Sponsorer

Han var min lärare 7an till 9an, Jag var väldigt stökig då. Drack och rökte. Sög av folk för alkohol och cigaretter då jag var minderårig. Självskadade regelbundet och hade redan då gjort flertal självmordsförsök pga alla trauman.

Jag hängde med ett gäng där fjag kunde dricka mig medvetslös och dom gjorde vad dom ville med min kropp. Blev slagen och våldtagen framför flertalet människor som bara såg på. Jag var ett barn och kunde inte anförtro mig till vuxenvärlden och hade oengagerade föräldrar. Men det fanns en jag alltid kunde vända mig till… min lärare.

Gick i en obs-klass så vi fick ta pissprov ibland men jag blev alltid varnad i förväg av han. Gjorde inget skolrelaterat i skolan men fick ändå godkänt i ämnena. Han satte betyg men jag gjorde inget för att förtjäna de. Utan allt var fusk helt enkelt från hans sida.

Han tyckte synd om mig då han visste hur tufft jag hade det. Vi pratade mycket och han var den enda vuxna jag hade som stöd. Han tvättade rent när jag skurit mig och torkade mina tårar och lyssnade på mig. Soc blev inblandade, det var lite hot om LV- anmälan från BUP. Jag var helt enkelt ett problembarn i dom vuxnas ögon.

Ingen lyssnade och frågade mig vad som var fel utan dom antog saker över mitt huvud. Det jag kände var att ingen älskar mig och jag är en värdelös människa. Jag sökte bekräftelse. Jag ville att nån skulle tycka om mig. Alkoholen var en bi grej. Jag drack för att glömma alla övergrepp. Men soc tyckte att alkoholen var huvudproblemet och struntade i att fråga mig hur jag mådde. Lösningen blev att jag skulle sova hos min lärare på helgen för att inte dricka.  När jag kom dit var det uppdukat med alkohol och jag fick dricka vad jag ville. Sen från ingenstans tog han på mitt bröst. Jag gick in till badrummet och drog upp tröjan så högt jag kunde. När jag kommer ut från badrummet är han naken. Den enda personen som någonsin brytt sig om mig och behandlat mig väl.  Världen rasade. Vi låg även flera gånger efter första händelsen, Jag samlade mod och berättade om det här för personalen när jag var inlagd på barnpsyk. Deras lösning var att ta dit han. Han sitter och säger framför alla: ”Skäll inte på henne för att hon hittar på sånt här. Ni vet ju att hon inte mår bra och då kan hon få lite tokiga tankar”. Alla tog hans parti. Några år senare börjar han kontakta mig på snapchat att han vill ligga med mig och andra opassande saker. Dum som jag är åker jag dit och helvetet börjar igen. Vi har nu haft kontakt flera år från och till. Han är äldre än mina föräldrar, han finns och stöttar mig när jag mår dåligt. Men det är han som är anledningen att jag mår dåligt. Kan bli slagen hur mycket som helst men det värsta tillfället i mitt liv kommer ändå vara att han utnyttjade mig. Och att han får alla och tro att jag är problemet när vi sitter på psyk. Och alla lyssnar på han. Utan att fråga om min version. Jag känner mig så sviken. Vuxen idag men har aldrig fått vara ett barn. Har aldrig blivit älskad för vem jag är, utan bara för vad jag kan erbjuda. Ville skriva av mig lite istället för att självskada. Det här är mitt liv kortfattat. Mycket mer som har hänt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

12 thoughts on “Min förövare är den enda jag har

 1. Kära du, det här gjorde så ont att läsa.

  Så modig och stark du är som orkar berätta!

  Kram

 2. Heartbreaking and upsetting at the same time b’cus not only the system and society failed her but her parents.
  I have an 11year old daughter even though she live with her mom in the state i keep track on my daughter 24/7.

 3. Finns det någon du litar på runt dig som du kan få stöd av?💚
  Ta annars kontakt med Dumpen så är jag säker på att du får hjälp.

  Sen till alla som jobbar med barn vill jag säga. Skärpning. Så otroligt oproffsigt att ta låta ett barn behöva träffa en person barnet berättat har begått övergrepp.
  Inte första gången jag hör och läser om detta och får mig att undra hur det står till med utbildningen ni ska ha för att jobba med traumatiska barn.
  Trodde detta endast förekom för många år sen då kunskapen var sämre gällande övergrepp på barn men när insändaren skriver om snapchat så är det nutid.
  Det händer alltså nu att utbildad personal och personer runt ett barn låter barnet fortsatta träffa sin förövare efter hen berättat.
  Skrämmande😡

 4. Känner med dig, ingen ska behöva gå igenom det du har fått göra. Din lärare är ett stort svek. Vet hur det är när man inte har någon, då är det lätt att fastna i klorna på en individ som vet att utnyttja en sårbar människa som inte värdesätter sig själv och nöjer sig med smulor, för att den är svältfödd på kärlek och omtanke. Det är inte du som är fel utan det är han som gör det här mot dig. Han ska bära skammen inte du. De är du som är värdefull inte förövaren.

  Det finns ett gammalt uttryck, ” att bita huvudet av skammen”, hoppas du får hjälp att göra det för du har inte gjort något fel.

 5. Vad modigt av dig att berätta. Du är värd så mycket bättre. Snälla kontakta Dumpen så kanske du kan få hjälp och stöd så du med tiden kan bli fri från din förövare. I en perfekt värld hade det funnits en fristad för överlevare, någonstans att bo, vila och läka tills man är stark nog att möta världen. Allt gott till dig 💕

 6. Tack för att du delar med dig!

  Det finns människor som är snälla och du kommer att bli omtyckt och älskad för den du är! Mitt råd till dig är att gå i terapi och läsa självhjälpsböcker för att våga sätta gränser för andra, det är något som jag själv har behövt lära mig som vuxen. Våga leva, och våga vara du. Det finns absolut plats för dig i världen och samhället! Jag blir ledsen när jag tänker på hur de olika förövarna har behandlat dig! Du förtjänar ett fantastiskt liv!

 7. Googla Stockholmssyndromet. Du behover hjalp av en kvalificerad (legitimerad) psykolog for att hjalpa dig att bli stark nog att sluta tillata andra att gora dig illa. Du har blivit sa sviken av vuxna vannen, forstar om du har svart att lita pa folk. Mitt rad ar att i forsta hand soka kvinnliga vanner/personer som kan stotta dig da du ar sa sarbar. Tyvarr luktar sig predatorerna till sarbarhet (har sjalv markt det under en period av djup depression hur manga tvivelaktiga man som drogs till mig) medan vi kvinnor (OK jag generaliserar jag vet) har modersinstinkten som gar igang pa sarbarhet vilket ar vad du verkligen behover. Att kunna vila i en famn, trygg i vetskapen om att vara omhuldad utan att nagon vill ha nagot i utbyte utav dig. Vi finns vi som vill och kan ge det stodet. Men forsta steget ar en terapeut, snalla ge dig sjalv chansen att kunna ma om inte bra, sa mycket battre an du mar nu. Sander karlek❤️

 8. Fy, vad hemskt. Du förtjänar så mycket bättre. Du förtjänar respekt och omtanke och människor som är rädd om dig och inte utnyttjar din sårbarhet. Jag instämmer i råden som andra har gett: försök att söka andra sammanhang så att du kan ta dig bort från de destruktiva människorna som finns i ditt liv idag. Att du är här inne och skriver är ett första steg. Lycka till!

 9. Fy fan vilken värld vi lever i. Min mammainstinkt går igång och jag vill krama om denna lilla själ som blivit så plågad och ta ut henne på joggingturer och rollerblading. Gå på barbiepremiären och ta med henne på sporter. Vill visa henne livets vackra sidor borta från övergrepp och onda människor. Denna världen är rutten, lilla barn..Så rutten. Hittar du godhet någonstans så håll dig nära!

 10. är 7-9 lärare själv, blir illamående av din berättelse. En person som söker sitt offer helt medvetande och över tid. Hemskt. Så mycket som händer på
  skolor man inte vet om, ingen kan bevisa; Lärare känner varandra väldigt lite privat av och till. Själv som gott vuxen dam, när jag mådde illa efter samlivsbrudd, kom det flera slibbiga män och ville ”hjälpa” – ge mig gratis bostad, hjälpa med husrenovering, vara min vän och prata om problem jag hade- dom hade all tid i världen för mig, ville vara allena med mig då ofta det bara gick. och med tiden ….. … bara få lite … kos av olika slags i retur. Jag kunde alltid avböja det. Detta är super vanlig – attityden att man tror man utnyttja en person (oftast kvinna) som kommer i kläm. Mest händer det utan våld med missbruk. Planera att upptäcka likvärdig kärlek med sex, ta all tid som behövs till detta att utveckla. Kan tå få eller många år- blir aldrig för sen. Ta tid att testa ut personer, planera aktivt att lära känna dom i olika situationer, för du går vidare i relationen. Tror du är snart och känslig så om du använder bara nog energi på det kan du klara det. Fins inget bråttom. Inte vara med någon efter én enda dålig upplevelse, det blir som inte bättre nästa gång. Rymma omedelbart från alla dåliga situationer; det finns många andra, fina människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *