Sponsorer

Besök gärna Stockholms bilglas:https://www.stockholmsbilglas.com/

 

Oxykontinkarl verkade tämligen narkotikapåverkad när vi träffade honom. Egentligen skulle han ju inte träffa oss. Istället hade han bestämt träff med vår fiktiva fjortonåring. Loggen är såpass brutal att vi redan här avråder känsliga själar från att läsa den.

När vi träffade Oxykarl så hävdade han att han bara jagar troll. Märkligt i sammanhanget är dock att han redan är dömd för sexuellt ofredande mot barn. Inte helt enkelt att bli om man nu jagar troll och inte barn.

Efter konfrontationen så tog det ett par dagar sedan var Oxykarl igång igen med ett annat barn. När det närmade sig träff så verkade han dock få lite ångest och plötsligt började han skälla på barnet. Han anklagade henne för att vara Patrik Sjöberg och hans betjänt. Nu får vi hoppas att Oxykarl lägger sig till med denna raggningsteknik för den är definitivt att föredra framför den mängd snoppar som han brukar slänga sig med.

När han hade skällt ut barnet så skickade han även ett argt meddelande till Patrik. Givetvis följer vi hans önskan och självklart ska han få säga sitt.

Sedan tidigare är Oxykarl dömd för sexuellt ofredande mot barn, kvinnomisshandel, Narkotikabrott och mycket mer. Han har tidigare arbetat som lärare med verkade ha svårigheter med att få sin legitimation.

Dom, sexuellt ofredande mot barn:

Alvaro

Alvaroa

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Varning för ytterst obehagliga loggar

 

 

 

 

9 thoughts on “Oxykarl jagar troll med könet (Napp #271) Järfälla

 1. Vilken jävlas dräng alltså. Vilket jävla äckel! Vissa här klättrar fan högt på stegen, de är absurt.

 2. Ja, detta var obehaglig läsning.

  Vissa borde tvångsomhändertagas, för känns olustigt som fan, att en sådan person får visats bland andra

 3. Vilket djupgående utlägg han trodde sig skicka till en 13 åring. Sannerligen en man av djup talang.

 4. Den här gäddan ger med sitt kroppsspråk och sina kommentarer helt nya dimensioner till begreppet ”att slingra sig”. Hoppas att någon skådespelare ser det och imiterar – kan ge en guldbagge…

 5. Och vilken mardröm för fiskaren att behöva dividera med denna svamlande konstiga människa, verkligen jättebra jobbat💪

 6. Vilken ytterst obehaglig person – att han för en sekund tror att ni ska gå på den retoriken efter de bilderna!

  Ni gör ett fantastiskt jobb och iaf jag sover bättre om nätterna när jag vet att ni bevakar gäddorna. 🙏

 7. Man får inte ens skicka snopp bilder till vuxna utan tillåtelse ännu mindre barn, självklart är han ingen ”trolljägare” utan bara en gädda simmandes efter sina offer!! Väldigt sorgligt, det är fel att våldta barn. Lär er det..

 8. Spattig var väl bara förnamnet…. Äcklig, otäck och farlig! Och jobbar/har jobbat som lärare/förskollärare… Jag hoppas verkligen att han inte har skuggan av en chans att någonsin få jobba med barn igen! Det är chockerande och skrämmande att han är/varit i skolmiljö öht! Han borde ju låsas in permanent. Det räcker med att läsa loggarna för att inse att en sån person inte ska gå lös bland folk, han är en fara för alla barn som kommer i hans väg. Lås in den där nerknarkade psykopaten och kasta bort nyckeln. Det vore att göra alla barn en tjänst!
  Med tanke på vad han vill utsätta 13-14 åringar för, det han skriver och alla dessa tröttsamma snoppbilder så kan han gott få torka bort i en cell någonstans. Saknad och sörjd av precis ingen!
  Tack Dumpen för ert enorma engagemang och outtröttliga arbete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *