Finns det kvinnor som upplåter barn till övergrepp?
Frågan uppstår ofta efter att en pedofilmamma varit i kontakt med våra gäddor.

Svaret på frågan är ja.

De inte är dock inte lika vanliga.
Alltså är det hård konkurrens om dem.
Iallafall bland individer med ett sexuellt intresse för barn.

I slutet av maj dömdes en kvinna och en man för att efter intensivt kontakt via KIK pratat ihop sig om att begå övergrepp på barn som kvinnan erbjudit sig att ordna fram.

Kvinnan hade skickat barnbilder av sexuell karaktär samt spelat in när hon tvingar hunden att utföra oralsex på henne. Parets chattloggar är dessutom helt vidriga.

Mannen var först ut med att åka fast.
Han och hans advokat försökte snabbt hitta ett försvar.
Och vad kan vara bättre än att skylla på Dumpen?
Alltså hävdade man från försvarets sida att det måste ha varit Dumpens pedofilmamma som varit I farten.

Åklagare och polis ringde upp oss. Efter fyra minuters telefonsamtal kunde vi konstatera att det var kvalificerat skitsnack.

Mycket av det som Sverige förlorar på en haltande lagstiftning tar polisens barnutredare igen i engagemang och envishet. Alltså letade polisen upp kvinnan och paret kunde lagföras.

Kvinnan dömdes till 1 år och 6 månaders fängelse för:
Stämpling till grov våldtäkt mot barn
Barnpornografibrott
Utnyttjande av barn för sexuell posering
Sexuellt övergrepp mot barn
Brott mot djurskyddslagen

Mannen dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse för:
Stämpling till grov våldtäkt mot barn.

Dom:

goteborgs_tr_dom_2023-05-26_b_1156-23

Fotnot.
Stämpling till våldtäkt förutsätter att tilltänkt minderårigt offer finns. Annars finns ingen risk för brottets fullbordan.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

11 thoughts on “Hongädda på KIK dömd

 1. Skönt att de aldrig hann genomföra de sexuella övergreppen, men synd om den stackars hunden😣 Även bra att de blev dömda⭐️🙏

 2. Men jag tror jag spyr rätt ut – helt ofattbart att en kvinna o Mor gör detta- Gode Gud,låt henne aldrig någonsin få sitt/ sina barn tillbaka!! Stämmer det att hon bodde i Borås den hemska människan?
  Tack Dumpen- jag fattar inte att ni orkar med detta i längden??? Lyfter på den dagliga Hatten för er🙏❤️

 3. Jag förstår inte hur detta kan hända, hur man kan utsätta barn, sitt egna också, jag förstår inte. Tycker att de kommer för lindrigt undan, för lågt fängelsestraff och för lågt skadestånd. Hoppas barnet får all hjälp som är möjlig för att hantera detta vidriga övergrepp.

 4. Herregud va jag är glad för att ni på Dumpen finns…
  Skulle oxå önska att Polisen va lite mer lyhörd när ni anmäler gäddorna..
  Lycka till Dumpen ❤️💋❤️

 5. Den här domen kommer garanterat att överklagas och jag tror att de kommer att frias från stämpling till grov våldtäkt mot barn. De övriga åtalspunkterna kommer att stå fast. Jag antar det med anledning av följande:

  Mannen frågar om de ska ses “i morgon kl 12” varpå mamman svarar “absolut”. Därefter frågar mannen vart han ska varpå mamman svarar “Sorry är på jobbet, skriver i morgon”. Därefter fortsätter mannen att chatta och frågar bland annat om vart Caroline Eng Sundström tog vägen och säger också att det inte blev så bra.

  Den konversationen innebär därmed att mamman är skyldig till stämpling till grov våldtäkt av sitt barn. Om någon hade skrivit så här till dumpens fiskare, dvs pratat om att våldta, sen inte bokat in ett möte, och inte dykt upp på det inte bokade mötet, då hade det inte lett till publicering. Jag tycker dock att det är bra att de publicerades, för det är helt klarlagt om att de båda är pedofiler, med anledning av de fotografier som hon skickat och de fotografier som han har efterfrågat.

  Jag upplever det som att mamman absolut inte ville att mannen skulle våldta hennes dotter. Att det faktiskt enbart var fantasier från hennes håll. Mannen fick inte hennes riktiga namn och inte heller hennes adress. Det var därmed helt omöjligt för mannen att våldta, och ändå anses det utgöra stämpling till våldtäkt. Det nämnda är ju att dra gärningsmannaskapet lite väl långt.

  Jag tror också att majoriteten av skadeståndet till dottern kommer att tas bort. Har för mig att det var 130 000 kr för kränkning. 30 000 kr på grund av fotografier av henne samt att mamman tagit på hennes könsorgan och 100 000 kr på grund av våldtäkten som aldrig blev av eftersom att mamman aldrig gav mannen sitt namn eller adress. Dottern visste inte heller om omständigheten med planerna. Visste inte om att mannen ville träffa för att våldta och visste inte heller om vad de pratade om och att mamman inte gav ut namn och adress. Hela stämplingen var dottern ovetandes om, ändå anses hon vara kränkt för det som hon inte visste om, så att hon får 100 000 kr. Analogierna som man drar är att om någon blir våldtagen medans denne sover, och sedan får reda på det, så är den personen kränkt trots att personen inte har varit medveten om våldtäkten. Det är ju självklart. Det är ett fysiskt övergrepp. Så långt är jag med. Men om vi istället förändrar omständigheterna till att en person sover, och någon vill våldta den sovande personen, men kan inte våldta personen för att den sovande personens rumskamrat inte vill lämna ut namn och adress, har då rumskamraten gjort sig skyldig till stämpling till våldtäkt och därmed ska belastas med skadestånd. Lite långsökt.

  En av nämndemännen ville fria henne från stämpling till våldtäkt med anledning att det är ett väldigt stort steg att gå från att prata till att faktiskt lämna ut adress och att faktiskt låta någon våldta sitt barn. Det tilltänkta barnet var 8 år. Att våldta andras barn brukar pedofilerna tycka är okej, men väldigt få skulle gå så långt att de våldtar sina egna barn.

  Det kan dock finnas omständigheter som jag inte vet, som inte framkommer i domen men som framkommit i sekretessbelagda dokument. En sak som jag frågar mig är angående hur detta upptäckes och hur lång tid som förflöt från att mannen ville träffas till att de greps. Har det gått ett halvår eller ett år från att mamman slutade svara, tills att de greps så är det ännu svårare att förstå på vilket sätt mamman har deltagit i planer om att våldta. Mannen var den drivande parten och den som initierade prat om att träffas. Mamman föreslog aldrig något som kan härledas till en framtida träff. Det är främst för att mamman skickade en bild på sin dotters ansikte och mammans hand på dotterns bröst, en bild där mamman har sin hand på dotterns mage och en bild där mamman har sin hand på dotterns kön som utgör skäl till att hon anses vara delaktig i mannens försök till att våldta. Att hon tar på dotterns kön visar tydligt på en gränslöshet från mammans sida, och vilket utgör ett sexuellt övergrepp, men det är dock långt till att låta någon annan våldta. Mannen fick aldrig adress och namn. Ingen kan veta om han skulle få det. Mamman slutade svara, det tyder på att han inte skulle få adress osv.

 6. Dr Kurt, hur vet du att ”väldigt få Pedofiler våldtar sina egna barn”?

  Modern forskning visar att mer än 50 % av de som tittar på övergreppsmaterial på nätet, också utsätter barn i sin närhet.

  Tror du verkligen att en pedofil håller fingrarna borta från syltburken i sitt hem men ändå är beredd att ta så stora risker som denne ”Nicke-GBG” från Kik?

  (Som tyvärr också har en flicka i samma ålder som den han ville våldta 🙁 )

  Problemet är ju att det är oerhört vanligt att utsatta barn tiger om övergrepp då det är en förälder som begått övergrepp.

  Det är fakta.

  1. Av flera anledningar. 1. Du har missförstått den forskning som du refererar till. ”Barn i sin närhet” är inte samma sak som ”barn i sin absoluta närhet”. ”Barn i sin närhet” kan vara grannen, barnen i den klass man undervisar för, barnen i den förskola som man tar hand om, barnen i det fotbollslag, gymnastiklag, friidrottslaget, vilket lag som helst som man tränar, barnen i kören som man leder, sitt barns kompisar osv. Med så många syltburkar att välja på, så väljer man helst inte att skita i den burk som föder en. 2. Mörkertalet kring de som tittar på övergreppsmaterial är stort. Folk som enbart tittat på på andras övergrepp tar knappast kontakt med preventell eller impulskontrollen för att berätta att de även begår egna övergrepp. Tystnadsplikten har en gräns. 3. Det är enbart att undersöka vad FBI säger om darknet-sidor. Hur många är det som delar samma gammla material som florerat i decennier och hur många är det som delar unikt material. Då har du en tydlig indikation om hur liten andel det är av de som tittar på övergrepp som begår övergrepp. Ta därtill alla de miljoner personer i dessa forum som aldrig delar någonting utan enbart laddar ner. 4. Man vet att de som begår övergrepp gärna vill dela för att i vissa forum finns hierarkier så att de enbart får unikt material om de delar unikt material. I de kretsarna är det dessutom status att dela med sig av unikt material. Trots det så är det unika materialet en liten andel av allt delat material. I de övriga forumen får de så många tackande och bockande och blir överösta av kärlek från sjuka individer, trots bekräftelsen så är det unika materialet litet. 5. kolla dumpens egna rättsbevakning. Väldigt liten del av åtalen och domarna avser egna barn. Det är fler som avser andras barn. Även det utgör en tydlig indikation om att det är vanligare att våldta andras barn än egna barn. 6. Det är större risk att åka fast en pedofil våldtar sina egna.

   1. Fast det stämmer Inte Dr. Kurt. Enligt forskningen så är det mycket sällan ett barn berättar om en förälder utsatt hen för övergrepp. De som väl berättar gör det som vuxna och det landar då sällan i en anmälan.

    Det är ofa som så att barnet befinner sig i en extra sårbar situation och hamnar i en lojalitetskonflikt då en förälder är en förövare.

    Att berätta kan innebära att man samtidigt ”förlorar” den förälder som man samtidigt älskar och ofta är det sammankopplat med underförstådda eller direkta hot om att även den andra föräldern kommer att bli arg , dö eller försvinna. Skulden och skammen är dessutom extra stor.

    Det är även samma risk för en pedofil att utsätta andras barn som sina egna, så vart får du din information?

    Vart har du hämtat din information och fakta kring övergrepp?

    Jag vill bestämt hävda att pedofilens egna barn är de mest lojala till pedofilennoch därför håller de oftast tyst.

    Hälsningar från en som blev utsatt av både sin pappa, en blivande barnläkare och tre andra vuxna och som dessutom hade en pappa som utsatte både mig samt andra barn och tonåringar runt omkring. Jag har även mycket på fötterna för att påstå vad jag påstår. Fakta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X