Hej ..ja det kanske inte är så många killar som skriver men jag tänkte att jag har en liten historia att berätta.

Att som pojke bli utnyttjad sexuellt av en närstående är kanske inte det första man pratar om men att minnen aldrig försvinner, det kan jag verkligen hålla med om.

Som 5 åring råkade jag ut för min styvfar då han ville leka kurragömma. Han ville bestämt gömma sej på samma ställe som mej o utföra diverse saker. Allt efter tiden gick så vart det mer o mer avancerade saker som hände.

Flyttade hastigt norrut i landet och trodde då att allt va över men icke. Mor började jobba kvällar så då fanns det gott om tid till kojbyggen mm. Vid 10 års åldern så tyckte han att det va dags att lära mej att dricka vin med honom på altanen på baksidan av huset för att sen se på hans gamla tyska p-rullar på vhs som han ömt vårdat. Men i stället för att tycka det ”normala” inte va så normalt längre så gjorde jag motstånd och det gav ju resultatet att det vart till misshandel i stället tills den dagen jag hade 2 val, endera stanna och bli ihjälslagen eller fly för mitt liv som 13.5 årig nu ”hemlös”.

Mycket droger och alkohol kom med i bilden självskadebeteende och flertalet självmordsförsök men efter en mans snabbtänkta handling vid ett broräcke så fick jag upp ögonen att ”neeh fan jag ska visa en fan att jag ska allt klara mej ”. Så ja, nu sitter jag här som 45 åring o har väl mina skavanker men ja jag överlevde fanskapet till slut

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

11 thoughts on “Vin och p-rulle på vhs

  1. Så otroligt roligt att du klarat dig igenom detta och står stark idag! Jag blir så fruktansvärt arg och ledsen över att du behövde utstå detta, fy faan! Tack för att du berättade!

  2. Jag vet att man inte ska yppa våldshandlingar här men jag kan inte rå för det. Skulle vilja att det var gubbjäveln som stod på broräcket. Bra du klarat dig.

  3. Så skönt att du kom därifrån men så sorgligt att det ska bli så mycket trauma och elände som följd av dessa svin 😭
    All kraft till dej som kämpar! Kram!

  4. Extremt tufft val som 13,5-åring. Jag är glad för att du mår bättre och fruktansvärt vad du har behövt vara med om. Ta hand om dig!

  5. Det gör så ont att läsa om det du varit med om. Önskar att din mamma hade kunnat hjälpa dig och att hon i så fall anmält honom. Tänk om Dumpen funnits och att de fått vetskap om din tillvaro. Då hade du säkert kunnat få lite upprättelse och mannen hamnat inom lås och bom. En eloge till dig som kämpade. Kram

  6. Så finns det människor som går förbi dessa hemlösa och hånar eller tänker ”jävla looser” utan någon som helst aning om vad som hänt den personen. Nej usch, världen är hemsk….

  7. Styrkekram till dig, du är en riktig kämpe och värd allt gott föralltid 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X