Sponsorer

Besök gärna vår sponsor: https://www.friisscaffolding.se/

– Nämen du är för ung! Bara 14.

Fem loggar senare frågar han om barnet har stora bröst och ber om nakenbilder. Ytterligare fyra loggar framåt frågar han om barnet haft analsex. Konversationen eskalerar i rasande fart och plötsligt blir mannen kär i ett barn. Kärleken rann dock av honom fort när han såg två vuxna på platsen som inte alls var sugna på loggens intima kontakt. Förklaringarna blev många, långa och slutade inte när vi följde honom till bilen.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

 

18 thoughts on “Barnkär i Eskilstuna (Napp #280)

 1. Sjukt att det finns så många vidriga personer, men måste ge er stor cred för att ni verkar skydda dom från omgivningen efter konfrontationerna.

  Lynchningar är inte vad vårt samhälle behöver

 2. Vilket sliskigt, lögnaktigt dumhövve ! Han utgår från att Sara o Patrik köper hans lögner 🙂 TJI fick han !!!! Såååå tacksam att han inte fick knulla 13-åring !

 3. Skrämmande vad mycket skit som rör sig ute i det fria.
  Kämpa på mot asen så dom inte kan känna sig säkra.
  Gott jobbat👍

 4. Patrik: ”Har du barn själv?”

  Pedofilen:”Ja det är därför jag blev nyfiken”

  Haha det är helt otroligt att han tycker att det där är till hans fördel som försvar. Han måste vara den dummaste som ni fångat in. Noll IQ.

 5. Så sjukt att det är så många män som tänder på barn. Nu håller de lite tillbaka sen Dumpen trädde upp på scenen, rädda att bli tagna av Dumpen. Innan Dumpen var det ju fritt blås för dessa män, de kunde roffa åt sig barn utan att riskera att bli påkomna och uthängda. Frågan är bara vad vi i samhället ska göra åt alla dessa sjuka människor? Jag betalar glädjeligen mer i skatt för att bura in dem. De kan ju uppenbarligen inte vara i närheten av barn utan att kuken börjar att stå…

 6. Det märks tydligt att den här mannen ljugit sig ur situationer tidigare i sitt liv. En motorisk lögnare skulle jag vilja påstå!!
  Tror sig kunna förklara bort allting med dåliga hittepåursäkter för att förringa sitt egna dåliga beteende.
  Nej, ta dig i kragen din lilla slempropp och sök hjälp!!

 7. Vem ska egentligen bli den första gäddan som faktiskt har en förklaring samt något mer att säga än trodde hen va 15 blablabla

 8. Vilket ärkesvin, står och ljuger så att han tror sig själv. Och som vanligt orolig för att andra ska se honom med Dumpen. Som sagt, ta konsekvenserna.
  Det är vuxna som ska ha förståndet och förstå att detta är galet. Finns inga ursäkter för att bete sig på detta fruktansvärda sätt. Skäms och sök vård.

 9. Tack för jobbet ni gör. Denna människan vet jag vem det är, man vet verkligen inte vart alla dessa gäddor befinner sig 😩

 10. Another one bites the dust! 👏
  Ytterligare ett av mänsklighetens avskrap avslöjat, filmat och exponerat. Väldigt manipulativ, tjatig och slemmig typ! 37 år och tror att ett barn på 14 tänder på honom? Det är väl knappt ens att en vuxen skulle göra det….
  Något säger mig att den här pellejönsen kommer att få en del problem framöver. Hans förtroendekapital är liksom förbrukat.
  Känner dock medkänsla med hans familj och hans barn. De har INTE förtjänat den skam han drar över dem! Den skammen är hans, och enbart hans.

 11. Mycket bra jobbat Sara och Patrik! Så bedrövligt beteende att försöka framstå som ett offer, manipulativt var ordet.

 12. Hej Dumpen

  All kärlek och respekt för er. Ni e så modiga jag beundrar verkligen ert jobb. Jag bor i Stockholm och om ni någon gång skulle vilja ha hjälp jag ställer gärna upp. Försätt med det ni gör o tack för att ni finns. ❤️❤️🌹🌹 ta hand om er Patrik o Sara

  Mvh Omar

 13. Tack för att ni finns🌸 blir så fruktansvärt illa till mods av detta, främst för att man har egna barn och oron över att det skulle kunna hända dom. Detta är andra personen från Eskilstuna på kort tid, hur många går under radarn? Oavsett om man försöker kontrollera vad barnen har för kontakter osv så kan de ske. Menar de kontaktar även barnen via spel såsom roblox och mine craft. Tack och lov så har mina barn berättat detta för mig, men det är så sjukt att vissa går genom barnspel.

  Denne person som är konfronterad ter sig mycket manipulativ, har ett beteende där han först lägger över detta på barnet, försöker prata ur sig situationen.
  Återigen tack för att ni existerar och gör ett sådant bra jobb🌸

 14. Ingen av dessa svin förtjänar att bli ”skyddad för dennes säkerhet”.
  Ingen hade skyddat barnet han lurat dit för att träffa och våldföra sig på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *