Sponsorer

Anlita vår sponsor https://gronagarden.se/ om du vill ha en lat sommar med fin trädgård 

 

Partygäddan avbröt festen med polarna lite tidigare för att gå iväg och träffa ett barn. Han blev nog lite besviken när han kom fram och de som väntade på platsen visade sig vara riktiga partypoopers.

Han verkade ytterst missnöjd med vårt sällskap och kryssade fram och tillbaka över gatan som en förvirrad spindel tills han kom på en helt ny och oanvänd förklaring som ingen gädda tidigare kommit på.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

18 thoughts on “PartyGäddan (Napp #262) Helsingborg

 1. Vilken pajas. Nu får kompisarna han var på krogen med se att han gick från dom för att träffa en 14 åring att ha sex med…

 2. Jag fattar bara inte vad det är med män som vill träffa barn o snuska sig med?Han var ju för f..n på krogen o där finns väl kvinnor i hans egen ålder?? Hoppas kompisarna vänder honom ryggen när de inser vilket vider han är- och att arbetsgivaren gör detsamma! Skulle vilja höra nån som har en kompis ”i gänget ”som åkt fast på Dumpen berätta hur de gjorde med sin FÖRHOPPNINGSVIS före detta kamrat? Uteslutning ur gänget vill man ju tro- för inte vill man ha ett sånt vider i sin bekantskapskrets?

 3. Inte en chans i världen att han hoppades om att hon var 19. Han verkar ju vara helt överlycklig över att få veta att hon är 14. Skriver att sex går att lösa trots att det inte är lagligt för honom att ha sex. Skriver att det skulle kännas fel att smiska henne, men samtidigt så målar han upp en sexuell bild där hon står på alla fyra framför honom och stönar av att bli smiskad. Trots att det är fel enligt honom så återkommer han flera gånger till ämnet om att smiska barnet. Han skulle inte ha målat upp en sån bild om han ansåg att det är fel. Mycket klassiskt pedofilprat: ”åldern är en siffra” , försöker förmå barnet att tro att killar i hennes ålder inte är något att ha för att lura henne till att gå med på våldtäkt med en gammal gubbe. Hon är 14. Killar i gymnasiet upplevs som gamla gubbar i den åldern och ändå så tror han att han kan upplevas som något attraktivt för ett barn. Intressant att han påstår att killar i hennes ålder inte har en utvecklad hjärna, medans han bevisar att han är en av de mest korkade pedofiler som har konfronterats. Han stavade dessutom hjärna med g, gärna. En av de första frågorna han ställde 14-åringen var angående vad hon har testat i sexväg. Han är mycket intresserad av att ha sex med ett barn. Han återkommer flera gånger till att hon är för ung så att det är fel att ha sex men att han ändå är så sugen på att ha sex med barnet, inte kan komma in på krogen för att hon är under 18 osv. Hon kan inte komma in på krogen men påstår att han hoppades att 14-åringen är 19. Skadad hjärna. Han försöker även locka barnet med djurbilder vilket tydligt visar att han förstår vad han gör. Man frågar liksom normalt inte en vuxen kvinna ”gillar du djur”, för att sen leta fram asgammla bilder från när man gosar med någon annan persons hundar. Det där är typiskt grooming. Försöker connecta med barnet genom påstådd empati angående djur. Jag hoppas att arbetsgivaren vet om nu att han groomar barn på arbetstid, så att det är en anledning till låg arbetsprestation.

   1. Jag håller med fullständigt. Herregud sådanna människor det finns. Tack fantastiska dumpen.

  1. Huvudet på spiken ! Detta är nog en av de värsta chattarna jag har läst för han vet uppenbart exakt vad han gör. ”Smiska.. eller oj menar sminka” jag ser din lilla dans där.

 4. De här idioterna tänker aldrig på någon annan än BARA sig själva! De tänker inte på vad det De skulle ha gjort mot en 14 årig flicka fysiskt men även metalt efter att de utfört våldtäkten. För det är vad det är VÅLDTÄKT MOT BARN! Vissa skyddar dessa män genom att säga ”det är ju inget riktigt barn”. Nej och? Och Nej.. inte denna gången” Det faktum att de sitter och tror att de erbjuder minderåriga alkohol, droger, pengar eller cigg i utbyte mot sex räcker för mig! Det är själva grejen, att de är fullt beredda på att ge sig på minderåriga barn för att tillfredsställa sitt sjuka behov räcker för mig, varför räcker det inte för det svenska rättssystemet? Är de själva likadana som dessa män & vissa gånger kvinnor? Så de vill skydda sig själva genom att inte göra ett shit för att förändra lagen? Man börjar ju att undra..

  1. Det läskiga är att det kan vara vilka som helst , vem som helst kan ha såna här mörka dragningar. 🙁

 5. Det är alltid lika komiskt varje gång en gädda säger ”jag visste det!! jag visste att det var dumpen o inte ett barn!!” precis som att dom är såå smarta och kunde lista ut det, men likförb^nnat av någon ’mystisk’ anledning så tycker dom upp ändå 🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *