Sponsorer

Besök gärna vår sponsor på https://www.stockholmsbilglas.com/

Han hade planerat ett par rundor med båten och sedan in på hotell för att träffa vår fjortonåring.

För att visa barnet vad han hade att erbjuda tog han fram och demonstrerade sitt könsorgan som han kallade gubbkuken.

Fiskaren skulle åka på semester samma dag som mötet. Alltså fick jag och Patrik ta över chatten. Vi fick honom att berätta när båten som han turade med var på väg i land. Alltså stod vi snällt med en välkomstkommitté på terminalen och mötte upp mannen som knatade i land.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

 

 

45 thoughts on “Gubbgäddan (Napp #254) Helsingborg/Höör

 1. Men kom igen, varför skulle någon i hela världen vilja se din bleka bratwurst? Vi är nog flera som kräktes lite i munnen av blotta åsynen av binnikemasken som snabbt scrollades förbi.

 2. Detta är nog den värsta jag sett hittills, vilket jävla äckel! Försöker förminska Patrik efter vad han precis har gjort. Hoppas hans framtida dagar blir dom värsta i hans liv!

  1. Exakt. Otroligt moget av Patrik att klara av att förbli lugn. Det är inte många som hade klarat av det.
   Den här snubben har en välutvecklad distans till allt han gör för att slippa ta ansvar. Såpass mycket att det liknar början av sociopati.
   Mycket obehagligt beteende. Jag undrar om någon av alla dessa vuxna män VET att det är olagligt att ha sex med barn under 15 år.

 3. Usch och fy! Vilken kaxig typ. Vad stöddig han var mot Patrik. Dessutom verkar han tro att han är Håkan Hellström. Bra jobbat att han kom ner på ”marken” igen, trots vissa bekymmer (då han tog rulltrappan som gick uppåt).

 4. Vad är det dessa inte förstår? Under 15 år är ett barn och VÅLDTÄKT….Den här mannen verkar inte vara helt dum i huvudet men förstår uppenbarligen inte detta.

  1. Ganska övertygad om han förstår mycket väl då han frågar när barnet fyller 15.

 5. Fan vad modiga ni är, all heder för det ni gör tacksamt

  Farsa till 3 döttrar ❤️

  1. Vilket jävla äckel. Och han hade mage att skratta när ni konfronterade han

 6. Han har nog inte insett vid konfrontationen att han inte äger situationen. Kommer bli ett fint uppvaknande när bekanta behandlar han som persona non grata. Vem vill ha en pedofil i närheten?

 7. Sjuka människa, sök hjälp!!! Låt barnen vara o att du ens har tanke på att håna Patrik🤬 Med tanke vad du precis gjort o tänkt göra…Äckel.

 8. Vilket pangäckel! Sen har han mage att stå och raljera och försöka göra sig lustig över Patrik. Det finns bara en enda människa där som är pinsam….! Hans uppförande är lika äckligt som bilderna på hans organ och talar sitt tydliga språk om vad han är för sorts människa. Vad jag önskar honom lämpar sig inte i skrift. Kan inte ens ana hur vidrigt det måste vara för er att se och höra allt detta sjuka. Tack för ert fantastiska arbete!

  1. Ja men flera gäddor har visat detta beteende typ någon rädsla för Patrik och vill vända sig till sara, kanske dom hoppas på att hon ska vara lättare å manipulera? Sedan är dom väl för fega för en vuxen man dom vill ju bara kaxa sig mot barn å kvinnor

   1. Ja, det kan du ha rätt i att det finns någon rädsla bakom och det kan, i så fall, säkert ta sig flera olika (märkliga) uttryck att försöka dölja den.

   2. Tycker dock Sara ska sköta samtalen, vill gärna veta hur dessa män tänker och fungerar, och hon är väldigt bra på dessa samtal.

 9. Äckel. Vad spelar det för roll när hon skulle fylla 15?? Hon är minderårig och han alldeles för gammal för att något ska kunna ske med giltig tillåtelse. Och sen – hur han provocerades av att tjejen fick bedöma honom om han dög eller inte?! Eh ja! Han betedde sig så självrättfärdigt i chatten att jag mådde illa. Jäklar vad fiskaren är skicklig och tålmodig, jag hade inte pallat chatta med pedofiler. Bravo!

 10. Deras självförtroende 🤦‍♀️🤦‍♀️

  Vet inte vad dom ser dig själv som i spegeln??? 😆 jag är 20+ och skulle aldrig ta i honom ens med tång 🐸 (även om han var väldigt snäll ) vad får honom å tro att någon under 18 hade velat ha honom??

  ”Gubbkukar” å att se ut som jultomtens brorsa är ingen ung persons dröm, å verkligen inte ett barns dröm..

  Skrattar lite mitt i allt elände åt bilden där snorren ser så liten ut å han säger den är grov 😂😂😂😂

  Han har skämt ut sig själv ordentligt hoppas han inser det själv nu..

 11. Har läst varenda chatt från gädda 1 och jag känner ett djupt förakt för dessa kukviftare. Visst, det värsta är att de vill ligga med ungar. Men det är just därför de är på Dumpen. Men av de pervon som vill förgripa sig på barn så är kukviftarna de allra mest tragiska. Vem tror att ett könsorgan gör sig på bild? Idioter tror det. För övrigt är gubbkuken en extra äcklig kuk.

 12. Kräks. Finns så sjukt jävla många äckliga gubbar o kärringar. Tur att jag inte är en av er i dumpen. Då hade jag gjort mig olycklig…! Ni är grymma Sara och Patrick

 13. Ska köpa en dumpen tröja när ekonomin tillåter.. tack för ni finns.. hade önskat ni fanns när jag var barn när jag var barn var jag också på internet och på den tiden iaf så kollade nästan ingen förälder vad deras barn gjorde (känns ganska shockerwnde för mig nu som vuxen) men jag tyckte det var coolt om en vuxen skrev för jag var så hemskt ensam, självklart var man aldrig attraherad av desss vuxna man ville ha hjälp. Så otroligt lågt av dessa att utnyttja barn, tack för ert fina arbete

 14. Fy fan som folk skriver, vad är det för sida barn går in på, barnförbjudna sidor, vad är det för sjuka barn och vad är det för föräldrar? Som chattar med vuxna om sex?

  Jag tror säkert att många barn och föräldrar blir anmälda till socialen om de nu har tid.

  Jag var helt emot Dumpen förut och tycker fortfarande att det är väldigt fel att dessa gäddor generas, men det finns en poäng och den väger tyngre nämligen att jag har förstått att alla Dumpen napp symboliserar ett liv.

  Tack för att ni finns Dumpen.

 15. Köpte nyss en dumpendekal som jag med stolthet sätter på bilen👊
  Stort tack till er alla på Dumpen❤️
  Äntligen händer det något i samhället som får dessa kräk och tänka till för lätt ska ni inte få det, hoppas ni har ångest och söker hjälp och ger f@n i barn! Bara ordet barn ger signaler till hjärnan att skydda och ta hand om men hos er ger det andra signaler, fatta vad sjuka ni är !

 16. Självinsikten är verkligen helt obefintlig hos dessa feta,fula gamla gubbar. Att VERKLIGEN tro att ett barn på 14 vill ha dom. Idag är jag en 45 årig man och fortfarande i bra form och ser fortfarande bra ut. Så jag har inga problem med kvinnor i den ålder jag är intresserad av(35+ år). Skulle ändå ALDRIG få för mig att en 14 årig tjej skulle vara sexuellt intresserad av mig. Skulle ALDRIG ens för 10 år sedan när jag ”bara” var 35 år och faktiskt var en jäkligt vältränad och stillig karl ha fått för mig att ett 14årigt barn var intresserad av mig. I min värld så är jag redan vid 35 år en gubbe för detta barn. Fast tanken skulle aldrig ens ha slagit mig för att en 14 årig tjej är helt ointressant för mig sexuellt. En 14 årig tjej är ett barn som ska skyddas. Men DENNA feta/fula gubbe tror att han är av sexuellt intresse för en 14årig tjej. Sjuka äckliga verklighetsfrånvända människa.

  1. Hoppas de flesta kvinnor ser till mer än jäkligt vältränad o stillig karl, är detta en kontaktannons månne?

 17. Vilken patetisk skit 🤣 Det var en av de mest fjantiga peddos jag sett.
  Hela gubbskrället inklusive hans slemmiga ”gubbkuk” är ju ett stort skämt.

 18. Bästa bästa Sara och Patrik, jag beundrar er.. Ni är världsklass! Vilket ärkesvin, samhällets bottenskrap. Tack gode gud att han aldrig fick barn. Sluta aldrig med erat jobb! Jag står bakom er till 110%.

 19. Vilken slemmig liten pajas!! Fattar inte hur fan han kan tro att en 14åring skulle vilja ligga med honom? Fattar inte att någon överhuvudtaget finner denna slempropp attraktiv.
  Hoppas omgivningen ser vilken ynklig individ mannen är och att de ser igenom de bortförklaringar som han säkerligen kommer att berätta.

 20. Sara och Patrik, vilket jobb ni gör, all viktig tid ni lägger ner på detta.. ni förtjänar all cred och uppmärksamhet. Jag har själv blivit utsatt av vidriga män när jag var under 15 år och med erfarenhet så kan jag själv säga hur djupt det har satt spår, förevigt, var för ung för att förstå, men nu i äldre dar förstår jag vad dessa vidriga pedofiler gör för skada. Stort tack till att ni finns. Inget barn ska någonsin bli sexuellt utsatt. / J

 21. Så mycket fel det kan bli med en människa. Hur kan man tro att ens könsorgan är attraktivt att titta på???? Och sedan till ett barn dessutom. Fruktansvärt. Sedan stå och småflina.

 22. En till ” felvaggad typ ”. Fy fan så vidrigt🤮. Han lär inte vara så ”tuff” i dag.

  Bra jobbat Dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 23. 254 pedofiler enbart i lilla Sverige än så länge.
  Undrar hur många felprogramerade individer vi har i värden? och i mitt tycke det mest humana för barnen lås in och släng nyckeln….

 24. Den här mannen verkar ta allting som ett stort skämt, även våldtäkter mot barn verkar det som. Att hamna bakom galler kanske kommer att ändra hans inställning och att inte skratta åt folk som har råkat illa ut av människor som han…

 25. Bästa delen i videon är när resten av hans vänner kommer och alla bara drar därifrån 😂😂

  1. Först trodde dom att det var tullen som stoppade han sen visade sig att han var ett jävla peddo svin. Många som blir chockade. Heja dumpen som avslöjar sådana svin.

 26. Det går inte att snacka sig ur att man vill trycka in gubbkuken i ett barn. Hoppas alla hans vänner som var med på denna resan tar starkt avstånd från denna mannen framöver, särskilt om de har egna barn själva. Inte minst för att visa att man står på barnens sida och att det aldrig någonsin går att snacka sig ur ett sexuellt intresse för barn.

 27. Ärligt förvånad hur många av era gäddor som är gamla 50+ gubbar, utan särskild karisma heller.
  Skulle jag gissat innan jag läst den här sajten skulle jag tippat att det handlade mer om starkt karismatiska 20-35 (kanske 40) åringar med överdriven självkänsla, hyffsat fysiskt yttre, dåliga värderingar och kass gränsdragningsförmåga som höll på med sånt här.
  Men jag fattar liksom inte hur de här feta svettgubbarna uppåt 70 på allvar tror att någon 14 åring eller ens en ung vuxen typ 25-åring för den delen skulle vilja ligga med dem? De ser väl sig själva i spegeln någon gång om året åtminståne?

 28. Usch jag blir så arg och så äcklad av att läsa denna chatten. En riktigt rälig jävel, som vi säger här nere i Skåneland.
  Hur orkar ni med detta, Patrik och Sara?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *