Satt och läste om tjejer i 14års åldern som frivilligt varit med äldre män ångrar sig nu när de är äldre…

Har en egen historia att berätta och är idag 52år och är man.
Var 12-16år när det här hände.

Vi bodde nära ett par som då var 35, kvinna, man 45år.

Jag blev kompis med både mannen och kvinnan, pratade var och varannan dag med båda efter skolan.

Mannen bjöd på alkohol 🍺 och det blev en eller två öl några gånger i veckan och vi lyssnade på musik.

Har en mycket nära relation till båda.

Någon gång när jag är runt 14 år har kvinnan sex med mig första gången när vi druckit på en promenad, snurrade in på en skogsstig utomhus minns inte så mycket då jag var full..

Andra gången var det samma, full, men inomhus, minns inte så mycket.

Tredje gången ligger jag och sover hemma och hon kommer in på mitt rum då hon har nycklar. Tar av täcket och sätter sig på mig och gör sin grej. Har väl inte så mycket emot det och så går det för mig och hon säger ”kom du i mig? O shit jag har inget skydd…”
Blir lite knepig stämning. Som vuxen idag tänker man ”hur smart är du?!” jag är 14år och har ingen erfarenhet om sex.
Kommer du in och rider en nyvaken tonårskille så kommer det självklart gå för han…

Sen blir det ytterligare en twist efter skolan någon månad senare. ”Jag blev gravid men du behöver inte oroa dig för det, jag tog bort det.” Kändes mycket konstigt och knepigt hela saken.

Jag fortsätter att ha en viss relation med både mannen och kvinnan.

Ett år senare börjar kvinnan vänstra med min pappa, och tydligen känns det ok att diskutera med mig och att han är en bra älskare…
Kändes riktigt konstigt och vår relation blev aldrig det samma efter det.

Man önskar ju inte detaljer om ens föräldrars sexliv när man är 15år.

Det jag önskar är att jag umgåtts mer med personer i min egna ålder 14-16, inte umgåtts med vuxna.
Det känns knepigt när man har nära relationer till folk och det spårar ur på det här sättet.

Om du kvinna som var med om det här känner igen den här historian, så behöver du inte oroa dig, den kommer aldrig föras vidare till någon…
Ville bara skriva här anonymt för att få era tankar.
Då jag aldrig berättat det för någon man skäms ju lite..

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

6 thoughts on “Min förövare vänstrade med pappa

 1. Du har ingenting att skämmas för. Du har blivit utsatt för övergrepp och skulden ligger hos din förövare. Kram

 2. Du har inget att skämmas för. Vuxna ska inte gå på barn sexuellt. Det är olagligt och anledningen till det är bland annat barns omognad och utsatthet, att man inte kan värja sig som barn. De vuxna du beskriver var gränslösa och hänsynslösa egoister som istället för att respektera och skydda dig använde din försvarslöshet för sina egna behov.

 3. Släpp skammen kära du, du blev utsatt av fullständigt gränslösa vuxna och oavsett vad du kände eller gjorde så var ansvaret inte ditt. Du var en pojke, ett värnlöst barn.
  Bra att du sätter ord på det du upplevt, hoppas och tror att det gör att du kan få distans och sluta känna skam. Heja dig, nu slutar vi skämmas. Kram

 4. Du ska inte behöva skämmas.
  Hon ska skämmas!

  Modig du är, som delar med dig! 💪❤️

 5. Du behöver inte skämmas. Är man 14, har knappt livet börjat. Jag tänker att en vuxen vet att människors konsekvenstänk påverkas och ett barn har inte ett fullt utvecklat konsekvenstänk som det är. Att då bjuda barn på alkohol och sedan vara sexuell är mycket fel och den vuxna i detta sammanhang bryr sig inte om hur det påverkar barnet i framtiden. Den här grannen som utsatt er familj för detta borde absolut förstå att detta påverkar alla väldigt negativt dessutom. Dig, din pappas tjej(kanske din mor) och din pappa. Detta är mina tankar om din historia och tack för du delade med dig av den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X