Sponsorer

Sponsrad av:

Den 11 december 2021 åkte vi ut för att träffa en helt vanlig gädda som sökte sexuell kontakt med en trettonårig flicka.
Någonting som väckte vår uppmärksamhet var att hans bilder såg ut som om de vore tagna inifrån en röntgenavdelning. Efter en tids sexuell konversation med vad han trodde var en trettonåring bokade han träff med barnet.
Framme på mötesplatsen satt han i en bil och gömde sig och när han inte kunde se barnet lämnade han platsen.
Vi vet att han var på platsen då han tog ett antal bilder från platsen men verkade flytta runt i bil.

Mannen har legat i gäddfrysen ett tag men har med orsak av bilderna från arbetsplatsen skapat oro.
En av våra medarbetare valde att lägga lite tid på att ta reda på vem han är och lyckades få fram att han arbetar som sjuksköterska på Karlskrona röntgenavdelning.

Vi testade att ringa upp honom, men han minns ingenting av det inträffade. Han berättar i telefonsamtalet att han är under vård, men under samtalet framkommer att vården rör någonting helt annat än behandling för ett sexuellt avvikande beteende mot barn.

Telefonsamtal:

 

Under kvällen framkom även uppgifter om att mannen i december 2022 dömdes för sexuellt ofredande mot en nioåring.

I strafföreläggandet står följande att läsa:

Trots att mannen dömdes för sexuellt ofredande mot en nioåring har han alltså kunnat vara kvar på sin arbetsplats inom sjukvården. Arbetsplatsen har nu vidtagit nödvändiga åtgärder och kommer att vidta fler.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

 

 

15 thoughts on “Röntgengäddan (Napp #256) Karlskrona

 1. Han har alltså gett sig på en 9-åring genom att ställa så äckliga frågor?

  Han har säkert sökt sig till vården för att komma åt fler offer! Precis som Thomas Quick!

  Bra fångat Dumpen!

 2. Om alla gäddor skulle läsa på om barn som blivit våldtagna, utsatt för övergrepp så kanske dom kunde tänka till lite på vad dom gör.. finns hur många böcker som helst där flickor, kvinnor och män berättar vad det sätter för spår efter övergrepp.!!!

  1. Ja men jag tror att de då gäller de andra. För de själva är så försiktiga och verkligen genomsnälla. Och om just det barnet sen skulle säga att det var hemskt och det blev värre efteråt och hen var ledsen och kände sig dum och lurad. Det var inte skönt alls. Det var hemskt.
   Då säger det att andra föräldrar, lärare, har jagat upp barnet med sina fördomar så det är inte dem.

 3. Alltså övergrepp på en liten 9 åring.. sedan såklart chattar med små tonåringar, inga gränser och jobbar inom vården såklart..

  Bortom hjälp är dessa ”människor”

  Bra att dumpen såg till att han äntligen fick lite riktiga konsekvenser !

 4. Tack för erat arbete. Bra kvalité på inspelningen av samtalet med. Dessa monster finns överallt och det har ni bevisat med alla dessa gäddor ni fångat in.

 5. Snyggt jobbat i samtalet, Sara! Du styr det superproffsigt! Satte den jävla gäddan på plats. Bra att denna gång har det nått hans arbetsplats så det får konsekvenser. Tror dock inte på en förändring för denna gäddan eftersom hans tidigare dom var så pass nyligen.
  Måtte detta nå politikernivå!

 6. Ännu en förnekare som inte kommer att söka hjälp. Bra om han förlorar sin legitimation för det ska kännas när man tänker med slangen !

 7. Funderar lite på straffsatserna 🤔

  Jag själv hade bråttom och åkte dit för fortkörning, på glesbygden, Nationaldagens morgon, utan att det var en människa ute.
  Jag körde ca 60-70 på en 30-väg.

  Mitt brott blir inte mindre förmildrande för det, men jag skadade ingen förutom mig själv och framför allt inget barn.

  Noterar att mannen i fråga betalar 5400 kr mer i böter för sexuellt ofredande av ett barn, än jag som körde för fort, då det bara var jag och en poliskontroll ute.

  Han har dessutom troligtvis fått behålla sitt körkort. Mitt blev indraget i 12 månader….

  När det känns jobbigt, så brukar jag säga till min fru, att jag har inte hamnat på Dumpen i alla fall 😉

 8. Man kan verkligen undra hur fan det kan vara möjligt att han får jobba kvar inom vården. Hans legitimation borde ju dras in per omgående.
  Sara du styr samtalet så jäkla bra och man märker tydligt hur han ljuger och försöker slingra sig undan och komma på något att säga när du ifrågasätter honom.
  Det skulle vara väldigt intressant vad arbetsgivaren har för argument att han får stanna kvar på jobbet.
  Han skall jobba på ett lager långt ifrån barn överhuvudtaget!

 9. Wow.. känner igen honom från sjukhuset. Det är skrämmande, personer som jobbar med att hjälpa människor.
  Men det är klart, det finns inom alla yrkeskategorier.

 10. Äh, ingen fara på taket där. På en MR-mottagning befinner sig alltid 3-4 personer samtidigt i nära anslutning till patienten. Ingen kan göra något olämpligt utan att 2-3 andra personer ser vad som sker. Om en penis befinner sig inne i en patient så syns det på MR-bilderna.

 11. Strafföreläggande, HUR KAN HAN FÅ STRAFFÖRELÄGGANDE?!
  Alla dessa vidriga as borde automatiskt dömas till vård (som minst alltså!) Det är ju inte ett brott som alla andra och det är ingenting som går över, de ska ha ögonen på sig alltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *