Sponsorer

Har du ett sexuellt riskbeteende eller sexuella tankar på barn ?

Kontakta Impulskollen.

Tobbe satt som admin i en helt vanlig sexgrupp när det dök upp ett barn i gruppen. Barnet ursäktade sig och gick ur gruppen när hon såg att det var 18-års gräns. Tobbe som tog kontakt för en verifiering ville gärna fortsätta kontakten med vår fiktiva 14-åring.

Konversationen gled in på både det ena och det andra och sedan in på en träff i Pålsjö. Tobbe smög runt i buskarna och väntade på barnet en bra stund. Det är dock ganska svårt att se gäddor i buskar så vi väntade tills han lämnade sin position. När han älgade ut ur skogen och över gräsmattan så passade vi på att prata lite.

Personen har hunnit söka hjälp sedan konfrontationen. Vänligen respektera familj och anhöriga. De är informerade och vill vara ifred.

 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

Loggar i slutet ligger lite i oordning

 

 

 

19 thoughts on “Busksmygargäddan (Napp #268) Helsingborg

 1. Har man dragningskraft till barn kan detta aldrig bortförklaras om att man inte behöver hjälp. Speciellt när det finns någon som kan hjälpa en innan man står ansvarig för övergrepp.

 2. Precis är man oskyldig hade man ringt polisen där och då och istället anklagat dumpen och visat bevis på att man är oskyldig.

 3. förnekelsen dessa går med i huvudet , har inte hänt nåt , tänkte inte . vad gör man på platsen då och varför letar man upp barnet att chatta med ., hur många fler har han gjort det med , han verkar ju inte direkt rädd för nåt utan bara kör på som om han raggar upp en flickvän , usch , tappar hoppet ibland . tur ni finns här o fångar upp dessa

  1. de lever inte i förnekelse, de vet exakt vad de gjort och är väl medvetna om varför dumpen konfronterar de

 4. Ojojoj vad jobbigt han tycker att det är, där i början. Vet inte vart han ska ta vägen.
  Tänk va bra om man hade funderat på detta innan, samt funderat på hur barnet kommer må, hur ens familj och vänner kommer att må/reagera.
  Helt sjukt att man inte besitter en självkontroll nät man är en vuxen man.

 5. Det ena leder till ett annat. ”Administratör i ett sexforum” Bara det är stört, att ha sexforum. Att dessutom vilja sätta tänderna i barn är ännu sjukare och dessutom olagligt. Men en sak leder till en annan.

 6. Man märker att med många av dessa typer är det inte fråga om en impulsgrej eller ett enstaka tillfälle: chattarna kan ju hålla på i dagar, veckor och mer.

  Jag anser att så länge lagen inte är tillräckligt kraftig för att skydda de oskyldiga (barnen), så dröjer det inte länge förrän gäddorna åter lurar i vassen, ”hjälp” till trots.

 7. Patetiskt att se vuxna män hålla på på det här viset och söka kontakt med minderåriga. Men det är väl nått med dem som gör att de inte kan ha samvaro med vuxet folk.

 8. Haha,helt galet!Han blir helt livrädd.av att 2 okända människor dyker upp,med filmande mobiler.vänder bort huvudet/funderar 1 sekund på att dra hättan över huvudet.
  Så övertydligt alltihop,att han inser just där.att hela hans liv,gick helt åt helvete,just då.
  Bra jobbat Dumpen.

 9. Han blev lite svartsjuk på barnet.
  Barnet: ”en kompis kommer snart”
  Pedofilen: ”Tjejkompis?”

  Han skev dessutom att det är så spännande för att han vill se om ”han klickar med barnet”. Så hjärndött att tro något sånt. Den där slitna 40-åringen kan aldrig klicka med ett barn. Det kommer alltid vara dumpen eller några utpressare som du klickar med.

 10. Ojojoj, stackars krake, förstörde sitt liv bara sådär! Varför inte bara hålla sina sjuka tankar inom sig och runka av sig det värsta, det är förbjudet att ha sex/våldta barn och högst opassande på alla sätt och vis att jaga småbrudar, du är inte 15 år längre!
  p.s hur är det med ditt skadade finger ?

 11. Nästan lika kul varje gång att höra alla dåliga bortförklaringar. Vilket klantarsel.

 12. ”Det finns ingenting här”
  ”Jag är ute och går i skogen”
  Jasså gör du? VEM försöker du lura? Bara patetiskt alltihop.

 13. Jäklar vad han sken upp som en sol med sitt leende som var så stort så att han fick kråkor vid ögonen i inledningen av konfrontationen och påståendet om att han är här för att träffa ett barn. Det kallas för duchenne smile, och sker enbart när man ler genuint. Han tyckte inledningsvis att det var kul. Så skulle inte en oskyldig reagera.

  Pedofilen kunde inte dölja sin skuld.

 14. Kom precis på mig själv att ”varför visas det inte fler gäddor”? Men varför törstar man efter det? Det ska ju egentligen vara hur bra som helst ,om det nu är så att det minskar!
  Hoppas alla istället verkligen läser krönikorna för det är förjävligt vad människor har genomgått!!
  Vet att förövarna hittar nya sätt att få kontakt med barn, men hoppas dumpen har fått dessa att tänka till en gång extra!
  Fantastiskt jobb ni gör!💥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *