https://www.hemcompaniet.se/

Stort tack till Hemcompaniet som hjälper oss att hålla igång.

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

Idag eller imorgon?

Det var den stora frågan i konversationen. Inte huruvida man ska eller inte ska träffa ett barn. Träffen bestämdes till sen kväll men när barnet närmade sig började mannen bete sig lite konstigt i chatten. Vi ville inte ha en situation där han barrikaderar sig i lägenheten tills han ser ett barn på gatan.

Alltså fick han ett telefonsamtal i precis rättan tid om att någon kanske hade råkat backa på hans bil. Mannen sprang ut på gatan för att kontrollera sin påstått skadade baklykta men mötte istället oss.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

 

 

18 thoughts on “Travsnusken (Napp #285) Boden

 1. Jag är så j….a trött på dessa hemska män- LÅT BARNEN VARA IFRED!!!Att du Sara lyckas hålla dig så lugn är beundransvärt.Den här Gäddan ser ju väldigt chockad ut o säger inte mycket..

 2. Alltså allt är bara så fruktansvärt vidrigt😡 tur att ni finns!! Stackars alla de älskade barn som kanske ändå träffar män som dessa😰!!!

 3. han ser enormt chockad ut försökte rädda med att barnet lurade honom men jag är glad han åtminstone tog tillbaka det o hörde hur dumt det låter . förhoppningsvis blir det inte fler ggr med honom . jag förstår inte den här räddningen med att barnen var dom som tog kontakt lr lurade , vuxna män som inte tar eget ansvar alls . hur svårt kan det vara att blockera ett barn ist för att erbjuda sin korv

 4. Inte första gången för honom. Att försöka förstå dessa vidriga män är som att försöka förstå diagnostiserade psykopater, det går bara inte. Bra att ni reser landet runt och att ni orkar med ert jobb 🤗💕

 5. 😂😂😂😂😂😂😂 kungar Tyvärr ser pedosarna detta och går inte på nåt liknande igen …. Men låt fantasin flöda.

  1. Det har nog tyvärr alltid varit så här, överallt, i hela världen, bara det att det inte lyfts fram tidigare.

 6. Jag blev chockad idag när jag såg ert inlägg om rektorn för grundskolan. Jag skakar fortfarande. Det är så vidrigt och äckligt gjort mot barnen. Jag är också oerhört chockad över att dom är så många. Jag tänker på hur barnen tar skulden på sig. Sen har jag sett de andra konfrontationerna ni har haft mot de andra pedofilerna. Många av pedofilerna verkar helt efterblivna och antisociala och jag kan tänka mig att den enda relationen pedofilerna kan få någon slags position i är med barn som t.o.m ser upp lite på dom vuxna peddona. Peddona som aldrig skulle klara av en ”normal” vuxenrelation med andra vuxna. Detta måste även det skapa ett trauma för barnen. Bilden jag ser framför mig är en djupt osjälvständig, skitig, osäker och med dålig självkänsla s.k vuxen oftast manlig människa. Hur känner ett barn av att ha haft sex med denna vidriga människa? Tyvärr har peddona sexuell lust. Jag vill bara tala om för barnen att dom har ett så betydligt större värde än att behöva vara äckelnas trasdocka och behandlas som skit av lägre stående människor. Jag kan även se de slipade peddona som är absolut de vidrigaste. Fy fan vad äcklad jag blir och vad jag vill stötta och hjälpa de fina barnen 🤮😡. Jag ska göra precis ALLT jag kan.

 7. Sara är helt fantastisk vid konfrontationer! Hon fångar upp varenda knasigt argument från gäddorna och utmanar deras dumma kommentarer. Jag gillar henne skarpt!

 8. Är född 95 och kommer ihåg när jag var ung och var ute på nätet på stationära datorn. Msn, bilddagboken osv.. insåg det inte då men nu vet man hur många äldre män som försökte få en att skicka bilder och snacka sex. Nu kan dom göra det med ett klick på mobilen , det är så lättillgängligt för gäddorna. Usch det är så hemskt!!! LÅT BARNEN VA IFRED! Du är grym Sara ❤️

  1. Jag är född 96, och känner igen mönstret hos dessa personer så väl. Hur de manipulerar och försöker få till både nakenbilder, sexchattar och träffar. Att försöka få barnet på ”fall” och bli kär. Kräks hur vidrigt det är 🤮

 9. Hoppla!
  Bli ”lurad av ett barn” sådär i full galopp, taskigt läge.
  Pttrrroo!
  Bra jobbat Dumpen!

 10. Värkar lite läskigt att du konfronterar dem ensam, vet aldrig. Bra jobbat dock sol alltid!

 11. Hahahaha klockrent knep att lura ut en peddo 😀 fick mig världens skratt..
  Bilen är viktigare än ett barns rättigheter till att få vara just ett barn.
  Karman kom väldigt snabbt till dig gubben

 12. Wow! Proffsigt skött Sara! 🥇🏆✨👍
  Tack för att ni exponerar dessa djupt störda män som lurar i vassen och tror att de kan komma undan med att jaga efter barn att förgripa sig på 🙏 Men finns det inget intresse från Polisens sida att följa med på era konfrontationer med dessa män så de kan beslagta deras datorer och mobiler i jakt efter barnpornografi?? Jag fattar liksom inte varför Polisen inte tar detta guldläge för att lagföra pedofiler?? Vad är det som hindrar Polisen att medverka vid era konfrontationer??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X