Nyhetsbrev till alla gäddor

Tiden går och spelplanen förändras.
Ni ändrar säkerhetsrutiner för att säkerställa att det är ett barn som ni pratar med. Och vi förändrar våra metoder för att ni verkligen ska tro att ni pratar med ett barn.

Vi vill dock påminna om att vi inte är en statlig myndighet med fasta regler och ramar.
Vi är en privat organisation i ständig förändring.
Våra medarbetare är på hugget och hittar hela tiden metoder för att utveckla ett proaktivt säkerhetsarbete för våra barn.

Vi märker en tydlig trend av nervositet inför att träffa barn. Likväl sitter man gärna och fladdrar med könsorganet i webbcam.
Sexsnack verkar man inte heller dra sig för – ännu.
Men det kommer.

Inom kort kommer ni nämligen att se en hel flora av förändringar i våra metoder. DaddyXL och Peter som ville köpa våldtäkt av barn är två exempel som inom kort kommer att bli varse att det inte alls var smart att snacka sex online eller onanera i cam till barn.

Med detta vill vi påminna om att:
Spelreglerna är lika tydliga som de alltid varit.
Låt barnen vara ifred så slipper ni ta omvägen om Dumpen.
Sök vård direkt istället.

Ta en extra titt på era anhöriga.
Era barn.
Er partner.
Är det värt det?
Vill ni verkligen svika dem?
Det blir så otroligt mycket smärta av en publicering.

Vill ni hjälpa oss att hålla Dumpen rullande så är vi väldigt tacksamma

Swish 123 250 22 84

11 thoughts on “Nyhetsbrev till alla gäddisar

 1. Helt underbart. Arbetet kanske får pedofilerna att söka vård och politiker att vakna. ♥️ u Dumpen

 2. Det här innebär en verklig förändring, man kan inte och får inte ofreda barn på nätet!

  En del klagar på dumpen, men dumpen jagar inte män som trakasserar 18-20 åringar. De jagar inte ens män som letar efter och trakasserar 15-17 åringar.

  Dumpen arbetar för att stoppa övergreppen mot de allra yngsta barnen, 14 år och yngre.

  De här gäddorna är helt galna! Och livsfarliga!

 3. Jag gillade starkt slutet av artikeln. Jag tror inte att de har tänkt i de banorna. De har inte tagit sig en titt på sina anhöriga. De har varit fullt upptagna i sitt sökande. Några snablar slaknar nog när de får tänka lite på sina framtida svikna föräldrar, morföräldrar, barn, vänner, kollegor osv. Det blir även enbart laglotten kvar, om ekonomi är något som några pedofiler värderar.

 4. Har inte blivit sexuellt utnyttjad som barn, men som barn och i vuxen ålder blivit grovt utnyttjad på andra sätt. Jag känner oerhörd ilska. Jag kan inte föreställa mig de känslor som drabbar utnyttjade barn och unga. Att vissa tar sig rätten till andras liv, hälsa och mående är vedervärdigt. Att bara brutalt ta för sig av någon annans liv, fy fan vad det kokar i mig av bara tanken.

  När jag mår som sämst tänker jag på alla barn och unga som inte har de verktyg som jag har, som inte kan värja sig eller inte vågar berätta, som drunknar i sig själva för att de inte kan hantera sin ångest. Att gå på barn är ynkligt.
  Sedan tänker jag på Patrik och Sara (och er övriga på Dumpen) två vuxna som reser landet runt och bryr sig om utsatta barn främst, och det inger både hopp och tröst att veta att ni finns. Se det goda mitt i allt mörker.
  Vissa kritiserar dumpen, sanningen är att om samhället hade brytt sig mer så hade kanske inte dumpen behövts. Nu behövs dumpen. Jag hör också en värme i Saras och Patriks röster, att de förstår. Sätt blicken på den goda kampen mitt i allt ont, det ger hopp.
  Bara ett par tankar från en följare.
  /O

 5. Bra!! Äntligen får dom ta konsekvenser för sina korkade äckliga handlingar/övergrepp

  Kolla gärna in kamrat kryllar av äckel där

 6. Jättebra att någon ( ni ) fiskar upp dessa ………. Hoppas att ni fortsätter… fast helst skall ni ju inte behövas, jag blir mörkrädd när man inser hur många pedofiler det finns i samhället… ni gör ett jättebra arbete med detta…

 7. Så bra att ni hittar nya vägar att skydda barnen från förövarna, imponerad av ert engagemang och kreativitet! Hatten av för Dumpen 🎩

 8. Hjälp dumpen…Gör som jag å min sambo…köp en Hoddie som stöd.
  För dem gör ett förbannat bra jobb.

 9. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ER! Bara fortsätt dumpen, jag berättar om er och visar er till alla jag kommer i kontakt med! Ni gör ett så fantastiskt jobb får våra barn! God bless you <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X