Sponsorer

BESÖK GÄRNA VÅR SPONSOR https://gronagarden.se/ OM DU VILL HA EN LAT SOMMAR MED FIN TRÄDGÅRD

Körledare för gosskör, riksspelman, körledare för barn/ungdomskör.
Dirigent och försteorganist anställd vid Svenska kyrkan.
Nu kommer ännu en titel att läggas till en redan lång meritlista.
Denna titel kommer efter en konversation och ett bestämt möte med ett av våra fiktiva barn.

Konversationen börjar på KIK där mannen inleder med ett enkelt ”Tja”
När mannen får veta att han pratar med ett barn så verkar detta inte vara ett problem. Istället kommer samtalet snart in på snoppstorlek. Han vill dock gärna fortsätta samtalet på Snapchat.
Och så blev det.

Vid tre tillfällen under konversationens gång tog mannen bort fiskaren då mannen fick ångest.
Inte för de skador som han skulle kunna orsaka sitt barn. Istället ber kan om nudes men uttrycker att han är rädd för att det är så mycket häxjakt på ”äldre som gillar yngre”
Han beskriver att vuxna söker upp folk för att lura och sätta dit dem, sedan hänger man ut dem på medier.
”Därför är man väldigt försiktig”
Man är alltså inte försiktig för att man kan skada barn.

En stor mängd med amorösa bilder skickades och sedan bokade han en träff med barnet på vilkor att barnet skulle vara 200% diskret.

Redan innan träffen visste vi vem han är. När han bokade träffen till blomsteraffären på hörnet 200 m från hans bostad så insåg vi att det kommer att bli svårt att få honom på film. Vi gjorde dock ett försök och plötsligt stod han där och smög runt ett hörn på den som han trodde var barnet som han skulle träffa.

När han insåg att det inte alls var den som han väntade där så fick han bråttom och slank tillbaka in i sin trappuppgång.

Vi har berättat för Svenska kyrkan om det inträffade och vi hoppas såklart att man hanterar saken på bästa sätt då det finns mycket barn inom ramarna för den verksamhet där mannen arbetar.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

 

 

 

54 thoughts on “Kyrkogäddan (Napp #257) Trelleborg

 1. Jag blr lika förvånad varje gång jag ser dessa ”gubbjävlar” på ren svenska som tycker de är sexiga och att deras k×kar är sevärda. Vad är det för självinsikt de saknar.? Helt ärligt? Tar dem aldrig slut…… jag stödjer dumpen 100% tills vi får lagar som förhindrar dessa sjuka människor eller att psykiatrin med inlåsning får mer resurser ”less” 🙈

  1. Kanske inte en gubbe som 27 men defeniticvt en gubbe för ett barn , sedan sa han ” Är ingen sån som lurar in dig ”

   Spelar ju ingen roll är våldtäkt oavsett med ett barn

   1. Han gav ”bara’sig själv sex års ”åldersrabatt”
    Det är ganska få års avdrag på dumpen 🙂

  2. Någon som skrämmer mig är att civilkurage , i vårt samhälle ,tystads kulturen breder ut sig , väldigt få nästan ingen av vänner på Facebook vågar dela dumpen.se och tycka till , lite det drabbar inte mig 🤷‍♂️ och jag bara hatar den inställningen, om Sara el Patrik läser detta , skall ni veta en sak 👍 kämpa kämpa 👍

  1. Ja det hoppas jag med 💯👍🇮🇹🇸🇪✅ det ska bli intressant att se.

 2. Undrar om han får syndarnas förlåtelse !!!
  Han skriver att han vill att det ska vara 200% säkert och ändå lägger han ut fullt med foton …. Jäkla pucko 👊

 3. You can run but you can not hide. Även om inte svenska kyrkan tar sitt ansvar så kan nu föräldrar skydda sina barn och hålla dem långt borta från detta odjur. Det är inte slumpen som gör att man hamnar på Dumpen!

 4. Detta måste få ett slut! Våra barn och ungdomar måste få vara ifred från dessa sjuka, galna människor. Jag är Dumpen.se evigt tacksam för ert jobb och er själ ni lägger ner 💖

 5. Charmtroll🤮🤢en till Dumpare,bra ju fler ju bättre som blir upptäcka, satans Avarter😠😡

 6. Ja, vad skall man säga?
  Min bibelkunskap är inte den bästa, men sa inte Jesus något om att ”det du gör mot någon av de minsta, det gör du mot mig!”
  Han är inte bara rökt hos oss vanliga dödliga utan oxå hos den han säger sig företräda…..avskum!!

 7. Kyrkan ? Hur många övergrepp har inte begåtts av präster mm
  Han gillar unga ? Nej han gillar BARN !!!! B A R N.

 8. Sådär ser en 🐀 ut när han springer. Det är redan försent. Halva sverige har redan sett ditt pedofil ansikte.

  1. Ja och tyvärr inte den sista i Trelleborg. Det är bara några månader sedan de konfronterade en kille/man på centralstationen som väntade på en minderårig tjej. Dumpen gör ett mycket bra jobb, men tyvärr finns det alldeles för många pedofiler och perversa människor ute i samhället.

   1. Tror inte orter är olika mycket drabbade av dessa pervon. De finns spridda över hela landet och tydligen även i alla sociala skikt.

 9. Jag har verkligen tappat tron på MÄNskligheten sen jag började följa Dumpen och ert digra och viktiga arbete.
  ”Charmerande” gäddjävel som jag hoppas tycker att chattandet var värt att bli uthängd här. Ge fan i barn! Eddijott!

  1. Sant.Jag trodde inte mina ögon då jag såg chattarna här, att vuxna kunde skriva så till nån som de tror är barn.Och korten på dem?att de ser ut som vem som helst ,grannen ,arbetskamrater, nån som sitter i kassan på hemköp som man hälsar å ler åt .Man tror de ska synas på en människa att de är monster av nåt slag men det gör inte de synd nog.Men som sagt det är inte slumpen som gör att du hamnar på dumpen.Däremot mycket enkelt att aldrig bli uthängd här.Så deras bu grin kan de dra för likasinnade

 10. Förklädda skådespelare som tror de. kan gömma sig bakom guds namn.. nej man behöver inte gå till kyrkor för att ha en god tro i livet eller tro på en Gud.

  Gud är för mig att vara en god och omtänksam medmänniska till alla, och motsatsen är dessa demoner som ska förgripa sig på barn.

 11. Rovdjuren samlas där ”maten” finns. Hoppas det sprids bland föräldrarna. Då kan inte kyrkan ducka. Judgemenday is comming creep.

 12. Ovanligt namn och riksspeleman. Nu är du mer känd av vad du någonsin trodde M.A.

 13. Sitter o visar sitt håriga bröst för ett litet barn! O visar upp sina 3 Svensk tennkuddar i soffan! Måtte alla föräldrar ta bort sina barn från den barnkören!!

  Blir mer o mer chockad att pedofeli är så utspridd bland alla yrken, alltså inte bara miffon! Till dig pedofil, hade du lagt händerna på mina barn, vet jag inte vad jag gjort!! LÅT BLI BARN!!!

 14. You’re going straight to hell!

  Sara, du är bäst! Du borde bli vår nya barnombuds-kvinna! 💚

 15. Ännu ett peddo 🤢

  Men samtidigt värt att notera att Svenska Kyrkan inte är särskilt religiösa, utan rätt så sekulära och liberala när det kommer till den Kristna tron.

  Ändå en ulv i fårdräkt

  1. Därav skickade jag in mitt urträde ur detta. Sparar ju 4K på det också per år. Betalar till nåt man inte får nåt för ändå

 16. Run for your life Martin!
  Barnkör… Jo jag tackar jag. Fy fan.
  Måtte orgelpiporna anfalla dig och ditt fula, breda arsle.🤮

  1. Hallelulia! Den gäddan hade snabba fötter. Nu ligger han väl och trycker i garderoben.. Konstigt att dom inte kan kontrollera sina perversa lustar trots att dom borde veta konsekvenserna vid det här laget. Man blir förvånad.

 17. Så sjukt! Han hade addat mig random på snap en gång från ingenstans! Blev väl besviken när jag var 30+
  Vilket äckel 🤮! Usch och fy

 18. Tyckte han såg lite äldre ut han e äldre än 27, tror han de gör de mycke bättre för ett barn eller same same.. med åldern

  1. Han är definitivt äldre än 27, det ser man ju, ser ut som 32+, klart de ljuger om sin ålder.

 19. Om Svendka kyrkan inte sparkar ut honom visar det bara att kyrkoavgiften går till fel saker. Är man med i svenska Kyrkan så är man med och betalar till pedofilens lön.

 20. Det är verkligen deprimerande att läsa här inne, ofta tänkt att jag ska blunda så jag slipper se eländet, men det känns som ett svek! Tänker på vad alla dessa barn får utstå. Hur kan en människa tänka tanken att begå övergrepp mot ett barn eller någon överhuvudtaget. Inget annat än ren och skär ondska. Det är svårt att föreställa sig hur många vidriga individer det finns, överallt verkar det som.

 21. Halleluja!
  Nu blir det nog inget mer arbete med gosskören i Svenska Kyrkan. När alla får vetskap om detta kommer syndernas förlåtelse inte räcka så långt. 17 – 18 cm och grov! O Store Gud!!

 22. Kommer in hit då och då för att kika och slås alltid av hur galet frekvent ni postar. Helt sanslöst hur många peddos det finns ute i det öppna.

 23. Är så trött på när de skriver jag vill inte pressa dig till något! Det gör de ju…….De är äldre och skall inte ens varken föreslå eller gå med på något! Det är V Å L D T Ä K T- hur svårt kan det var att förstå det!!!!! Hoppas verkligen kyrkan agerar. Denna man skall inte komma nära barn!!!

 24. Där det finns barn, där finns det pedofiler.
  Undrar hur många barn som råkat ut för honom, inte minst i de grupper han ingår i ? Han har ju knappast blivit en förgripare över en natt. Svenska kyrkan måste agera snabbt, en intern utredning borde vara på sin plats. Avsked på svart papper likaså. Föräldrar till barn där, måste vara väldigt oroliga nu.

  Och Dumpen, ni gör ett toppenjobb som vanligt. 🥰

 25. Hyfsad fallhöjd för den gäddan. Men kanske kan han skapa sig en ny karriär som sprinter.
  Idag går tankarna till alla barn och alla anhöriga till barn som kan ha blivit utsatta i en miljö man verkligen förväntar sig ska vara trygg. Tror många känner oro och söker svar.
  Stor eloge till arbetsgivaren/församlingen som förstår allvaret och agerar därefter.

 26. Lider med de föräldrar som haft sina barn på aktiviteter i den kyrkan där pedofilen varit verksam och haft tillgång till barn, jag skulle varit utom mig av oro om mina barn gått där… 💔 Hoppas verkligen att svenska kyrkan tar ett krafttag nu mot de snedvridna pedofiler och sexuella övergrepp som alltid har fått härja fritt inom kyrkans värld, detta är inte första gången en pedofil får tillgång till barn inom kyrkan vita väggar…

 27. Nämen, se en kollega! Tja, inte direkt då men yrkes- och utbildningsmässigt. Hans egen Wiki-sida påstår att han dirigerat bl.a Radiokören och Eric eriksonns Kammarkör – tillåt mig vara en smula skeptisk till de uppgifterna…
  Ok, det var väl bara en idsfråga innan en kyrkomusiker åkte fast här.Väldigt bra jobbat, speciellt som han har gosskör – jag blir fan mörkrädd.

 28. Man kan vara skeptisk till mycket i detta ärende, men hans dirigerande ljuger han väl inte om?

 29. Dumpen borde ha en klickbar Sverigekarta med Gäddorna sorterade på respektive stad, eller åtminstånne län, eller landskap, så att det är lättare för föräldrar att hålla koll på förövare i deras närområde. Visst är det långt ifrån en omöjlighet för en Kirunagädda att stämma träff med ett barn från Kalmar, men risken är ju betydligt större att gäddan kommer från Blekinge, eller åtminstånne Skåne, eller Småland, då det är lättare att få till ett möte i närområdet.
  Själv har jag kollat på samtliga av Dumpens fångster, men sorgligt nog så börjar listan bli väldigt lång och det är många ansikten man redan glömt.
  Givetvis är det även möjligt och t.o.m. troligt att många av gäddorna flyttar från de samhällen där de bor p.g.a. exponeringen på Dumpen och att folk känner igen dom, men om så bara ett barn räddas så är det värt det.

  1. Finns en sådan karta du beskriver publicerad på Flashback. Som går ner på stadsnivå. Med alla fångster

 30. Kämpat hela livet för att få sitt namn på kartan, och nu har du det. Av alla fel anledningar 🙂

  Förhoppningsvis inser svenska kyrkan att en pedofil inte är lämplig att arbeta med barn

 31. Vilken feg jävel. Patetiskt att se han springa iväg som en kyrkoråtta. Sätta på barn har han inga problem med, men att stå för vad han gör fixar han inte. Undrar hur många barn han har hunnit grooma och ge sig på i Trelleborgs trakterna under årens lopp… Hoppas det görs efterforskningar vart han jobbat tidigare, kan va barn drabbade på hans tidigare arbetsplatser med…

 32. Han kan alltid springa ifrån Dumpen, men inte sig själv. Tror det bara är toppen på isberget vi ser här och just inom de kyrkliga kretsarna. Men sedan får vi inte glömma att det jobbar många eldsjälar inom kyrkan som gör ett bra jobb….så visst blir man förbannad när man ser sånt här.

 33. Trelleborgs Församling har gått ut med information via sociala medier och hemsida angående situationen. Det har även uppmärksammats i Trelleborgs Allehanda.

  De tar tag i detta direkt. Mycket bra!

 34. Var god vän med den här killen och trodde knappt det var sant när nyheten nådde mig för några veckor sedan! Fattar det fortfarande knappt när jag ser videon ovan! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *