Sponsorer

Det började med ett par vacklande försök till bortförklaringar om varför han hade bokat upp sig på träff med vår fiktiva trettonåring.
Chatten var dock inte av sådan art att den gick att förklara bort och det blev mannen som vi träffade snabbt varse.

Efter träffen har det gått fort att komma från klarhet till klarhet. Precis som många andra som vi möter så undrar han hur det kunde gå så långt. Nu söker han vård istället för barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

36 thoughts on “Jag jobbar bara lite (Napp #288) Lidköping

 1. slutet av konversationen ser man nästan att det enda han tänker på är hur detta ska sluta för honom , ingen ånger lr dåligt samvete o sen köra linjen jag är emot sånt här o försöker fånga upp jag vet inte riktigt hur han ens själv kunde känna att det var nån hållbar förklaring . hur tänkte han rädda barn med diverse runkvideor o snoppbilder .finns det aldrig nåt konsekvenstänk hos såna här

 2. Vilket kräk! Hjärnan verkar han inte använda! Egen företagare och allt! Fin bil! Ett as är han! Är så fantastiskt att ni lyckas få tag i dom där innan dom hinner göra något av sina perversa drömmar! För att vara en så
  ”fin” person verkar resten vara rejält grumligt!
  Heja er på dom bara ♥️

 3. ”Vi jobbar inte med att skicka runkvideos till barn.” Underbar kommentar Sara! Du och Patrik är bäst. Ni ställer alltid de rätta frågorna till de här männen och klargör hur sjukt deras beteende är. Stackars fru och barn till den här mannen, så knäckande att behöva få reda på sanningen om maken/pappan. Men samtidigt bra så att de kan bryta sig loss och gå vidare i livet utan honom.

 4. 3 år på kik. Kul för familjen att veta. Klienter mm som varit in o hälsat på han som tar emot med runkhanden🤡. Jan verkar ”jobba” mkt iaf….

 5. Fy, så äckligt! Låt barnen vara ifred. Barn är INTE intresserade utav gamla gubbar. Skäms på dej!

  1. Bland det vidrigaste jag sätt här. Vilket svin. Bra jobbat Dumpen💪

 6. Dessa milslånga chattar. Hur fan funkar människan? Så vidrigt. Sen stod som jävla idiot och ljuga. Fy fan.

 7. Jag blir så äcklad och förbluffad av fenomenet att äldre män skickar videos där de onanerar till unga flickor? Jag förstår bara icke. Det verkar nästan som ett tvångsbeteende eller något som de får stor sexuell njutning av. Jag är så tacksam för Dumpen. Exponera. Avslöja och kämpa på. För samhällets flickor och pojkar dessa förövare lurpassar på.

 8. Skickar bilder på hur han kör fort likt en tonåring.. skickar bilder på chips och kaffekopp blandat med kukbilder. Tänk om hjärnkapaciteten hade utvecklats som det skulle, då hade han insett att ingen yngre vill ha honom under några bra premisser.

 9. Bra jobbat! Ert idoga arbete är värt all beundran.

  Helt ofattbart vad många det finns där ute. De bryr sig inget om de potentiella offer, som kan drabbas av deras agerande. Beklagligt och bedrövligt.

  Att de dessutom sätter hela sin egen tillvaro på spel, är oerhört anmärkningsvärt. Det värsta är dock sätter sina egna lustar framför unga människoliv; det är bara djupt tragiskt och oerhört ledsamt.

  Allt stöd i ert fortsätta arbete.

 10. En sån där typisk långsamt tänkande pedofil som försöker vinna tid genom att låtsas om som att han inte förstår vad ni menar och därmed märker på ord. Ni nämner ”revisionsbyrå”. Revision är en liten del av vad en ekonom kan tänkas pyssla med. Det görs en gång om året. På större företag kan en arbetsgrupp av ekonomer sitta någon vecka med revisionen. Ni har säkert sett bolagets näringsgrensindelning där revision har ingått, så han låtsas om som att han inte förstår och även en möjlighet att försöka anses som mer kunnig trots att han är en simpel pedofil som inte ens har förmåga till att förstå att man inte ska ragga eller våldta barn.

  1. Han driver en redovisningsbyrå. Tyvärr är jag med mitt företag kund hos honom. Han sköter all vår bokföring och redovisning. Fy f*n. Totalt chockad efter att ha sett detta. Vi kommer självklart omedelbart byta redovisningsbyrå, processen är redan påbörjad, och jag hoppas att alla andra hans kunder gör samma sak. Synd bara om hans anställda som nu förmodligen behöver se sig om efter nåt annat.

   1. Ja usch vilken jobbig situation att upptäcka detta. Låter dock som att ni har en bra och ff allt rakryggad plan! En ide, kanske naiv och/eller ogenomförbar… men ni skulle inte kunna anlita någon av hans snart fd medarbetare för att hantera er bokföring?

    1. Vacker tanke, tanken att jobba på ett litet företag som bara exploderar. En sjuk människa som förstör för så många

  2. Hans liv passerar revy under denna korta intervju, så dina Kalle Blomqvist-analyser är bara så tröttsamma. Men proffsigt som vanligt av Sara och Patrik. Dock känner man stort medlidande med fru och eventuella barn. Dom är verkligen offer i just denna tragiska historia

 11. Usch. Vilken mästrande äckelgubbe, redo att begå våldtäkt på tolvåringar. Att han inte skäms. I bland ser man en skammens rodnad och någon form av ånger i blicken hos era napp. Förstås ingen ursäkt men ändå ett tecken på att det någonstans finns lite mänsklighet kvar i kroppen på förövaren. Men den här strategiskt beräknande personen verkar vara iskall rakt igenom det hjärtlösa innanmätet. Det är så att man reser ragg av obehag. Tack för ert fantastiska arbete.

 12. Denna snubben verkar ju helt hjärndöd,
  Dom som flyr,från konfrontationen,
  Verkar ju ha nån lite hjärnsubstans kvar,iallafall.
  Men,nä,det har han inte ens insett!!!
  Att han gjort.sig skyldig,till något väldigt olämpligt.
  Och verkar helt,ju runka,var han än är,även i bilen!!!🙉🙉
  Tycker ni borde döpa om Honom till
  Hukrunkargäddan..
  Den videon,är ju så vidrig!!!!

 13. Alltså ni två!!! Så otroligt grymma är ni, alltid lika tillfredställande att se ett as som detta bli exposat.

 14. USH! Vilken störd jävel. Så hemskt. Inte minst för hans stackars fru och eventuella barn. 💔 Men ibland är det bättre att veta sanningen om en person. Nu kan han i vart fall inte verka i det dolda längre och barn kan skyddas mot hans snedvridna lustar. Stor kram till hans anhöriga 💗

 15. Det övergår mitt förstånd att försöka förstå hur man kan bli upphetsad av att tänka sig sex med en minderårig samtidigt som man förstör sitt eget och andras liv.. för sex. (Borttaget av Admin)

 16. Jag skulle uppskatta att de säkert finns minst 5000 pedofiler i Sverige. Dom som har blivit tagna på dumpen är bara en bråkdel. Vem som helst kan va pedofil oavsett ålder, yrke, ursprung eller sexuell läggning. Dom är väldigt duktiga utåt sätt att följa de, men på nätet verkar dom mer oförsiktiga och mer frikostiga att lämna ut bilder, runk videos och profil bilder.

  1. Jag tror tyvärr vi får multiplicera de där 5000 rätt många gånger för att nå upp i riktiga siffror.

   1. Tror tyvärr du här så rätt!
    Arbetar med barn och sett hur dom drabbats i verkliga livet av såna här män..
    Jag bubblar inombords av ilska.

 17. Nu har jag suttit och kollat igenom alla klipp! jag har bara ett ord: FYYYY F******N VILKA SJUKA MÄNNISKOR!!!! Jag har två grabbar under 10 år, har dessutom syskon barn. Man får verkligen passa sig och hålla koll på barnen nu. Speciellt min äldsta som har fått telefon för att kunna ringa mig eller sin mamma ”vv. Jag har inga ord. Skulle någon äckel gubbe göra något mot min son så är de det sista han gjort. Tack för att ni hänger ut dom. Det kanske kan rädda många barn. Om man skulle få tips själv kan man höra av sig till er och ge info på något sätt?

   1. Tack jag kopierar eposten. Vill verkligen skriva ett stort tack för det ni gör.

 18. Begår övergrepp (genom att skicka runkvideos) som dessutom är olagligt även till vuxna utan tillåtelse sedan påstår han att han jobbar med samma som Patrik och Sara. Väldigt sannolikt när han redan begår övergrepp online..

 19. Nästan fascinerande att en människa kan ha en så fruktansvärt sjuk tankebana. Hur kan man skicka så vidriga chattar, bilder och videos till barn?! Och hur kan man ens tro att ett barn vill vara med en vuxen människa och göra så äckliga saker? Helt otroligt alltså! Blir så förbannad och ledsen varje gång jag ser att det är ytterligare en idiot som beter sig såhär mot barn! Det är fruktansvärt illa och det måste bli hårdare straff för sånt här!

 20. Mår lite extra dåligt när man ser att det är ens egna trakter dom dyker upp i 🤮. Blev själv utsatt som ung och fick aldrig nån riktig rättvisa då typerna menade på att jag, en liten 12åring, hade övertalat dom och fick skylla mig själv, (vet idag att det inte var mitt fel men ja det förstörde min barndom och gav mig men för livet). Till er alla som jobbar på Dumpen och hjälper samhället genom att exposa svinen, tack ♥️

 21. Den här gubben hade tydligen uttalat sig inför sina anställda att han inte begått något brott, o att de snart förmodligen blåser över det här.

  1. Då får vi hjälpas åt så han inte glömmer vad han gjort och bara viftar bort det!
   Gud vilken äcklig människa .

 22. Jajamän, here we go again! Ännu ett pervo som älskar att pressa sitt bleka underrede upp i nyllet på betraktaren och dessutom inbilla sig att någon är intresserad av hans andefattiga tillvaro. Helt klart är ligger hans helsjuka hjärna i en påse mellan benen, eftersom han mest går omkring och tänker på r**k.

 23. Att tro att någon går ingång på dessa bilder. Helt otroligt. Att sedan tro att barn vill se detta. Fy sjutton.
  Sök hjälp!!!!!!!!!!!!!!!!

 24. Först tänker jag att han får sitt företag och liv ödelagt, och sedan på alla barn som har fått sina liv ödelagda utan att de någonsin får upprättelse. Förövarna hittar alltid ett sätt att förlägga skulden utanför sig själva, och på så sätt förminska sin skuld. Att hoppas skuldkänslorna skall vara någon form av bestraffning är därför meningslöst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *