Sponsorer

Jag är en överlevare ifrån ett sånt as som ni jagar här! Det förstörde mitt liv.

Efter 20 år i total tystnad bröt jag ihop en kväll och allt bara flödade ur mig, om hur en vuxen man förgrep sig på mig.

Jag gick ifrån att vara en utåtriktad 14årig kille till att bli inbunden och rädd för hur min omgivning såg mig. Jag har sedan den stunden känt mig konstig och ensam. Jag har svårt att se min egna kropp i spegeln, jag äcklas av vad som har hänt den. Jag blev blyg inför tjejer och min sexdebut kom därför väldigt sent. Och att ha sex med någon ny är som en mardröm, dels över att jag skäms och äcklas över min egna kropp och dels för att jag är rädd.

Människor runt omkring säger att jag ser väldigt bra ut och har fått komnterarer om att varför jag inte tar av mig tröjan på sommaren eller varför jag inte vågar bada med andra. Men det ända jag ser är en förstörd kropp, en smutsig kropp, en kropp som inte ägs av mig utan av förövaren.

Självmordstankar och ångest har dominerat min tillvaro sedan dess. Men det märks inte eftersom jag lever ett tillsynes normal tillvaro, jag har ett jobb som jag trivs, jag bor bra och jag är aktiv. Men ångesten och dom tankarna är med mig 24/7. Jag har dock klarat mig i 21 år nu och jag har fått gå terapi, så jag ska nog klara av minst lika många år till. Men dom finns alltid där.

Jag är idag en 35 årig man och innan jag skriver det här så är 3 st som vet vad som hänt i min närhet. Anledningen till att jag skriver här är att ni kanske får en bättre bild över hur det är att ha varit utsatt och hur det förstör livet för dom som lämnas att ta konsekvenserna över deras vidriga handlande! Tack för det fina jobb som ni gör igenom att ta bort sånna Människor ifrån friheten dom har!

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

12 thoughts on “Livslång ångest och självförakt

  1. Vad fruktansvärt att du har fått den här bördan att bära runt på. Det är så orättvist. Önskar att du fortsätter att läka och kanske också vågar berätta för fler. Du har inget att skämmas för. Du är en överlevare. Precis som Patrik och Sara.

  2. Beklagar livsödet. Har själv brottats med depression. Vill rekommendera meditation och mindfullness vid sidan av ett fysiskt rent leverne, som en del av rehabiliteringsprocessen. Tankar och känslor är inte ditt riktiga jag.

  3. Detta passade in perfekt på mig, har varit med om liknande, dock var jag yngre när det inträffade, har fortfarande inte kunnat nämna det för någon i min närhet.

  4. Massor med styrka o ❤️ Till dig. Bra att du orkar skriva dessa rader. Kanske ett bra sätt att få ur sig det dåliga.
    Det är sorgligt att du ska behöva ha ångest och skämmas för din kropp när det egentligen bara är pedofilen som ska må dåligt! Dessa kräk gör livet till ett helvete för alltför många människor och hoppas att det snart blir stopp på dessa avarter.

  5. Tack till alla som delar med sig, när man väljer tystnad då låter man förövaren ha makten, när man väljer att se ned på sin kropp och känna skam över sig själv då ger man också makt till förövaren. Jag har varit där själv många gånger, undvikit sexuella relationer, haft svårt att röra mitt eget kön, känna lust etc, jobbat på detta många år inte hittat ngn terapi som hjälpt med den biten, känns det svårt att hitta en partner som har den förståelsen och tålamodet med mig, svårt att få förståelse från vänner, känner mig väldigt efter när det gäller intima relationer för min ålder, har precis som ngn nämnde här tidigare rädsla i sexuella situationer och det är en omedveten trauma reaktion från kroppen.

  6. Fyfan för att du ska behöva må såhär. Bara för nån sjuk kåt äckelgubbe inte kunde kontrollera sig när du var tonåring. All kärlek och styrka till dig och hoppas du finner inre ro mvh D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *