Uppenbarligen har han ingen moral – han gör som han vill bakom ryggen på sin fru, sina barn, samhällets normer och moral…. ”ni kommer att rasera en sak till, min son…” säger peddo-mannen. Han Lägger alltså ansvaret för denna katastrofen på Sara och Patrick! 🤮 Trots att det är HAN SJÄLV som har raserat allting, inklusive för sin son!! Det är HAN som tänder på barn, det är HAN som sexchattar med barn, det är HAN som bokar sexträff med barn, det är HAN som vill knulla/våldta ett barn, det är HAN som riskerar sitt rykte, det är HAN som bedrar och förstör sina anhöriga liv, det är HAN med sina egna gärningar och snedvridna tändningsmönster som sett till så att hans son drabbas!! Ingen annan!
  Anhöriga gör bäst i att aldrig någonsin lita på denna mannen igen, han kommer att blåneka, ljuga och gaslighta så länge han ser en möjlighet att komma undan med det. Ett Sånt trauma han har utsatt sin familj för…, bara för att få stoppa kuken i ett barn… Jag sänder all min omtanke till anhöriga – ta hand om er 💗

 23. Barn ska kunna lita på oss vuxna, vi ska guida dom i livet.
  De ska känna förtroende för oss, barn och ungdomar är framtiden.
  De vill inte träffa snuskiga , äckliga, patetiska vuxna, som ljuger
  Skäms på dej. Barnen är det viktigaste vi har.

 24. Den här va riktigt jobbig att lyssna på! Slängde mig tbx till min barndom med en bror som förövare.
  Han sa precis samma meningar, skuldbeläggande till mig.
  ”Kommer detta fram kommer du förstöra för mig”
  Än idag, 30 år senare, är det bara jag och min psykolog som vet vad som hände under många år i mitt egna hem…..
  Vad är det med män och deras sjukt vridna sexuella läggning???
  (Innan ngn skriver det, jag vet ”inte alla män”. Men det betyder inte så mycket för barn som blivit utsatta)

 25. Stackars barn som råkar ut för denne vidriga korrupta människa. Hoppas hans egna familj säger upp bekantskapen med honom.

 26. Ni är makalösa Sara och Patrik! Tack för ert viktiga arbete. Det är så bra att familjer, kollegor och vänner till dessa avarter får reda på sanningen. Så att de kan bryta upp och gå vidare. P*dofilen tvingas ta itu med sitt riskfyllda beteende och barnens rätt att vara barn skyddas. Förresten undrar jag över appen Kik, varför är just den så poppis bland dessa predatorer? Jag såg att en manlig kompis haft Kik i 3200 dagar och började direkt undra vad det tyder på.

 27. Det är så tröttsamt med alla män som vill stoppa in den varhelst dem kommer åt. Barn och kvinnor behöver få vara i fred från all denna hypersexuella cirkusen.

 28. Jag kommer byta bank om han får jobba kvar. Vidrig typ som är van att få det han ” ska” ha. En liten fjant.
  Håller honom säkert om ryggen, att det inte har med hans arbetsuppgifter att göra….
  Stackars frun. Hans barn.
  Hela hans släkt.
  Till ytan, jobbet och säljsnack kan han gömma sig, men inte för Dumpen.🙏🏻
  Håller med om att konfrontationerna är bra. Metodiska, pedagogiska och lugna.
  🌹🌹

 29. hans liv blir förstört .. hur hade barnets liv blivit som han faktiskt åkte för att träffa , bryr sig bara om sig själv hela videon igenom o ska ställa krav på hur o när hans information släpps . han ber dumpen att tänka på hans familj , den familjen han borde tänkt på när han bestämde sexträff med barn . han erkänner att han pratar med flera barn o att han är där för att träffa barn men han har inget gjort , inget fel .. jag vet inte riktigt vilken verklighet han lever i som inte ens inser att dom sms han skickat är fel

 30. Han kände till Dumpen och ändå åker han rätt i fällan. Han vet mycket väl att det han gjort är helt fel, något han också visste innan han träffar Patrik och Sara. En skam är vad han är!

 31. Aldrig en tanke på barnen. Bara ”jag, jag, jag” att begå övergrepp på barn online är inte bättre än att mötas heller. Bara olika djup av helvetet.

 32. Vilken ångest. Antagligen över att ha åkt fast. Om han går i terapi och lär sig att sätta sig in i hur det blir för barnen och han känner ångest och ånger utifrån Det, så kan jag förlåta honom. Vet inte om han kommer att göra det. Men tror iaf. en del kan förändras.

  1. Familjen behöver stöd och upprättelse för att de inte alls bär skulden för hur sjuk denna ” karl” är.

 33. Oj, mycket ångest. Dock bara för sin egen del. Överraskande…

  Era konfrontationer är av hög kvalitet. Konfrontationerna är helt klart bäst när de sköts av Patrik och Sara som vid detta laget har mycket erfarenhet. Ni för tillbaka pedofilerna från deras självömkan till att sätta fokuset på det som är viktigt, d.v.s. barnen.

  Tänker på alla er som drabbats av förövare och hade hoppats att vår värld var fri från pedofiler som skadar barn.

  1. det tror jag alla pedofiler och våldtäktsmän är. tänker de nånsin på offren?!

 34. Oftast känner jag bara hat och uppgivenhet när jag kollar på dessa konfrontationer… Men denna gång även skadeglädje. Kändes faktiskt lite som upprättelse.

 35. han visste mycket väl att hela hans liv skulle ”raseras” om detta kom ut. men skillnaden på honom och barnen är att han kan lappa ihop sitt liv igen (tyvärr) och så mycket som han spelar offer kan han säkert manipulera än och annan att tycka synd om förövaren. barnen kan inte det. de får sår och trauma som de får bära sig hela livet utan att någon förstår vad som händer tills sår bildas på utsidan också. de flesta, om inte alla barn som är överlevare hamnar i missbruk av många olika varianter. men inte en ända gång kunde han tänka på det, inte ens när han tog upp dumpen där ni så tydligt gång på gång visar hur mycket barnen får lida av sådana som han. inte ens då kunde han stanna upp och tänka på någon annan än sig själv. det här är långt ifrån hans första gång och han har säkert haft detta beteende väldigt länge så sannolikheten att han har annat än fiktiva offer är stor.

 36. Aj aj aj tänk att han inte kunde låta bli att åka till mötet fast han var rädd för dumpen och hur hans liv då kunde raseras. Illa nog att sexchatta med barn, så sjukt. Tur det var ett fiktivt barn denna gång, av alla han har på gång i sin mobil.

 37. Pedofiler kan verkligen vara vem som helst, vart som helst..
  har aldrig gått igenom något sådant men har tagit mig ur ett tungt missbruk, och det går om man vill. Med rätt behandling och vård och vilja så finns det alltid chans till förbättring. Önskar jag kunde swisha oändligt!
  Ni är bäst 💗

 38. ”Jag vet att hela mitt liv kommer att raseras om dumpen kommer………. men jag chansar. ”

 39. De enda orden som inte är överflödiga: Patrik & Sara, ni är mina hjältar!

 40. : Har du barn själv?
  : Ja tyvärr!
  Dom lär ju inte bli gladare över att höra sin pappa säga så.

 41. Ursäkta?? HANS liv kommer raseras?? Barnets liv då? Den här gången var det tack och lov ett fiktivt barn. Men om det INTE hade varit det, då kan vi börja snacka om raserat liv. Men såna petitesser bryr de sig inte om, dessa pedofiläckel med sina sjuka snedvridna tändningsmönster. Bara de får sexchatta, dela bilder och videos på sina sunkiga gubbk*kar. De vill inte förstå, vägrar att ta in, att barn inte vill få sånt skickat till sig av någon som lika gärna hade kunnat vara deras morfar/farfar. DET egot i kombination med deras grandiosa tänkande och så lite narcissm på det. Verkligen mr. Nice Guy…..🤢
  Barn vill inte bli utsatta för övergrepp och våldtäkter. Att det ska vara så in i helvete svårt att förstå!
  Sen hans försök att manipulera konfrontationen, det är ju bara helt absurt! Jag jag jag rätt igenom. Patetiskt!
  Nä du, gubbe lilla. Stoppa tillbaka daggmasken där den hör hemma och fokusera på att söka hjälp, för det behöver du verkligen.
  Jag tycker på riktigt synd om hans familj, hoppas VERKLIGEN att de lämnas ifred! De blir lidande för vad han har gjort annars, och det är inte deras fel att han är ett praktäckel.
  Tack Dumpen för allt, för att ni står upp för Sveriges barn, och för att pallar möta dessa störda människor dag ut och dag in! ❤️

 42. Den fege kraken försöker köpslå sig fri.
  Mycket farlig för barn.
  Ytterst manipulativ.
  Stackars familj.

 43. ”Då raserar båda tvås liv” nä du gubbf*n, DU förstör ett barns liv och ditt liv raseras baserat på dina äckliga handlingar. Snacka om att försöka lägga skulden på ett offer. Riktigt äckel det där. Älskar dock hur fler o fler uttrycker sin skräck för dumpen! Då vet ni hur bra jobb ni gör! Tack, tack och tack!

 44. Hank satt och dryga sig på bank,
  skicka smutsigt foto lutandes mot wc-tank,
  så kom Dumpen, sköt hans sjuka drömmar i sank,
  stackars Hank kände sig genast väldigt krank,
  tyckte nog att hela upplägget stank,
  vill ju inte tappa fina fasaden och bli pank.

 45. Trots att han vet om att det både är fel, sjukt, olagligt, att han förstör ett barns liv, sitt eget liv, sin familjs och anhörigas liv… så gör han det ändå. Så svårt att förstå. Det är stor skillnad på fantasier och tankar i huvudet och att gå till handling och börja chatta å bestämma träff med barn. Helt obegripligt!

  Stort Tack till Sara och Patrik, samt alla fiskare och de som sponsrar dumpen!
  Jag är imponerad av er, och ert arbete!

 46. Varje dag hoppas man att det inte kommit några uppdateringar här på Dumpen. Men det verkar finnas sjukt många sjuka människor och som de flesta skriver, stackars familjer. Mitt hjärta går ut till alla drabbade, framförallt offren, men även familjerna.

 47. Har var lika jävla äcklig som kollega ska jag säga. Arbetade på samma arbetsplats för 20 år sedan och alla vi unga tjejer som behövde be de mer seniora rådgivarna om hjälp (tyvärr han) fick utstå så mycket äckel från honom. Stod och hängde över en, snusade en i nacken, anspelade allt på sex, bröst osv. Dessutom utan att arbetsplatsen brydde sig trots att flera sagt till. Tog flera år innan han fick sparken, då hade alla vi som klagat redan lämnat.

  1. Jag vet att han har ofredat kvinnor på i princip alla arbetsplatser han har varit på.
   När han har varit tvungen att lämna har anledningen alltid varit att ”Han är mer kompetent än sin chef, då hans chef känner sig hotad och vill ha bort honom”
   Jag är ganska övertygad om att det här var ju inte första gången han träffade ett barn, bara att man är kaxig nog att göra det på norra berget visar på hur oförsiktig han är.
   Jag tror att det finns minderåriga offer där ute , och jag vet att det finns vuxna offer där ute som behöver kliva fram och visa vägen.
   Låt inte den jäveln komma undan.

 48. En till i Sundsvall. Glömmer ju inte gäddan som ”bara var på promenad i skogen” som ville träffa en 14 åring utan trosor på bron… Och i fin Wille tröja från jobbet också.
  Man blir bara så trött 🙁🙁🙁

 49. Först ett stort tack till Dumpen som orkar med att jobba med dessa individer.
  Jag blev nästan chockad när jag ser på filmen att detta är en person jag känner. Som jag dessutom tycker är trevlig att prata med och hela familjen och släkten är härliga människor. Nu lider man med dem som måste stå med ångest och skam över vad en EN person har gjort. Att H har 10 barn i sin chatt samtidigt ger också en grotesk bild av denna problematik. Och läser man i kommentarsfältet så är H känd sedan många år för sin problematik och man reagerar starkt på att ingen har polisanmält tidigare händelser. Tragiskt för alla inblandade.

 50. Att han påriktigt är så efterbliven att han tror det är ”barnet” som snitchat honom till dumpen, och att det skulle lösa situationen bara han tar bort ”barnet” på kik, det är ju dumpen han pratat med hela tiden så vad skulle de hjälpa?. Lika fascinerande varje gång när dom får panik och säger att hela deras liv är förstört, kanske dom idioterna skulle tänkt på innan dom börjar chatta med barn istället för att söka hjälp

 51. Ni gör ett fantastiskt jobb med att spåra dessa kräk och ställa de inför rätta. ❤️👍

 52. Han visste så väl att det var kört direkt han hörde Saras första ”Hej” Blir bara helt stel

  Vidriga chattar

 53. Läste kommentaren från ”Niklas Larsson, 15 oktober, kl 02.36).
  Det var verkligen huvudet på spiken, så bra skrivet!
  Jag mår så fruktansvärt dåligt när jag förstår att det finns sådana odjur mitt bland oss.
  All heder åt er alla på Dumpen.se för det enorma arbete ni lägger ner!

 54. Såg på nätet att folk kallar denna snubben Bajs-Hank. Förstod när jag kollade närmare på hans dickpic från wc 😂😂 vem fan skickar dickpic när man precis bajsat och INTE har spolat?? 🤣🤣 Dessa barn jagare alltså, den ena värre än den andre…

 55. Sara: ”Det börjar alltid med förnekelse.”
  Hank: ”Nej det gör det inte.”

 56. Det är lätt att bli frustrerad hur sådana här odjur kan få finnas bland våra barn.
  Hur han dumperar och söker sympati för sig själv.
  Den här gäddan är farlig för barn, stackars hans familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *