Sponsorer

Besök gärna vår sponsor på https://www.stockholmsbilglas.com/

Herren i videon uppger att han inte gjort någonting. Resultatet av att göra ingenting råkade dock bli en chattlogg med någon som han trodde var 14 år innehållande såväl snack om avsugning som doggy och en bestämd träff som han faktiskt dyker upp på.

Konfrontationen lämnar en stilla undran hur mycket som händer när han faktiskt anser att han gör någonting.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

 

 

18 thoughts on “Jag är inte pedofilgäddan (Napp #259) Karlshamn

 1. Djävla Snuskgubbe,ettrig som en retad geting, bra jobbat igen..ut med dom i hetluften..!

 2. Vilken dumbom, ingen går på att du inte ville våldta barnet. Om du tror någon ung eller ett barn tänder på dig så kanske du ska försöka omvärdera lite 🙄

 3. Dumpen har inte hängt ut dig dom har lagt ut vad du själv sagt stå för det då, stå för att du vill träffa barn och prata sex online. Att ha sex är våldtäkt med ett barn. Sedan så tänder ingen ung eller barn på dig

 4. Verklighetens Farbror Bosse?😳
  Man mår ju illa över alla dessa äckel som går fritt ute i samhället. Heja dumpen.se ! Ni räddar garanterat liv på oskyldiga barn.

 5. Hans chatt följer samma mönster som de övriga pedofilernas publicerade chatter, så om han inte förstår att han är pedofil, då kan han bara ta och jämföra sin chatt med dessa.

 6. Ni är bäst på konfrontera !!! Ni gör de alltid så lugnt och sansat trotts man blir galen

 7. Farbror Bosse är ingen gröngöling. Säger att han söker inget men visar mkt stort intresse att utforska hur andra exploaterat och utnyttjat barnet. En i raden av äckelmän som minimerar sitt beteende, nedvärderar Sara genom att skratta bort påståenden och är fullkomligt oberörd av ålder. Högt återfall på denna gäddan som är helt oförstående till att han har ett problem. Det är andra som har problem. Noll förutsättning för förändring. Zero. Nada. Han e snart ute igen på jakt och beklagar sig som bäst nu för en kompis eller i annat forum. Bra jobbat Dumpen 🙌

 8. Han och föregående typen, båda från Karlshamn eller dess omnejd, kunde ju träffas och leka tillsammans istället för att ragga icke byxmyndiga smågrabbar!
  De kan ju köra lite rollspel under akten! 😆

 9. Noll självinsikt. ”Finns en del sjuka människor där ute.” Ja, du! Sök hjälp och låt bli barnen. Och bara för att man är byxmyndig vid 15 betyder inte det att man är mogen nog att ha sex med gamla gubbar. Tänk lite längre än köner räcker. Du skadar barn för livet med dina handlingar, inklusive att sexchatta. Sluta genast med detta!!!

 10. Över 2700 dagar på kik de är nog inte hans första gång som han sexchattar med barn. Jag seriöst undrar hur gubbar i 40 50 och 60-årsåldern tror att någon vill sexchatta med dom

 11. Känns verkligen som att många vill träffa pojkar av dessa äcklen! Så har det väl kanske alltid varit,men känns extra viktigt att verkligen ha koll om man har pojkar. Inte bara flickor som man förr fick höra mest om.

 12. Har själv en son som är 14 år. Vrider sig i både mage och hjärta av tanken på att så många män här ute vill våldta barn. Saknar ord.

 13. Mannen svarar och håller sig lugn när Sara pratar med honom, så fort Patrik kommer in i bilden kommer någon slags försvars-reflex och han sätter upp ”taggarna utåt”….Han är inte pedofil och ville bara prata med 14 åringen – vilken LÖGN….!
  Äckligt, man vill bara spy på dessa äckel!

 14. Sicka äckliga typer dessa är, fy för. Man är så glad att ens egna bara har blivit vuxna, förstår att folk med unga barn blir rädda.
  Är det något mer man kan göra för att sätta dit detta otyg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *