Sponsorer

Besök gärna vår sponsor på: https://www.hemcompaniet.se/

Här har vi gubben som inte bryr sig om barnet är 11 eller 13, sålänge som barnet själv vill. Han hade tidigare drabbats av problem på grund av sitt sug efter barn då en utpressare hade krävt honom på 175.000. Han har dock fortsatt sitt sökande efter barn i sexuellt syfte och nöjde sig med att blocka utpressaren.

Han dök upp på en parkering i Helsingborg med vad han kallar flickvän i framsätet. Hans tanke var att hon skulle beskåda övergreppet genom ett litet fönster. Deras historier skiljer sig dock åt markant.

Vi har inte pratat med henne sånär som på ett anonymt meddelande som kommit in till sajten.  Där skriver hon att mannen är hennes chef och att hon skulle hoppa av på parkeringen för att gå därifrån och hem, då hon bor i området.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

29 thoughts on “Husbilssugen (Napp #253) Helsingborg

 1. Jag har som vana att alltid besöka dumpen.se när jag sitter vid datorn eller med mobilen i handen. Det är helt sjukt hur många obehagliga individer det finns där ute som vill förstöra barns liv. Dyker upp nya här varje dag mer eller mindre. Mår illa över dessa monster. Det är tur att dumpen finns. Tack för erat arbete.

 2. Eloge till fiskarna som orkar skriva såå mycket med gäddorna. Måste vara otroligt jobbigt att spela med. Och vissa flera månader, år?

 3. Vad är det för fel i huvudet på pedofiler/våldtäktsmän? 😡

  TACK Sara, Patrik och era medarbetare! Ni gör ett fantastiskt jobb! 🙏🏼♥️

  1. Topp 3 i vidrigaste jag sett på Dumpen. Fy fan, och vad många ni verkar hitta i HBG…

 4. Asså vad är fel på honom? 🤦‍♀️

  Analdusch?? Så besatt av att han ska va ren i röven för å våldta, ja precis om du läser detta det ÄR våldtäkt det finns inget samtycke även om du tror du kan tala dig till det

  O att redan vart utpressad en gång verkar ju inte fungerat på dig, helt flipprig och rädd och ändå så går du igenom samma skit igen det är en sjukdom sök hjälp snälla

  Inger barn vill vara med en vuxen.. fixa tänderna och ditt liv..

 5. Vilken sjuk människa, så helt igenom egoistisk som vill våldföra sig och utnyttja ett barn fast han är fullt medveten om att det han gör är förkastligt, det märks i hans text. Han vill skydda sitt rykte men bryr sig inte en sekund om konsekvenserna för barnet. Vilken fähund!

 6. (Borttaget av Admin) Och så fint att han vill ha samtycke. Lyckliga lilla barn som får träffa en så fin kille.
  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
  Detta var nog en av de mest obehagliga pedofiler ni någonsin fått på kroken.
  Om nu tjejen inte är hans flickvän utan anställd varför i hela friden sitta kvar i bilen med någon som man nyss fått veta har bestämt träff med ett barn i sexuellt syfte?!?! Det normala vore väl att hoppa ur bilen och prata med Sara och Patrik, inte smita iväg med herr tandlös.
  Nej du fröken anställd den gubben gick inte. Usch och fy på er båda. Skäms!!!!!!

  1. Det var ingen normal situation och hon kan ha blivit chockad över vad hon fick reda på. Dessutom skulle hon ju knappt hunnit
   hoppa ur bilen eftersom han körde iväg direkt efter konfrontationen när bildörren var öppen under tiden som Sara pratade med henne. Farligt att ta för givet att hon är skyldig utan bevis. Att gäddan är skyldig råder det dock inga som helst tvivel om!

   1. Ja, även jag ogillar starkt hur folk i kommentarerna lever i sin egen inre lilla ”sanning” och tar saker de fantiserar ihop om andra för givna. I deras inre värld är allt antingen svart eller vitt, gott eller ont. Med den förinställda inställningen blir det omöjligt att komma fram till sanningen. Sluta lek brottsutredare och beteendevetare för ni saknar kunskaperna som krävs.

 7. ”Hatar att man har en massa lagar om ålder”… Asså fy fan så vidrigt….

 8. Bra kommentar. Låt henne vara utanför detta. Att beskylla henne för att vara pedofil är magstarkt utan bevis. Sådana inlägg borde inte få gå igen granskningen

 9. Hade jag träffat på den peddon i skymningen hade jag fått infarkt. Fy tusan vilken vidrig typ. Tack o lov att det inte var ett riktigt barn denna gången.

 10. NU FÅR NI GE ER!
  Jag är trött på att radera kommentarer av typen
  “Varför är bara tjejer blurrade när ni konfronterar personerna?”
  “Varför blurrar ni kvinnan? Ni vet hon är skyldig. Är hon din kompis?”
  “Varför blurra tjejen om ni är så säkra på att hon är med på det hela? Varför inte blurra killen lika gärna?”
  “Är ni anti mot tjej peddos eller?”
  “Är det en hata bara män sida eller vadå?”
  “Vågar ni inte hänga ut tjejer eller? Ni kanske är smyg peddon själva”
  “Publicera henne också, hon är lika skyldig”

  Vi har valt att blurra tjejens ansikte av en väldigt uppenbar och tydlig anledning: vi är inte alls säkra på att hon är delaktig!

  Sara skrev detta på Facebook tidigare idag:
  “Vi har fått mycket reaktioner på att vi valde att pixla kvinnan i bilen igår. Och visst är det så att man kan tro och tänka mycket när någon beter sig irrationellt.
  Oavsett hur stark tron sedan är, så räcker den inte till för att vi ska publicera. Vi baserar nämligen inte artiklar på tro, hypoteser och anonyma källor.
  Vi måste veta.
  Att faktabasera i alla lägen är av största vikt.
  För hur ska man annars kunna lita på det som vi skriver?”

  Så jag uppmanar er som läser här att sluta ifrågasätta blurret på kvinnan i husbilen. Era kommentarer kommer inte att bli publicerade, och ni slösar bara bort tid för er själva och för mig, som måste sitta och läsa eländet.
  Dumpen släpper såklart inte detta, vi följer upp ärendet och är tacksamma för er som förstår att vi måste jobba så här.
  Ha en fin kväll hälsar Admin Katta

  1. Dumpen är fantastiskt och jag förstår dumpens anledning till att pixla kvinnan. Det jag inte förstår är varför det är viktigt att ta bort dessa kommentarer? Kommentarsfält läser man ofta för att få en uppfattning om vad andra tänker när de sett en video och raderandet av dessa tar bort den möjligheten.

   1. Vi har regler för vad kommentarer får och inte får innehålla här på dumpen.se och jag raderar sådant som inte följer reglerna, vilket i samband med vissa gäddor kan bli väldigt många kommentarer. Jag tänker att det är lättare att skriva hätska kommentarer när man kan gömma sig bakom ett alias och inte behöver skylta för hela världen vem man är. Jag tror att många skulle avstå från att uttrycka sina känslor på det sätt som de väljer att göra om de inte skrev anonymt.

    1. Katta tro mig jag hade uttryckt exakt samma åsikter IRL till en peddofil.. men jag respekterar ert arbete så jag härjar inte i kommentarsfält !

  2. Bra svar, tycker också då att ni kan censurera vissa saker som (Borttaget av Admin) skriver oftast. Han får anklaga hit i dit, bl.a. tjejen i denna fångst.

   Alla som inte är bevisligen skyldiga ska givetvis skyddas. All heder till Dej

  3. Tusen tummar upp från mig för denna kommentar👍👍👍👍👍👌✌️✅

 11. Underbart att ni finns och jobbar för våra barns trygghet.
  Sen att sådana får springa runt löst i samhället är sjukt.
  Att kalla pedofileri för sjukdom är inte rätt.
  Det är en lägning och kommer alltid att vara.

  Tack för ert arbete. 🙏

 12. Sara och Patrik är samhällets hjältar! Helt otroligt, ni är världsklass. Hoppas att alla kommer gå in på Dumpen dagligen för att sprida dessa vidriga pedofiler som skadar barn för livet. Sprid sprid till alla Sveriges invånare!

 13. Tack käraste dumpen! Ni har återigen tagit fast ett av dessa vedervärdiga barnsökande monsterna!

  Helt sjukt att de bara skiter i ålder osv!
  Jag har själv varit yngre och sett hur mycket äckel som florerar på nätet!

 14. Bra av Dumpen att blurra tjejen. Man måste vara 100% säker. Räcker inte med en stark misstanke.

 15. 3473 dagar på KIK…. Detta var mig en riktigt vidrig gädda. Mår illa vilka riktigt sjuka människor det finns runt husknuten där man bor. Ni gör ett fantastiskt jobb och har säkert räddat otaliga barn. Keep up the hunt!

 16. Denna personen har jobbat inom event och är känd i dessa kretsar.
  Jag önskar jag redan då jag, jobbade med honom visste vad som, vilken mörk sida han har.

  Fy fan *kräker*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *