Vi åkte till Eskilstuna för att möta upp denne herren vid centralstationen. Väl framme vid stationen började han strula med att han stod på en parkering längre bort.

Han tog en bild på var han stod och trodde att barnet på något sätt skulle kunna leta upp honom där. När han inte såg något barn som letade efter honom så försvann han.

Då han ändå var ganska tydlig med minderåriga erövringar så väntade vi någon månad innan vi kontaktade honom från ett lite äldre konto, bara så att vi kunde träffas och diskutera hans förehavanden.

Han var ungefär lika strulig denna rundan men till slut satte han sig inne på Mac Donalds för att vänta på killen som han skulle träffa och då gick vi fram.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

30 thoughts on “Gäddmockasinen (Napp #255) Eskilstuna

 1. Att han är inom autism spektrum har inget med att tända på barn att göra

  Att erkänna sina handlingar och problematik är första steget till att bli bättre så hoppas han är ärlig..

  (Borttaget av Admin)

 2. Han verkar uppriktigt ångerfull och ärlig med sina avsikter att rätta till det här. Hoppas att det löser sig.

  1. Ja Kenta jag hoppas bara att han inte är manipulativ vilket isåfall är anledningen till detta och eftersom han själv öppet tar upp en person som anmält honom och att han träffat en person i samma ålder som dumpens konto så visar det sig vara väldigt allvarligt det han gör

 3. Ja detta var sjukt, jag har som sagt slutat nu och kommer inte träffa fler barn längre. Förlåt och hoppas gud förlåter mig.

  1. Det är du som gjorde det här
   Moe?

   Ja vi alla hoppas du slutar..
   för barnens skull

   Stanna vid 18 minimum..

   Du är 38.. elelr 48 hörde inte åldern

   Söker du hjälp?

  2. Bra att du söker hjälp. Hoppas att du får den hjälpen du behöver !

 4. Sa han att han varit med en 19 åring där han själv tyckte de var samhörighet men den andra hade en helt annan historia och att han mådde väldigt dåligt av det ???
  Vad fan gör han då där på plats med Sara och Patrik?????
  Att dom inte förstår katastrofen dom lämnar en annan människa i.

  By The Way, älskar Saras strikta outfit, snyggt på kvinnor.

  1. Om en person känner det är fel då är det ett övergrepp räcker med att en person känner så. Så det är sorgligt

 5. Trots allt det vidriga han har gjort och gör är där ändå något litet litet i mig som hoppas att det han säger i videon kommer genomföras. Så som att gå till polisen, söka hjälp och ta bort alla sina profiler.

 6. Han är säkert ärlig och ångerfull men trots att han är polisanmäld av en 19-åring kan han inte stoppa sig från att träffa en ännu yngre.
  Hoppas verkligen han tar tag i detta nu och inser allvaret.

 7. Han är ångerfull för att han blev påkommen. Att erkänna för att få sympati är bara ett försök att få sympati för att mildra det egna fallet. Sannolikt ett modus operandi som fungerat för honom tidigare för att dupera omgivningen. Notera hur noga han är att de ska flytta utom hör och synhåll. Märker på kommentarer här att man är benägen att tro på hans manipulationsförsök. Personer som söker efter barn i sexuellt syfte är alla empatistörda. Skulle inte förvåna mig om denna gädda kan vara våldsam.

 8. Tyvärr har jag stött på denna man själv som 13-14 åring. Han har varit ett rovdjur och aktivt letat efter barn, all kontakt slutade så fort jag fyllde 15. Antar att man inte var lika intressant då.

  Denna man frågade även om jag ville se barnporr, erbjöd pengar för att träffas och tjatade konstant om träffar. Har är äcklig och bodde/bor oroväckande nära en skola.

  1. Manipulativ och spelar sina kort för att bli offret, även 19 åringen försöker han ju det till att bli som han inte gjort något fel- Nehe .. varför är du anmäld då??

  2. Jag har också varit utsatt för honom, ”tyvärr” så var jag 15 och polisen kunde inte göra något när jag anmälde honom, håller helt med dig han var ett rovdjur.

   Han berättade att han visste var jag bodde då han körde skolbuss där jag bodde.

   När jag ville avsluta kontakten hotade han med att hänga ut mig.

 9. All heder till han som inte springer, förnekar eller ljuger att det inte är han. Hoppas han verkligen kommer sluta som han säger.

 10. 2005 brukade jag och mina bröder vi va 10 år hänga med han. Visste att det va nått skumt med han.

 11. Var bara sorgligt att se för alla inblandad. Han verkar genuint ångerfull. Hoppas han orkar ta sig igenom detta och söka den hjälp som han behöver för att må bättre och sluta med destruktivt beteende

 12. Inte till nått försvar alls, men han verkar vara den mest ärliga i sina svar hittills!
  Hoppas hans advokat får honom att inse att erkänna allt och stå för vad han gjort är den enda utvägen , och skaffa hjälp!
  Grymt jobbat✌

 13. Jag tror han är manipulativ och det är därför ni faller för detta. Han har blivit anmäld av en 19 åring, träffat en liten pojke i samma ålder som dumpens konto nyligen. Andra har vittnat om hemskheter bara i detta kommentarsfältet, absolut ge honom en chans att bli bättre men var också vaksam för gäddor som manipulerar sig igenom live t

 14. All heder till mannen i videon. Han har autism, det märks, dock ingen ursäkt för hans beteende. Han är tydligt ångerfull och uppträder respektfullt. Hoppas han söker hjälp och bättrar sig.

 15. Han snakker jo bare etter munnen på dere. Dette er en sleip ål. Enig med alt å forstår at det er et problem det han gjør etc. sleipeste til nå syntes Jeg.

 16. Heder till honom att han vågade stå kvar och inte springa och gömma sig…hoppas verkligen han menade allt han sa.

 17. Det här är första gången jag tror på vad en Gädda säger- hoppas verkligen han söker hjälp nu. Han verkar genuint skamsen och uppriktig i att han vill ha hjälp med detta- återstår ju att se…

 18. Bra att han iallafall inser att det han håller på med är fel. Hoppas han söker hjälp och vänder sitt liv.

 19. Blev idag om varse om vad denna idiot är. Känner till att han umgicks med pojkar som var mycket yngre än honom själv. Han har även försökt locka min son med radiostyrda bilar och liknande. Som tur var hade aldrig min son något intresse för det.

 20. Den här mannen är INTE ångerfull. De kommentarer som pekar på det ger honom ett lugn han inte förtjänar. Han är manipulativ och inte alls autistisk, det vet jag från erfarenhet. Den mängden unga pojkar, jag en av dem, som den här mannen har betalat för att få ha sex med går inte att räkna på alla fingrar och tår. Som en kommentar nämner så bor han faktiskt typ 20 meter från en låg- och mellanstadieskola och är en jävel på att dra på sig offerkoftan. Dumpen får gärna höra av sig till mig om de vill ha en helhetsbild av den här mannen.

 21. Tack för att ni gör ett fint jobb❤️❤️👍 fortsätt och sätt dit dom jävlarna 😡😡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X