Sponsorer

Av tradition så pratar man inte om barnvåldtäktsmän i Sverige. Politiker, kändisar, ekonomiska brottslingar, bankrånare och gängkriminella kan man hänga ut lite som det passar.
Men inte barnvåldtäktsmän.

Berättelsen om Federley handlar om en politiker som dejtar en barnvåldtäktsman. Berättelsen handlar alltså inte om barnvåldtäktsmannen då han skyddas av pressetikens osynlighetsfilt. Alltså kan han flyga under radarn.

Federleys expojkvän heter Jonas Lind – Almqvist efter namnbyte. Jonas dömdes 2014 till nio års fängelse för övergrepp mot två små barn.

Dom för nedladdning:

Jonas

I utlåtande som skrevs i samband med intagningen på Kumla bedömdes Jonas uppfylla kriterierna för pedofili samt personlighetsstörning UNS med narcissistiska och tvångsmässiga drag. Man bedömer att han har en förhöjd risk för återfall i allvarlig sexualbrottslighet.

Innan Jonas dömdes så arbetade han som byggnadsingenjör. Vid sidan av arbetet ägnade han sig åt fotografering. Jonas gamla fotosidor lever kvar än idag. Vi kommer dock inte att namnge dem då sidorna bland annat innehåller bilder på barn som han fotograferat men senare dömts för brott emot.

Jonas har alltså nytt eftenamn och sekretesskydd. Av någon outgrundlig anledning så förekommer ytterst få gamla onlinebilder på Jonas, och de som finns är otydliga.
Alltså är han lite svår att känna igen.

Bild som förekommer på Jonas

Idag driver Jonas dock webbsidan Happy Swede samt ett instagramkonto med samma namn där han kört igång som livscoach. Ingenstans i hans Happy Coachande pratar han om barnen som han skadat. Ingen av de 600+ livscoacher som följer honom verkar heller fråga. Men det kan ju vara så att de inte vet vems råd de lyssnar på. För i Sverige pratar vi inte om barnvåldtäktsmän.
Trots dokumenterad risk för återfall.

Här pratar Jonas om försoning och förlåtelse:

 

Jonas pratar:

 

Det som Jonas beskriver som hans mest öppna inlägg handlar om ärlighet. Han skriver:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

39 thoughts on “Goda råd från Federleys expojkvän, livscoachen

 1. Blir nog inte så mycket mer Happy Swede framöver. Tack Dumpen för att ni finns där för barnen när övriga samhället sviker å det grövsta.

 2. Sättet hans ögon flyger upp i övre ögonvrån hela tiden 🙄 klassiskt för personer som ljuger. Alltså vilket svin.
  Har mycket svårt att en sån människa kan ändra sej inte efter den bedömning som tidigare gjorts.

  1. Det skriker lögnare och farlig individ om honom.
   Blir helt stressad av att titta på aset.

 3. Inte nåt förtroende för honom!! Blicken = lögn!! Han känns inte ärlig eller bra.
  Håll barnen ifrån honom!!! 🤬

 4. Vilket svin! Mästermanipulatör! Att Federley gillar killar som gillar att ha sex med barn, är inte förvånande. Men blir så förbannad

 5. Kan inte tänka mig att han har något alls att tillföra. Vem vill anlita honom??

 6. Att en politiker väljer att vara med en dömd pedofil gör mig fundersam. Inte konstigt att inget sker när vi har massa sjuka idioter som tar beslut över lagarna vi har ?

 7. Vad bra att detta uppmärksammas för de som följer honom men inget vet. Han pratar om ärlighet och försoning men var finns hans egna sanning på Happy Swede? Har någon hittat något inlägg där han berättar lika ärligt om sig själv? ”Jag är en dömd barnvåldtäktsman och jag uppfyllet kriterierna för pedofili och personlighetsstörning UNS med narcissistiska och tvångsmässiga drag. Jag kommer med största sannolikhet våldta fler barn i framtiden sa min psykolog på Kumla” – det är det minsta man kan begära av någon som predikar om ÄRLIGHET vill jag tycka. Om inget annat så för att ge människor en chans att själv välja vem de vill följa vilket är ett beslut svårt att fatta utan all fakta om personen i fråga, och denna informationen och rätten att själva välja gav ni hela Sveriges befolkning nu. Jag tackar å andras vägnar för jag har då aldrig följt honom.

 8. Rätt och slätt – Dömda pedofiler skall bo i en egen community (en pedofilpark), aldrig mer vistas i närheten av barn och brottet de begått skall vara offentligt och lättillgängligt för allmänheten att ta del av.

  Våra barn är det viktigaste vi har. Tack dumpen för att ni orkar kämpa för rättvisan!

  Stöd föreningen dumpen 🙏🏼

 9. Svamlet och alla cirkelresonemang avslöjar honom. Han har mycket svårt att hålla en tydlig och rak tråd. Typiskt för manipulativa personer. Han har stora svårigheter att slutföra det han börjar berätta. För många ord och för lite innehåll. Intressant för terapeuter att analysera allt detta svammel. Vad vill han ha sagt egentligen…?!

 10. Outhärdlig läsning i domen. Han kom verkligen lindrigt undan med tanke på de många vidriga övergreppen mot oskyldiga små barn.
  Det är mycket svårt att tro att Federley (som själv har barn) var ovetande. Tanken svindlar.

  Hursomhelst..bortsett från allt annat: vilket otroligt trams han rapar ur sig. Livscoach, my a*s.

 11. Federleys expojkvän är pedofil. Och predikar om att det är viktigt att vara ärlig och säga sanningen. Skulle egentligen skratta åt clownen.

  Att Federley var ihop med honom och än idag vägrar fördöma hans brott. Säger väl allt! Nu är Federley verksam inom kyrkan. Kanske blir en Kyrkogädda till här framöver

  1. Rent allmänt finns det många pedofiler som söker sig till jobb inom kyrkan. De tror de får ”syndernas förlåtelse” bara de ber om det. Nyligen var det väl en kyrkoorganist som var peddo i ngn kyrka i Trelleborg? O som hade stämt träff med ett batn men istället kom Sara o Patrik o avslöjade honom.

   Äckliga peddosar, HUR kan ni??? Svin!!!

 12. Barnen som blev våldtagna fick ingen rätt till sina egna kroppar så du förtjänar inte förlåt eller försoning.

  Jag tycker det ger mig en stark känsla av att denna mannen är mycket manipulativ och får folk tro han kan ändra sig m.m. Dessa människor är så farliga för barn

 13. Herregud vilken sjuk människa! Vem kan vilja anlita eller ens ha med honom att göra?!

 14. ”The Happy Swede is run by me, Jonas. In my life I have learned to deal with anxiety and worry. Found a good place in myself where I feel safe and happy.”

  Great that you feel safe and happy. Do the cildren you molested feel great and happy?

  1. Nej du, det är överkurs för dessa. Jag var utsatt av en pedofil när ja var 8 år. Idag är 65 år och inget flöt eller förlåtet, men självklart har ju minnena bleknat ordentligt iallafall. Så nej dessa flickor är inte ”feel great or happy.😢😢

 15. Usch 🤮
  Skall han prata om försoning?!
  Är det här det ända jobbet han kan få?
  Skyddade uppgifter borde inte pedofiler få.Gör som i usa det är öppet och de får inte bo i närheten sv ex skola.Måste registera sig varje gång de flyttar från en kommun i nästa.

  De skall inte ha nått skydd.De hade inte barnen de utsatte

 16. Snillet spekulerar, medan jag funderar över de misstag Gud ibland gör i skapelsen av en del nya människor 😖
  Må hans ”lycka” och ”försoning” ta honom dit han hör hemma 🔥🔥🔥

  Änglarna väntar INTE, som han tycket tro, på honom 🤮

 17. Kul för dig att du mår bättre och kan gå vidare… Tror du dina offer kan det också? Nä om du verkligen vill prata om att vara ärlig mot dig själv så kan du ju börja med ärlighet och inte massa snack om allt annat. Förstår om du inte vill skryta om det du har gjort då det är vedervärdigt men ska du leka livscoach kan du åtminstone vara ärlig mot alla om du ändå ska öppna upp dig. Helt ärligt. Bra att du mår bättre. Men det förminskar inte va du utsatt oskyldiga barn för.

 18. Motbjudande person. Sanningen kommer komma ikapp honom med. Livets bomerang.
  Dumpen är bäst, ni är samhällets hjältar och änglar!!

 19. Alltså jag AVSKYR denna djävul, likaså hans äckliga förra pojkvän, som garanterat är lika snedvriden och sugen på barn. Jag FATTAR INTE hur jag har kunnat rösta på fanskapet, han är en SKAM för hela HBTQi Sverige!!! Önskar dem båda inget gott i denna värld, narcissister och störda som de är kommer de att fortsätta jaga efter barn på nya jaktmarker… 💔

 20. Bra jobbat, Dumpen!
  Har man en sån här historia ska man jagas med blåslampa. Har man den här personlighetsstörningen ska man jagas med blåslampa. Har man inte ånger eller insikt om sina handlingars verkliga konsekvenser för andra ska man jagas med blåslampa.
  Man ska INTE kalla sig ”livscoach” och ha med människor (läs: barn) att göra. Det är tufft, men så är det – man har förverkat sin rätt till att få vara ifred.
  Dumpen! Bra jobbat!

 21. Uppenbarligen får VEM SOM HELST kalla sig livscoach😳 Han borde fortsatt som byggnadsingenjör. O med de avskyvärda brotten i bagaget o de personlighetsstörningarna så passar han absolut inte för att coacha människor. Till att börja med ska man kunna känna empati…
  De med dessa personlighetsstörningar som dessutom är pedofiler…. Jag kan inte understryka tillräckligt hur farliga de är o kommer alltid att vara. Möjligen att det finns en liten chans att någon med vilja o hjälp kan sluta begå brott mot barn men ALDRIG denna person☹️ Han tycker ju att han är bäst o har ingen ånger. Han kommer aldrig att ge sig om han inte hålls inlåst eller mycket väl bevakad av psykiatri o kriminalvård o det kommer ju inte att ske. Kvällstidningar, skriv om detta. DET är viktigt.

 22. Varför får han nytt efternamn och sekretesskydd? Han är en inget offer.
  Det finns många mammor och barn som pga husligt våld och sexuella övergrepp har tvingas fly från deras hem, ägodelar, familj, vänner och nu tvingas bo mer än 50 mil från alla de känner och älskar. Dessa mammor och barn har det ofta otroligt svårt att få sekretesskydd och måste förhålla sig osynliga. Hur kan myndigheterna göra det så lätt för Jonas Lind / Jonas Almqvist att få starta om och dessutom låtsas att han är en bra människa att se upp till?! En pedofil som lifecoach?! Detta är vidrigt!!
  Jag är säker på att ETC hittar ett sätt att anklaga Dumpen för att förstöra pedofilen Jonas liv igen, men var är Expressen och Aftonbladet när de behövs?

 23. Här finns ju ett stort nyhetsvärde för allas vår Public Service. Både Fredrik och nu Jonas är offentliga personer. SVT borde ju intervjuva dem. Jag som licensbetalare vill veta mer om dessa herrar. Bägge har på eget grepp hamnat på samhällets botten. Båda har dock en synnerligen förmåga att rentvå sina synder. SVT, har inte detta ett allmänintresse?

 24. Kort o gott så kan man med konstatera att han verkligen behöver all vård man kan få och han ska inte ge råd detta är en sjuk människa PUNKT SLUT

 25. Har läst det fruktansvärda han har utsatt barnen för i deras hem. Barnens vittnesmål fick mig att gråta.
  Denna man ska sitta inspärrad. Punkt slut.
  Vad lever vi i för galen värld där pedofiler får ge andra människor livscoachning som om ingenting hade hänt???

 26. Tack för att ni sprider detta! Ni är grymma!
  Så typiskt att han ser bra ut och normal. Framför sig själv som en fin mjuk kille…..😩
  Detta gör att han kan lura och grooma! För att sedan våldta och förstöra människor.
  Han säger inget i klippet om att han förstört barns och familjer liv! Säger inget om att han ska be sina offer om förlåtelse!

  Varför låter han så mogen och koll. Värsta manipulatorerna!
  Fy! Så hemskt! Dessa är svåra att se igenom.

  Tänk att Federley skyddar honom trots han vet att han är pedofil! 😡😡😡

  Vad roligt för honom att han känner sig fri och kan ta sig vidare….
  han känner sig lycklig ……🥶

 27. Fy bubblan vilket svin…och barnen då som han förstörde? Som får leva med dessa hemska minnen om hur han förgrep sig på dom, filmade, fotade och delade material på dom. USCH!

 28. Expressen har avslöjat att Federley läst domen och det långt före någon i Media började skriva om något gällande det här.

  Enligt pressen har de fortsatt kontakt med varandra och det finns bilder på pedofilens mammas bil hos Federley från när förstnämnde besökte Federley och allt det här en mycket lång tid efter att det började skrivas om det här.

 29. Önskar jag kunde få bort detta avskum från näthinnan.
  Han skall ha fotboja hela livet. Önskar nästan att det blir som vissa stater i USA, får aldrig komma närmare än 300 m från ett barn.
  Han har förstört och kommer förmodligen förstöra flera barns liv.
  Han har alldeles för mycket frihet.
  Varför får han bryta namn? Vansinnigt.

 30. ”Jag är inte fast i…”, ”jag kan gå vidare och leva mitt liv..”?!
  Barnen som DU utsatt, kan de det? VIDRIGA djur!
  Vissa personer har offrat sin chans, han förtjänar inget gott någonsin i sitt liv!

 31. Bra jobbat dumpen! Följ, förfölj och fullfölj!!!Mina tankar o ord är för mycket/ fula för att skriva. Så utan att kriga i ord,om vad jag tycker om dessa ” liv”, för det hjälper föga, så kommer en swish då o då. Keep up the good work! Ni har satt Karlshamn på kartan oxå vilket gör att man håller hårt i sina minderåriga!

 32. Så pinsam person. 😂
  Finns inget äkta hos honom. Han kan inte ens hålla en röd tråd. En lögnare rakt igenom.
  Tack för att ni visar upp honom på bild det behövs. Kan inte förstå varför han ska ha sekretess uppgifter. Han ska stå för vad han har gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *