Sponsorer

Bor du i Karlskrona och saknar en grill, ett tält eller kanske ett bilbatteri så skulle grillbaxaren kunna vara ansvarig. Iallafall om man ska tro på hans egen berättelse. Förutom hans hobby att låna med sig människors trädgårdsutrustning så beskriver herren ifråga ett starkt sexuellt intresse för trettonåringar. Såpass starkt att han i chatten skryter om sina bedrifter med andra barn.

Han träffade oss och hanterade situationen med att han bara ville träffa Patrik Sjöberg vilket lämnar lite till eftertanke då man sannerligen kan undra huruvida alla onanivideos även varit riktade till honom och inte den trettonåring som han trodde att han pratade med.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

Liten del av en stor mängd loggar:

34 thoughts on “Grillbaxaren (Napp #269) Karlskrona

 1. Detta är fan något av det vidrigaste jag sett av allt på dumpen, fortsätt skydda vår barn❤️

 2. detta var nog en av dom vidrigaste chattar jag sett , en sån här borde vara inlåst resten av livet han är en stor fara för barn inte bara sexuellt utan erbjuder droger med , man får hoppas polisen kan ta honom på nåt iaf . dom ord jag skulle vilja använda här går inte att publicera . usch så upprörd jag är på det här 🙁

 3. ”Vill vara fri och göra som jag Vill”.

  Vilken vidrig pundare som inte tillför samhället någonting förutom en stor kostnad.

 4. Tjuv, hälare, knarkare och en våldtäktsmän om han fick chansen.

  Bura in fanskapet.

 5. Detta var en av de vidrigaste chattar jag läst, vidrigaste bilder jag sett, vidrigaste människa. Jag som vuxen skulle må dåligt av att få dessa bilder, äckliga filmer , äckliga chattar , hur ska då ett barn må efter att ha blivit utsatt av detta?!?! Sjukt äcklig och obehaglig människa. Mår illa. Lås in honom och släpp aldrig ut honom , han är farlig.
  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 6. Tänk vad han hade kunnat göra om han hade fått hem ett barn där. Pedofil, amfetamin, starkcider och ingen som vet var barnet är ens. Vidrigt fanskap.

 7. Vilken äcklig människa. Kan verka lite udda och korkad i videon. Men man märker i chatten att han är en beräknande pedofil som har full koll. Fy.

 8. Jag hoppas polisen i Karlskrona tar sig in en titt på denna chattlogg, så lär de få napp direkt både vad gäller innehav av amfetamin och även stölder.

 9. Det jobb som Dumpen gör är helt fantastiskt! Gång på gång så bevisar de hur viktig deras insats är och jag FÖRSTÅR INTE(!) hur det kan finnas ett uns kritik med tanke på deras återkommande fångster och total brist på alternativa metoder.

  Haters gonna hate but keep on shining!

 10. Vilket äckligt vider till människa- erbjuder till och med barnet Droger det a…t!!! 🤬🤬🤬🤬

 11. Intressant info för folk i trakten som funderar vart deras grill/partytält/bilbatteri etc har tagit vägen.
  En person helt utan samvete. Hoppas vilt på att han ljuger om tidigare barnvåldtäkter.
  Mitt i äckel och vidrighet blir det lite komiskt när han lovar att möta upp henne ”med ett stort leende”. Han har ju för f-n inga tänder.

 12. Detta sökte mig in i själen, Usch fick äckelkänslor började t.om. må riktigt dåligt!
  Tack för ert Bästa arbeta Dumpen !! Ni förändrar och gör skillnad!

 13. Finner inga ord för allt ni gör för våra barn.
  Jag förstår inte hur ni klarar av att behålla lungnet när ni utför en konfrontation.
  Det är vad jag kallar övermänskliga krafter.
  💜 Dumpen 💜

 14. Fyfan, jag mår illa!

  Stort tack till Patrik, Sara och alla fiskare därute! Själv hade jag aldrig klarat av att fiska, hade förmodligen spytt med tanke på vad det finns för sjuka människor därute.

 15. Den här mannen är uppenbarligen missbrukare. Kraftigt underviktig och saknar tänder. Han är helt säkert välkänd av polisen här i Karlskrona. De borde undersöka hans dator efter bilder och/eller filmer av sexuella övergrepp på barn, med tanke på det han skrivit i chatten så kan de väl få rätt att göra en husrannsakan samt gå igenom hans enheter? Han berättar ju att han regelbundet stjäl och säljer vidare samt har utnyttjat flera barn sexuellt tidigare. Ja, lägre kan man inte sjunka… Förfärligt😢😔

  1. Ja, om inte polisen tar detta på största allvar så vetefan var vi har vår trygghet någonstans. Han skriver uttryckligen att han snor grejer och säljer, erbjuder droger till barn som han sedan tänker förgripa sig på. Detta är det vidrigaste jag läst på länge.

 16. Finns inte ord som kan beskriva denna varelse.

  Lås in.
  Kasta nyckeln.
  Låt han ruttna i cellen.

  Tack att ni kämpar för alla våras barn ska slippa råka ut för dessa monster.

 17. Pedofilhärva: Nätsidas material kan inte användas som bevis
  Trots att en nätsida samlat in material mot pedofiler går det inte att använda som bevis.
  – Någon som har haft kontakt med en vuxen som utger sig för att vara barn, det är ingen brottslig handling, säger Thomas Johansson vid polisen i Blekinge till SVT Nyheter Blekinge. ??????????

  1. Det är en lagförändring som krävs. Att polisen agerar som de gör är för att lagen är stiftad så som den är.

 18. Verkar inte ha några skrupler, totalt gränslös. En pundare som plöjer fram och utsätter barn för livsfarliga situationer, en galning helt enkelt. Det han berättar och uttrycker, är nog för att starta en utredning omgående. Att bara prata och skicka dessa äckliga bilder till ett barn, får mig att spy och jäkligt förbannad.
  Han ska inte vara lös på våra gator, vet vad han sysslar med mer, och allt han har orsakat? Bra jobbat Dumpen, och hoppas detta utreds nu. 👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 19. Fy fasiken usch, kan inte ens se allt 🤮 Bra att ytterligare ett ansikte blir offentligt 🙏

 20. Har själv varit i missbruk men skulle ALDRIG blanda in ett barn i den skiten.. fy fan vilken läskig typ. Och att han beskriver att han varit med andra barn.. får mardrömmar 🙁

  1. Samma här ! är missbrukare i perioder och skulle aldrig röra ett barn då jag inte har något drag till barn samt att jag som liten blivit utsatt , misshandlad av min mor , misshandlad på behandlingshem ,fosterfamiljer m,m så vet vilken skada dess människor gör… Missbruk gör dig per automatik inte till en pedofil som många verkar tro ! utan den dragningen har du oavsett droger ! Men tror att drogerna har en extremt stor påverkan på vad sjuka människor gör när dom blir sjukare av just droger… Väldigt stor skillnad ifall vi ska hålla oss till fakta.
   Är så ledsen över att Sveriges lagar/myndigheter inte räcker till men glädjer mig åt att Dumpen finns till !! Som jag tidigare skrivit så ge inte upp förrän hjärtat slutar slå 🙂 barnen behöver er

 21. Denna herren är alltså stolt över att stjäla, inte jobba, prata med barn och ta knark i mängder. Hur kan han tro att en ung tjej vill vara i närheten av honom.. blää o usch riktigt äckligt.. Pedoful! I detta fallet borde polisen reagera iallafall, mannen är ju pedoful.. o kriminell på flera andra plan dessutom!
  Mår så dåligt över att tänka min egen dotter skulle råka ut för han..

 22. Fy F..vilken äckligt low life, riktigt äckligt var det att läsa och titta på bilderna. Får verkligen kväljningar. Måtte polisen ta det här på allvar och inte låta honom fortsätta med att våldta barn och stjäla och sälja/ge knark till barn. Är så äcklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *