För drygt två år sedan pysslade jag och Patrik Sjöberg ihop hemsidan Dumpen.se. Ska man vara helt ärlig så såg sidan ut som ett skolprojekt från ett gäng sjundeklassare. Sedan dess har vi fått lite hjälp på traven med att korrigera utseendet.

Index är dock fortfarande lika rörigt som min handväska, gäddor försvinner bland menyerna som för övrigt kunde varit betydligt mer lättnavigerade.

Kort sagt så är vi nog ganska ensamma om att driva en skitful och svårnavigerad hemsida som ändå genererar mellan 1-2 miljoner besök i månaden.

Atr varken jag eller Patrik är några webbgurus har ni alltså troligtvis insett sedan länge.
Men nu tänker vi att det är dags att sluta pröva ert tålamod. Det får vara slut med med sökande efter fösvunna gäddor och navigering i menyer som påminner om katakomberna i Paris. Därmed har vi för avsikt att anlita någon som kan detta på sina fem fingrar.

Vi söker alltså ett väl etablerat företag med bra referenser som är riktigt duktiga på att bygga hemsidor.
Tanken bakom är att Dumpen ska bli både snygg och lättnavigerad.

Vi har redan tagit in ett par offerter men nu söker vi fler. Vår Erica sköter all kommunikation när det kommer till vad som behövs och offerter.
Erica når ni på [email protected]

Hoppas med detta att vi hittar ett trevligt företag som är mycket vassare än vi och som vill ta sig an uppgiften att bygga Dumpen 2.0
🙂❤

1 thought on “Vi söker företag som kan bygga Dumpen 2.0

  1. Skynda långsamt nu, det ni åstadkommit hittills är mer än bra, jag har följt er 1,5 år och har ingen synpunkt på sidan.
    Innehåll framför yta!
    Ni är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X