Sponsorer

Erik kom i kontakt med vår fiktiva trettonåring i en gäddgrupp. Konversationen fortsatte över på PM och snart hade de bestämt träff.

Erik har varit lite som hacke hackspett som kontaktat lite här och lite där. Häromdagen hade vi tid att tillgodose hans önskemål om en träff han verkade dock inte tycka att mötet uppfyllde hans förväntningar.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

28 thoughts on “Mys under filten (Napp #264) Göteborg

 1. oroväckande kommentar när han säger många som inte svarar …. hur många har han skickat till om man inte håller koll på hur många barn man pratar med i sexuellt syfte . jag tittar alltid på dessa videos även om jag mår illa av dom det är så viktigt att ha koll på vilka som fastnar här , tack för jobbet ni gör

 2. Ännu en gädda som fastnat i nätet..
  Hoppas jag går till polisen å anmäler sig!!

 3. Otäck och totalt likgiltig. Dejta istället en tjej i din egen ålder och bjud på god mat!! Jag FATTAR inte att en 13-årig tjej kan vara intressant att dejta när man fyllt 30. Kom igen!

 4. Detta att han kan upplevas som näst intill timid och ofarlig förtar dock inte faktum. Han stämmer träff med en i det här fallet fiktiv minderårig. Han har uppenbarligen inga betänkligheter kring det. Innan han konfronteras. Då drabbar som det ser ut, insikten honom. Men bara vad det innebär för honom själv. Som brukligt är bland hans gelikar.

 5. Hade han inte sökt barn i sexuellt syfte,så hade han sluppit denna kränkande situation som han nu tycks känna sig befinna i . Han känns bara förlägen för egen del och kommer visst inte att gå till nån polis och ange sig själv – håll ögonen öppna för denna avart..

 6. Inte en chans att han tänker gå till polisen. Varje gång som en mening innehöll barn, polis och brott, så tittade han sig nervöst runt omkring för att se vem mer det är som hör. Att då gå till polisen och låta de få höra ligger inte nära tillhands. Han har begått brott. Annars skulle man inte säga att ”det är inte så bra” angående att lämna in sin telefon till polisen. Ni var lite extra uppmärksamma denna gång. Ni pratade för döva öron, jag känner väl igen det där kisandet med ögonen, men det var lätt att lirka ur svar från honom ändå. Han har tappat räkningen angående hur många barn han kontaktat. Det var tydligt. ”Många barn svarar inte” sa han. Många är inte alla, så några svarar. ”Hur många är det som svarar?” är en fråga som ni skulle ha ställt då i och med att han låste in sig själv till att bli tvungen till att att säga minst ett barn. ”Vad har de sagt då?” kunde följdfrågan bli.

  1. Hobby-psykologen Dr Kurt håller en föreläsning igen.. du kanske ska skaffa dig en hobby istället för att minutiöst analysera varenda video som publiceras på Dumpen!

   1. Förlåt men jag är beredd att hålla med! Är inte emot dr.Kurt men jag har tröttnat lite på när han börjar argumentera med folk som bara vill personer väl här i kommentarsfältet

 7. Den ångesten/paniken som pågår i hans huvud under själva konfrontationen är inte att leka med. Men han förtjänade den. Barn ska skyddas mot äckliga gäddor! Mycket bra jobbat Sara och Patrik (och alla andra bakom dumpen.se)

 8. Herre min je vad karl’n fick åt nerverna- blicken flackade o han kunde knappt prata… Och kliva in på en Polisstation och lämna över sin telefon och stå för det han pysslar med- det förstår vi alla ALDRIG kommer att hända! Jag fattar bara inte vad det är som är intressant med barn när det gäller sexualitet???Finns det nån i gruppen som verkligen har kunskap om sånt här snedvridet beteende?Den här killen såg ju rätt bra ut( spelar ju egentligen ingen roll,jag vet!)så han borde väl kunna träffa nån i lämplig ålder? LÅT BLI BARNEN!!!🤬🤬🤬

 9. Bra jobbat som vanligt både den som chattade och de som konfronterade.
  Det verkar inte finnas något slut på gäddor som vill träffa barn i sexuellt syfte.
  Jag personligen tror att denna killen har svårt för att träffa jämngamla och därför söker sig till minderåriga då han helt säkert har lättare att umgås och prata med dem.

  1. Tippen jag tror inte alls samma sak som dig. Även om man har svårt att prata med någon i sin egen ålder så finner man inte en 13 åring attraktiv.. och när han verkar aktivt söka barn så är det bara en störning. Hade det handlat om sånt hade en 17/18 åring också vart yngre än honom..

 10. Gäddans första kommentar:

  ”Jag trodde– visste det här skulle hända”

  Nej, du såg extremt förvånad ut, så du hade uppenbarligen ingen aning. Ljug inte!

  1. Han kanske misstänkte vagt, alla gäddorna är ju oroliga över att bli ditsatta kanske inte just av dumpen men finns grupper som attackerar såna som han och det finns föräldrar som blir arga.

   Sedan finns ju såklart också dumpen.

   Men han trodde ju självklart i första hand det var ett barn som skulle dyka upp annars skulle han inte suttit där

 11. Man kan ju gissa nivån av ångest när han traskar iväg hemåt insendes vad som just hände och dom kommande timmarna på Dumpen.se frenetiskt uppdatera browsern för att se om han finns publicerad eller om det var en mardröm, och sedan inse att det inte finns något i hela världen han kan göra för att bli avpublicerad och att det kommer finnas där för alltid.
  Finns ju fin, medium, eller ful gäddor.. denna var väl medium på en gäddskala.

 12. Jag får intryck av att vissa gäddor är så bortkopplade från känslolivet och empati, de är bara i tänkande. De kan förstå vad ni säger åt dem, men de tar inte in det känslomässigt, de är som robotpappegojjor som svarar med standardfraser. Undrar varför. Sen finns det förstås också de rena psykopatgäddorna som helt saknar förmåga till empati.

 13. Vad är det som gör att de inte kan träffa kvinnor i sin egna ålder? Se film och mysa med ett barn, vad är det för idiotier?

 14. Oj vilken bortgjord gädda, blev påkommen med tassarna i barn-våldtäkts-syltburken… 🤣 Så skönt att ALLA nu vet vad han är för en typ, så att han inte kan begå övergrepp i det dolda längre. Nu har närsamhället i alla fall en möjlighet att skydda sina barn mot honom tex släktingar, familjemedlemmar, vänner som har barn, grannar, osv. 👍 Jag älskar det med Dumpen, att dessa rovdjur dras ut i dagsljuset och inte längre kan verka i det dolda med anhöriga ovetandes om dessa rovdjurs Sanna natur, att Dumpen avslöjar och sätter dit dessa listiga våldtäktsmän som alltid har kommit undan med sitt snedvridna beteende innan Dumpen fanns 💕

 15. Vad är det för fel på äcklen?

  Bra jobbat, ni har åter igen räddat barns liv.

 16. Nu är det två gäddor som har konfronterats i mitt bostadsområde Tynnered, fy fan säger jag, bra jobbat Sara och Patrik

 17. Verkar som även Gäddorna tagit semester i sommar med tanke på relativt låg publicerings frekvens, dock så kommer nog höstgäddorna snart igång, dom är välkänt huggvänliga det vet alla som ägnat sig åt traditionellt gäddfiske (även undertecknad) Så återstår att se vad som väntar , kanske Candyman Kent 3d edition special med Falu rågrut i sin trut, eller Lennart 2.0 som sjunger duett med Ove Törnqvist och blottar sig för barn. Höjer ett glas för hela dumpen redaktionen, ni är det finaste vi har i Sverige.🤳

 18. Han kommer givetvis ALDRIG att gå till polisen eller ta kontakt med Preventell. Han kommer ta en paus några dagar och sedan ut på nätet o jaga igen.

 19. Han tackade tom innan han gick. Känslan jag får, är att denna man säkert är omtyckt i sitt lilla nätverk. Han är säkert den där killen som alla barnen gillar att rida på ryggen på… Alla litar säkerligen på honom för han är såå empatisk och äälskar både hundar och barn. Och det stämmer säkerkligrn att han är empatisk, men mest gentemot sig själv när det väl kommer till kritan. Stackars herrn då masken föll av då han tänkte ge sig på ett barn.

  Alla som inte tror att charmiga, förtroendeingivande, empatiska, barnkära, djurälskare kan vara pedofiler. Ni har tyvärr fel. Ofta är de Mycket omtyckta och är experter på att grooma både barn, vuxna och rättsväsendet.

  De blir ju tom själva chockade när de blir konfronterade då de själva inte kan tro att de är den person de så uppenbart är. ”Vem, jag?” ”Nä men jag var ju bara här för att prata lite.” ”Min telefon måste ha blivit hackad” osv.

 20. Min syster har en dotter som är 13 år. Vi åkte karuseller i somras, köpte socckervadd och spelade på nöjesfältet. Att tänka tanken att det finns fullvuxna människor därute som suktar efter att ha samlag med en 13 åring eller yngre får mig att bli illamående och spy. 2 år ifrån 13 år är man byxmyndig i Sverige vilket jag personligen tycker är för ungt och hoppas Sara och Patrik verkar för att höja byxmyndighetsålder till 18 år då hjärnan är lite mer färdigväxt och man kan ta mer mogna adekvata beslut. Det finns inga ursäkter i världen som kan förklara varför en människa vill förstöra ett barn. Barn ska vara barn så länge det går och skyddas ifrån förstörelse. Nätet har blivit en arena för dessa människor att få napp på men nu får det vara slut på det. Vi föräldrar har också ett ansvar att hålla koll på våra barn på nätet så inga olämpligheter förekommer, att skapa viktiga dialoger och varna. När jag var 6 år och lekte med min syster och hennes kompis höll vi på att bli lurade av en främmande man att han hade godis i sin bil, hade mamma inte varnat mig för fula gubbar hade det kunnat sluta illa. Genom att både ta dom med fingrarna i syltburken och varna barnen så kanske man kan skydda barnet på något sätt. Det är min förhoppning i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *