Det slår inte fel.

När vi följer upp tips som innehåller lite bevis och kontaktuppgifter till någon som kontaktat ett barn så är responsen nästan alltid omedelbar.

Barn är nämligen helt fenomenala på att filma av, spara ner och tipsa.

När det däremot kommer till att medverka i polisutredning så är de inte alltid lika pigga på den saken. Ett exempel är DaddyX

DaddyX dök upp i en liten flickas telefon.

När DaddyX blev varse att han hade en flicka på tråden som ännu inte hunnit bli tonåring så halade han upp drulen som han stolt visade upp i cam.

Flickan skärmfilmade sessionen där mannen bara visar könsorgan. Inte ansikte. Två av våra fiskare tog på sig att ta fram vem könsorganet satt monterat på.

Och precis som det är med dessa högkvalitativa tips så ger de oftast omedelbar respons när man följer upp dem.

DaddyX snapade glatt men var lite försiktig med att visa ansikte. Han skrev att han tidigare blivit utsatt för utpressning på grund av sina kontakter med barn.

Efter en tid släppte försiktigheten. En dag ville han prata i cam. DaddyX pratade glatt på med vår fiskare som självklart spelade in.

Det material som vi fick på DaddyX lämnade var fullt tillräckligt för en identifiering och nu har vi polisanmält från vårt håll.

Detta räcker dock inte.

Lyckas vi inte få barnen med oss att medverka i en rättsprocess så kommer individen inte att kunna lagföras.

Många barn har inte mående eller styrka att klara medverkan. De har fullt upp med att vara barn och allt mående som hör åldern till.

Hallå regeringen!

Kan ni snälla överväga att lyfta av ansvar från barnens axlar så att förövare kan lagföras för kontaktförsök utan barnens medverkan?

Kan ni snälla överväga att sänka trösklarna så att polisen lättare får tillträde till gäddornas mobila enheter för att hitta fler barn?

Låt barn vara barn!

För ett förbud mot alla typer av kontaktförsök med barn i sexuellt syfte.

⛔️Daddy är i dagsläget blurrad

När tiden är mogen så kommer han dock att få ett alldeles eget gäddnummer på Dumpen ⛔️

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

7 thoughts on “DaddyX

  1. Ni jobbar så himla bra!
    Tack Sara och tack till alla dina medarbetare ❤️
    Ni behövs verkligen!

  2. Ja ni gör ett fantastiskt arbete och borde få pris för bästa barnskydds organisation, när det gäller rättsväsendet och åklagarens bedömningar så kan man tro att klockan har stannat. Precis som ni skriver regeringen måste befria barnen från ansvar, de bevis ni har borde vara nog för att döma vederbörande.

  3. Hej! All heder till ert arbete mot övergrepp om barn. En grupp som er om övergrepp mot djur är tyvärr lika nödvändigt. Att vända sig mot regering tror jag är totalt meningslöst. Tänker istället att som filmen ” Sound of freedom” i USA så måste en folkrörelse göra skillnaden. Makthavare står likgiltiga om rätt o fel idag gällande det mesta. T o m så att saker blivit snedvridet med ” vänsterns” hjälp om att allt som går mot vår natur helt plötsligt skall normaliseras. Hoppas ni kan ordna den filmen hit till Sverige med koppling till er så tror jag vi lättare kan vända upp o ned på rättsväsendet samt regering med tid.

  4. är så glad att ni finns för barnen som kanske inte vågar berätta för sina föräldrar . som får er hjälp att stoppa dom här . och ni har så rätt det borde inte ligga på barnens ansvar att få dessa dömda det borde räcka med materialet som kommer in . alla vuxna som tar sexuell kontakt med barn borde bli lagförda bara för det . tack för alla ni stoppar

  5. Ibland undrar man vad polisen gör för att skydda barn från sexuella övergrepp. Det var ngr år sedan men min då 12-åriga dotter ville bli medryttare (till häst). Dottern annonserade själv utan min vetskap på Hästnet, där är det ganska vanligt att pedofiler söker sig till. Dottern chattattade o hade videkontakt med en man som kallade sig för Roland. Filmer visades där han kommenterade unga ryttareres kroppar o det blev alltmer sexuellt med tiden. Dottern insåg att han inte kunde så mkt om hästar o tyckte det var perverst. Han ville boka tid i stallet för möte. Min dotter info mig o jag ringde direkt polisen o erbjöd dem att ta del av all info från mobil o dator men den polisen som jag pratade med var inte intresserad. Drygt ett 1/2 år senare blev jag kontaktad av polisen. Denne Roland satt nu häktad för sexuella övergrepp mot barn o min dotter fanns i hans dator. Ingen registrering fanns gällande mitt telefonsamtal ett drygt 1/2 år tidigare. Så många barn som hade kunnat undgå sexuella övergrepp!!! Jag tänker på detta en idag!

  6. Vore bra om ni gjorde en namninsamling av det där ”Hallå regeringen”, det finns olika ställen man kan lägga ut namninsamlingar på, det finns absolut massor av människor som skulle skriva under. Behovet av en lagändring för att skydda barn i förebyggande syfte måste vara möjlig. Barnkonventionen är en del av svensk lag sedan 2020, det måste få konsekvenser i verkligheten. De som ondgör sig över era uthängningar borde först och främst ondgöra sig över det dåliga rättskydd som finns för barn i Sverige. Era insatser är ovärderliga för utsatta barn men jag hoppas att samhället ska ta sitt ansvar, att ni inte ska behöva fortsätta år ut och år in. Jag kan inte föreställa mig hur slitsamt det här måste vara för er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X