Sponsorer

STORT TACK TILL N-SANERING FÖR ATT NI STÖTTAR OSS

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

Strax innan påsk 2022 började vi kika lite på ett Kik-konto som utgav sig för att vara kvinna. Kontot spred en hel del övergreppsmaterial på barn i åldrarna 1-5 år.

Fiskare Sanna gav sig på att knäcka nöten vem som låg bakom kontot och de fick snart igång en riktigt otäck chatt.

Kontot hette BellaBella.

Alltsedan våren 2022 har det varit som att dra ner ett rött skynke för Sannas del när kontot kommit på tal. I chatten har BellaBella skickat en livetagen fittpic i krypterad chatt. En halv livetagen ansiktsbild och en bild från kamerarullen. Förutom bilder på sig själv har BellaBella skickat livetagna bilder på sitt hem och sina höns.

Hönsen blev Sannas biljett till att få fram en identitet på kvinnan. Sanna har vallfärdat till olika hönsgårdar och deltagit i alla tänkbara fjäderfäforum online.

Till slut knäckte hon nöten. Bakom kontot visade sig en kvinna som arbetat i 35 år på förskola och skola.

Då kvinnan bara dyker upp under korta perioder för att sedan hålla sig borta har hon varit svår att få till en träff. Nu har hon varit borta en period men vetskapen om att hon arbetar med barn har väckt stark oro. Resursbrister hos polisen gör att vårt tips hamnat på hög, alltså valde vi att agera. I våra ögon bör hon nämligen inte arbeta på skola.

En kort kontakt togs via kvinnans Facebook där hon berättar att det enbart rör sig om fantasier.

När vi tog kontakt via telefon la hon på luren efter hon fick reda på vad saken gällde. Hon ringde dock upp senare för att förklara.

Telefonsamtal:

 

Tips på arbetsplatser emottages tacksamt till mail: [email protected]

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

Obs! Loggar ligger inte helt i kronologisk ordning.

 

129 thoughts on “Hongädda i skolmiljö (Napp #291) Mariefred

 1. Nejnej detta var det vidrigaste vidrigaste jag läst på Dumpen!! Nu blir jag på riktigt livrädd. Vad är det här för ett sjukt monster??!! Om bilden stämmer på detta odjur borde det ju vara enkelt att identifiera henne. Herregud, det här tar tid att smälta. Fy fan!

 2. Det borde vara förbjudet att skriva sånt som hon gjort. Även OM hon inte gjort något så är det så sjukt att man förstår inte..

 3. Hon ljuger 100%.
  Känner så starkt att hon ljuger.

  Bra jobbat. Noll tolerans. Alltid!
  Du sköter dig exemplarisk Sara, viker aldrig av!

 4. Fy fan. Detta är en äcklig pedofilkvinna som kan manipulera många. Önskar innerligt att hennes arbetsgivare tar detta på största allvar för barnens skull.

 5. Ursäkta, men jag blir helt matt! Tur då att vi har Dumpen som orkar kämpa vidare mot dessa vidriga människor, dag ut och dag in. Jag lyfter på hatten och swishar en liten slant.

 6. Vilken vidrig människa. Och helt utan insikt. Hur tänker hon att det är lämpligt att hon jobbar med barn???

 7. BellaBella,

  Ponera att du har en manlig kollega som du träffar varje dag.

  En dag får du reda på att din kollega har fantasier och chattar med andra män i olika forum om att våldta kvinnor. Han delar våldtäktsfilmer och annat. I sina chatt med andra män delar han med sig av sjuka fantasier om hur han misshandlar och våldtar kvinnor i sin närhet.

  Efter att fått den här informationen. Skulle du fortfarande känna dig trygg o vilja träffa honom varje dag på jobbet?

  Tror du förstår vad jag förösker komma fram till…

  1. Det här var det absolut äckligaste jag någonsin har läst i hela mitt liv. Den här människan ska ta sitt straff och borde visas offentligt. Jag hoppas att polisen tar detta på allvar omgående!!!!!
   Usch och fy, finner inga ord för äckliga pedofiler😡😡

 8. Största elogen till er alla som fixar att hantera dessa avskum. Ni som jobbar på dumpen är de bästa för våra barn ❤️

 9. Jösses!!! Inga problem? Bland det värsta jag läst. Kräks och ber till högre makter att detta verkligen är fantasier för henne. Tyvärr har jag ju mycket svårt att tro det om hon efter 35 år i arbete med barn inte utsatt något men ändå har dess sjukt vidriga ”fantasier”.

 10. Jag går sönder 😢
  Vilken sjuk varelse och vilka vidriga chattloggar… fy böfvelen vilken odjur!

 11. Klarade inte av att läsa speciellt mycket av chatten… hon säger att hon inte har barnbarn i telefon men hon skriver att hon har det?
  ”Så du ska förstöra mitt liv för nåt jag inte gjort?” Hon skriver ju om flertalet övergrepp på barnen!!!! Fyf*n. Hoppas polisen tar tag i detta nu.
  Tack Sara du är fantastisk❤️

 12. Hennes ursäkter låter precis likadana som flera av ”han-gäddorna” redan använt. Förhoppningsvis kommer det även fler videokontrontationer i framtiden, av dessa hongäddor även om de ovanligen åker fast.

 13. Denna sjuka kvinna ska aldrig jobba med barn.
  När jag läser hela konversation så mår jag illa. Allt är för djävligt😡
  Men framförallt stackars barn💕
  Jag hoppas innerligt att ngn vettig människa sätter stopp för detta😌

 14. Detta är så fruktansvärt så jag vet inte vad jag ska skriva. Fy f-n vad sjukt 😡😡😡.

 15. Återigen är jag så SJUKT imponerad över Saras lugn och ton till den här kvinnan.

  Samtidigt som kvinnan försöker manipulera Sara. Jag hade ALDRIG velat att denna människan jobba med mina barn. TACK!

 16. Såååå sjuk! Hoppas hon söker hjälp när hon förstår hur sjukt detta är. Vad är det för fel på vissa människor?

 17. Jag mår illa. Är det så här de pratar? Det är ju helt absurt. Abnormt. Det är så ont. Så skadat och sjukt att det knappt går att förklara. Kan det verkligen gå till så här…?
  Och hur hon pratar i samtalet. Som om det är fantasier man kan gå runt med??? O c h jobba med barn??? Det är väl skadat att inte ens förstå att det är en ekvation som inte går ihop? Då förstår man ju absolut ingenting???? Hur är det ens möjligt. Jag är djupt äcklad.

 18. Men fy FAN 💔😭🤬
  ”Första gången dottern fick kuk var det lite jobbigt” 🤯🤯 Vilket jävla monster. Det gör fysiskt ont i mig så jävla vidrig är hon.

 19. jag hoppas verkligen polisen ser allvarligare på detta nu men loggarna finns. och att hon blir av med jobbet på stört!!
  Jag så arg så jag kokar efter ha lyssnat till telefonsamtalet!!!!

 20. Jag bara fantiserar, uppmuntrar övergrepp och delar barnporr. Hallå, varför ska jag inte jobba med barn?

 21. ”Jag har inga problem”. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
  Börja med att läsa vad du själv skrivit så borde även du inse att du har STORA problem. Jösses en sån snuskkärring.

 22. Hon erkänner att hon sprider videos på barns vergrepp, sedan säger hon att ”dumpen” förstör hennes arbetsliv… hon tycker det är övergrepp att hennes arbetsgivare får veta sanningens?

  Självinsikten? Det är väl uppenbart att hon gör detta mot barn och att hon är bitter över att hon åkte fast. Rätt narcissistiska drag att inte ta ansvar i detta.. vidrigt, och det hon skriver är så sjukt!

  Tack dumpen för att ni tar det ansvar samhället borde gjort för länge sedan! Ni är
  Ovärderliga!

 23. … ”Det va rena orgasmfantasier, jag vill att du lämnar mig ifred”… ”Jag har dessa fantasier en gång i halvåret kanske, och har i min iver delat material som jag har fått…” Vill ni vara snäll att lämna mig och min familj ifred” ”Varför publicera? Jag kommer ju bli av med min anställning då…” Jag går till polisen” JA GÖR DET DÅ KANSKE DE SKYNDAR PÅ UTREDNINGEN OM ATT DU SPRIDER ÖVERGREPPSMATERIAL!!!

 24. Bara det hon skrivit och att ha /dela övergrepp är olagligt. Hon ska INTE jobba på en förskola för guds skull.

 25. Finner inga ord vilken vidrig människa. 35 år under radarn i skolan. Vad hade vi gjort utan er. Spyr. Stackars barn

 26. Riktigt bra samtal att du kan vara så lungt Sara det är bra hoppas hon inse sina problem och söker vård

 27. Vidrigaste jag läst. Tack tack tack för det omfattande arbete ni sliter med att få ihop o sätta dit. Ni räddar liv o ni räddar barnen som inte vet vilken värld de hamnat i.

  Man kan inte tro att det ör sant alltså. Det finns hur många som helst ju.. hur fan ska man kunna fånga de värsta flingorna i en snöstorm. Det blir liksom aldrig ett slut..😭

 28. Är det denna kvinna som man ska lita på ska orosanmäla om hon märker något oroväckande gällande ett av de barn hon jobbar med?

  Nej skulle inte tro detta. Att hon själv menar att det inte påverkar hennes jobb att hon fantiserar om och sprider våldtäktsmaterial på små barn visar att hon är direkt farlig för barn. Hon har redan passerat alla de gränser som bör finnas där hos en trygg vuxen. Ingen kan veta hur många barn hon var utsatt på olika sätt IRL.

  Att polisen känner till denna kvinna sedan tidigare men inte valt att prioritera det högre än så här, trots att de känner till att hon sprider övergreppsmaterial och Jobbar med barn, är Ännu mer oroväckande i mina ögon. Hur många liknande fall bortser de inte från?

 29. Jag ”tappade det” helt precis😭🤬
  (Sitter själv som äldre vuxen, brottsoffer för barntrauma och väntar på traumaterapi!
  Har väntat i flertalet år bakåt och väntan framåt är ännulängre!!!
  Ett trasigt liv pga någons sjuka föreställningar!)
  Stackars anhöriga!
  Hoppas såklart att jobbet tar ansvar!
  Alla dom här gäddjä#larna borde låsas in (el nåt annat) och inte få chans till ett liv i frihet *PUNKT*.

 30. Otroligt bra hanterat i samtalet! Du bemöter henne så lugnt och metodiskt.
  Kvinnan saknar helt självinsikt…

  1. Vidriga äckliga pedofilkärring! 35 års arbete inom skolan, det är så man vill kräkas av den tanken. Men det riktigt vidriga är att hon ”fått material skickat till sig och i sin IVER delat det vidare”…. Dvs mottagit och spridit barnpornografiskt material. Oavsett om det handlar om bilder elker filmer så är det våldtagna BARN det handlar om. Övergreppsmaterial, och övergreppen fortsätter i och med att det delas om och om igen.
   Sen det hon skriver om sin egen familj, det hoppas jag VERKLIGEN är falskt. Annars förtjänar de att åka dit de också.
   Det finns INGEN normalt funtad människa som tycker att det är helt ok att nångång i halvåret sådär fantisera om barn.
   Men för all del, (Borttaget av Admin). Ring polisen du och berätta om dina ”orgasmfantasier”. De känner ju redan till dig och är säkert jätteintresserade av att höra dig förklara.
   Tack till Sanna Fiskare som drog fram den här fula fisken! Och all beundran till Sara, ditt lugn i telefonsamtalet är helt otroligt imponerande! Bra jobbat Dumpen! ❤️

 31. Fullkomligt förfärligt vidrig äcklig individ.. Skulle inte få gå lös med de tankarna och fantasierna. Usch! Tack Dumpen för allt ni gör.

 32. Det är fan inte bara fantasier om Man skriver ner det på nätet !!!!
  Jag får så ont i magen
  JAG blir fruktansvärt ledsen!

  Kärringen ljuger !!! Usch smuts!!!
  Hon ska fan inte jobba med barn ! Usch 🤬

  Dumpen.se❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 33. ”Helt novis på området” ”för att jag inte kan det här o ni får inte tag på de riktiga pedofilerna”

  Hoppas hon går till polisen så får de lättare arbete med henne

 34. Fyfan vilken vidrig fan 🤬 Hon är helt desperat o ljuger. Ord räcker inte till vad man känner för denna vidriga människa 🤬🤬🤬

 35. Om det stämmer de uppgifter jag har fått så har den här människan varit förskolelärare till min dotter 😭

  Jag går sönder… jag har lämnat det viktigaste jag har i mitt liv i händerna på ett monster.
  Hur ska jag någonsin kunna förlåta mig själv för den fara jag utsatt min älskade dotter för .
  Min flicka är idag 33 år och hon säger att hon inte själv blivit utsatt av den här människan men det kunde ha varit annorlunda!!!
  Och andra oskyldiga små liv har blivit förstörda

 36. Alltså hur ni lyckas hålla lugnet när ni pratar med dessa skeva människor. Hade ju fått psykbryt när någon bara säger nej nej när ni har bevis..Bra jobbat ni är grymma Dumpen 🙂

 37. Även om hon endast haft fantasier så kvarstår faktum att hon tagit emot och delat övergreppsmaterial på små små barn. Även uppmuntrat till övergrepp i chatten.
  Det är illa nog när man arbetar med barn.
  En frisk person anmäler! Denna kvinna går igång säger hon själv.

 38. Total ångest! Kunde inte läsa chattarna men lyssnade på samtalet. Fy f-n! Lugnet Sara håller är ju övermänskligt!

  Även OM denna hära skulle graderas lågt på gädd-skalan så skulle hon vara ytterst olämplig att jobba runt barn. Nu blir hon en klockren 10:a pga tid hon hållit på, de extremt sjuka och detaljerade fantasierna, den enorma förnekelsen och total oförmåga att ens inse att det hon gjort är fel! Handling har konsekvenser – antingen står man för det eller så tar man på sig sin neon-rosa offerkofta och siktar på pallplats i 100m DARVO.

  Och STOR eloge till fiskare Sanna som lyckades få fram detta. Och alla andra fiskare – ni är ljuset i ett bottenlöst mörker. Tack! 💛

  1. Förstår att du inte orkade läsa chattliggarna. Jag gjorde det o kan säga att hon faller inte långt ner på skalan utan längst upp. Hon berättar tex att hon suger sina barnbarn som är några år gamla.. o MYCKET annat.
   Incest kä**ing o pedofil💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

   1. Ja och så skriver massa folk på sociala medier att de e fantasier. När jag läser chatten får jag direkt att hon berättar vad hon gjort/gör. Inte att det är fantasier. Det säger hon i telefonen och tro fan de när man blivit påkommen. Vilket då innebär att denna härva e stor….hon, systern och pappan. Det e rätt illa o det sägs det bara är fantasier. Näää tror jag inte

 39. Men det är inte okej även om det ”bara” är fantasier! Jobbar man med barn skall man inte gå igång på att ha sex med barn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Så fruktansvärt.
  Hon låter mycket desperat.

 40. Fy faan jag spydde lite i munnen när jag läste detta! Är det verkligen sant att såna här sjuka jävlar får gå lösa??? All eloge till er på Dumpen som kan behärska er vid konfrontationerna!!! 🙏🏻

 41. Inga problem. Goddag yxskaft. Delar övergreppsbilder på små barn. Bellabella, du har seriösa problem. Chattloggen är skrämmande. Jag hoppas att denna kvinna inte kommer till att arbeta inom förskola eller skola någonsin igen. Fy fan.

  1. Precis och övergreppsmaterialet är riktiga barn, vartenda foto /film är en misshandel/våldtäkt.. och hon säger hon inte gjort något fel.. sjukt

 42. Tack för att ni kontaktar arbetsgivaren, hade aldrig velat att denna människa skulle ta hand om mitt barn!! Fyfan 😭😭😭

 43. Förlåt men är det okej att det är barn bara för att de är fantasier? Nä ush det e inte sin sak. Det är inte okej vare sig det är fantasi eller riktigt.

 44. Nu måste väl ändå polisen agera !! Just nu finner jag inga ord så otroligt overkligt men sant!

 45. Vidriga kvinna🤢 Fantasier eller ej. Hon använder sina barn som objekt och outar sin sjuka läggning för en främmande människa. Totalt gränslöst och oförståeligt!

 46. Det är väl för tusan olagligt att dela övergreppsmatrial/barnornografi. Att hon ens gör det och faktiskt då går igång på det (riktiga barn) och inte ”endast fantasier ” säger väl ändå en hel del. Att då inte förstå att hon har problem och att hon faktiskt är en riktig pedofil…hoppas hon får sparken och blir polisanmäld för materialet hon delat!

 47. Vidriga varelse, omänsklig är vad hon är..fyy f#%!$n säger ja bara.

  Tack dumpen att ni finns och jobbar med att sätta dit och exponera dessa kräk!!

 48. Tusen tack för att ni som sätter fast såna här vidriga monster finns. Ber till gud och tackar för er existens. Ska börja skänka pengar till er, ni behövs. Tack tack tack för allt jobb ni gör. Ni har det viktigaste arbetet på jorden.

 49. Någonting säger att det inte ”bara” är fantasier!! Jag får en magkänsla bara.. Vilket jäkla.. Nej!! Håller med många här, bland de värsta loggarna jag har läst! Har själv ett mindre barn.. så ett kokar inom mig just nu av ilska! Och äckelkänslor. Säg nu att det är fantasier.. och? Gör dig till ett peddo i mina ögon ändå! Vad fan sitter människan & skriver?? Om små barn? Om barn!??
  Gränsen har hon klivit över för länge sen! Tycker alla bör få veta vem hon är! Tänk om hon gör dessa saker på riktigt! Stackars barn!

 50. Detta var nog något av det vidrigaste jag läst faktiskt och då finns många fruktansvärda videos och chattar på denna sida att ta del av. Att Polisen på ett år inte ens bemödat sig att kolla detta ärende trots att hon delat innehåll som är olagligt är skrämmande och man blir så sjukt provocerad. Om det är fantasier eller inte lämnar jag osagt men oavsett så ska hon vara långt ifrån barn.

 51. Bra att ni kontaktar arbetsgivaren !!!!!!!!!
  Delar man övergreppsmaterial på barn så är du en del av problemet , skulle du själv gilla att någon sprider naken bilder på dig tro ?
  Du har du satt dig själv i klistret på egen hand som resulterar till att du nu är blottad för hela världen se vilken äcklig kvinna du är…
  Som man bäddar får man ligga

 52. Detta är så fruktansvärt att jag inte finner ord. Mitt hjärta går sönder. Hur ska det få inte vara för alla barn som drabbas. Att du Sara kan behålla ditt lugn utåt är helt otroligt.
  Hur bearbetar ni allt fruktansvärt ni möter?

 53. Känns som en klassiker att försöka komma undan med att säga att det bara var ”fantasier”, hur många pedofiler har inte dragit det kortet genom åren?? *suck* Typisk kvinnlig peddo, jobbar givetvis där barnen hon tänder på finns, och har utsatt egna anhöriga för övergrepp…. En riktigt störd jävel som Polisen genast borde gå till botten med vilka brottsoffer som finns och låsa in fanskapet på livstid. Tack gode Gud för att Dumpen finns, 🙏🙏🙏 annars hade detta peddo aldrig avslöjats. En skam för dagis – och skolväsendet att hon kunnat förgripa sig på barn i alla dessa år helt oupptäckt och obehindrat!!

 54. Hon låtsas som att det är något som kan hända att man ibland bara råkar dela övergreppsmaterial på barn. Vanligt folk kommer aldrig i närheten av övergreppsmaterial och ännu mindre så skulle man dela det. Hoppas inget barn har blivit utsatt för henne. Det är skrämmande för att uttrycka det milt att hon har jobbat med barn i 35 år!

 55. Fruktansvärd läsning och även om det nu inte är sanning så kan spärren släppa när som… Den här typen av fantasier ligger väldigt nära övergrepp, tänker jag.

  Eftersom jag jobbar inom förskola tycker jag att det är otroligt viktigt att arbetsgivaren får informationen.

  Bedrövligt.

 56. ”Så ni ska förstöra mitt liv nu??” Nej XX, DU har förstört ditt liv. Vilken idiot! Hoppas att dumpen håller hela familjen under uppsikt. Något verkar ha gått rejält fel i genbanken.

 57. Fy fan din sjuka jävla kärring!!!!! Hur fan kan man utsätta sina barn , andras barn för något så jävla vidrigt.
  Oavsett ( vilket jag inte tror) om det bara är fantasier är det så sjukt vidriga fantasier.
  Fy skäms !!!! Usch!!!!!!’m

 58. BARA fantasier???? Ja det är ju verkligen JÄTTElämpligt att en person som jobbar med småbarn BARA har snuskiga fantasier om dom. Blåsta människa. Undrar om hon skulle tyckt det vore lämpligt med om en man BARA hade sexuella fantasier om barn och tog emot och skickade vidare barnporr? Jag har personligen fantasier som är på gränsen till kinky och perversa,men har ALDRIG ens dykt upp i huvudet på mig att sexuellt fantisera om barn. Hon kan inte jämföra kinky sexuella fantasier med VIDRIGA sexuella fantasier om barn. Som att hon försökte normalisera fantasier om barn och bunta ihop dom med ”vanliga” kinky fantasier som de flesta människor har. Fy fan för dig,nu måste man börja fundera på om alla kvinnor och tjejer som tar hand om mina barn är lika vidriga som dig. Har tidigare varit en lite lugnande sak att bara kvinnor jobbar på mina barns skolor och förskolor. Men inte nu längre. Fy faaan för dig.

 59. Stackars, stackars hennes familj. Jag hade varit rasande om min förälder skrev på det där sättet om mig.

 60. Men fy fan😡
  Något så vidrigt. Jag blir mörkrädd av att läsa detta. Denna typ ska granskas i sömmarna omgående.

 61. Sex fantasier om barn när man jobbar med barn låter väääääldigt suspekt och vidrigt i mina öron och när vuxna sex fantiserar om barn då är det helknas. När går fantasin över till handling? Nä håll dig borta från skolans värd….

 62. Intressant att lyssna på telefonsamtalet efter att ha läst denna fasansfulla logg med berättelser om våldtäkt på små o stora barn inom familjen tex sina barnbarn😭

  – Jag har inte gjort något!!!
  -Du har skickat övergreppsfilmer på barn.
  – Som jag har FÅTT!!!! Men jag har inte gjort något!! (Här börjar man misstänka att hon själv spelat in vissa filmer eftersom hon understryker att hon FÅTT dem… som att det inte är så allvarligt. Varför skulle hon behöva understryka att hon fått dem?)
  -Du har spridit dem också.
  -Jag har inga barn!!!!

  Senare under samtalet:
  – Jag har inte gjort någonting!!! Du kan höra med min omgivning, min barn (ups)…. Tystnad……. -Jag har inga barnbarn…. (Men barn har du alltså trots alls?)

  Dumpen, ni är hjältar!!!! Änglar på jorden🙏🩷💕

  Hoppas ni kan se efter om hon verkligen inte har barn eller barnbarn eftersom hon ger otydliga besked minst sagt. O GIVETVIS ska hon ju inte jobba med barn!!!! Bra att ni kontaktar arbetsgivaren🙏

 63. Det är ingen som förstör hela ditt liv.
  Det är ingen som förstör hela ditt arbetsliv.
  Alla konsekvenser och gränser du gått över, är pga dina egna handlingar.

  Du ska inte jobba med barn eller vara nära barn.
  Dina fantasier är visst ett grovt problem, ett problem du behöver ta tag i.
  Att dessutom ta del och sprida vidare övergreppsmatrial hoppas verkligen polisen gör nått!

 64. OOOOOOOOJ!!!!!! Jag RÅKADE skicka barnporr. HOPPSAN!!!! Så otroligt dumma försök till att komma undan.

 65. Hon verkar ju vara en mytoman av stora mått och det mesta är säkert hennes sjuka fantasier, men det spelar ingen roll. Hon har spridit riktigt övergreppsmaterial med utsatta barn. Den kvinnan ska verkligen inte arbeta med barn!

  Väldigt tråkigt för hennes släktingar att hon sprider dessa berättelser om dem som medförövare. Hoppas verkligen att det är just 100% fantasier.

 66. Fantasier.. men ändå delar du övergrepps material, även om hon inte filmat dessa övergrepp materialen är det lika olagligt verkar som hon inte förstår det. Att innehava och sprida är olagligt!! Förstår hon inte det? Och hon säger hon inte utnyttjat någon men barnen i desssa videos är ju spridda ..

  Att snacka om att suga minimal bebis är så sjukt att det inte finns.

 67. För någonting du inte gjort???? DU HAR SKICKAT BARNPORRNOGRAFI!!!!!!! ÄRTA!!!!!!

 68. Följt Dumpen länge nu men detta var det värsta jag läst! Jag slutade läsa efter bara några skärmdumpar. Fy fan! Det där känns inte som fantasier, rädda barnen nu!

 69. Hon har jobbat 35 år för länge med barn. Hon är pedofil och hon har förstört sitt liv själv. Hon har ju spridit bilder så självklart ska hon bli avskedad och bli dömd för brott.

 70. Gud, vilken vidrig människa! Det verkar som att hon bor i min hemkommun och det skrämmer mig faktiskt. Jag hoppas verkligen att polisen gör något åt detta och att hon inte får vara med barn! Äckligt beteende, höll på att gråta ärligt talat.

 71. Fy fan, jag klarar inte vetskapen om att hon jobbat med barn i 35 år. Jag mår så illa , fy fan. Klarar inte av att läsa chattarna helt. Vad finns det för sjuka människor, jag blir helt förstörd av detta.

 72. Detta är fan de sjukaste jag läst. Stackars hennes man och barn. Och stackars alla andra anhöriga som hon sprider pedofilhistorier om. Och kan tänka mig alla tankar som går i skolbarnens och deras föräldrars huvuden nu.
  Mycket ironiskt att hon tycker att hon ”INTE HAR GJORT NÅGOT!!!!” men att dumpen ringt hennes man är ”ett övergrepp som är nåt FRUKTANSVÄRT!” Patetiskt.

 73. Hongädda i skolmiljö (Napp #291) Mariefred

  Hej Dumpen & Co!

  Jag orkade inte läsa alla chatt logar.
  Men det jag läste fick mig att få triggers från egna övergrepp från barndom och ung vuxen!
  Jag tänker på barnen i första hand som går igenom detta av sin egna mamma och mormor/farmor. Barn som inte har ett språk att formulera övergrepp och får skulden av rättsväsen. Barn som inte kan försvara sig och en vuxenvärld som inte ser. Tack gode gud för dumpen 🙏❤️🙏
  Sedan går min tanke på alla fiskarna som möter detta varje dag. Hur mår dom? Vilket stöd får dom, hur hanterar som detta timme ut och timme in. När jag inte orkar läsa allt! Jag tänker på Sara och Patrik som konfronterar gäddorna. Hur de blir förbannade på dem. Vilket jag tycker är bra! Jag läser media som kritiserar dumpen.se. Hur Patrik och Sara hanterar journalister och får dem att hålla käft.
  Jag tycker det är superbra att dumpen även visar att kvinnor kan vara förövare, pedofiler och våldtäktsmän.
  Dumpen är som ljuset på en fyr i en oändlig svart storm!!!

 74. Bland det vidrigaste jag läst på dumpen, men nog den snällaste och sympatiska konfrontationen jag hört från erat håll.

 75. Ytterligare en pedofil som vänder kappan efter vinden avseende sin upplevelse av bevisning i sin argumentation. Först så kände hon inte igen något av det här. Sen när Sara påvisade bevisning i form av sparade chattar, då var det enbart fantasier, och till slut så var det inte ens fantasier. När myten om fantasi inte höll inför Sara så började hon undvika att använda ordet fantasi. Vid ett tillfälle började hon säga ”fant”, uppehöll sig, och valde sedan ett annat ord. Jag vill en gång för alla slå hål på pedofilernas myt om att fantasier utgör skäl till att inte anses vara en pedofil. Man är givetvis en pedofil om man fantiserat om våldtagna barn eller fantiserar om att våldta barn. Anledningen till varför man är det även om det enbart är på fantasi-stadiet, är mycket enkel. På https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Sexfantasi nämns ” Sexfantasier är relaterade till sexuella tändningsmönster – former för hur en individ kan bli sexuellt upphetsad”. Att då nämna att man enbart fantiserat om att våldta barn, utgör ett bekräftande om att våldtagna barn är något som man tänder på sexuellt. När Sara belyste att pedofilen delat barnpornografi, då försökte pedofilen förminska allvaret genom att påstå att hon bara fått de och delat de i sin iver. Detta utgör ytterligare ordval som förstärker hennes starka intresse för våldtagna barn. Hon nämner ordet iver, så vad betyder det ordet? På https://www.synonymer.se/sv-syn/iver nämns synonymerna : livligt intresserad, nitälskan, hänförelse, brinnande lust, entusiasm, energi, glöd, begeistring. Motsatsord är ointresse och apati. Verbformen av substantivet iver, är ivrig som bekräftar ytterligare om hennes intresse. På https://www.synonymer.se/sv-syn/ivrig nämns bland annat dessa synonymer: starkt intresserad, otålig.

  Är man ivrig i sitt delande av bilder på våldtagna barn, då har man erkänt att man är intresserad av det. I kombination med att det även utgör en fantasi, så kan inte hennes förnekande anses vara något annat än en desperat lögn.

  När lögnen inte bet på Sara så börjandet beskyllandet på andra. Då var det hon som var utsatt för ett övergrepp av Sara. Sen förbyttes det mot att försöka injaga empati eftersom att pedofilen kan mista sitt arbete med barn, som sen förbyttes till försök om att nedvärdera Dumpen för att de valt henne som är ett lätt byte på grund av teknisk inkompetens och att dumpen enligt hennes upplevelse inte tar fast de riktiga pedofilerna, för att sen komma med ytterligare beskyllningar samt hot om polisanmälan om det publiceras vilket möjligtvis även kan tolkas som ett försök till att utpressa.

  Ingen gång utrycktes någon form av ånger eller insikt om att hennes agerande är fel.

  Hennes agerande är helt enligt den handbok som alla pedofiler tycks ha fantiserat ihop angående de sämsta möjliga metoderna för att försöka maskera sin skuld

  Rent rättsligt så är hon en pedofil. Hon har tagit emot barnpornografiska bilder. För att dela dessa så brukar man vara tvungen till att även spara dessa. Där och då så har hon begått brottet innehav av barnpornografi. I och med att hon även har delat barnpornografi, och därmed gjort barnpornografi tillgänglig för andra, så utgör det även ytterligare en åtalspunkt. Hon kan undvika straffansvar för den ena åtalspunkten genom att radera bilderna på ett sätt att de inte kan återskapas, men hon kan inte göra delandet av barnpornografi ogjort. Så även om hon raderar alla bilder och filmer, så kan hon ändå dömas om dumpen har vidarebefordrat bevisning till Polisen.

  Att det har gått 1,5 år utan att polisen har tagit kontakt, betyder ingenting. De kommer att ta kontakt med henne när de har tid. Det kan ta lång tid för denna typ av brott. Fallet är glasklart. Tiden för utredning kommer att vara en halvtimme exklusive spegling av hårddiskar. Hon har erkänt spridandet i telefonsamtalet dessutom och för det kan man inte undvika straffansvar som det går med eget innehav. Så hon kommer att dömas efter att åtal väl har väckts. Skolan vill förmodligen inte att hon ska vara anställd när dom meddelas så de bör avsluta hennes anställning.

  1. Det räcker absolut inte med ett inspelat godkännande i ett telefonsamtal, i synnerhet inte när det är inspelat av tredje part. Såvida polisen inte beslagtar materialet kommer detta monster klara sig undan från lagens långa arm (den känns dock kort ibland när det gäller barnens rättigheter), så nu är det dags att skärpa sig gällande uttalande där du framställer dig som bättre vetande när det är helt felaktigt.

   1. Tack för din fundering R. Så som jag uppfattade artikeln, så hade pedofilen skickat barnpornografi till Dumpen, och dessa hade Dumpen polisanmält. Det krävs två rekvisit i Sverige för att dömas för ett brott. Det objektiva rekvisitet är att hon har innehaft barnpornografi och gjort dessa tillgängliga för andra genom att hon har skickat dessa till bl.a. Dumpen. Det subjektiva rekvisitet erkände hon i telefonsamtalet, dvs att hon har varit ivrig angående att dela dem. Det var inte så att hon hade fått bilderna och därefter blivit panikslagen och därmed tryckt på fel knapp, som gjorde att de delades, utan hon har delat övergreppsmaterial genom ett aktivt val och så ledes så utgör det avsiktsuppsåt angående det subjektiva. Därmed så är brottet styrkt.

 76. Stämmer de verkligen att hon gett sig på barnen? Och hennes gubbe eller om han e pappa till deras barn ska alltså då oxå varit med? Systern? Aså va e det sant eller som hon bara skriver? Det e ju gav illa om allt detta hänt/händer?

 77. Tack för ert grymma jobb Sara och Patrik! Fascineras trotts allt ändå av allt som kommer upp i ljuset , varenda jävla gång. Många gäddor som fått en o spy lite extra i toan men detta tog fan priset. HON MÅSTE ÅKA FAST! Hinner inte resonera rationellt i detta fall, inte i några. Men kärringen måste tas fast. Jädrans Torra sockerkaka till tös som sitter och blåljuger . Fyfan för kärringen. Önskar fröken inget gott och det är fan ingen vila tills hon åkt fast. Idiot !!!

 78. Jag har läst chattloggarna flera gånger nu och tittat på Facebook på hennes profil samt hennes familjemedlemmar. Detta är bara helt obegripligt. Hur kan man ens ta så vidriga ord och fantasier i sin mun?? Och skriva så om sin egen familj?? Hur jag än vänder och vrider på det så kvarstår faktum att hon faktiskt hänger aktivt på pedofil forum, tar emot barnpornografi och sprider barnpornografi vidare till andra pedofiler! Hon tänder ju uppenbarligen på grova barn våldtäkter mot mycket små barn ( det är ju det hon fantiserar om i sexuellt syfte)… Herregud att hon fram tills nu har jobbat med små barn!! Jag blir dock inte klok på: hur många barn har hon själv? Och har hon barnbarn? Nån med inblick i denna störda kvinnans familjeliv som kan bringa någon form av klarhet i vad som stämmer?

 79. Mariefreds kommun har gått ut med information om detta till berörda i skolan. Hon jobbar nu i Södertälje. Bor i Mariefred. Mina barnbarn går i förskola i Mariefred o min dotter frågade personalen om hon var på deras skola. Men slutade för 2 år sen i Mariefred. Hoppas verkligen inte hennes man och barn är involverade i detta hemska. Hon har ju själv dragit in dom i detta som pedofiler . Tack dumpen för allt ni gör❤️

 80. Även om det bara vart fantasier så är det olagligt att sprida våldtäkt på barm och ha det på sina enheter. Men oavsett vad om man tänder på att suga en bebis då är man en gädda, hur kan man annars förklara det?

  Jag som en vettig människa vill gråta när jag tänker på vartenda riktiga liv, riktiga barn som blir grovt grovt utsatta. Och hon låter arg och försvarar sina”fantasier”

  Kan bara säga: 🤢

 81. Sanna! Vilket jobb du måste lagt ner med att hitta henne! Sara, så lugnt och sansat du pratar med henne. Polisen, skäms på er som inte tagit detta på allvar. Vilken sjuk människa som arbetar med barn. Hoppas hon får ett hårt straff. Jag kräks snart..

 82. Jag som man har tidigare arbetat cirka 30 år inom grundskolan. Att det finns många presumtiva kvinnliga förövare med liknande tankar där är ingen hemlighet. Dock tystas det snabbt ner av skolledningen. Exempel där jag arbetat. Vid en biologi lektion i högstadiet fick den äldre kvinnliga läraren en pojke att gå till toaletten och onanera i ett glas. Sperman delades sedan ut till övriga elever för att studeras under mikroskop. Ärendet kom till rektor via elevers ryktesspridning. Läraren erkände tilltaget, men hävdade att det endast rörde sig om kursrelaterade studier och inte hade någon sexuell innebörd. Rektor gick inte vidare med fallet.

 83. Blir jävligt orolig för alla barn som kommer i kontakt med dessa vidriga människor, har man fantasier om barn ska man söka hjälp.
  Man vet ju inte när fantasierna blir verklighet, börjar man söka på
  olika forum för att träffa andra likasinnade för att chatta om detta är man ju riktigt nära att begå våldtäkt när tillfälle ges. Sex är för vuxna, barn ska
  leka och utvecklas till självständig starka individer.

 84. Usch vad läskigt😟 Hoppas att hon aldrig får jobba med barn igen. Hemska människa😡 Undrar om det stämmer allt hon skrivit om sin familj? Tänk om dom egentligen är helt vanliga,normala bra människor som nu blir misstänkta för att göra sånt här nu när man läser om det😟

 85. Gud vad lugn och pedagogisk du är Sara. Du kunde inte bemött henne på ett bättre sätt. Jag har haft svårt för dig tidigare. Men med tiden så fortsätter du bara att imponera på mig. Du är verkligen rätt person, på rätt plats, på rätt tid. Du är en ängel. För barn. Och för vuxna. Jag känner att människor mest gör mig besviken nu för tiden. Men du, du är något alldeles speciellt. Sluta aldrig att vara du. Du gör verkligen skillnad.

 86. Tänker att denna kvinnas beteende är likt ”Napp från incestgrupp” 7 mars 2022.
  Har hon barn och barnbarn kanske dessa bör skyddas?
  Hon skriver fruktansvärda saker om sin familj som möjligen är oskyldiga.
  Denna kvinna är ju verkligen sjuk, oavsett om det hon skriver stämmer eller inte.
  Sen att inte stå för att hon har gjort fel, att hon har problem, är ännu värre.
  Hemskt att inte polisen har prioriterat denna anmälan, det borde ha gjorts.

 87. Fruktansvärt äckligt, att vara så nonchalant och tänka på sitt jobb och inte skänka en minsta tanke till det äckliga man fantiserar om. Jag hoppas innerligt att sådana människor drabbas av en långsam död. Slöseri med skattepengar, hon borde bli hajmat .

  Ni är fantastiska, jag är så tacksam för er

 88. Jag fick ett meddelande Idag ( 13/10) genom skolappen (vklass) om en lärare (som är avstängd) som figurerat på internet men inget mer i detalj. Efter lite forskningar kom jag hit till dumpen. Den här läraren har min dotter haft i olika ämnen på sin skola i (Södertälje). Jag frågade min dotter om händelser m.m det enda hon säger att hon uppfattar ”läraren” som en snäll & bra lärare. Vilket i sig är skrämmande då man kanske har en viss typ av bild av såna här ”individer”. Skolan har ombesörjt med olika instanser, kuratorer m.m men mycket mer vet jag inte i skrivande stund. Mest shockad just nu. Tror inte det är fantasier hon skriver om i chatten , hoppas polisen gör en grundlig utredning. Bra jobbat av dumpen.

 89. Hoppas verkligen att hon ljugit om allt hon påstår sig ha gjort emot barn… Men ändå, bara att ha såna där typer av fantasier är sjukt vidrigt och talar tydligt för att man definitivt tillhör de sista som ska jobba med barn och ens vara i närheten av barn över huvud taget! Hoppas att den där skräcködlan aldrig mer får sätta sin fot på en förskola igen efter att detta kommit ut 😡 Har själv barn på förskola och de ska vara trygga när de är där samt att vi föräldrar ska känna oss trygga och kunna lita på personalen

 90. Hon försäger ju sig när hon först säger att hon inte har barn och sedan säger hon att hon har barn!!! Hon blåljuger!! Snälla hela familjen måste utredas!!!

  Det här är fan det värsta jag läst på
  Dumpen. Hon är så jävla vidrig!!!

  1. Catarina, det var barnbarn som åsyftades vid det tillfället om jag inte minns fel

 91. TACKA fiskaren som fick denna gädda, Rejält! Fiskaren har tagit gäddan ur vassen upp till ytan.. Hon kunde lika gärna fortsatt 10 + år till, Detta kan vara ett av era största ni tagit

  Vem vet vad denna kvinna har gjort mot småbarn under alla år, Barn som inte kan prata för sig själva..

  Kan bara tänka mig föräldrar till alla barn hon tagit hand om i 35 år. Den klumpen i magen lär aldrig försvinna

  Att hon säger att det är rena rama orgasm fantasier när hon tänker på barn gör mig spyfärdig,.

  Tack dumpen och tack till fiskaren som stoppade detta

 92. Fantastisk insats av Sanna och Sara! Jag är så imponerad av Saras samtal med kvinnan samt Sara konfrontationer med andra gäddor. Mycket bra jobbat! Jag önskar er all lycka med framtida fisketurer. Tack för att ni rensar nätet på gäddor!

 93. usch , klarade inte av att läsa alla chatloggar . Den här fick mig att verkligen må illa . Männen som fastnar här har iaf insikt om att dom har ett problem lr har gjort fel på nåt sätt den här tycker att hon är ett oskyldigt offer som sprider övergrepps material vidare , det enda hon upprepar är att hennes liv blir förstört hon är oskyldig o sen att 3 ggr upprepa jag har inget problem . Hur tänker man att det är lämpligt att gå på jobbet o skaffa sig övergrepps fantasier bland barnen dagligen . bra jobbat att få fast denna o jag hoppas verkligen att inga barn farit illa på hennes arbetsplatser

 94. Reflektioner:
  1. vad gör en vuxen på kik? På hemliga sex-chattar? Bland andra pedofiler? Som dessutom delar barnpornografi med varandra?
  2. Hon använder krypterad chatt och försöker dölja vem hon är , varför det om hon inte för nåt förkastligt/olagligt?
  3. Hon tar emot och delar barnpornografi (våldtäkt mot barn), vilken normal person för det? Om man inte är pedofil själv? En normal person hade kontaktat polisen och gett dem barnpornografin samt uppgifter om pedofil grupp på Kik, eller hur?
  4. Jobbar man med barn på dagis och skola så bör man ha en värdegrund som ”stop min kropp”, barns rätt till sin integritet och en syn att barn inte är sexobjekt som vuxna har rätt att förlusta och förgripa sig på. Hon är upphetsad av och frågar om den fiktiva pedofilmammans övergrepp på sin dotter. Hur väl rimmar det?
  5. ”Vilken grupp är du med i” tyder på att hon är med i många sånna här suspekta gruppper. Är det normalt? Och lämpligt med tanke på hennes yrkesroll?
  6. Hon tänder på sex med familjemedlemmar (pappa, syster, barn, barnbarn). Vilken normal person har ett sånt tändningsmönster? Där övergreppen börjar redan i tidig barn ålder? Rena övergrepp. Är man lämplig då att vistas bland barn?
  7. Hon fantiserar om att hon och hennes man förgriper sig på deras dotter… och att sonen förgriper sig på sina barn… vilken normalt funtad person tänder på sånt? Rena incest övergrepp.
  8. När fiktiva kvinnan (dumpen) berättar om svåra övergrepp mot sitt barn blir hon sexuellt upphetsad istället för att som om hon vore normalt funtad ringt polisen och tipsat om att BARN FAR ILLA!! Detta visar hur rubbad denna kvinnan är, att hon är en tvättäkta pedofil och inte ska vara i närheten av barn!
  9. ”Pillar du in i fittan också?” Frågar hon fiktiva pedofil mamman. Det visar på hennes väl dolda men nu avslöjade grova empatibrist för barn och barn som utsätts för svåra sexuella övergrepp av pedofiler.
  10. ”Du har ju chans på flera barn” Meningen avslöjar hur hon tänker. Genom att jobba med barn i 35 år har hon gett sig själv chans på att kunna förverkliga sexuella övergrepp på flera barn…
  11. ”Har du bild på henne?” Hon efterfrågar alltså bilder på det stackars våldtagna (fiktiva) barnet. Är man inte pedofil då om nåt????? Hon vill ju se offer, våldtagna barn!!!
  12. Vi kanske kan ses och knulla?” Hon vill alltså knulla den fiktiva pedofilmamman!? Detta påminner om Fredrik Federley som inte hade några problem med att knulla sin sambo som våldtagit barn!! Varje normal person dvs icke-pedofil, ser direkt hur jävla stört det är!
  13. ”Jag blir pirrig lite glad kåt” av att sex-prata med en pedofilmamma som våldtar sitt egna stackars barn… Om man inte är pedofil då, när fan är man det då menar hon?
  14. ”Gillar du tårar” Visar på vilken empati störning hon har innerst inne. Barnen objektifieras, är till för hennes njutning att utnyttjas, barnens tårar är något man kan gilla/tända på… Sadistiska tendenser…
  15. ”folk är så konservativa när det gäller sånt” När det gäller sexuella övergrepp på barn och incest… Ja det är ju uppenbart att hon själv tycker att det är ok med övergrepp mot barn och incest….
  16. ”Läckert” att hennes pappa visar syrrans söner hur de förgriper sig på varandra… Vilken normal människa fantiserar om sånt? Att det skulle va läckert? ”då Pullade jag må du tro” Herregud… om inte det visar hur störd denna kvinnan är i sina tankar så vet jag inte vad….
  ”blev det mys med dottern?” Svåra sexuella övergrepp beskrivs alltså som ”mys”… av någon som jobbar inom dagis och skola… Ska inte folk som jobbar inom dagis och skola göra orosanmälan om de misstänker att ett barn far illa..? Hur väl har hon skött sitt jobb att värna om barns integritet och rätt till sin kropp när hon uppenbarligen inte anmälan grova sexuella övergrepp till socialtjänsten och polisen???
  17. ”Det var bara orgasm fantasier…” Ja precis – du får orgasmer av att tänka på och höra om och se/bevittna svåra sexuella övergrepp mot barn. = pedofil. Punkt.

 95. Den här gäddan är en av dom värre som Dumpen hittat. Kvinna som arbetar inom skolvärlden och som skriver att hon tänder på sex med SMÅ barn och dessutom har delat barnporr. Jag är nästan tvungen att nypa mig för att begripa att jag inte drömmer. Jösses!!!

  Hon skriver totalt gränslöst i chatten, hon verkar verkligen inte riktigt frisk i skallen. Fantastiskt telefonsamtal av Sara, lugnt och bra men även bestämt, som det ska vara då man bemöter gäddorna- mer sånt. Bra jobbat, jag är verkligen imponerad!!

 96. Brukar orka läsa de flesta loggar, men här mådde jag så illa.

  Läst andras kommentarer.
  Precis samma ord skulle jag använda.

  Jag jobbar inom kriminalvården, med manliga klienter, vet dock till 100 procent att denna person inte skulle överleva på en anstalt speciellt länge.

  Dessa vidriga ” fantasier” gör att hon kommer absolut nederst i hierarkin på en anstalt, oavsett kön på klienterna.

 97. Att du orkade gå igenom chattloggen så pass grundligt och granska denna sjuka människa som har tankar och fantasier bortom allt förstånd är starkt gjort. Bra genomgång och reflektioner.

  Individen är ju lärare och har uppfattats som en helt vanlig trevlig och bra sådan, verkar ha varit uppskattad. Livet har lärt mig att man ska se upp med alltför trevliga personer, inte alltid de visar sitt rätta ansikte och här dolde sig ett riktigt träsktroll!

 98. ”ska jag åka dit nu och förlora mitt jobb för att jag inte är duktig på kryptering” allvarligt! Ni är sånna jävla hjältar som tar i dessa avskum, när det uppenbart endast hamnar på hög hos polisen.

 99. Passivt aggressiv pedofilkärring som ljuger som en borstbindare och jobbar i skola. Nu måste väl ändå botten snart vara nådd, hur vidriga varelser finns det ens. Tappar hoppet om den s.k. mänskligheten.
  Största problemet är givetvis att HON (som inte gjort något fel) får besvär med sin anställning, inte att barn blir förstörda.

 100. Mycket sjukt har man sett genom livet, men detta slog priset. Hon är ändå väldigt detaljerad i sina berättelser om incestöveegreppen.

 101. Superbra att du är så lugn Sara. Starkt att orka och inte bli arg på henne.

  Om hon inte anser att hon har problem har hon !! allvarliga problem !!

 102. Att denna person delar övergreppsmaterial på mycket små barn öht gör att vederbörande är en brottsling och att hon arbetar på förskola dessutom är oerhört oroväckande! Hon bör omedelbart plockas bort från sina arbetsuppgifter och åtalas.

 103. Bra jobbat Sara, du är lugn under hela samtalet.
  Så många dårar det finns därute.
  Hoppas polisen agerar..

  1. Man måste vara lugn, annars vill pedofilerna inte prata. Alla deras konfrontationer nuförtiden är ju extremt mycket bättre än förr i tiden när metoden bestod i skrikande, tjoande och stimmande och frågor som innehöll allt för tydliga värderingar så att få ville prata en längre tid. Numera vill nästan alla prata.

 104. Fy fan i helvete. Läste bara litegrann för mår så dåligt å barnens vägnar om något är sant. Försöker inbilla mig att hon ljuger men fy fan i helvete… hoppas hon hamnar bakom lås och bom och får sig en rejäl tankeställare milt sagt. Stackars ALLA i hennes närhet. Fy fan…
  Tack dumpen för allt ni gör.

 105. Klarade som vanligt inte att läsa allt men det jag klarade av räckte 🥹 även OM det ”bara” är fantasier så är de så VIDRIGA att hon ska bort bort bort från barn!! Jag hoppas och ber att hon inte har barnbarn eller utsatt någon men det tror jag absolut att hon har!!

  Kontaktade ni inte polisen?? Hennes dator måste genomsökas 🤮💔

 106. Fyfan måste skriva igen.. Så polisen vet om att denna människa skriver vidriga saker på internet + delar barnpornografi och dom vet att hon jobbar på skola och gör inte ett SKIT på över ett år ? Fast att dom vet att hon är runt barn varenda dag! Det här visar hur viktigt dumpen är.. Utan dumpen så hade denna människa fortsatt jobba med barn i 10 + år till och gud vet vad hon har gjort.. Jag fattar inte hur polisen kan blunda för detta när dom får tydliga bevis på vad detta är för människa. Helt obegripligt, Tack dumpen säger jag bara..hoppas ni alltid finns kvar

 107. Klarade inte av att läsa mer än början på konversationen. Man tror fan inte att det är sant! Fullkomligt VIDRIGT är vad det är! Och denna kvinna jobbar alltså med barn!?! Och hon har dessutom egna barnbarn som hon av allt att döma har utnyttjat sexuellt!?! Är så upprörd, förbannad och äcklad att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen just nu!!!

 108. Fyfan vad vidrigt…. Var nog det värsta jag läst, satt med tårar… stackars hennes barnbarn… Om det nu är sant, så borde hela familjen hållas koll på.
  Kommer ta ett tag att smälta… Fyfan.
  Stort tack till dumpen som ser till att sånt här kommer fram! ❤️

 109. Hon har delat material på övergrepp på barn och i chattarna uppmuntrar hon till övergrepp på barn, men hon tycker inte att hon har gjort någonting eller att hon har problem? Vedervärdig läsning och jag hoppas innerligt att inget barn har råkat ut för henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *