Sponsor idag är Conny Holding

 

I november månad skulle vi träffa en man som försvann från mötesplatsen. Vi visste  inte riktigt vem han var eller vilken bil han skulle komma med. Alltså var det ganska lätt för honom att hålla koll utan att vi såg honom.

 

 

Precis efter han släppte från kroken bestämde vi oss för att kolla mer nogrannt om namnet i KIK-profilen stämde med ansiktsbilderna som han skickade.
De stämde och vi insåg att han både är tränare och lärare på mellanstadiet.
Vi försökte få tag på mannen men han var svår att nå. Alltså kontaktade vi hans lag och skolan.
Mannen fick sparken och blev borttagen från alla uppdrag i idrottsföreningen. Till slut lyckades vi även etablera kontakt med mannen i telefon.

Då lät det såhär:

Av olika orsaker var vi dock lite försiktiga i publiceringen och undvek att lägga upp hans bilder.
Istället polisanmälde vi då han berättade i telefonsamtal att han hade haft kontakt med ett tiotal barn varav fyra konton var våra.
Alltså erkände han i telefon kontakt med sex konton som inte var våra. Han skulle dock självmant lämna in sin telefon. Något som han gjorde men hade självklart sett till att lämna in en enhet där man inte kunde hitta någonting.
Alltså lades förundersökningen ner.

Oavsett hur ledsen han lät i telefon i november så var han inte ledsnare än att han fortsatt söka efter barn i sexuellt syfte.

Anmärkningsvärt är dessutom att han fortsatt använda samma konto som när vi tidigare haft kontakt.
Precis som om inget hänt.

Denna gången visste vi vem han är och vilken bil han kommer körande med. Alltså var det betydligt lättare att hålla koll. Nu ville han inte alls prata med oss utan körde iväg direkt.

Mannen har fått behålla sin lärarlegitimation och vi undrar om han kanske kunnat få jobb på en ny skola.

Förra inlägget:

Hur hanterar friskolan en lärare som vill spruta på barn.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

45 thoughts on “Mellanstadielärare på tapeten för andra gången (Napp #252) Borås/Varberg/Göteborg/Skövde

 1. PS: Tack dumpen för bra ljud på denna inspelning. Keep up the good work dumpen.se Ni räddar liv på oskyldiga barn!

 2. Dessa gäddor är ju verkligen stockduma. Använder samma konto som dom blivit påkommna med förut och sen på nåt jävla viss så tror dom att yngre tjejer är intresserade av tjocka fula män i 40-60 årsåldern. De e ju inget mindre än ett mirakel hur dessa får på sig strumporna på morgonen så dumma som dom är.

 3. Detta är ju ett praktexempel på hur man groomar en äldre man. Nej, jag vet.. Denna kommentar innebär viss kritik, den kommer därför inte med och Dumpen är ”Media utan munkavle” 😭🤣

  1. Snicksnack.
   Om någon 13 åring skulle ”grooma mig” som vuxen man skulle jag avsluta konversationen och anmäla den, det är så vuxna gör. Man fortsätter inte.

   Men vuxna är inte på Kik och liknade från första början.

   1. En 13 åring kan inte grooma en vuxen människa enbart en pedofil skulle vara intresserad och då har den redan haft intresset oavsett vad barnet sagt

  2. Så om en minderårig skulle börja ”grooma” dig, då skulle du löpa linan ut?

  3. Zeke då är du del av problematiken om du tror att barn kan grooma vuxna. Ingen normal vuxen hade blivit intresserad oavsett hur mycket ett barn åmat sig – den personen är då redan en pedofil annars hade den INTE blivit intresserad. Att du försvarar detta är udda.

  4. lol, den är ju här så du bokstavligen felbevisade dig själv i din egen kommentar. Men du anser då att en gubbe hade kunnat bli groomad av ett barn? Du tycker inte att det är lite konstigt att gubben visar på sexuell attraktion till det barnet. Eller groomade barnet honom till att tycka om henne. Att han bara av ren medmänsklighet ville gå med på att ta hennes oskuld och att han inte tände på henne?

   Äe du är helt re asså, o då menar jag inte resident evil.

   Jag förstår att man kan sympatisera med vuxna män som gråter för att deras liv förstörts. Men då får man också hålla i åtanke att dom vart villiga att utsätta ett barn för ännu hemskare akter, bara för att dom inte kunde hålla den i byxorna.

   Dumpen jobbar ju ändå med att förebygga sånthär. Lite som den mörke riddaren så gör dom det genom rädsla. Men deras råd till alla pedofiler dom fångar är ju inte att avliva sig själva eller tysta alla kritiker, men att söka hjälp och terapi för sina problem. Så att när folk med liknande tankar och fantasier ser detta också kan söka hjälp.

 4. ” Har du fått mens? Är skönare att komma i” Fyyyyyyy f-n vad äcklig och obehaglig människa!! Fy fy fy!!
  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 5. Men som sagt, han har ju simmat runt alldeles för länge. Se bara de gamla inläggen om han. Usch.

 6. Hur kan han i sin vildaste fantasi tro att en unge vill träffa han och komma i. 🤮🤮Det är inga små risker dom tar för sin sjuka fantasi. 🤮🤮

 7. Får behålla sin lärarlegitimation… det är ju helt bisarrt! Såna här har inte i skolan att göra, så fruktansvärt tandlösa vi är i det här landet.

 8. Vilken dum jävel som fortsätter efter att han åkte dit förra gången. Han har ingen självkontroll över huvud taget och ska inte vara i närheten av barn. Förutsätter att legitimationen ryker snabbare än jag kan säga gammelgädda.

 9. Bleka, feta, tunnhåriga och gamla. Har riktigt svårt att tro att något annat än ett fiktivt barn skulle stämma träff med nån av dessa verklighetsfrånvända runkgubbar. Tror inte någon ideras egen ålder heller vill ha något att göra med dessa förlorare. Oavsett så är deras beteende mycket obehagligt och opassande. Borde inte tillåtas vara ute på varken internet eller i samhället.

 10. Stackars ungdomar =barn som är nyfikna/naiva och litar på människor de aldrig träffat förut. Det värsta är att dessa gäddor är rovdjur och de vet precis vad dom gör. Du berättar väl inte för någon… Osv.. De har inget samvete, ingen empati. Tack för allt arbete ni gör för att fiska upp rovdjuren och jobba för att ändra lagstiftningen.

 11. Han försökte låta nedstämd under samtalet med Sara i hopp om att slippa bli uthängd på dumpen. Han ville få det att verka som att han skulle ta livet av sig om han skulle bli uthängd. Vilken amatör skådis… Han är så pinsam som på allvar tror att en 13 åring skulle vilja ha sex med honom🤣 han är inte ens attraktiv för en 50 årig kvinna.

 12. Det är ta mig f…n helt otroligt- hur många ÄR de egentligen???? Och hur förbannat dum är den här Gammelgäddan som använder samma konto igen🤷‍♀️En eloge till dig Sara,som lyckas hålla dig lugn och saklig och verkligen går in för att få denne man att förstå att han behöver söka hjälp! 👍🙏

 13. Kände obehaget av att läsa hans fråga, ”kan du vara borta då?” Eller ”ingen som märker att du är borta?”… Att söka barn i sexuella syften är fruktansvärt fel bara det…. men de ovan nämnda frågorna känns obehagliga, nästan hotfulla.
  Sålänge som sådanahär personer finns ute i samhället, behövs Dumpen och det fantastiska arbete ni utför

 14. Fyran vilket riktigt vidrigt äckel!! Tycker att man ska maila Skolverket ang honom och kräva att han blir av med sitt lärarlegitimation . Hade han varit mitt barnS lärare hade jag vägrar släppa mitt barn till skolan. Denna mannen är helt sjuk i huvudet…..

 15. Fy fan vilket monster.
  Han ville träffa en liten tjej på 150cm som inte ens har fått mens.
  Hoppas att han aldrig har utnyttjat någon på riktigt och att det bara har stannat vid fantasier.

 16. Som tidigare elev till detta monster blir jag extremt äcklad av hela situationen. Tack dumpen för att ni ger oss den information som vi har rätt till!

 17. ”Jag vet att jag har haft ett beroende av vissa saker som jag inte kunnat styra”
  ”Ett beroende av barn?”
  ”…Ja”

  FY FAN! 50 sekunder in och jag klarade inte av att lyssna längre. Vilket komplett fullständigt vidrigt svin, dessutom lärare!! Hade mina barn gått i samma skola som detta peddo hade jag hållit dem hemma tills han var utsparkad, skitsamma vad skollagen säger om närvaroplikt och de böter jag riskerar att få. Barnens rätt till en säker skolmiljö (arbetsplats!) utan anställda sjuka galningar går före allt!

 18. Lärarlegitimationen kvar? Men detta kan inte vara möjligt, ska han få tillgång att ens titta på barnen på skolan? Inga föräldrar vill ha en pedofil i närheten av sina barn. Kan tänka nej vad denne typ har sysslat med på arbetstid 😡
  Klart han är upprörd med ångest, han är avslöjad och kränkt, hans anseende är i fara. Men barns säkerhet och hälsa är viktigast.
  Jag blir äcklad och förbannad på dessa galningar, som ständigt jobbar för att få barn i fällan. Fy fan 😡😡😡

 19. han var ingen nybörjare på att beställa barnsex iaf , låter som han beställer en pizza dubbelkollar så det verkligen är ett barn genom att fråga har du fått mens , hur kan en sån här få behålla sin licens borde inte en gång räcka som bevis . mår riktigt illa undra hur många barn som råkat ut för honom på skolan / skolorna han befunnit sig på

 20. För att vara lärare är han ju helt grammatiskt retarderad. Skriver sämre än de småbarn han är ute efter.

 21. Ful gubbe som tror barn vill ha honom

  Otroligt korkad inga säkerhetsåtgärder efter några krokodil tårar så e han tillbaka me samma konto igen..

  Hoppas alla föräldrar har koll så dom kan rapportera om han börjar jobba på deras barns skola

  Inser man inte varför han valt just detta jobb är man del av problematiken

 22. PERKELE!!!!!!!
  I ett ansvarsfullt samhälle skulle en sådan gärningsman fängslas för att säkerställa barnens säkerhet.
  Politikerna är skyldiga till detta ansvarslöst. De stiftade lagarna och det var deras plikt att ta hand om barns rättigheter i första hand, men de verkar inte riktigt bry sig om dem. Nästa gång du röstar, fråga din kandidat om han verkligen är redo för radikal förändring för att skydda barnens rättigheter, från sådana pedofiler.
  Begär ett tydligt svar och spela in det på band,

 23. Lärare börjar bli ett sorgligt återkommande kapitel som ska vara en trygg punkt i barns tillvaro.. ungefär som präster.. när de viktigaste ”funktionerna” i vårt samhälle döljer mörka demoner måste vi övriga stå upp för barnens rättigheter och trygghet.

 24. Är sååå oerhört tacksam för det stora tunga, tuffa & jobbiga arbete ni gör Patrik & Sara mfl!
  All heder & kärlek till er! ❤️❤️❤️
  Att stoppa dessa hemska förövare som utsätter små barn & unga barn för sexuella & tänkbara övergrepp som är helt, helt obegripligt & fruktansvärt galet & ett sjukt våldsbrott är verkligen ett mycket tungt & utsatt tufft jobb ni utsätter er för. Ni är sååå stora förebilder som gör detta stora fantastiska jobb beundransvärt med en proffsighet som sticker ut stort!!!
  Är sååå imponerad av er enorma styrka, mod, heder & kurage!!! Ni är bara BÄST!!! Fortsätt med det ni gör & vi är väldigt många som stöttar er så gott vi bara kan & har möjlighet till i ert stora värdefulla arbete!!! ❤️❤️❤️

  1. Fantastiskt arbete av dumpen ja 🌻🌸 och äntligen är flera peddos rädda lite mindre fritt fram som dom känt innwn

 25. Sara, du är genuin.
  Lugnet är helt fantastiskt.
  Tack för ett grymt arbete ❤

 26. Sverige är ett sjukt land med ett sjukt rättsväsende. Att han inte blir 100% förbjuden att ha med barn att göra visar tydligt på hur sjukt Sverige är.

 27. Detta visar att vårt lands styrande helt tappat greppet! De har verkligen fått in i huvudet på massorna att det är gärningsmännen det är synd om.
  Dags vända detta sk ”rättssystem ” till barns/offers fördel. Lås in dessa monster på livstid

 28. Hoppas verkligen att han aldrig får arbeta med barn igen. Jag har haft honom som idrottslärare för många år sedan. Vi var några som upplevde obehag runt honom. Vi vågade inte duscha efter gympan tex. Nu förstår jag att obehaget tyvärr inte bara var inbillning.

 29. Att detta ens kan få förekomma. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
  Nu kommer jag skriva saker som kommer att bli borttaget. (Borttaget av Admin) 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡🤬😡😡

 30. Bara sprida info så att han aldrig får jobb eller uppdrag där barn finns. Bevisat hur svårt de har att låta bli barn hur mkt de än förlorar. Sjuk störning.

 31. Fy, vilken vidrig j*vel denna. Med stor erfarenhet av att lura i vassen, helt klart. Det måste till en kraftig lagändring som verkligen skyddar barnen.

  Man blir ledsen när man tänker på alla barnen som jagas i skolorna och föreningarna om dagarna av dessa äckliga typer. För det är väl ändå inte så att de bara raggar barn på sociala medier?

  Söker dessa fulingar till yrken som lärare och polis och till sportföreningar, tro? Så att de kan lura i vassen utan att någon skulle någonsin misstänka att de skulle skada ett barn?

 32. Jävla mupp. Fy fan.
  Dessutom, mellanstadielärare?

  Särskrivningar och stavfel. Vad är kraven och kontrollerna för lärare som jobbar med barn? Petitesser jämfört med att han är ett rovdjur 🤬

 33. Usch jävla äckelgubbe och jobbar som mellanstadielärare 🤮
  Tröstlöst att han får behålla lärarlegitimation. Skulle blivit avstängd och en stämpel i panna med stor varning för honom😡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X