Vår sponsor:

 

Om man råkar vara lite känslig så avråder vi från att läsa chattloggen. Det finns nämligen goda skäl att kalla napp 261 för mannen med kebabsås.

Han kom in via ett flertal tips där han haft kontakt med barn i sexuellt syfte. Efter Lotta var ute och konfronterade så har vi haft en del kontakt. Man blir dock lite förundrad när mannen man pratar med undrar vilka av alla hans chattloggar som kommer att publiceras.

Sedan konfrontationen har han hunnit söka hjälp. Här kan man nog få lite att jobba med för att få bort en fastbunden mamma och barn som ska födas och utsättas från hans tankar.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84

 

59 thoughts on “Mannen med kebabsåsen (Napp #261) Arvika

 1. Binda fast mamman medans han våldtar henne och att ett barn ska våldta sina egna barn.. så sjuka ”fantasier”

  Jag tror dom kommit iväg med detta så många gånger så dom tror det är bara att fortsätta våldta, sedan när man säger till dessa gäddor vill dom inte bidra till konsekvenserna för barn men jag tror inte gäddorna bryr sig ett dugg.. tror inte det rör dom i ryggen..

 2. Tack för allt ni gör! För våra barn! ❤️

  Kebabsåsen: märks ju att han är efterbliven.

  Viktigt att ni kontaktar fruar, män, arbetet, släkt. Eftersom jag tror att de absolut inte söker hjälp !
  //En mamma

 3. Varför ångrar sig dessa förövare efter att de blivit påkomna?
  Vad är det exakt dom ångrar?
  Att dom inte fick förgripa sig på den dom trodde var ett barn?

  Varför är det så ofta någon annans barn de vill förgripa sig på?
  Det är många som säger i alla fall att de aldrig skulle vilja att andra män skulle förgripa sig på deras egna barn alltså är dom ju medvetna om att det dom gör är fel, eftersom dom själva även om det existerar inte skulle vilja förgripa sig på sina egna.

  Förstår inte dessa män, att dessa barn också har föräldrar och att dom är lika rädda om sina egna barn som förgriparens.
  Tror dom att sanningen inte kommer fram? Nu t.ex är det absolut sämsta tiden att jaga barn på nätet, eftersom det är så många som har ögonen på en.

  Nu när detta blir större och större, så kommer det enbart bli fler och fler som kommer hålla koll.

  1. Fy fan, är en pappa till tre döttrar…
   Blir mörkrädd, vad i hela friden ska man göra när sådana här människor går lösa…😢
   Tack Dumpen gör allt ni gör för våra barn och unga, ni är guld värda!❤️

 4. Att det finns människor med sånna här tankar? Är helt fundersam. Ska han frysa in såsen för han kanske inte tänkte på att det står sig inte länge gissar jag väl? Jag är vuxen men mår illa känner jag. Hur ska då ett barn under 15 år må?

 5. Han kommer aldrig bli botad/frisk… Har man det sexuella tändningsmönstret så kommer det ju inte plötsligt att försvinna, även om han kanske med rätt hjälp kan tygla det ett tag framöver. Vi lär nog se honom bakom lås och bom inom ett par år, när han lyckats förgripa sig på riktiga barn… Tragiskt bara att det ska behöva gå så långt, att riktiga barn måste offras, innan de kan lagföras och bli inlåsta…

  1. Helt sjukt rättssystem. Enligt mig med så många brister och precis som du säger…. Det ska aldrig behöva gå så långt att oskyldiga barn råkar illa ut

 6. Mycket bra konfrontation, fint att ni hittat bra medarbetare som kan hjälpa till med detta.

 7. Alltså, hur får man ens sådana tankar och hur får man ens idén att göra såna saker? Helt sjukt!

 8. Trodde man sett och hört allt vid detta laget, herregud… Om det går att hjälpa denna varelse tror jag på världsfred..

 9. Vilket äckel! Detta tog nog priset i för hur sjuk en person kan bli…. Spruta sperma i maten? mm… Han ( och alla andra pedofiler) borde skämmas. Innerst inne är han antagligen en nörd som inte har förmågan att träffa kvinnor i sin egen ålder. Hoppas på långt och svidande straff!

 10. Detta monstret hade varken ångest/empati eller någon som helst känsla i sin kropp, totalt tomt vandrande skal.
  VIDRIGT

 11. Usch usch, det här måste vara en av de vidrigaste chattkonversation som jag har läst!!!! 🤢🤢🤢

 12. Usch!
  Han behöver vård.
  Och våra UNGDOMAR behöver få mindre tid på sociala medier och verkligen fatta vilka äckliga människor det finns.

 13. Vad fint han hade klätt upp sig för sin första dejt! Nytvättad och luktar förmodligen ljung och nyslaget hö!
  Får tacka Dumpen för att jag nog aldrig mer kommer att äta Pizza 🤢🤮
  Nä den här gäddan spelar i sin egen division, fantastiskt äcklig!

 14. Vilken sjuk människa!!!🤬🤬🤬Spruta i maten- det var fan bland det värsta jag läst…🤮🤮🤮

 15. Det var fan bland det äckligaste jag läst 🤢🤢🤢 Sperma i maten, hur fan tänker han? Och binda fast mamman? Nä fyfan, det är så sjukt så jag har svårt att ta in det. Beklagar svordomarna.

 16. Han angrer absolutt ikke på det han skrev, han angrer for at han ble tatt, hans perverse lyster er og forblir en dragning mot barn.
  Takk for den utrolige bra jobben dere gjør Dumpen.

 17. Älskar Lottas röst hur hon läxar upp gäddorna. Först Bengan, sen Tony, och nu detta svin

 18. Hur kan man leva med sig själv när man låter sina sjuka fantasier bli verklighet.

  Varför fattar inte dessa människor att man kan söka hjälp i ett betydligt tidigare skede.

  Redan när första tanken kommer så vet man ju om att det är fel. Där o då borde man ta sig en funderare.

  Det är så många liv denna snubben förstör. Tänka att behöva leva resten av livet med vetskapen om att alla, precis alla kommer att veta o tissla o tassla om detta i resten av hans liv.

  Hans föräldrar kommer skämmas i resten av deras liv o grubbla på vad man gjorde så att det blev så fel.

  Även om man är en mindre smart människa så vet man ju att förr eller senare blir man avslöjad.

  Jag ber för att denna kamp Dumpen tar kommer resultera i att pedofiler söker hjälp tidigare eller låter det stanna vid en fantasi.

  Tack Patrik och Sara samt alla som jobbar hårt för våra barn ska slippa bli våldtagna och utnyttjade.
  Vi vet att ni redan räddat flera barn från övergrepp.

  🙏 Tillsammans måste vi nå målet. 🙏

 19. Detta är bara så sjukt.
  Är det så här en del män beter sig mot unga tjejer?
  Herregud, man tror ju inte det är sant.

 20. Hur kan ni va så lugna? Jag skulle se rött. Fy fan så äcklig han är. Skaffa bättre lagar i Sverige såna typer ska inte gå lös

 21. Klarade inte av att läsa allt. Är det ens möjligt att få ordning på en så sjuk människa?

 22. Tjoflöjt i lingonskogen, en sån tomte!
  Mycket bra konfrontation av Lotta och den andre personen….Denna gäddan är livsfarlig, han kommer nog att slicka sina sår ett tag men kommer nog att fortsätta!
  Tack för att ni finns och att ni gör detta för Våra barn!

 23. Kunde inte låta bli att skratta högt trots all denna bedrövelse när Lotta beskrev för honom vem han hade chattat med: ” ”Hon” är 1,90 lång, väger 120 kilo och har helskägg!” DET gav honom garanterat ångest.

 24. Fy vilken hemsk människa. Allt han ville göra med offret är ju så sjukt. Hoppas att han verkligen söker hjälp, även om jag tror att dessa ”män” är obotliga. De har i alla fall oftast väldigt bra koll på hur långa deras k*kar är.

 25. 12.22 börjar småsnacket. 10 minuter senare är frågar han om sexuella erfarenheter. Inom 15 minuter är han inne på kukstorlek. Sen kommentaren ”du ser ut att vara bra på att suga kuk”. Inget motstånd eller reaktion så han fortsätter. Inom 40 minuter kommer erbjudande om att hämta henne. Efter 45 minuter vill han knulla med henne hela helgen. Sen blir det bara värre.

  Här syns det tydligt med vilken hastighet han jobbar,. Travar på lika snabbt som deltagarna i sto-championatet och kunde enkelt passera först i ledet. Vidrigt. Och vi ser bara lite av avskummet från gäddstimmet. De som är så desperata att de hugger på Dumpen-kroken. Eller de som är så trygga i att allt gått vägen tidigare så det är bara rutin. 🤮 Resten simmar på. Nej, fram för ändrad lagstiftning som gör det olagligt prata sex med någon som uppger sig vara minderårig. Ingen straffrabatt. 2 års behandlingskontakt obligatoriskt, inte finansierat av staten. Kan gärningsmannen inte betala borde skulden läggas hos Kronofogden precis som uteblivna återbetalningar hos Försäkringskassan. Brottet borde följa i alla register. Det måste bli kännbara straff. Nu är det bara att gå in i godisbutiken (socials medier) och röja runt, bete sig som ett avskum utan konsekvens. Klart som korvspad att det inte avskräcker. Så viktigt arbete ni gör Dumpen 🏆

 26. Jag mår faktiskt riktigt, riktigt illa när jag läser allt han skrivit.
  Tänk att det finns så många sjuka människor ute i vårt samhälle.
  Stackars barn (och även ”vuxna”) som kan råka ut för dessa vidriga varelser.

 27. Jag har läst alla chattar och sett dessa videor, och nu funderar jag på hur många barn Dumpen har räddat. Vi är alla stolt över er ska ni veta som jobbar för våra barn.

 28. Jag blir alltid sjukt provocerad när folk gnölar om att Dumpen ”hänger ut folk”. ”Förstör deras liv” etc. VEM F*N BRYR SIG? Nä, keep up the great work, Dumpen. You rock.

 29. Han säger att han ”inte är sån egentligen”. Detta kan man även applicera på alla andra psykopater som åker fast.
  De har alltså en Dubbelnatur.

  Det är därför som många förövare ofta är mycket omtyckta på sina arbetsplatser och många gånger så finns det människor runt omkring dem som aaaldrig kunde tro detta eller som de lyckas snacka omkull till den grad att de gör allt att försvara psykopaten, även om de avslöjats.

  Och det är därför som så många barn hamnar hos sina förövare på heltid efter att de berättat om övergrepp från en förälder. För tingsrätter och sociala myndigheter lyssnar ofta hellre på den manipulativa psykopaten framför barnet! Detta händer hela tiden i Sveriges rättssalar.

 30. Hur sjuk kan man bli?? Har läst mycket vidrigt här men denna kebabsåssjuklingen måste ju låsas in på livstid!! Han är ju verkligen psykiskt sjuk på riktigt!! BLIR SÅ ÄCKLAD 🤬

 31. Jag är så äcklad och mållös, jag kan inte ens säga att jag är mörkrädd längre för det här. Varje gång jag går in på dumpen är det alltid 5-6 nya videos på dessa avarter, misslyckade foster med totalt söndertrasade hjärnor som tyvärr fick chansen att födas och förpesta denna värld, och hur många fler finns det inte som aldrig kommer gå i fällan eller åka fast? Vi måste få ett bättre rättsystem, kunna döma och straffa dessa människor innan något allvarligt behöver hända, vad gör deras liv mer värt än de barns liv dom utsätter och vill utsätta??? ni får aldrig sluta med detta!

 32. Det här var en riktigt välmående gädda som legat långt ner i slammet på botten. En sak som han ska ha heder för är att han står för vad han gjort men tyvärr tänker han nog mest på sig själv och hur det ska gå för honom.
  I staden jag bor kom det fram att en mamma förgripit sig på sina två små pojkar. Jag tänker på hur dess små mår i dag. Vad tänker denna äckliga gädda att hans handlande och fantasier får för konsekvenser för barn.
  Varför dyker det hela tiden upp nya gäddor, varför är det så mycket så mycket som kopplas till, i de flesta fall mäns, sjuka sexbegär? Var kommer det ifrån o när ska det sluta???

 33. Jag klarade inte läsa mycket av chatten. Det är så magen vänder sig!! Om äcklet läser här så tycker jag att han ska hålla sig borta från alla barn inklusive hans egna om han har några!! Det här var det vidrigaste jag hört om!!! Fy fan vilken skam till människa

 34. Jag tror inte att han ångrar det han har skrivit utan att han blev påkommen.
  Jag har sett många konstiga människor här på Dumpen men han är nog en av dom vidrigaste jag har sett! Fy! Blä

 35. Alltså va fan.. Det värsta är att inget chockar längre i chattloggarna. Dessa avskum tar aldrig slut. Man undrar hur många såna sjuka individer det faktiskt finns i vårt avlånga land, fruktansvärt oroande. Tack dumpen för erat arbete, o se till att alla närstående, jobb o s v får veta vilket äckel han är. Han lär själv inte söka hjälp, han tyckte bara det var tråkigt att han åkte dit.. Fy fan..

 36. Fyran vilken vidrig människa.
  Erat arbete är guld värt, tack för allt ni gör.

 37. Jag vet inte ens vad jag ska säga för att beskriva vad jag tänker om denna ”människa”? Monter kanske passar bättre.
  Jag har varnat mina barn i ung ålder om vad det finns för människor och att de alltid ska säga till om någon beter sig illa på liknande sätt även om det kan kännas pinsamt och lovat att aldrig bli arg, bara hjälpa till. (Kan inte lova att jag inte skulle ut och jaga dem…) Förklarar tydligt att om inte de vill att jag eller hela skolan ska se en bild så ska den aldrig tas eller delas.

  Mina söner pratar jag alltid med i tidig ålder om att visa respekt för flickor och kvinnor (samt barn). Ger tydliga gränser och förväntningar till dem redan då.
  När de sedan kommer in i puberteten så har jag ett snack om samma sak fast med mer innebörd om vad det betyder i den åldern. Att aldrig be om bilder som hennes föräldrar (eller jag) inte skulle kunna se utan att någon får skämmas. Att respektera deras kroppar, deras integritet och deras röst. Ett nej är ett nej no matter what. Ingen har någon skyldighet att i något läge behöva ge med sig och tänja på sina gränser för deras skull.
  I samma snack får de även ett varnande finger att jag älskar dem men inte ett ögonblick skulle tveka att ta dem i örat ner till polisstationen om de passerar gränsen till något övergrepp, utpressning eller andra ”avvikelser”. De fick frågan om de en sekund tvivlade på sanningen i denna varning och de har båda sagt att budskapet är tydligt och de vet att jag menar allvar.
  Jag har turen att ha två fina äldre söner som hört mina ”mamma snack/predikan/varning” och två små som inte fått senaste ”snacket” ännu men det kommer.
  Mina döttrar har fått sina snack men med min yngsta dotter så kommer det upprepas flera gånger till. Men man kan inte tro att ”mitt barn skulle aldrig…” för om det var så skulle sånna stjärnor som Kebabkungen ovan finnas.

  Han har nog inte vett att skämmas på riktigt men stackars hans föräldrar. Jag vet inte om de är helt oskyldiga i detta eller om de har någon hand med i spelet som skapat detta geni… men om de är hederliga medborgare så lider jag med dem nästan lika mycket som hans offer, tro mig de är fler…
  Tack dumpen! ❤️

 38. Så motbjudande alltihop. Så äckligt. Stolt över att vara medlem i Dumpen 👍

 39. Fattar inte hur dessa människor fortfarande vågar träffa barn. Ingen jag känner har inte hört talas om dumpen, och många av dessa gäddor säger ju också att de hade på känn att det kanske va dumpen som de skrev med. Men ändå så gör de någon form av riskanalys och kommer fram till att ”belöningen” att få träffa och våldta ett litet barn väger tyngre än risken att det är dumpen som dyker upp. Skrämmande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X