Sponsorer

Gädda efter gädda dyker upp på våra mötesplatser i tron om att de ska träffa ett barn. De är nervösa för att det kan vara Dumpen, men dyker likväl upp.

Hur kan det komma sig att de inte slutar? Den enkla förklaringen är att det finns betydligt fler barn än fiskare. Därtill finns det betydligt fler destruktiva barn än vad vi har fiskare.

Det finns alltså massor med barn som inte mår bra och där destruktiviteten och självhatet tar sig uttryck i att möta förövare.

Alltså kommer gäddorna att dyka upp sålänge som chansen att möta är barn är större än risken att möta Dumpen.

Destruktiva barn behöver skyddas.

Men är istället de som offras först när förövare kan härja runt och en stor del av befolkningen strutsar runt i tron om att det inte finns barn som utnyttjas av dem.

Men barnen gömmer rakbladet som skär deras handleder och barnen håller tyst om de förövare som skadar dem.

I förövarnas ögon blir destruktiva barn till perfekta offer, som under tystnad kan utnyttjas gång på gång.

Vi är många som gått från att blunda för att slippa gäddornas svett i ögonen, till inlåsning på SIS för att ”skyddas från oss själva”.

Besöker man sidorna Inte din hora och Sistjejer så blir man snart varse om att det finns betydligt fler destruktiva barn än vi har fiskare.

Alltså dyker gäddorna upp gång på gång i tron om att de kommer att möta ett riktigt barn – för det kommer de sannolikt att göra.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

1 thought on “Det finns fler barn än fiskare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *