Sponsorer

MagisterK dök upp i en webbchatt för att snacka lite med Umenipple09. Konversationen fortsatte över på Snap och började som de flesta konversationer.

På kvällen frågade han om ålder och fick  bekräftat att den som han pratar med är fjorton. ”Synd att du är så ung” svarade han och skickade en ansiktsbild.

Där tog konversationen slut.

Morgonen efter kom han tillbaka igen med en fråga om vad barnet söker. Samtidigt skickade han en bild på en TV. Bilden såg ut att vara tagen i skolmiljö. När vi ställde ytterligare frågor så visade det sig att han arbetar i skola och sitter på lektionstid och chattar med ett barn.

Konversationen glider in på huruvida barnet tittar på sina klasskamrater i duschen och när han får bekräftat att fallet är så och mer därtill så tycker han att barnet är en ”duktig flicka”

Han skickar en bild till och efterfrågar fler och gärna ”busiga” bilder på barnet. Han är även nyfiken på barnets kompis.

När dagen närmar sig kväll har MagisterK, eller Matte som han kallar sig på Snap blockerat barnet.

Väldigt mycket tydde på att magistern faktiskt arbetar i skolmiljö. Alltså tog vårt grävteam över informationen och plockade fram hans identitet. Det visade sig att han både var ungdomsansvarig inom idrotten och lärarassistent. Därför valde vi att ringa upp honom för att diskutera saken.

Märkligt nog har han arbetat i skola trots misshandelsdom:

Mattias

Telefonsamtal:

MagisterK är just nu inte i tjänst. Han har lämnat sina uppdrag och kommer nu att lägga en del tid inom vården.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

 

 

48 thoughts on “MagisterK (Napp #286) Sundsvall

 1. Först så tycker han att han har varit naiv som gick på det och inte fattade att det var Dumpen. Sen undrar han om det är ok att rasera hela hans liv för att Dumpen har uppgett sig att vara en yngre människa…. Han tänker alltså inte det minsta på att han raserar barns liv!!! Och är tydligen chockad över att han inte va mera anonym på nätet… Och sen tycker han synd om sig själv att han blir av med jobbet som elevassistent… Han vill ha en andra chans,att det va en engångsföreteelse, att han inte ska göra om det och bla bla bla och skiter fullständigt i va det innebär för barn då han snackar sex med de. Sen har fanskapet mage med att hota med att han ska ta livet av sig, så djälva manipulativt och fegt!

 2. Lite läskigt när man har haft honom som resurslärare i min klass för 2 år sedan och brukar hälsa när man ser han på skolan. Känns lite sisådär att se detta. Trodde jag inte om dig Mattias

 3. Och han har varit typ resurs åt min 9 åriga son i ett helt år och har suttit ensam med honom i grupprum för skolan tyckte de var bra. Min son har aldrig gillat honom. Det här är ju förklaringen. Fyfan vilken jävla skit. Finner inga ord mer än att jag är så tacksam över att vi bytte skola till vår son.

 4. Anonym på nätet trodde han. En grej en engångsgrej ? Rädd för att förlora jobbet och bli avslöjad. Jobbat hela sitt liv med barn, varningsklocka!!!!
  Vill fortsätta jobba ?
  En gång är en gång, men det är en gång som är en gång för mycket. Man ska inte ha en enda gång, det är det som gäller.
  Pratar om sig, ingen tanke på att barn blir skadade. Skrämmande.

 5. Men vad i hela friden! En person jag känt större delen av livet. Fy fan mår illa av detta.

 6. Vad är det för odjur som anställs inom skolan?

  Och lärare som skriver ”vart” istället för ”var” och sitter och snusar på jobbet? Jävligt primitiva avarter som får våra skattepengar i lön för jobb som dom aldrig borde kunnat komma ens i närheten av.

  1. Sara är lysande som vanligt, men Peter, kasta inte skit på våra lärare när det rör sej om en elevassistent. Läs o hör, tack!

 7. Sara har riktigt bra svar på alla invändningar. ”Det är väl inte bra med anonyma övergrepp”.

 8. Man blir så himla äcklad av dessa VUXNA män som saknar självinsikt och söker bekräftelse hos barn.

 9. Spelar ingen roll att det var dumpen som skrev, i skrivande stund trodde han att det var ett barn han pratade med!!! Det är ju hans handling som spelar roll här. Hade han vart så oskyldig så hade han inte lagt till en unge från första början! Om han nu attraheras av ungar i samma ålder som de han undervisar, så vill man ju inte ens veta vad han går omkring och fantiserar om när han stryker omkring ibland barnen! Hur kan man lida av sån brist på empati?! Hur kan man inte bli orolig för barn som är så destruktiva att de söker sexuell kontakt m vuxna?! Hur kan man vara så jävla vidrig att man utnyttjar det? Jag kan fatta att man inte kan rå för hur man är – men man har ansvar för vad man gör utav det!!! Det är omänskligt att agera på sina peddodragningar.

  En sån snubbe ska aldrig någonsin jobba med barn i något avseende, han ska inte ha någon kontakt med andras barn öht!

 10. Vad ska man säga? Du hade en chans att inte söka barn Mattias. Du sumpade den. Du gäddade till det..

 11. Älskar DUMPEN.SE❤️❤️❤️
  Hattar ”pedofiler idioter”😡😤😭
  Bra jobbat hela team DUMPEN🤩😍
  Kanske alla ”pedofiler idioter” börjar känner er och bli oroliga att ni fånga dem👍🫶🙏
  Dem måste söka vård eller gå till fängelse pga det är allvarligt sjukdom.

  //Adrianna

 12. Fina erkännanden. ”Jag var naiv”. ”Jag var godtrogen”. Han menar helt enkelt att han litade och hoppades på att det var ett barn. ”Jag trodde att jag var anonym”. Hahahaha. Han ångrar sig inte för fem öre. Han ångrar enbart att han inte var anonym så att han blev upptäckt.

 13. Noll empati, ska INTE vara i närheten av barn. Typsik predator, tänker bara på sig själv. Skulle det vara ok att ha sexuell kontakt med 15-åringar när man är 37 år och jobbar med barn? Saknar helt insikt i sitt eget beteende. Det är inte slumpen som gör att man hamnar på Dumpen! En förövare mindre kring barnen. Heja Dumpen!!

 14. ”Jag var naiv” ”jag var godtrogen” Han menar att han litade och hoppades på att det var ett barn på riktigt då? ”Jag trodde att jag var anonym” Är också en väldigt märklig kommentar av någon som skriver med minderåriga. Klart att du trodde att du var anonym och ingen skulle avslöja dig. Det är väll det som är era förhoppningar? Han frågar dumpen helt empatilöst om dom vill rasera hans liv. Det livet han hade raserade han helt själv när han som vuxen tyckte att han tog det kloka beslutet att det skulle vara okej att skriva med en 14 årig tjej. Den bristande empatin för barn skiner också igenom väldigt mycket när han tycker att han är värd en andra chans till att få fortsätta jobba med barn. ” mycket urringat, visa det är sexigt” skriver elevassistenten som tycker att han borde få en andra chans och behålla sitt jobb där han kan kolla på 14 åringars urringningar hela dagarna. En andra chans är ingen värd när det gäller sexuella intressen av just barn. Att ens ha ett konto där man heter magisterK och chattar med minderåriga får mig att tvivla väldigt starkt på att det både är första och sista gången och absolut inte en engångsföreteelse. Vem skriver magisterK med annars då menar han?

  1. MagisterK DU saknar helt insikt och empati!!
   Att du har jobbat med barn i hela ditt liv gör mig livrädd men DU ser det inte, du har inte gjort något FEL????!!!!
   Måtte du aldrig någonsin komma i närheten av skolmiljö igen.
   Tack Sara och Dumpen för att ni finns. Swish är på väg!

 15. Dom finns överallt…
  Märkliga människa, hur kan man ens tycka synd om sig själv och samtidigt inte förstå hur mkt skada detta gör för på ett barn. 😓
  Hejja Dumpen – ni är bäst! ❤️

 16. Du sa att du får hela ditt liv raserat, om detta blir offentligt. Men Mattias! Det borde du tänkt på innan du gjorde verklighet av dina sexuella fantasier. Du jobbar bland barn som du dessutom har som dina sexobjekt.
  Detta är ju helt sjukt!!!!! Om du inte blivit påkommen, så tror bara att det hade eskalerat för dej.

 17. Sara, du är fantastisk. Saklig och respektfull men samtidigt brutalt ärlig. ❤️
  Den här ”magistern” ångrar ingenting. Däremot frossar han i självömkan och gör allt för att förflytta skulden till Dumpen. En vill helst inte tänka på vad som kan hända när en manipulativ person som han har fri tillgång till barn.
  Blir ”magistern” näste man att gråta ut i Dagens Etc? Han ”hade ju inga onda avsikter”.

 18. Men snälla lilla nån, hur fan tänker han? Hur kan han tycka att det är han det är synd om? Känns jävligt illa att han var resurs till min son under 1 år

  1. Jag håller fullständigt med dig, lider med dig & ditt barn samt alla andra barn som kommit i hans väg.
   Han saknar HELT insikt i vad hans beteende orsakar, bara beklagar sig över vad andra nu gör, dvs stoppar honom & ser till att han INTE…ALDRIG NÅGONSIN mer jobbar med barn. Han hör inte ens vad han egentligen säger, dvs det sorgliga i att han jobbat hela sitt liv med det som riskerat barns hälsa/skapat trauman osv.
   Inte en enda signal över vad alla dessa barn råkar ut för, hur dom kan tänkas må, det självklara i att se barn som det mest förbjudna gällande lustar! Ska inte ens finnas en dörr i tanken!
   Han menar på fullt allvar att vi ska klappa honom på axeln med orden -”förlåt, vi glömmer det här, du säger ju själv att du är så bra. Vi ska inte störa dig mer.” Han är fullproppad med lögner & förnekelser, så har han levt alldeles för länge & klarat sig. Obehagligt & fruktansvärt!

 19. Alltså är dessa män fullständigt IQ befriade?? ”Trodde hon var 15 men ok..” Är du på riktigt? Så om hon va 15, då jaaa.. Då är det helt ok?? Idiot!! Vad är det med människor som dessa? Har de tappat det helt eller?? Blir så förbannad varje gång! Tänker på vart min bonusdotter var när hon va 15 år, både i mognad osv.. De är BARN för f*n!!! De tänker inte som oss vuxna.. och det antar jag att dessa vidriga personer tycker om att utnyttja?! Fy f*n för er! Sök hjälp! Sök inte BARN!!

 20. Ni e så jävla bra!
  Det är en tillfredställelse att se när dem får tunghäfta när de söker efter svar.
  När man ser på dem fundera på ” va fan skall jag säga nu? ”

 21. “Jag va naiv. Jag va godtrogen”
  😳😳😳😳
  Var är världen på väg?!

 22. Var granne med han dömt innebandy träffade han på sca cupen för 1 månad sen
  Magen bara vänder sig när jag hör hur han pratar
  Känt han så länge trodde aldrig att han skulle sjunka så lågt
  Tack för att ni finns dumpen.

 23. Dumpen, TACK för ert arbete! Ni är SÅ viktiga! Ni gör skillnad, och kämpar FÖR barnen, MOT dessa vidriga människor! 🙏🙏🙏🙏

 24. Vilken vidrig gränslös falsk människa.

  Han ska inte vara nära barn. Har man visat upp sina sjuka fantasier är man avslöjad och förbrukad att jobba med barn.

  Bra jobbat Dumpen!

  Nu vet vi hur äckliga fantasier han har om flickor och barn i duschen.

  Han tar sexuell kontakt med det han tror är en fjortonåring.

  Han sexchattar på arbetstid.

  Hur hanterar idrottsföreningen där han varit barn och ungdomsansvarig det som hänt?

 25. Man tror man känner en människa så väl..
  Aldrig kunnat anat detta om dig.
  Bra jobbat dumpen .

 26. Halloj! Som vanligt tack för ett grymt arbete, kommer en Swish senare från mig idag. Däremot såg jag att någon kommenterat på Instagram att dom inte hittade videon, tror det är för att ni råkat missa att lägga den under kategorin ”videos från gäddfiske”. Kolla gärna om ni har möjlighet att lägga till det.

  1. Tack för att ni finns Dumpen ♥️ Sluta aldrig med det ni gör !! Jag Swishar Direkt

 27. Blir illamående och mäkta förvånad när jag ser rektorns brev på Insta där det illa dolt åsyftas att DUMPEN gjort fel som ”hängt ut” skolans guldprins men att han nu ska få all tänkbar hjälp med HR och skit.
  Att han helt saknar omdöme och inte ska vistas i närheten av barn är tydligen oviktigt på den skolan.
  Detta sker alltså i en skola, en miljö FÖR barn!
  Blir så förbannad och less på flatheten och arrogansen.
  Jag vet mkt väl att skolan (rektor) även har arbetsgivaransvar, MEN en skola är i första hand till för BARN (sic!) och inte en skyddad plats för presumtiva peddosar!
  Denna skola skulle jag aldrig i livet skicka mina barn till.
  Tack till DUMPEN som inte viker sig för politisk korrekthet, snyfthistorier, hot eller annat, ni står på barnens sida oavsett och det ska ni ha all heder för. Ni vet att ni har folkets gillande, bara avarter och flata politiskt korrekta karriärister som inte vågar stå för någonting som kan tycka att övergrepp på barn är okej och bör tystas ned.

  1. Givetvis har du rätt i vad du skriver, men som medarbetare på skolan måste jag flika in här. Ärendet har tagits på största möjliga allvar utifrån de riktlinjer som finns för situationer som dessa. Rektorn har absolut inte förskönat situationen och självklart ska personen erbjudas den hjälp som den behöver. Skolan har inte aggerat felaktigt och att påstå att detta är något som accepteras på skolan kunde inte vara längre ifrån sanningen. Skolans miljö och bemötande defineras inte utifrån en persons aggerande.

 28. Tack för allt ni gör Dumpen! ❤️

  Jag har en tonårsdotter och såna här vider är jag orolig över varje dag. Med MagisterK känns det som att min oro verkligen är befogad iom att vi var klasskompisar i 9 år.
  Gäddorna finns överallt i alla skepnader och samhällsklasser!
  SJUKT!!

 29. Hoppas MagisterK lär sig något av detta 😀 hehehe..
  Lever du som du lär tro ?
  Du raserade ditt liv på din egna bekostnad.

 30. Kasta inte skit över läraryrket genom att kalla dig för Magister din stolle! Tack Dumpen för allt ni gör! Drar iväg en swish även denna vecka.

 31. Sånt här skrämmer mej på så många olika plan.
  Främst skrämmer det mej att dessa predatorer lyckas att nästla sig in i skolans värld, och de konsekvenser det ger de barn som råkar ut för dessa!

  Jag blir också skrämd då jag själv har barn mellan 5 och 21 år och fasar för vad dessa riskerar att råka ut för, eller riskerat.

  En annan grej som skrämmer mej är även en rent egoistisk rädsla: nämligen att jag SJÄLV jobbar i skolans värld, är familjehemsfarsa OCH har varit barn/ungdomstränare i innebandy för pojkar 8-12 år gamla.
  Min fru och jag är alltså rätt engagerade i barn och ungdomar, både i arbetet och privat.
  Jag märker ju hur folk i bland reagerar på att jag är man och att jag både arbetar med, och engagerar mej privat i barn och ungdomar. Det känns lite jobbigt att bli misstänkliggjord.

  Nu TYCKER jag att Dumpen gör ett fantastiskt jobb och fattar att mina egna känslor kring att bli misstänkliggjord är enTRIVIAL grej, jämfört med nyttan Dumpen gör och i synnerhet skillnaden detta kan göra för våra barn och unga!
  Så med detta sagt så vill jag ge alla på Dumpen en stor fet kram och ett ”keep up the good work”
  Även om det ibland känns lite kymigt att känna folks blickar och den stämning som ibland uppstår när nya människor man träffar, eller föräldrar i skolan där jag jobbar ser på en med misstänksamhet, bara för att man spenderar så mycket energi på/med barn

  1. Fattar obehaget. Men finns ju olika sätt att arbeta med tryggheten för alla i uppdragen du har. I kyrkans värld så jobbar man utifrån riktlinjer för att både skydda barnen men också ledarna från falska anklagelser (ibland händer det att ett barn som varit utsatt faktiskt pekar ut fel person- handlar om rädsla ä förvirring- vet, för gjorde det själv som barn, vågade inte säga rätt person, men pekade ut fel). Exempelvis så bör en ledare faktiskt aldrig vara ensam med ett barn, inte där inte andra kan se. I övrigt är miljöerna viktiga, att försöka inte ha små, stänga rum utan lämna dörrar öppna eller vara i mer öppna planlösningar. Trygga rum heter ett material vi arbetar utifrån i kyrkan. Kolla upp om du kan hitta något liknande å kräv att föreningar/arbetsgivare arbetar utifrån dem. Vägra att arbeta under otrygga förhållanden.

 32. Skadeglädjen spritter i mig. Samtidigt som jag känner mig helt tom över det faktum att det här ens förekommer.

  Hoppas ditt liv verkligen blev totalt raserat. Hoppas du mår lika fruktansvärt dåligt som alla dom som blir offer för detta. Herregud människa. Nog för att du visar att du inte år en man någonstans, men ju mer man lyssnar desto mer patetisk blir du.

  Dumpen är så viktig!
  Blir man inte uthängd så bryr man sig inte. Alltså hade dom flesta troligtvis annars fortsatt. Vilka många dessvärre också gör.

 33. Det många ”försvarar sig” med är ”Jag trodde hon var 15 år”. Som om DET är okej när man är 37 år? 🙄

 34. Det mest kännbara straffet för de som söker barn i sexuellt syfte är oftast SKAMMEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *