Sponsorer

Snart fem år sedan ändrades hela mitt liv och min relation till min mormor/morfar men även Han som skulle kallas morbror..

Vi hade en jättefin relation jag och min morbror, han jobbar i Norge och bodde hos mig och mamma under helgerna, alltid har det varit kul när han kom hem.. Aldrig skulle jag då kunna tro att han skulle kunna svika mig på ett sånt sätt…

Jag var 12 år gammal i januari 2018.. jag skulle fylla 13..

Jag och min kusin som en månad innan fyllt 10 år var på ett äventyrsbad tillsammans med Honom.. allt var bra, inget konstigt alls.
Men i bilen Påväg hem, en timmes bilresa.
Han frågade oss om vi hade börjat få hår (där nere).. om vi rakar oss.. Han berättade om hans s*xliv med sin flickvän.. Men han frågade oss om vi ville ha ”leksaker” jag trodde innerligt att han skojade och började prata om det med honom.. men när han var seriös och sa att han kunde köpa till oss så sa jag stängt nej.

När vi väl kommit hem tvingade Han lova oss att ”det som nämnts i bilen stannar i bilen”..
det är inte slut där dock…

När vi kommit hem till min moster nämnde jag att jag hade ont i nacken och Han erbjöd att massera mig med en olja. Jag tackade ja, och Han masserade mig… Han började gå ner mot nyckelbenen och mer mot kanten av min bh-kupa.. jag försökte luta mig framåt där vi satt i soffan så Han skulle sluta. Ist lade Han armarna runt mig och kysste min hals..
Jag tyckte det var konstigt men tänkte inte mycket på det..

Några veckor senare var Han hemma hos mig och mamma, vi pratade om att jag skulle åka med Honom till Norge i en vecka på sportlovet och vara med Han i lastbilen.. vem vet vad som skulle kunna hänt då, tur att jag inte följde med för under kvällen skulle Han massera mig igen. Samma ställen som första gången men Han gick nu även under min tröja och upp på min Bh- bygel..

Jag berättade för min bästa kompis som bodde i samma trappuppgång som mig och jag fick sova där. Dagen efter ringde jag pappa och berättade. Han trodde mig. Jag berättade för mamma. Hon trodde mig.

Dock min mormor och morfar vägrar tro att han skulle göra något sådant och att jag borde lägga ner anmälan. Han är idag dömd till skadestånd som jag ännu inte fått.

Är otroligt tacksam att mitt fall togs tag i ordentligt.. men jag är samtidigt så besviken över att alla inte har den ”turen”. Det ska inte handla om Tur när detta gäller. Det ska inte va ”tur” att anmälan inte lagts ned eller att det tas upp i rätten. Det ska inte vara Tur. Det ska vara en självklarhet.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

4 thoughts on “Massage av morbror

  1. När jag var 13 år blev jag utsatt på ungefär samma sätt, dock inte av en släkting. Mina föräldrar trodde också mig MEN valde att inte anmäla för det skulle ju bli jobbigt för förövarens familj. Har fått höra av min mamma att det inte var så farligt för han hade ju inte sex med mig. Har genom åren förminskat det som hände och tänkt att det var ju inte då farligt , finns ju dem som har det betydligt värre, men trots mina försök att förminska det har jag mått så dåligt över det som hände och varit så arg på den där äckliga gubben. Idag när jag är 41 år gammal och är mamma själv kan jag inte förstå hur man inte kan anmäla någon som skadat ens barn. Kan inte förstå att man ens säger att det var väl inte så farligt. Jag ringde den där gubben för ca 10 år sen och skällde ut honom och berätta hur illa han har gjort mig. Det kändes väldigt väldigt skönt. Härom dagen gjorde jag en polisanmälan , dock är brottet preskriberat men kändes ändå viktigt och rätt. Med min berättelse vill jag be dig att aldrig förminska det som hänt, aldrig skämmas eller acceptera att någon annan förminskar det eller tar ifrån dig rätten att berätta. Bra att dina föräldrar stöttat dig och polisanmält honom. Var stark och våga prata om det som hänt.

    Ska säga att jag pratat med min mamma nu i vuxen ålder , hon trodde att hon gjorde rätt. Hon skäms över sitt agerande. Vi har en jättefin relation och hon är en mycket bra mamma.

  2. Ja, det ska vara en självklarhet. Jag är glad över att du haft föräldrar som stod bakom dig, olyckligt att dina morföräldrar inte gjorde det.

  3. Bra och modigt att du berättade för din familj, och det gläder mig att du blev trodd av dina föräldrar.

  4. Jag är verkligen glad för din skull. Tyvärr har jag mött offer som berättar att när något sånt händer blir dom inte trodda av nära anhöriga. Visa unga kvinnor har varit med om övergrepp men vill inte anmäla för att vara med i överklass societeten och inte hamna utanför gruppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *