Besök gärna vår sponsor på https://www.hemcompaniet.se/

 

Han syntes till i diverse grupper för individer med sexuellt intresse för barn när han fick kontakt med en kvinnlig tvåbarnsmamma. Ena dottern på sju, andra på fyra. När han uttrycker ett intresse för små så erbjuder hon sig att ta med barnen ut för ett besök. Mannen verkade inte alls tycka att det var speciellt konstigt att lasta in barn i bilen som man tänker ta med till en man som visar intresse för att integrera dem i sexlivet. Tvärtom så tjatade han om att få bilder på dem.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

 

13 thoughts on “Engelsk gädda i Sverige (Napp #260) Ekerö

 1. Snälla när ska detta ta slut?!!!
  Vilket helt ofattbart monster, finner inga ord! 🤮🤮🤮🤮

  1. Finns inget slut, de kommer nya hela tiden. Vi får nog finna oss i denna värld att det alltid kommer va vuxna som söker efter barn i sexuellt syfte

 2. Åh hjälp. Det får inte vara så här! Såna människor kan inte få gå lösa 😭😭😭😭😭

 3. If thats His real home then it looks like he has things to lose by being this way, maybe time to go back to England? We dont want People that looks into raping chilenen here not in England either.. but at least stay away from chilenen reagardless

  Hope youre met with the consequenses of your Own actionss!!

  Only a sick person would be into 4 and 7 year olds

  (Skrev på engelska om han läste här )

 4. Svårt att ta in hur stor omfattningen är av detta problem, verkar vara mycket större än man någonsin kunde tro. Det kryllar ju av dessa motbjudande perverterade äckelgäddor med total avsaknad av empati. Hur är en individ funtad som tycker att det är ok att begå övergrepp på små barn? Varför bor han här? Kanske av en alldeles speciell anledning. Han har säkert hållit på sen lång tid tillbaka.

 5. Vilket äckligt korkat a-hole där.
  Ni är magiska. Satan vad ni jobbar dygnet runt för barnen. Älskar er.

 6. Hur många lingon finns det i värden hette en film. Undrar hur många peddon det finns i värden? Känns som de är fler än lingonen…. 🤮

 7. Det jobbet ni gör borde vara avlönat och göras av anställda inom rättsväsendet. Vi borde också ha en lag som gör det brottsligt att söka kontakt med de personer man uppfattar är minderåriga, samt att via tredje part försöka inleda/planera/vara delaktig i sexuella kontakter med minderåriga. Det skall täcka med att den aktive efterfrågar, kontaktar, medverkar till möte med någon som den TROR är minderåriga.

  Jobba på tills folk fattar hur utbrett detta beteendet är och att lagar måste till som ger barnen rättsskydd. Som det är nu är det som att lejon går lösa bland lammen och inget sker för att förhindra. Glufs, glufs. Enkla byten. Rättssystemet bara konstaterar att rovdjuren finns. Och att lammen försvinner eller skadas. Vi har bättre djurskydd än barnskydd. En som vanskött djur får inte ha djur igen. En som begår övergrepp på barn kan bara fortsätta, ta jobb i barn/ungdomsmiljöer. Det skulle vara straffbart av arbetsgivare att inte göra bakgrundskontroll om arbetet innebär att i någon form komma i kontakt med barn, om arbetet utförs i barns närmiljö och förbud att vara nära barn. Fy f-n vad vidrigt detta är.

  1. Håller helt med, måste kunna skydda barnen INNAN de blir utsatta. Att göra som dumpen borde kunna göras av polisen. Att kalla det brottsprovokation är så fånigt, jag köper inte sex bara för att jag blir erbjuden det och på samma sätt raggar ingen på en minderårig bara för att de råkat ”ramla” förbi en i en chatt.

 8. Men så fruktansvärt 🤢 Som mamma till 5 barn blev jag direkt illamående här🤢

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X