Sponsorer

Barnet lärde känna Ralf Nielsen när Ralf var aktiv som frivillig fritidsledare på en fritidsgård i Kopparberg. Huruvida killen är född 2009 eller 2010 vet man inte riktigt då migrationsverket verkar ha gjort en felaktig registrering.

 

I varje fall var pojken 12 år när han och Ralf först kom i kontakt med varandra. Ralf nässlade sig in hos mamman och fick snabbt en förtroendepositon i barnets liv. En position som han utnyttjade. Ralf tog barnet med sig till minigolfverksamhet där han var aktiv och förde barnet med sig på olika resor landet runt. Utåt intog han rollen av en fadersgestalt. Men i själva verket hade Ralf hittat ett perfekt offer som han utnyttjade gång på gång.

 

Kopparbergs tidning

Nyligen avsade Ralf sig uppdraget som liberal kommunpolitiker. Han har även haft en central roll för barnen på orten och arbetat för IOGT-NTOs juniorförbund, flyktingbarn samt gatubarnen i Nepal.

Den 16/8 dömdes Ralf Nielsen till 8 års fängelse för ett okänt antal våldtäkter mot pojken.

Dom:

B1815-23

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

14 thoughts on “Lokal Kopparbergspolitiker dömd till 8 års fängelse för våldtäkt mot barn

 1. Fyfan rent ut sagt. Ge sig på dem mest utsatta. Vad är de för jävla fel på Ralf och hur kan så många äckel vara så sjukt funtade att man ger sig på barn. Finns de något annat som upprör mig lika mycket. Nej fyfan! Vet inte ens vad man ska säga.

 2. Ännu en man som omger sig med utsatt barn all ledig tid. Tröttsamt! 8 år. Men förtjänar ochså ett riktigt straff. Hårt arbete, vanligt fängelse och gröt! Trött på att höra om det svenska rättssystemet. Finns det ett rättssystem som är lika daltande som det svenska?

 3. Stackars pojk! 💔 Hoppas han får hjälp på sin väg framåt.

  Vilken äcklig och sjuk gubbe! Förstår inte hur en människa kan utnyttja barn på det här sättet. Vem vet hur många han utsatt genom åren 💔

 4. Man blir så ledsen när man tänker på de oskyldiga barnen som utsätts för sådana här j***vla as. Förtroendeposition! Jo, jag tackar – där ska man vara vaksam minsann. Alla gånger.
  Tack ska ni ha Dumpen, ni är de enda i vårt land som gör något för att försöka skydda våra barn från sådana onda/sjuka typer.

 5. Detta får mitt hjärta att brista 🙁 Har jobbat för Junis i IOGT-NTO sedan jag var 14 tills jag var 22. Fantastiskt ställe för barn att finnas på. Många barn som går på aktiviteter där för att slippa undan misär och tråkigheter i hemmet.. Så ska de behöva mötas av den här gubben.. Fan vad arg jag blir över detta kräk..

 6. I’m deeply disturbed by the imbalance in the number of comments and attention on this heartbreaking case, involving a convicted criminal that centers around an immigrant child, when compared to cases involving other children. Every child’s situation merits attention and fairness, regardless of their background. Let’s strive for equal treatment and ensure that every case receives the compassion it rightfully deserves.

  1. Ja det är tragiskt att inte alla övergrepp mot barn får samma uppmärksamhet. Ett barn som har flytt, där familjen inte kan språket och kanske utifrån rädsla att inte få stanna kommer i en mycket svår situation som kräket utnyttjar. Ta bara Rinkebypedofilen som höll på vet inte hur länge, jag arbetade med honom redan på åttiotalet och ingen anade något med denne blide lille gubbe utåt sett. Han var också politiskt engagerad. Jag förstår din indignation.

 7. (Borttaget av Admin) Även om det inte hjälper traumat de varit med om!!! Nej fy så arg man blir!!! Så mycket man skulle kunna säga men får vara tyst istället! Tack dumpen för att ni gör ett sånt fantastiskt jobb! Vi som föräldrar är så otroligt tacksamma för er! Även de som ej har barn!! Tack för att ni finns och för att ni orkar ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *