Hej, jag kommer att kalla mig själv Inger och förövaren kommer jag att kalla Isak. Boende i mellersta Sverige.

Min syster bodde ensam och jag var ung under 15 år,. Jag vaknade upp en morgon och Isak var också i hemmet. Isak kommer till mig där jag låg i bäddsoffan. Isak ber mig komma med till sovrummet. Isak började att ha vaginalt och analt sex med mig. Det gjorde såklart jätteont.  Jag var rädd för Isak eftersom han var stark. Vi duschade ihop och då sa Isak till mig att jag ska inte säga detta till någon och han tyckte det var speciellt att han tog min oskuld.
Då min syster senare gjorde slut med Isak så fick hon sig en smäll av honom. Jag tillsammans med min syster packade sedan Isaks saker medan denne var ute och delade ut tidningar på morgonen och ställde det utanför dörren. Isak bankar och skriker då han kommer tillbaka. Jag tillsammans med min syster sitter och skakar i sängen då han bankar och skriker men hör sedan detta avta och tillslut så försvinner han. Jag tittar i dörrhålet för att se att han är borta vilket han är. Vi stannar inne hela dagen. Jag berättade inget för någon.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

1 thought on “Systerns pojkvän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X