Sponsorer

Det har snart gått ett år sedan vi åkte iväg till Storbritannien för att lära oss hur man faktiskt kan arbeta förebyggande mot sexualbrott på barn, utan att sätta barnens välbefinnande på spel.

Vi fick följa C&C, Innocent Voices samt Irländska Warriors of Children på nära håll och se hur de med stöd av preventiv lagstiftning kunde samverka med polis och åklagarmyndighet för att få individer som söker barn i sexuellt syfte lagförda. Resan var otroligt lärorik och vi är övertygade att den kunskap som vi tog med hem på sikt kommer att gagna våra svenska barn.

Som ni kanske märkt så har vi de senaste dagarna varit lite tystare än vanligt. Vi har dock inte legat på latsidan, tvärtom så är vi som mest effektiva när vi är knäpptysta.
Orsaken till tystnaden är att vi haft massor med förberedelser inför nästa resa.
Och igår fick Dumpen Media Group ett besked som gör att vi kommer att lyfta redan under morgondagen.
Imorgon går alltså flyget till Bangkok där vi kommer att vara ett par dagar för att sedan fortsätta vidare till Filippinerna.

Vi blir borta i sammanlagt två veckor och kommer att lägga tiden på att besöka polis, fängelse barnrättsorganisationer och en del andra platser som troligtvis kommer att stanna på hornhinnan för resten av livet.

Givetvis kommer vi att rapportera under resans gång. Som en hälsning till alla gäddor så har vi satt in vikarier på flera platser i landet. Tro inte att det på något sätt skulle vara fritt fram att kontakta barn.
Tvärtom 🙂

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

28 thoughts on “Dumpen i Thailand och på Filippinerna

 1. Alltså ni !!! Sluter aldrig imponeras av er !!! Svenska gubbar åker ofta till Thailand för köpa barn tyvärr . Sen åker de hem som ingenting har hänt … fy fasen , tack för allt ni gör !

 2. Bra kämpat!

  Det här borde riksdagspolitiker, åklagare, och barnombudsmannen ha gjort för länge sedan!

  Tack för allt ni gör Sara och Patrik och alla andra ❤❤❤❤❤❤❤

 3. All kärlek till et! Hela teamet bakom dumpen. Sen en kram till alla här som hjälper till att stödja kampen men även sprida info om dumpen och gäddorna ibland oss ♥️

 4. Ni är ett föredöme för Sverige. Tänk om våra politiker kunde engagera sig lika mycket. Ni är bara bäst!

 5. Ert arbete är ovärderligt. Ni är helt fantastiska! Och vilket superteam ni är!❤️

 6. Min största rädsla är att ni ska pensionera er innan vi fått till lagändringar och/eller likvärdiga efterträdare (jo jag vet att det inom organisationen finns mycket bra folk), men hittills går ni från klarhet till klarhet 🙏🏻
  Nyfiken på reserapportaget ❤️

  1. Jag tror flera kommer driva dumpen även om Patrik och Sara inte är tillgängliga har blivit sånt engangemang och är flera bakom scenen så att säga är väl mer som Sara och Patrik är frontfigurerna

 7. Fantastiskt det ni gör för barnen o oss föräldrar ❤️ Önskar er bra resa

 8. Ja, vad ska man skriva? Det går ju inte att beskriva i ord hur fantastiska ni är. Hoppas ni får det stöd ni behöver. Tack för allt.

 9. Va spännande! Hoppas ni får en lärorik resa! 🙂 Glöm inte att unna er att njuta av lite avkoppling med där borta i värmen så ni kommer hem med laddade batterier 🙂

 10. Blir imponerad av ert jobb och att ni orkar vara så tålmodiga när ni konfronterar de fula fiskarna, undrar samtidigt hur många gäddor vi har på land, beundrar ert starka jobb ni gör inom Dumpen…

 11. Kör hårt 💪 Det är just till Thailand som många av de värre pedofilerna åker

  Och ser fram emot att ksk få se fler konfrontationer av Lotta och Thea 🤩

 12. Jag förstår att ni har ert eget driv bakom er, men måste säga att jag är oerhört imponerad av ert långsiktiga sätt att jobba med Dumpen.se
  Följt er från början och blir tyvärr bara mer och mer förbannad och ser tyvärr inget bra slut, kanske en lagändring kan hjälpa!
  Ni är bara grymma!!

 13. Tack❤️
  Ni är fantastiska. Ni gör ett ovärderligt för utsatta barn. Följer ert arbete och är så glad att ni finns.
  Fortsätt kämpa!
  Ni är vardagshjältar❤️

 14. Ni gör fantastisk arbete. Ni är dom riktiga hjältarna. Ni gör det tryggare för barnen i samhället

 15. I dom länderna finns hur mycket som helst att göra. Undrar hur deras lagstiftning ser ut och hur ser rättsväsendet ut ? Kanske finns det ngt för Sverige att lära o ta efter.

 16. Ni gör ett toppen jobb 👏🏻👏🏻👏🏻
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥰

 17. Tjena! Jag tycker att ni gör ett jättebra jobb! Det är rätt att avslöja dessa sjuka gäddor! På dem bara! Som sagt, ni gör ett enastående bra jobb! Skulle absolut kunna tänka mig att swischa er en slant ! Lycka till med att sätta dit dessa perversa gäddor!

 18. Fortsätt ert arbete, ni gör ett KANON-jobb…..
  tack för att ni RENSAR upp i en tyvärr ”DOLD” värld..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *