Sponsorer

Om ni ska till Vilhelmina, glöm inte att besöka vår sponsor Stenmans konditori.

ARTIKEL START

– Identifiera dig, skriker han till Patrik i telefon och man hör en militär auktoritet i mannens rösten.

Under såväl konfrontation som i första delen av telefonsamtalet efter konfrontation, så använder han sig tydligt av härskartekniker för att få oss att förstå att hans bild av att ha pratat med en nittonåring stämmer. Med samtalets gång så förstår han att vi har sparat allt material, och att det inte finns någonting som tyder på att han skulle kunna misstänka detta.

Tvärtom så är loggen tydlig och han är fullt medveten om att han under flera månader chattat med en trettonåring som skulle fylla fjorton i maj. I slutet av vårt samtal ger han dock efter och verkar inse att det är dags att söka vård när man söker efter barn I sexuellt syfte.

Det har krävts många timmars arbete och mannen har använt sig av flera olika metoder för att säkerställa att det verkligen är ett barn han pratar med. I perioder har han blivit orolig och tystnat, men sedan återkommit för att fortsätta chatten.

Telefonsamtal mellan mannen och barnet:

Enligt mannens LinkedIn så är han officer för Ground combat systems och hans arbete inom privat militär sektor är inte direkt någonting som han sticker under stol med i chatten med barnet heller.

Telefonsamtal efter konfrontation:

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Manparesa kontaktar Tittie efter att hon frågar efter cigaretter i en chatt.

Konversationen fortsätter över på KIK

52 thoughts on “Ground-combat miliitärgäddan (Napp #250) Stockholm/Karlskoga

 1. Men vilket stolpskott, i tfn.samtalet, ”ja men det är bra, du kommer du att se att hon har bjudit in mig”. Men hallå, har peddot ingen hjärna, 3545 dgr på KIK, ditt ….. äckel. Han är definitivt inte oskyldig på något sätt, tvärtom han har nog haft många turer med andra offer.
  Kryp ner under sten och stanna där.

  1. Jag har över 3800 dagar på Kik. Jag har aldrig varit äcklig där. Tvärtom så hade alla mina vänner appen också. Whatsapp fanns inte. Kik var den enda app som man kunde skicka bilder och filmer utan att det blev ful kvalite som när man skickar via MMS. Då kunde man skicka flera mg istället för kb. Nu använder man Imessage som är IPhones metod för att skicka ”sms”. Det blir bättre kvalité än någon app. Det fanns inte heller någon annan app som man kunde skicka kamera-bilder med, tills att snapchat kom. Instagram fanns inte. Knappt någon använde Facebook i mobilen. Det var en annan tid.

   Så det fanns många fördelar för alla att använda Kik. Men precis som med alla appar som lockar till sig många användare så kommer det också finnas personer som använder den till oönskade syften. Instagram exempelvis kryllar av tusentals konton som delar barnporr, genom att ge länkar till telegram-kanaler som i sin tur länkar till mappar i molntjänster. Jag har anmält hundratals sådana konton, men har slutat med det för att det är lönlöst. Instagram har granskat alla konton men har inte stängt ner ett enda av dessa konton eftersom att kontona inte har något material som bryter mot deras villkor. Att länka till andra sidor eller appar som går direkt till barnporr, är okej för Instagram så länge som det inte finns på deras plattform. Att kontona har lättklädda barn, oftast i underkläder eller bikini, och massa peddos som skriver vad de vill göra med barnet är okej.

   Nu på senare tid har det dock börjat dyka upp en text bestående av ”deleted by Mark Zuckerberg” istället för väldigt anstötliga kommentarerna, men kontona får vara kvar.

   Ingen skulle påstå att de som använder Instagram gör det för att hitta barnporr, trots att det är så lättillgängligt där om man vet vad pedofilerna använder för söktermer. Allt kan användas till ondskefulla syften.

   Det finns inte bara peddogrupper på Kik. Det finns grupper inom alla tänkbara ämnen. Musik tex.

   Mycket intressant i sammanhanget är att tydliga peddo-konton får vara kvar på på Instagram, men när jag hittade ett Islamistiskt konto som spred desinformation om Sverige, exempelvis att svenska polisen och socialtjänsten kidnappar muslimska barn genom att visa fejkade videos, och jag förklarade på deras kanal om den svenska processen som föregår innan socialtjänsten tar barn, dvs att föräldrarna måste vara odugliga som föräldrar, i princip inte ge barnen mat, eller tillgodose andra basala behov, då var det så många muslimer som anmälde mitt konto så att det blev raderat inom någon timme, utan en varning eller ens en granskning.

   Att sprida korrekt information kan göra att konton raderas på Instagram. Att sprida barnporr via Instagram är okej.

 2. Mkt intressant!! När Sara i telefonkontakten efteråt nämner att NOA skall kontaktas vänder mannen helt från attack till att vilja ta hjälp. Han förstår att han är inringad och vilken nivå på ärendet detta kommer att bli. Att hans jobb är i fara.
  Att ett barn kommer fara illa skiter han fullständigt i.
  Vilket avskum. Hoppas att det här får rejäla konsekvenser!!!

 3. Gud vad patetiskt och tror han kan komma undan med att inga loggar finns på att det var ett barn får skämmas lagom nu med alla bilder på hans lilla snorre och vad han sagt till ett litet barn dyker upp för alla att se.. hoppas han skäms ordentligt för det ska han otroligt pinsamt du är en gammal gubbe..

  1. En mycket farlig person, iskall och beräknande.
   Tack dumpen, ert arbete är ovärderligt

 4. Fullständigt makalöst! Bortsett från det vidriga faktum att han tänkte våldta en minderårig så har han med största sannolikhet ett säkerhetsklassat jobb.
  Tänk om det vore en spion på andra sidan som skulle utpressa honom att lämna ut hemligstämplade uppgifter.

 5. Han verkar vara expert på förnekelse och bortförklaringar, jag skulle vilja höra hans förklaring till vad han själv skrev i chatten:

  ”Lagligt. Allt med dig är väl tabu”
  ”Aldrig ens tänkt tanken förr”
  ”Lättare om du sagt du år 15 eller över lixom. Att du råkade skriva fel ….. ha ha”
  ”Eller 18 eller 25 eller vad som nu gäller.”

 6. Så typiskt, en viktigpetter som vill skryta med sitt fina jobb, märkeskläder och bil. Sen vara auktoritär och bedyra sin oskuld. Skit på dig säger jag bara.

 7. Han jobbade med missiler inom det militära. Och nu får han visa upp sin egen peddo missil för hela svenska folket. Ironi. Vilken kallt svin som kör härskarteknik mot ett barn som säger att det mår dåligt. Han kan sin Porsche och sin peddo k*k och dra

 8. En typisk viktigpetter som är van att kommendera andra. Telefonsamtalet är en riktig skola i hur man får ner någon på jorden. När Patrik kommer in: ”Vem är du? Identifiera dig!” Mycket bra jobbat Dumpen!

 9. Han tror hans karriär på något sätt gör honom över andra otroligt äcklig attityd kaxig och dominant.
  Ändå så löjlig sitter med armarna i kors o putar med läpparna som ett argt barn när han stänger dörren till bilen..

  Ett barn kan inte bjuda in till något, så det spelar ingen roll om barnet ”börjar” -” åh hon börja.. ” vad för larv är detta. .

  Han kanske ska läsa på om att ha sex med ett barn i den åldern är våldtäkt oavsett, så spelar ingen roll..

  Vilken ursäkt om dejtingsidan att man ska va 18 spelar ju ingen roll om någon är på en sån sida om man är, o sen ursäkter på ursäkter om att han är illa berörd över detta å sen ska han visa sin snorre och ska träffas för våldtäkt 🫣 piiiinssamt räcker med en gång att säga man är 13 man behöver inte säga de fler gånger , även om de är någon som är på en sida som ska vara 18 å berättar man e under 18 får man som vuxen processa den informationen då har inte herr militär blivit lurad 🤢

  Sedan hans dominans som blir nedtryckt när han blir rädd för att prata me patrik o inte Sara och man får fram lilla larviga människan han är

  love you Patrik och Sara! 🌻

 10. Alltså han visste precis vad han höll på med, står ju klart och tydligt i chatten. Att han visste hon var 13 år skulle bli 14 år. Han skriver ju det att det är förbjudet område och det skulle hållas tyst om det. Att han visste de var förbjudet, vrf skriva så till en som var myndig om man säger så???? Vilket jävla as, pedofil.
  Ja blir så äcklad, hur fan tänker man?????
  Har själv blivit sexuellt uttyttjad när ja var 4 år. Men ja fick inge rättvisa. Ja är 48 år idag. Ja kan säga att mitt liv blev sig inte likt efter de.
  Ja hoppas han tappar sitt jobb och mer där till. Ja vet inte om proffiosionell hjälp kan hjälpa han? Ja kan inte sånt……

 11. Varför skulle man mötas av 20 poliser om man träffar en 18+ ?? Det går inte att bluffa sig ur detta.

 12. Så j..a spak peddot blev när han fick veta att NOA skulle bli inkopplat, goodbye med jobbet äckliga typ. Vem har skött säkerhetsklassningen så korkat, oproffsigt o häpnadsväckande att inte spåra upp detta innan anställning. Vilken otäck människa, vilket grovt språk till ett litet barn på 14 år! Fy f…n, detta monster är alla föräldrars värsta mardröm!!!

 13. Vilken tvärvändning från honom när han fick veta att jobbet skulle få veta detta. Aset bryr sig bara om sig själv.

 14. Det framgår ju mycket klart och tydligt att han är fullständigt medveten om att hon är 14 år… förbjuden frukt…. du kunde ju ha ljugit om din ålder osv….

 15. ”Identifiera dig!” 😂😂😂 Maktmissbruk de lux. Nu är DU identifierad inför hela svenska folket. Med din fula missil i högsta hugg. Varifrån kommer alla tragiska avarter som du?! ”Hjälpa” en liten tjej som mår dåligt, genom att köra ku… i henne. Jo, jag tackar jag.
  Ställ dig i skamvrån på Tele2Arena nästa gång.

 16. Sååå himla bra hanterar av Sara ! Tkr hon skötte samtalet så bra !

  Men så obehaglig gädda som säger att man kommer se i chatten att han inte ville ha sex o det bara handlade om köpa ut cigg. Ändå skickar han kukbilder o allt 🤢🤮

  1. Ja, han var villig till att ta emot länkarna genast när de nämnde att de kommer ta upp det med NOA.

 17. Det var nog den dummaste gäddan hittills som ni fiskat upp.
  Det säger en hel del med tanke vilka
  äckel som ni fått fram.

 18. Vilken vidrig jävla människa!! Som lägger hela skulden på barnet ”då kommer ni se att det är hon som bjudit in mig”. Som om han inte har det totala ansvaret när det är HAN som är den VUXNA i sammanhanget!!??? Så bjuder hon upp till dans så har han alltså inget ansvar längre för sin snedvridna sexuella dragning till en flicka på 13 år !!????? Inget ansvar för sina egna handlingar, sex chattande, sex bilder och BESTÄLLNING AV KÖP AV SEX från ett BARN??!!! Herregud vilken snedvriden man. Hjälp oss gud om det är denna typ av män som sitter i beslutande befattningar i domstolar mm. Då är det fritt fram att våldta barn tydligen…. 💔

 19. ”Nä hon va vuxen” för att några sekunder senare säga ”Hon behövde nån vuxen att prata med”. Hur var det nu, var hon vuxen eller inte??? 🤣

  ”Hon hade blivit utsatt för något och jag va illa berörd” jaha ja, så en flicka som blivit utsatt för något och upplever våld hemma är det fritt fram att grooma, skicka dickpicks till och sätta på för en billig betalning i form av cigg ”Ta kjol. Sexiga snygga du”
  🤮

  Herregud vilket stolpskott!
  Van vid att kunna lura och dupera folk med sin viga käft.
  Pedofil jävel som inte bara riskerat barns säkerhet utan även SVERIGES säkerhet! 🤬

 20. Han ligger högst troligt i fosterställning just nu och lipar över att han nu är arbetslös, det fina och betydelsefulla jobbet han hade… men det bästa av allt är att gäddan åkte dit så det bara small om det!

 21. Riktigt läskig typ! Jag hoppas att han hamnar bakom lås och bom! Heja Dumpen ❤️

 22. Hur kan man INTE veta vid vilken ålder man får köpa cigaretter. 13 år, 18 år eller 23 år. Helt makalöst dåliga ursäkter rakt igenom. Fattar snubben inte att det är Sara Nilsson och Patrik Sjöberg han försöker lura. Vilket grymt bra radarpar ni är.

 23. OM personen varit över 18… VARFÖR behöver någon köpa ut cigg? Då kan ju personen köpa cigg själv.

 24. O där gick hans fina jobb o karriär, o porschar o skit åt helvete. Vilket stoplskott!
  Bra jobbat dumpen!

 25. Hans bortförklaringar kan enbart en korkad hjärnskadad idiot komma på. Han påstår att han skulle köpa ut cigg till en vuxen. En vuxen person behöver inte någon annan som köper ut. Är man 19 år så har man fått köpa lagligt i ett års tid. Klart att han vet att det är ett barn, eftersom att det är enbart barn som vill att andra ska köpa ut.

  Han måste förstå att hans argument inte håller. En 14-åring befinner sig i en chat där man måste vara 18 år, men säger att hon är 13, och då försöker han hävda att 13-åringen måste vara 18 på grund av den tidigare chattens åldersgräns. Det är det dummaste jag hört.

  Han tänder på barn. 13-åringen skickar bilder på ett barn, och han tycker att hon är så fin så att han vill våldta barnet. Jag har lyckats identifiera flera av dumpens profiler på Kik, genom de namn som de nämner i chatter, och genom de grupper som de brukar befinna dig i. Dumpens barn ser alltid ut som barn. De ser ut som 10-12 år . Ingen av dumpens barn ser ut som ens 16 år så att då påstå att han trodde att hon var 19 är skrattretande.

  Trots bortförklaringarna så vill han ha länkarna som man enbart vill ta emot när man är en pedofil.

  Intressant att han är militär, eftersom att de har väldigt många möjligheter att våldta barn. Det var inte så många år sedan som man avslöjade hur vanligt det var att FN-soldater gjorde 12-åringar gravida i Afrika.

  Man hör hur vant han pratat med barnet i telefon. Att grooma barn är en söndagspromenad för honom. Han har nog våldtagit många barn ute på dina resor.

 26. Oj oj oj han råkade försäga sig rejält under konfrontationen.

  Sara: ”varför var du köpt cigarretter?”

  Peddot: ”Jag var inte köpt cigarretter för att göra något utbyte”

  Att han använder just ordet ”utbyte” signalerar ju just det som beskrivits i chatten. Cigaretter i utbyte mot våldtäkt. En oskyldig skulle aldrig använda sig utav de orden med tanke på att frågan som ställdes inte beskrev ett eventuellt utbyte.

  Jag hoppas att han inte sitter på värdefulla information angående uppgifter som rör rikets säkerhet. En annan statlig makt behöver bara prata lite med honom för att han ska lyckas avslöja saker i bara farten. Han behöver inte utpressas eller torteras. Läpparna fladdrar ändå.

 27. Vilket jävla äckel. Så vedervärdiga chattloggar att man bara vill spy. Ljuger så han tror sig själv vilken vuxen vet inte att det är 18 års gräns för köp av ciggareter?! för bövelen!! Om det bara vore för cigglangningen hade det varit nog fel, sedan att han uppenbart vill ha våldtäkt i utbyte visar han gång på gång. Inte läge att vara kaxig när såna där grova chattloggar och bevis finns. Riktigt ful och farligt fisk. Dog ju inombords när han undra om hon ville ha gubbkuk. Totalt samvetslös tack och hej.

 28. Det märks i chatten att han vet att hon är ett barn, jag blir så förbannat på dessa jävla pedofiler … skriker – VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ERA HJÄRNOR !!!

 29. Tänk om ryssen hade låtsas vara barnet, inte Sara och Patrik.

  Vilket utpressningsläge mot en säkerhetsklassad militär.

  Fråga dig nu hur många andra uppsatta pedofiler som sitter i exakt denna utpressningssits just nu.

 30. För att vara så pass ”högt uppsatt” så var denne mans mentala kapacitet tragisk.
  Gör bort sig direkt genom att säga
  ”Jag har då inga cigaretter för nå utbyte?!” .. Nae nu nämndes ingenting om något utbyte så hur visste herrn det?

 31. Jag fick snutvibbar av den här snubben så han har säkerligen koll på lagen om när man får köpa cigg. Sen kan man ju fråga sig, vilket många här har gjort, varför man skulle behöva köpa ut cigg att försöka pressa till sig sex i utbyte mot, om hon var 19-20? Pressa till sig en våldtäkt. Ja, ja nu är det iaf slut med den här snubben för låååång tid framöver. Han blev ju verkligen kär i den fiktiva flickan vilket är lite otäckt. Han behöver verkligen hjälp med att få kontroll på detta. Undra hur myckety kundmöten och middagar han kommer bli upptagern med nu då? Mvh

 32. För att vara raketforskare var han ju inte särskilt smart och verkar inte förstå att det inte är okej att skicka bilder på sin kuk och sexchatta med barn

 33. Besatt av sitt ego. Åter en duperande och” snäll” kille, får barnet att tro att hon är värdefull och att han ser henne som en gudinna. Hon ska känna sig trygg och ge det han begär, hon får ju cigg. 007 på hemligt uppdrag, både på jobbet och privat. Ett riktigt svin är vad han är.
  Ljuger som en häst travar med överlägsen attityd, men den galoppen fungerade inte denna gång. Föräldrar vill inte ha pedofiler som våldtar deras barn.
  Nu får du ta konsekvenserna av sitt handlande. 😡

 34. Den här gäddan är mer allvarlig än samtliga tidigare gäddor (inklusive de avslöjade poliserna) då denna gädda har en väldigt hög säkerhetsklassning (jag har själv haft titeln ”Director” på Saab (Linköping) och det är inte enbart en registerkontroll som SÄPO gör för dessa tjänster).

  Vi ska som nation vara glada att det är Dumpen som avslöjat denne herre, och inte att ryssen hann före. Eller det är kanske det de gjort… det lär bli bråda dagar för SÄPO och NOA att reda ut den här sörjan.

 35. Haha, så fort ni nämnde Polisens nationella operativa avdelning (NOA) så vände han 180 grader. Naturligtvis kommer han inte att kontakta Preventell, men han kanske ger fan i att söka efter barn på nätet, den närmaste tiden i alla fall…

  För de som inte vet så är NOA den avdelning inom Polismyndigheten som sköter kontakterna med b.la. SÄPO och Försvarsmakten. Den här figurens jobb är förmodligen säkerhetsklassat, så förhoppningsvis kikar SÄPO på nämnda figur.

 36. Han tror han vunnit högsta vinsten, ett enkelt offer som han kan ha för sig själv, en knulldocka IRL som han ska freda mot andra peddos. Han är en slipad groomare, van att dra in vad han vill ha på kroken och sexchattet rinner på som smält smör efter 10 år på KiK. Han är van, räds inte chatta loss med nån han aldrig träffat och ålder är stjärnvinsten. Han ljuger om sin egen ålder och presenterar sig som agent på hemligt uppdrag, fotad i fält, sportbil och delar villigt bilder på sig och sin missil på rampen. Och som han chattar 🙈 får sig själv att tro att han gör en välgärning som räddar ett barn från misshandel i hemmet, ska utnyttja henne och smetar på om att han vill veta hur hon ska få det skönt. Att båda ska njuta. Han vill inbilla sig att han kan rättfärdiga sina övergrepp med att han räddar henne, sexutbildar, skyddar och samtidigt förser med cigg. Hon ska bli beroende av honom. Ja, så var det ju frun då, 20 år yngre. Grattis till henne som kan skapa sig ett nytt liv. 👋

  Det värsta är att han är bara en av alla män som tror att de leder världen, har makt, är oantastliga och ser sig själva som guds gåva till kvinnor och ”vuxna barn” = barn med bröst och könshår. Samma män som anser att prostitution är som ett snabbköp, en säljer, nån annan köper och det är ett fritt val. 🤮 Och det här avslöjandet på Dumpen är ett litet felsteg bara. Inte gärningen i sig utan att han blev avslöjad. Professorn, poliserna och ett gäng andra uppsatta som avslöjats – de sitter säkert. Vilket vidrigt samhälle vi lever i. När ska lagstiftningen ändras?

   1. Tack. Tyvärr är det ju sant alltihop. Sen ser de sig själva som största offret, och förnekar allt eller erkänner endast de som de överbevisas om.

 37. Bra att ni satte dit killen. Egentligen är jag inte förvånad. Förmodligen har han en gedigen karriär inom det militära bakom sig för att ha fått sitt högavlönade jobb inom ”Hurt business” och har råd att kuska runt i sin svarta penisförlängare. Säkert har han haft makt över andra hela sitt andefattiga liv och tänder på underdånighet. Men det förekommer mer pedofili i de där kretsarna runt om i världen än man anar. Det är väl maktspelet? Kontroll? Känna sig överlägsen på en annan varelses bekostnad? Sjuk är det.

 38. Vilket viktigt arbete ni gör. Sara, du lyckades nå en farlig person i förnekelse och fick honom slutligen att inse problemet med att chatta med barn. Det är ju inte alls säkert att han söker hjälp men det här visar att det inte går att manipulera människor som arbetar med dom här frågorna. Han försökte och försökte. Tack för det arbete ni gör.

 39. Det här var det absolut proffsigaste ni har levererat sett till att faktiskt sälja in att snubben behöver hjälp. Vändningen i slutet av samtalet kändes ändå som att polletten trillade ner.

  Kruxet med hans yrke är att han är ett klockrent byte för utländsk makt, som istället för dumpen hade använt det för utpressning.

 40. Han säger att han blev ”illa berörd” när han fick veta vad den 13 åriga flickan varit med om och menar i telefonsamtalet att hon behövde ”en vuxen att prata med”.

  Antar att det var av välmening som han skickade en massa dickpicks till en 13-åring och planerade att Våldta henne.

  Har läst hela chatten och det framkommer på flera sätt och olika ställen i chatten att han var fullt medveten om att det var ett barn han pratade med.

  Hans tillvägagångssätt påminner om hur psykopater agerar – i mina ögon. Ren manipulation.

  Tack för att ni finns där för barnen Dumpen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *