Upplever du att du har problem med en destruktiv sexualitet? Kontakta:  http://www.impulskollen.se

Ursprungligen inleddes kontakten när en man från en gäddgrupp tog kontakt med ett barn.
Barnet berättar att hon är 14 och söker en sugardaddy. Mannen berättar då att han kan vara mycket generös.

Kontakten blev långvarig men sporadisk. När barnet som han hade kontakt med rimligtvis borde ha fyllt femton berättade hon att hon hade skaffat pojkvän men pusslade istället ihop honom med en fjortonåring väninna.

Väninnan tog över stafettpinnen och drog upp honom på nolltid. I videon står han och väntar på barnet som han ska träffa. När barnet visade sig vara två vuxna så försökte han släta över sitt beteende med att han aldrig träffat någon. Som om det inte räckte med att försöka sexchatta och träffa barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

Första barnet, blandade loggar

Nästa barn, blandade loggar

 

42 thoughts on “Sockerpappan (Napp #265) Stockholm

  1. Ett litet vider.
   Sorgligt exemplar av människa.
   Hoppas att han får ett riktigt ensamt liv.
   All kärlek och omtanke till hans stackars familj.
   ❤️❤️😔
   Tack Sara och Patrik, ni är helt fantastiska!!🙏🏽🥇🏆❤️

  2. De som inte stannar och pratar utan springer iväg eller försöker fly och är helt tysta är väl mest ynkliga människorna

 1. Tänkte bara säga hej.
  – med k*ken då eller?

  Tack för allt ni gör! Ni är fantastiska 🙏❤️

 2. Men vad är det för fel på dessa äckliga män??? Dom tänker inte på barnen, varken dom som de ev ska träffa.. inte heller på sina egna.. herregud vicket äckel 🤮🤮

 3. Över 3000 dagar på kik det är nog inte första gången han snackar med barn. Jag seriöst undrar hur dessa gäddor sköter sina jobb med tanke på att dom snackar med barn KONSTANT och på arbetstid dessutom.

 4. Fruktansvärt! Gift är han också (som så många andra). Att ens tro att ett barn är intresserad av en gammal skrynklig föredetting på 50! Så länge det inte blir någon lagändring där barnen i Sverige skyddas måste det här tillvägagångssättet till – även om Josefsson mfl. anser annat. Barns rättigheter struntar man fullständigt i. Våldtäktsmän, föräldrar som misshandlar ja till och med mördar sina barn, slipper hela tiden undan och socialtjänst, rättsväsendet fullkomligt misslyckas att hjälpa de utsatta – barnen. Inget rör på sig i rätt riktning. Förutom det jobb nu med fler gör.
  (Borttaget av Admin)

  1. Ja precis inga unga vuxna eller barn finner honom attraktiv heller, men dom skickar bilder som dom genuint tror att dom är heta.. vet inte vart det disconnectar i hjärnan!

   Sedan sa han de inte är ett barn ehhh alls vet det är olagligt i Sverige under 15 o egentligen är allt under 18 ett barn.

   Sedan så är det olagligt att våldta barn, skicka Dick pix och att köpa sex så han lyckades pricka in mycket där

 5. Han verkar inte fatta nånting eller bry sig. Tror inte han vet vad dumpen är. Så han lär ju få en chock nu när frun lämnar, företaget går konkurs och alla bekanta säger upp bekantskapen. För han verkar inte tycka de är fel med snoppar till barn, pga av han tänker att ni är nån random så detta går över, skönt han får sitt uppvaknande dom närmaste dagarna. Obs bojkotta detta företag ni som kan…

 6. Tystnaden som uppstår när Sara frågar om han inte skäms är ganska tydlig indikation på att han inte tycker att det är fel. Vilket äckel 😳

 7. Rutinerad barnjägare.
  Iskall. Oberörd. Han bryr sig inte ett dugg, svarat att han inte tycker att en 13-åring är ett barn…
  Jag lider verkligen med hans stackars fru och barnen.

 8. Hade han fru? Barn? Verkar ju inte se nått problem att chatta e ses på jobbet. Härligt att ha en sån anställd. NOT

 9. Det här är ju trots allt en normal vanlig fungerande människa bortsett från sina böjelser, men tror på riktigt att många gäddor inte förstår att dom gör något fel, dels för att som dom säger vi har bara pratat, men också att dom inte ser en 13 eller 14 åring som ett barn, dom är tonåringar och ett barn för dom är 8-10 år.

 10. Alla dessa fruar som lever med män som inte bara är villiga att vara otrogna men våldta barn med, och köpa sex.. (olagligt det med)

  Mitt hjärta gör ont för fruarna och för barnen..

  Hoppas dom förstår att det inte handlar om deras brist utan om dessa mäns snedvridna hjärna.

 11. Fy, Man börjar ju undra vad det är för karlar ute och fiskar på nätet. Stackars deras fruar som kanske lever i tron på att dom är i en hyfsat lycklig relation. Och deras barn. Finns det något speciellt mönster hos dessa människor? Att det är folk som försöker hålla skenet uppe och låtsas som att allt är bra eller är det verkligen alla varianter?
  Och hur ska man våga träffa någon när man inte har en aning om hur de fungerar på riktigt.

 12. ”Chatta är inte förbjudet” nä men du skickade Dick pics och det är förbjudet sen dök du upp på plats i hopp om möte med barn

 13. Vilken märklig känsla 😕 jag bygger sedan oktober -22 parken han blir konfronterad vid. Ska hålla ögonen öppna i fortsättningen

 14. Men usch och fy fan! Härligt att ni fiskar fram de här gäddmonstren så de kommer upp till ytan. Där kippar de efter andan i vetskap om att nu är det kört.

 15. Vilket lowlife, tänker BARA på sig själv! Stackars frun till honom. Detta var varken första eller sista gången. Håll dig till jämnåriga istället, äckelpeddo!

 16. Konsekvenstänk noll, inget för de barn han skadar eller för sin fru samt eventuella egna barn. Jag tycker att alla konfrontationer är jättebra och det ska både kosta och svida riktigt riktigt mycket när man utsätter och skadar barn, men kan inte låta bli att tycka att det är så vidrigt hemskt för förövarens familj att behöva se, höra och läsa vad ens man, pappa, bror, morbror, farbror önskar göra och även gör med barn. Skickar all styrka till dem som ska behöva vara med om detta. Jag skickar även styrka och kärlek till alla barn som får utstå detta fruktansvärda och önskar att jag kunde rädda er alla ❤️.

 17. Självinsikt obefintlig! Som gammal gubbe får man nöja sig med att tänka tillbaka på när man själv var i 15-16 års åldern och raggade lite brudar, men herregud inte ens då var nere i 13-14 årsåldern och grejade !
  Oförlåtligt beteende och obegripligt att de riskerar allt de lyckats bygga upp i form av familj, företag osv, lider med deras familjer herregud vilken chock, det är kuken som styr !

 18. Får detta aldrig ett slut? Kunde aldrig ens föreställa mig att det är så vanligt att vuxna vill träffa barn för sex! Och som många säger, ”ses för fika”, eller ”bli kompisar” och alla möjliga dumma förklaringar. Jag förstår inte det heller! Jag som är 35 år skulle aldrig leta efter vänner i 13-14 års åldern.
  Alltså vad är det för fel på människorna?!

 19. Dessa gäddor vill våldta ett barn. De ber barnet att ta sig till de. Inget gentlemannamässigt någonstans över dessa kräk. Bara äckliga pedofiler! Vidriga gäddor.
  Tack för att ni finns och gör skillnad ❤️.

 20. Hur kan man ta risken att rasera hela sitt liv och karriär bara för att sätta på en minderårig? Han har ju en fru han kan sätta på om han är kåt.

 21. Det otäcka med denna och så många andra är att han inte tycker att han har gjort fel.
  Tycker så synd om familjen. Att vara tonårsbarn till den pappan förstör nog mycket av deras resterande liv.
  Hoppas att de har nära anhöriga som tar hand om dem.

 22. man blir upprörd som vanligt dom tänker bara på sig själva gäddorna , cigg mot att förstöra ett barns liv . vad som är sorgligt är när dom får frågan om dom skulle uppskatta att nån gjorde så här mot deras barn o det på nåt sätt är en självklarhet att det inte är ok , älskar att bilden målas upp säger du till dina barn vilken snäll farbror som skickar såna bilder till dig . känns som väldigt många av dom är gifta med , vad är det här behovet av att leva ett dubbelliv dessutom ett farligt sånt dom förstör inte bara sin familj utan även barnet och offrets familj . alltid men jag har inte gjort nåt mer än att prata nej exakt vad gör du då där på platsen i fysisk person om det inte är meningen att gå från samtal till nåt mer

 23. Det var mig en dryg ynkrygg.
  Man ser hur den Lill hjärnan sliter med tankarna. Tankarna kretsar naturligtvis om hans ego, att han är avslöjad och att han nu tappar sitt face. Arbete, ev familj, föräldrar, syskon, grannar, vänner, alla kommer att se bakom ridån. Barns hälsa, den tanken finns inte, och har kanske aldrig funnits i hans värld. Jag blir mörkrädd av alla dessa kryp som förstör barn. Fy fan😡

 24. Usch! Man ser att han inte är en normalt funtad person. En galen blick och han har säkerligen träffat barn tidigare och kanske även gett sig på sina egna. Ser mera ut som en avdankad gubbe på 60+ år. Så fruktansvärt och sorgligt!

 25. Träffat människan på jakter några år, alltid haft en skum känsla av honom, speciellt när min flickvän sa att han var sliskig mot henne å fick en obehagkänsla.. man ska alltid gå på magkänslan..

  1. Ja och själv skrev han ”Det kanske är jag som är nojig.” Den magkänslan borde han ha gått på😄

 26. Dumpen snart uppe i trehundra vidriga peddofångster med deras patetiska undanflykter typ det var första gången jag skulle träffa hen,skulle bara prata e.tc.
  Man undrar om Dumpen bara skummat av ytan eller om gäddorna blir mindre och mindre i antal?
  Dumpen gör ett fantastiskt jobb,visar att dessa ickemänskliga avarter lever och frodas i samhället i alla samhällsklasser.
  Kör vidare Dumpen,finns många fångster kvar att kroka.
  Tack för ni finnes.

 27. Vad är det som är så spännande, som gör att det saknas självinsikt? Något är allvarligt fel- både i stora och lilla hjärnkontoret.

 28. Jocke: jag tänkte bara säga hej…
  Sara: med kuken då eller?

  Så komiskt att svara både ja och nej på flera frågor också… 😆

 29. Idag fick jag veta. Vet vem han är, har befunnit sig i min närhet i samband med jakt. Fick då omedelbart intrycket han ansåg sig vara guds gåva till männskligheten..
  Ett stort ego. Att han var så pass fucked up … kunde jag inte förutse.
  Känner mig nöjd jag snabbt tog avstånd från honom. Lider med hans familj.
  Vilken skada har han gjort innan denna konfrontation? Jag i chock. Tur jag snubblade över denna information och märkligt att de som jag vet känner honom inte kommenterat hans agerande.
  F-n .. kommer inte se världen med samma ögon efter detta.

  1. Han är nu anmäld för våldtäkt av ett riktigt barn som vågade anmäla efter uthängningen här. Hoppas Dumpen följer upp detta mål.

   1. F-n va mörkt. Att det gått så långt. I och med detta skrollat igenom flera konfrontationer – man hamnar ju i lätt chock. Vad är det för fel på folk? Allt från riktigt trasiga människor till fullt fungerande individer i samhället där det yttre inte avslöjar beteendet eller t o m man skulle anse vara förebilder.
    Det finns inte ord att beskriva eländet. Måste stoppas/förhindras med alla tillgängliga medel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X