Sponsorer

De flesta berättar aldrig om sina övergrepp som dom vart med om, men jag kommer för första gången i hela mitt liv berätta vad som har hänt mig. Jag har förträngt det mesta av dessa händelser men jag ska försöka tvinga mig själv att minnas. 

Allting började när jag var 13. Jag hade live på någon app, minns inte vilken. Jag mådde dåligt över något som hänt i skolan och hade skrivit mitt användarnamn på Snapchat i liven (så att dom som ville adda kunde göra det). Efter ett tag avslutar jag liven och går in på snap. Där hade en person addat mig. Jag addar tillbaka och börjar skriva med han. Vad jag inte visste då va att detta skulle leda till något mycket värre. 

Han var snäll, han förstod mig och det tog inte lång tid fören vi börja snacka sex. Tänk nu på att jag är 13 år, går i 6:an och är ett barn. Han däremot är en vuxen man som vet exakt vad han håller på med och är väl medveten om att det han gör och gjorde senare kommer klassas som ett övergrepp. 

Det börjar med att vi skriver lite sexuella saker till varandra som övergår till att han skickar bild på sin kuk, varpå jag gladeligen skickar bild på mina bröst och fitta. Han sa att jag var fin, han sa att han älskade mig. Jag hade aldrig varit med om detta förut så för mig var det spännande. 

Det gick några dagar av skrivande och han bestämmer sig för att vi ska prata FaceTime vilket jag går med på. Väl i FaceTime så börjar han runka och jag sätter på musik i en högtalare och börjar hoppa runt på golvet. Helt vanligt. Inget sexuellt. Bara en 13 åring som frigjorde lite energi på golvet i mitt rum. 

I nästa samtal så visar jag fittan för han samt hoppar ännu en gång runt på golvet medan han runkar. Skillnaden nu är att jag har bara trosor på mig. Han tycker såklart att jag är jättesexig och berömmer mig för att jag har fin kropp. 

Här minns jag inte så mycket mer av just det. Men antar att vi fortsatte snacka som vi gjorde förut. 

Jag är fortfarande 13 år och denna mannen vill nu träffa mig. Tro mig när jag säger att jag tyckte han va snäll. Han gjorde aldrig något utan min vilja. Sa jag nej så gjorde han inget men han borde haft gränser för vad som är okej att göra med ett barn. 

Dagen är nu kommen då vi ska träffas. Minns inte om jag gick i skolan eller inte. Han sätter sig i sin bil och åker 2-3 timmar bara för att träffa lilla mig. 

Vill bara flika in i min egen berättelse att han åkte upp till mig 3 gånger. Vi sågs 2 av dom. 

När jag vet att han är nära mig så skriver han till mig och frågar om det finns något ställe nära där jag bor som jag kan gå till bara för att ingen ska se oss. Jag säger att jag vet ett ställe. Sen säger jag till pappa att jag ska vara med en kompis. 

Jag går till våran ”plats” som i detta fallet är en liten parkering intill en gård som det inte bott en människa så länge jag kan minnas. Jag går fram till hans bil och hoppar in. Egentligen livrädd. Men det är okej. Jag får en kram och en puss av mannen och vi börjar åka. 

I bilen frågar han vart vi ska och jag säger att det finns en sjö en bit utanför staden där jag bor. Där kan vi säkert vara ifred. Vi åker dit och det är tomt på parkeringen. 

När vi stannat bilen får jag en till puss och vi båda kliver ur bilen. Han går till bagageluckan och tar fram saker han har köpt till mig. Det jag minns är några fidget spinners, lite godis, cigg, en vibrator och en energidryck. Det var säkert fler saker. Men som med allt annat i denna historia så har jag försökt glömma och återigen glömma.  

Han stänger bagageluckan och tar min hand, och vi går mot sjön. Efter att ha gått ungefär 50 meter så sätter vi oss på en bänk. Nackdelen var att man såg parkeringen från denna bänk. Så han bestämmer sig för att vi ska flytta oss längre i mot skogen. Vilket vi också gör. 

Här har jag återigen svaga minnesbilder men vet att han hånglar med mig samtidigt som han har dragit ner mina byxor och pillar med ett finger strax ovanför min fitta. Efter det frågar han om jag ville känns lite på hans kuk. Jag svarade ja. Vet inte hur länge detta pågår men vill tro att det inte var så länge. 

Efter det så säger han att om någon kommer så ska vi lossas att jag är hans barnbarn. Vi umgicks lite till och efter det går vi till bilen och han kör mig till samma plats där han hämta mig några timmar tidigare. 

Jag säger att han ska skriva när han kommer hem, vilket han gör. Han vill även att jag ska använda vibratorn jag fick av han när han kollar på vilket jag gör. Sen fortsatte vi skriva och snacka nästan dagligen och vi pratade om de mesta. 

Jag tror jag är 14 nästa gång vi träffas. Det börjar som förra gången. Jag säger till pappa att jag ska vara med en kompis och går sen till min och hans  ”plats” och hoppar in i bilen fast denna gången åker vi till en en camping som ligger i staden jag bor i. På denna camping så finns det en sjö och runt den sjön går det ett motionsspår på ungefär 2-3 kilometer. Jag och han bestämmer att vi ska gå runt hela vilket vi också gör.

När vi har gått en liten bit runt spåret så vill han slicka min fitta. Sagt och gjort så går vi in i skogen brevid spåret. Han lägger sig på marken och ber mig sätta mig på hans ansikte men jag säger nej och blir antagligen rädd här. Jag fick då en kram och en puss istället och vi fortsatte att gå runt sjön. 

Efter en liten stund  hör vi människor bakom oss och mannen tycker inte det är så bra om folk skulle se att jag var med han så vi sätter oss i ett skjul som är längst spåret vi går på och där pussar och smeker han mig. Sen går vi återigen vidare. 

När vi har uppskattningsvis 500 meter kvar av hela spåret försöker jag putta ner han i vattnet och tar en näve grus och kastar på han. Han blir sur och försöker jaga mig. Men jag springer iväg några meter framför han. Oklart varför jag gör detta men jag har nu sprungit ifrån han. Utan att säga hejdå. Efter jag sett han åka iväg så ringde jag pappa och bad han hämta mig och vi åkte hem.  

Tredje gången vi skulle ses var jag nog fortfarande 14 men kan ha fel. Jag lurade upp han att åka 3 timmar för att träffa mig men jag dök inte upp som lovat. Efter detta tog han bort mig. 

Vi hade kontakt till o från i ca 5 års tid utan att jag sa något till någon. 

Idag är jag snart 20 och önskar av hela mitt hjärta att jag inte skulle minnas detta eftersom att det aldrig någonsin borde ha hänt. En man eller rättare sagt gubbe hann utforska min kropp innan jag själv ens gjorde det.

Så, hur har detta påverkat mig? 

1, Tilliten till män och hatet mot dem kom tidigt 

2, mannen hade en special bil. Nu är denna bil tack och lov ganska ovanlig men varje gång jag ser den så får jag ångest och panik

3, kan inte lyssna på vissa låtar eftersom att det var till just dom låtarna som 13 åriga jag dansade till 

Jag är ändå glad att detta trauma jag fick som liten inte påverkar mig så mycket i vuxen ålder.

 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

7 thoughts on “Tonårings live resulterade i upprepade övergrepp

 1. Känner igen lite i din berättelse dock aldrig träffat någon vad jag kan minnas i din ålder. När jag var 12 (nu 23), så var jag inne på en chattsida där jag pratade med män som var 15-30 åringar och visade upp mig olämpligt som 12 åring.

  Idag är detta egentligen ingenting jag mår dåligt utav eftersom jag visste vad jag höll på med och tyckte om stunden. Snarare så mådde jag sämst av personerna som chattade med och var ca 15-16 eftersom dessa personer ljög om sin identitet (bilder osv). Jag kanske tillhör en ovanlig grupp som inte mår dåligt av hur man blev behandlad som 12-åring gentemot vuxna. Men jag tror det är viktigt man känner av hur man mår och lägger det framför samhället.

  Hoppas verkligen du inser att inget du gjorde var ditt fel och ansvaret i slutändan ligger på den vuxna och ingen kan kritisera för att ett barn inte har konsekventänk ❤️🫶🏻

 2. Jag blev också utnyttjad fr 13års ålder. Tänker på när en tjej jag umgicks med när jag var runt 30. Hon sa att hon (minsann) bara låg med såna som hon VILLE ligga med. Även om hon var nedvärderande med det hon sa så fick det mig att tänka till. Jag hade ju aldrig lärt mig hur man flirtar eller förför på ett sunt normalt sätt. Jag var lärd att män bara tog för sig i lönndom. En gång när jag var 20 år så gjorde jag ett skitdåligt försök att förföra en kille som gått i min klass, jämngammal med mig som jag haft en crush på hela högstadiet. Jag skämdes så när han bara reste sig och gick. Visste inte hur jag gjort fel, det enda sätt jag själv blivit behandlad på.
  Efter den insikten försökte jag vända den trenden. Men en slusk i min bekantskapskrets lyckades ändå tafsa sig till ett ligg. Minns att tårarna strömmade när han låg med mig. Jag visste för första gången att det var FEL. (Och han hade mage att kommentera det hela som ”vackert” att jag grät när vi hade sex.)
  Men han frågade inte varför jag grät.
  Jag ligger numera inte med folk jag inte vill ligga med. Men jag är livrädd för närhet.
  Har aldrig gått i terapi för detta men råder dig att göra det om du inte redan gör. Det är nog nåt man måste få hjälp med för att kunna fungera i ett förhållande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *