https://www.hemcompaniet.se/

Stort tack till HemCompaniet för att ni stöttar oss.

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

BigBear har varit i kontakt med ett stort antal fiktiva barn. Han har spelat in en mängd onanivideos och skickar bilder på sig själv på löpande band. När han inte skickar bilder på sig själv så skickar han små ”reklamfilmer” på bekanta som han har sex med.

En tämligen gränslös konversation med flera av våra fiktiva konton ledde till att BigBear till slut körde från Umeå till Övik för att möta två barn mitt i natten utanför ett hotell.

Fiskaren som låg bakom ringde mitt i natten med nyheten att BigBear står utanför och väntar. Patrik sov som en älg och jag som lovat att inte ägna mig mer åt ensamfiske höll mig på avstånd men ändå såpass nära att jag såg honom och fick regnummer på den beiga Audi som kryssade runt och letade efter två barn.

Regnumret visade sig stämma med personen i alla videos. I loggen försökte han först låtsas som att han hoppat av när han insåg att det var en vuxen som väntade på honom. Sedan erkände han och bad om ursäkt. Han ville ju bara chatta och chattandet tog honom hela vägen från Umeå till Övik klockan 01.30 på natten.

Video finns, men inte från konfrontation så ni får nöja er med ett par bilder från natten och en och annan duschvideo.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Varning för otäcka videos

Barn 1

 

Barn 2

Barn 3

Barn 4

 

28 thoughts on “BigBear (Napp #287) Umeå

 1. Vad är det med killar och deras snoppar?
  Den lille skinnfliken är väl inget att vara så stolt över.
  Sen ska du ha den kvar i byxan och ge sjutton i barnen.
  Tack Dumpen.🤗🥰

  1. Tänker likadant. Tror killar att DEN är det enda som räknas!? Jag blir matt…..

  2. Relevant kommentar.. snopp eller inte så chattar man överhuvudtaget inte med barn. Inte med sexuella avsikter eller något annat för den delen.

   Bra jobbat Dumpen! Gäddan tror att han smitit men blir tagen i mjärden i vilket fall.

 2. Inte förvånad alls.
  Och tänk så glada Björklöven hockey ska bli av sån ”reklam” här på dumpen med sina supportrar i sammanhang som detta.
  Undrar hur många polare som kommer att dra sig tillbaka från den här krambjörnen?
  Fy fan! Översexuella as som inte kan hålla sig från barn när han uppenbarligen ändå har en och annan vuxen kk.
  Sök hjälp jävla vider!!!

 3. Nästan 50 år.. skickar onanivideos och bilder på sitt kön, bilder på alkohol, bilder på sexleksaker och fan vet allt till en 14-åring. Skriver att han vill göra diverse äckliga sexhandlingar med henne. Alltså vad är det för fel i huvudet på denna individ?!

 4. Tack Dumpen att ni avslöjat denna gädda som var utrustad med något helt annat än en stor XXX men trots den lilla saken så är det lika farligt för ett barn att bli utsatt av en så otäck äldre man.

  Kämpa vidare genom Sverige tills alla gäddor är uthängda.
  Ett tips är att ni borde ha en fiskekarta över alla platser där det förekommer gäddor.

  Men hur som så gör ni ett fantastiskt arbete.
  Respekt till er alla på Dumpen.

  Vänliga hälsningar
  Adam

  1. Hej Adam!
   Vi har en fiskekarta, där alla gäddor som fiskats upp är utplacerade, endera vid orten de bor eller på platsen där konfrontationen skedde. OBS att gäddmarkörerna inte pekar ut varken en specifik adress eller ett specifikt bostadsområde, de är oftast placerade i vattendrag eller skogsdungar. Det är inte, och har aldrig varit, vår avsikt att man ska kunna få uppgifter om gäddornas bostadsadresser via vår karta. /Ha en fin dag hälsar Admin Katta
   Här är länken till kartan
   https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1pn0fjKcy6YkWGTe-h0utyOjPKP1WjC8&ll=60.28447011172814%2C22.967899497233798&z=5

 5. Vidrigt och helt oförsvarligt beteende. Både i rent chattande och i fråga om avsikt. Kan man åka 12 mil mitt i natten på en impuls så kan man nog göra allt som äcklet skriver om.

  Komiskt dock när han berättar vad han ska göra. Låter som en sunkig porrnovell från FIB -aktuellt på 90-tslet. ”…skicka dej väldigt länge och retfullt”😂

 6. Skrämmande att dessa män tror att 14åriga flickor är mogna för och prata sex, använda sexleksaker och se en fullvuxen kåt man stå och runka. Vad är det för fel!!??
  Och hur kan man som man tända på ett litet flickebarn.
  Jag blir rädd över hur många sådana här män det finns😡

 7. Känner honom, hade aldrig trott detta.. men men jag visste att nån gång dyker det upp någon man känner.. han har tagit bort sin facebook.
  Tack dumpen 🙏❤️

 8. Min spontana tanke är att denna mannen om någon hade behövt en rejält konfrontation. Så det var synd.

  Jag fattar inte dessa vuxna mäns fascination för sina egna snoppar. Är som att de har upptäckt snoppen på äldre dar. Som småbarn.

 9. När jag var runt 14 år så tyckte jag att mina föräldrar och andra runt 40 var urgamla. Hur kan dessa gubbar ens tro att en frisk tonåring skulle vara intresserad av dem?!? Oftast utnyttjar de ungdomar som lider av psykisk ohälsa, har trasiga hemförhållanden etc.

 10. Jag har precis börjat kolla på era fisk videos kan bara säga att man blir ju mörkrädd vad det finns för sjuka männisor ute i samhället
  Vart har vårat trygga land tagit vägen?
  Den ena är ju sjukare än den andra och förmodligen är inte ens den värsta fastnat på krocken än ….
  Super bra jobbat av er hoppas att fler än jag kommer swicha ett bidrag för denna underbara arbetsinsats att hjälpa Barn och inget annat ❤️

 11. Vilket stolpskott, så gränslös.
  Blir spyfärdig av hans filmer på sin lilla hamster. Han är fullt medveten om vad lagen säger, men hans intresse för barn stoppar honom inte. Så bra att Dumpen fick honom på kroken👍👏🏻👏🏻👏🏻

 12. Otroligt vilket äckel som är helt besatt av att visa upp sin ”grej” helt ohämmat och chattsida upp och chattsida ner med djup fascination detaljerat går igenom vad han ska göra med barnet…plus de där vidriga videosen där han bokstavligen pressar sitt skrev upp i ansiktet på betraktaren. Men jag har sagt det förut…så här håller de på. Bra fiskat.

 13. ”Det är inte lagligt med nån under 15”
  ”Men jag är ju under 15!
  ”Mm men du vill ju så gärna!”

  För att nu inte tala om hur gärna HAN vill, såpass att han flyttar fokus från det enda som betyder något. Det är ett BARN, ditt perversa äckel! Och nej, det var inte första gången. Nej igen, du kommer inte att söka hjälp för du tycker inte att du gjort nåt fel egentligen. Vi har sett detta i snart sagt vartenda fall. I konfrontation efter konfrontation. Kanske kommer du att ligga lågt ett tag, vem vet? Vad däremot Dumpens följare vet är hur både du och din larviga lilla pillesnopp ser ut. Plus att de också ser innehållet i verktygslådan, den som du tänkte använda dig av vid våldtäkt av ett barn. Det är så många fel på hela ditt resonemang så man blir mörkrädd. Se till att söka hjälp för dina snedvridna lustar, för allas skull. Att bara säga förlåt och att det inte kommer att upprepas är bara tomma ord.
  Tack Dumpen för ert engagemang! Jag fattar inte hur ni orkar, men är tacksam för att ni står upp för barnen. 🙏❤️

 14. Ja men se där. Ytterligare en iq befriad looser som glatt skickar massproducerade foton och videos på sitt kön. I tron att ett barn ska finna hans slitna gubbk*k attraktiv. Nä hoppas idioten kör in sin hoj i garaget och flyttar in i en 10 kvadratmeter stort rum med ståldörr, galler för fönstren och patrullerande personal dygnet runt.

 15. Bor i Umeå själv! Har barn & bonusbarn, så tack! (Borttaget av Admin)

  Tack Dumpen för allt ni gör! Ni är högt uppskattade. Min hund kommer snart att få sin reflex ”halsbands-duk” där det står Dumpen & jag min fina tygkasse 😁 Ni är bäst! Barnens superhjältar 💪🏽🤝🏼❤🧡💛

 16. Såg 2 sekunder av hans runk-video och kom fram till att jag inte ville se mer eller läsa vad han skrivit. Vad är det här? Är detta en vuxen människa? Är det en människa överhuvudtaget? Usch!

 17. Usch, vilken äcklig typ. Man tappar nästan hoppet för mänskligheten när man ser sådant här. Fy. Tack för ert viktiga arbete, för varje gäddfångst räddar ni något stackars armt barn från att råka ut för den här typen av ondskefulla våldtäktsmän.

 18. Otäck människa som tror att ett barn vill bli utsatt av honom .
  Känns som att ni har öppnat en portal till en annan ond dimension som har varit alledeles för stängd och ostörd förut.

 19. Översexuell är bara förnamnet. Måste ju vara många fel där… Lägger han all fritid på att sexchatta med flera olika BARN?! Huuur långa loggar som helst😳 Har kk och vill absolut ha en liten flicka också som det! En stor vuxen karl! Besatt av sin kropp o med omätbart behov av sex. Någon kemisk/hormonell obalans? (Borttaget av Admin). Fy fan för dig!

 20. Hej.

  Ville bara säga att jag stöttar dumper till ett hundra procent och ni alla som står bakom och med er. Ni gör ett så fantastiskt bra jobb och jag kan nog inte ens tänka mig in i hur det är rent känslomässigt att möta och skriva med dess sjuka och djupt störda männen.

  Följer er och blir över lika illa berörd av alla vidriga pedofiler som avslöjas. Fortsätt med detta,Häng ut dom det är troligtvis ett hårdare straff än att de bara eventuellt skulle dömas i domstol.

  Angående BigBear i umeå, jag kände honom,väldigt många i umeå ja hela Västerbotten Norrbotten har känt eller känt till (förnamn). För mig och jag törs nog tala för väldigt väldigt många andra kom detta som en gigantisk smäll i ansiktet och en stor chock. Hatet,ilskan och sjukt vidrig känsla känner vi alla. Finns nu garanterat ingen här uppeomkring som nu inte vet vem han egentligen är och (förnamn) är garanterat rökt i hela övre halvan utav Sverige(än så länge). Vill inte ens tänka tanken på hur många fler barn som hade blivit drabbade om inte ni på Dumpen fiskat upp honom. Tack för att ni gjorde det och tack för alla andra ni lyckas sätta åt. BigBear (förnamn, smeknamn och efternamn bortredigerat av Admin) får nu väldigt svårt att fortsätta utnyttja,våldta och antasta barn när alla vet vem han är.

  Ni behövs i denna sjuka värld där människor tyvärr ger sig på barn.
  Keep up the good work
  //P.Stolt

 21. Hans sista kommentar i chatten,Jag förstår felet i mitt agerande och ber om ursäkt. Du förstår felet för att du åkte dit. Förstod du felet i ditt agerande först då. Dessa dåliga jäkla ursäkter dessa svin kommer med när dom åkt fast. Skulle han inte åkt ditt nu så skulle han säkert kunnat våldta 100 barn utan att bry sig eller förstå felet i hand agerande. Vilket otroligt starkt hat jag känner mot dessa svin. Fy fan.

 22. Det var först och främst inget ”BIG” han hade att komma med överhuvudtaget där på någon front! Verkligen inget som kan skrytas om. Men tusen tack för allt jobb ni gör och jag hoppas att vår regering en vacker dag faktiskt kommer att se till att detta blir olagligt att göra och att barn faktiskt inte ska behöva komma till skada först och innan man kan kliva in och göra något åt saken.. Varför ska det alltid behöva gå ordentligt FEL med allt i Sverige innan man kan få något gjort? Det är dessutom värre domar för ekonomibrottslingar än vad det är för P-fil brott. Detta är sinnessjukt att det faktiskt tas hårdare att någon lurat staten på pengar än att någon är påväg att förstöra livet för ett barn/människa för resten av deras liv?!

 23. 🤮🤢🤮 fyyyy faaaaan va äckligt det är att se alla dessa gamla gubbar slita frenetiskt i den lilla skinnstumpen dom inte är kapabla att hantera🤢
  Ur ett hetro perspektiv tycker Majoriteten av kvinnor att det är sjukt avtändande och förstår inte alls syftet med dickpicks. Det är en riktigt oattraktiv skinnbit och rent estetiskt inte alls vacker eller sexig.. (givetvis finns det kvinnor som tycker motsatsen också men en betydligt mindre del procentuellt).
  Vidare sett att ett BARN skulle tycka att detta frenetiskt skitande i hudfliken skulle vara attraktivt är ju helt verklighetsfrånvridet!
  Att så många vuxna och äldre sk ”män” inte bara har napoleonsyndromet gällande den lille fjongen som dom måste slita i och fota i alla möjliga vinklar och på alla möjliga platser när dom fantiserar sina sjuka böjelser utan dessutom på riktigt TROR att BARN skulle ha ett intresse för både skinnbiten och dom som personer tillräckligt gamla för att vara deras farfar eller morfar?!
  Dom har inte ens vett nog att sluta trots att dom känner till dumpen väl, känner till lagen, vet att det är fel, vet förhoppningsvis att det inte är en ömsesidig ”relation” från ett barns perspektiv..
  fattar inte varför sexualdriften är så svår att kontrollera för män?(generellt fler män än kvinnor, inte alla män och såklart även en del kvinnor).
  Man lär sig rätt och fel, det är helt vanliga människor som har lyckats ta körkort, skaffa inte bara jobb utan många även familj och barn, dom har normala liv men trots detta kan dom inte fatta att man inte får våldta barn?!
  Är blodet i skinnbiten mer än vad hjärnan kan klara av att hantera? Funkar bara en i taget?
  Vad krävs för att stoppa pedofilerna?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X