Sponsorer

Besök gärna vår sponsor på https://www.hemcompaniet.se/

En av de absolut första som vi fick kontakt med var Gurra. Sedan Dumpens start har han suttit och sexchattat med vad i minderåriga han kunnat hitta. Han har alltid varit artig, försynt men väldigt glad för att visa upp sitt könsorgan. När det däremot har kommit till träff så har det varit svårt för honom att ta sig iväg hemifrån. Efter två års chattande hittade dock Gurra en lucka att komma ifrån. Under ett studentfirande skulle han smita ifrån och gå på toaletten för att träffa det senaste i raden av våra barnkonton som han haft kontakt med. Gurra ville inte alls prata med oss och blev ganska sammanbiten när han insåg vem han bestämt träff med.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

32 thoughts on “GamleGurra (Napp #248) Stenungsund

 1. Bra att han åkte fast. Tankar går till fru och döttrar, barnbarn när detta kommer fram. På sitt eget barnbarns student skulle han gå iväg och förgripa/förlusta sig på ett barn. När man sexchattat i flera år med barn går tanken att har han förgripit sig på egna döttrar när de var små? Barnbarn? Kan inte nog tänka hur hustrun kommer reagera när hon får bevis på detta. Tack för dumpens arbete så att dessa fulgubbar åker fast.

 2. Åh, stackars barnbarn!! Hela sitt liv lär han minnas att på hans student smet morfar iväg för att träffa en 13-åring. Som barnbarnet själv säkert tycker är en småtte.

  Stackars fru, som inte vill släppa iväg sin man, kanske har hon ändå känt det på sig i decennier.

  Det är ju så här det blir. Knappast bara sina offer de skadar. Och jag förstår 100% att ni tar honom en sån här dag ändå.

  Himla ledsamt, himla bra gjort av er!! 💕

  Liss

 3. Över 2100 dagar på KIK. Hur sjutton hittar gubbar dit? Sen bilden. Vad den föreställer kan man se m lite fantasi.
  Vilket äckel gubbe. Över 70 och visar könet för en 13 åring och har hållt på flera år. Och sen vill han ses på en student.
  Ja vad säger man🤮

  1. Jadu för att kik är inget som är för små barn och används mestadels av vuxna. Kan va därför

 4. Är pedofiler helt rökta i pallen? Tror de småbarn tänder på äldre feta gubbar med chipstuttar o gammelslemkukar? Har ingen en spegel hemma? Vilken planet kommer dom från?

  1. Exakt min tanke, HUR kan de tro det?! Inte ens jag tänder på det som är vuxen🤢🤮

 5. Oj, oj, oj vad otäckt. Vilken grooming alltså. Så fruktansvärt pinsamt för precis alla inblandade. Det barnbarnet vill man inte vara. Vet inte om alla uppfattade hur Gurra distansierar sig från hela dealen när Sara pratar med honom. Total negation och hundraprocentig distansiering. Riktigt otäckt.
  Hans fru och barn och barnbarn – kanske hon vet för de också blivit utsatta… hon känner helt klart på sig ngt när hon vill ha stenkoll på sin man. Fruktansvärt. Det är som att dessa män vägrar inse att det är totalt olagligt. Det måste bli olagligt att skicka dickpics åtminstone till minderåriga under 15… helst till alla, även vuxna. Varför ska jag eller Sara eller andra kvinnor behöva få dickpics? Det måste till förändringar i folks attityd, och i lagen. Man kan nämligen inte göra något osett igen när man väl sett något.
  Jag vill också säga en sak till Patrik men jag gör det i ett meddelande till hans eller dumpens IG konto av respekt. Jag såg Min sanning innan ikväll. Jag ser aldrig det programmet men jag ville absolut kolla när jag förstod att det skulle handla om Patrik…helt effing otroooolig livshistoria… man vill bara bara bara hålla om Patrik och aldrig mer släppa taget och på något sätt ge honom allt det som togs ifrån honom som barn. Stulen barndom, stulen självtillit pga all gaslighting och även stulen sexualitet till viss mån. Jag blir så otroligt förbannad att samhället fungerar såhär. Dessa pedofiler är ute efter makt. Det handlar om makt över andra. Jag skulle vilja att dumpen sätter ut en bild på tränaren som nu är avliden. Det känns viktigt på något sätt.
  Tack för att ni delar med er så fantastiskt öppet till oss andra. Det måste vara otroligt krävande för er båda och jag hoppas ni åker bort ibland och vilar er från alla intrycken ni får. Spola bort allt slam från hjärnbarken. Tänker så mycket på er alla tre ( dog included) ❤️✌️

  1. Det är redan (över lag) olagligt att skicka ej efterfrågade nakenbilder. Det faller under sexuellt ofredande.

  2. Det är redan olagligt att skicka såna bilder och har han gjort det och dom som fått det anmäler är det bra, det är inte bara olagligt till minderåriga utan även vuxna om det inte är en bild man ville ha

 6. Inte för att man skulle känna sympati med någon gädda men den där jävulen…!!
  Räcker med filmen, klarar inte att läsa chatloggen 🤮

 7. Noll empati för barnen han traumatiserar. Typisk sådan som skiljer på barn o barn, vissa ser han som värdelösa, hemsk människosyn. Skulle aldrig ge sig på ett barn med välbärgade föräldrar med social status, de värnas, medans barn i socialt utsatta situationer anses värdelösa förbrukningsvaror. Välkommen ut i ljuset äckelgubbe.

 8. Men snälla- HUR kan han gå på att hon tycker han är ’ snygg,stilig och gör henne pirrig”??? Han är 70+ och ” hon” 13- hur blåsta är de i huvudet egentligen???Har de ingen som helst verklighetsförankring över huvudtaget? Fy för den lede så vidrigt att han skall fira ett av barnbarnen som tar studenten- och samma dag träffa det han tror är en 13-årig jänta som han gärna vill förgripa sig på- vad är det för fel på Gubbarna??Bara tanken på en gammal man tillsammans med ett barn i en sexuell situation får mig att vilja kräkas rätt ut- LÅT BLI UNGARNA!!! Tack Dumpen för att ni orkar👍🙏❤️

 9. Ja, hur verklighetsfrånvända är de här männen? Att en 13-årig flicka skulle tycka att en gammal gubbe som pratar om sina sjukdomar skulle vara attraktiv och intressant? Knappast. Men den sorgliga sanningen är att om barnet är tillräckligt utsatt så kan den uppmärksamhet barnet får av förövaren ändå fungerar som en ingång till att kunna begå övergrepp och det vet Gurra, så på det sättet kan man säga att han har stenkoll på den sorgliga verkligheten. Låt bli barnen, Gurra!

 10. Hur tänker gubben. 70+ har fru, barn och barnbarn. Vad har han gjort med dessa barn under årens lopp kan man undra. Fy fan. Oavsett, hur sjukt att lämna sitt barnbarns student för att träffa en 13 åring, som han på riktigt tror är intresserad av honom.

  Hoppas fallet för honom blir högt!

 11. Trevligt att hälsa på hemma hos morfar på ön i sommar eller inte !!😱😱😱
  Vidriga typer det finns !

 12. Tar det aldrig slut … straffen måste vara så höga att dom kryper tillbaka och inte vågar sig ut 👊

 13. 6 år på KIK. Hoppas de barn som finns i närheten får skydd och de som utsatts får hjälp, samt att hans familj får stöd. Gurra har ett eget ansvar att söka hjälp och ansvar att ta hand om konsekvenser för sitt handlande. Hur många har han skickat dick-picks till kan man undra. Det här böjelsen utvecklas inte vid 70+, han har haft hela livet på sig. 🤮 Vad gör vuxna ens på KiK? Bra jobbat Dumpen!

  1. Exakt även om inte alla barn har mött denna sjuka individ i verkligheten så har han traumatiserat många barn oavsett online med äckliga bilder och chattar, anmäl alla ni som vart utsatta man får inte skicka såna där bilder utan lov.,

 14. 70+ och sjuk, men orkar hela vägen för få våldta ett barn ? Eller ljuger han om sjukdom för att få empati av 13-åringen ?
  Vilken vidrig typ, säkert ingen nybörjare .
  Frun vill ha honom under uppsikt, hon har nog upptäkt hans sjuka sida. Konstigt att hon bor kvar med denne brottsling ?
  Vad jag kan säga – Vet hut gubbjävel.

 15. Empatilös gubbe med inställningen att barn är till för att utnyttjas sexuellt av gubbar som honom själv. Hoppas det ger en förklaring och bakgrund till både den stackars frun, hans barn och barnbarn gällande hur deras make/pappa/morfar har fungerat tankemässigt, emotionellt och varit funtad genom åren… Ibland är det bättre att få reda på sanningen, även om det smärtar… Sanningen ska göra dig fri, heter det ju 💔

 16. Oj va ”sexigt” (ironisk)med en gammal gubbe som snackar om sin fru och att ta bort tumörer och ser ut att sjunga på sista refrängen.

  Deras självförtroende är makalöst dock att dom genuint tror att en 13 åring suktar efter dom, inget barn eller ung tjej suktar efter er gubbar 🤦‍♀️

  Såklart gift o fru med.. blä 🤢

 17. Vad som är som mest äckligt med allt det här är hur han sexualiserar barnet grovt det är klart han bara ser barnet som ett objekt för sexuell njutning, för hans begär att traumatisera och sexuellt våldföra sig på barn. Och JA även om det ”bara” är online så har han redan traumatiserat alldeles för många barn. Barn ska inte behöva få sånt där skickat till sig.

  Sedan ser man honom stå där som en svag sorglig individ på konfrontationen, han skulle inte kunna stå upp för sig själv så mycket men låter så äckligt dominant på sina chattar.

  Snälla sök hjälp

  Och till frun.. han kommer inte ändras jag förstår det är svårt men Finn styrkan att lämna!

 18. Komiskt i det tragiska är ju att gubben tror att en 13-årig tjej tycker att han är het och snygg. Alltså, är de verkligen så verklighetsfrånvända. Svårt att förstå hur det fungerar uppe i huvudet på dem.

 19. Jag stödjer dumpens arbete!
  Så länge det finns folk som söker efter barn så behövs dumpen!

 20. Inte ens jag som är 38 skulle bli attraherad av nakenbilder på män över 70 liksom. HUR KAN DOM TRO att en trettonåring tycker att deras nakenbilder är heta och sexiga?? Blows my mind! Fy fan iaf, stackars denna mannens familj. På sitt eget barnbarns student också. 😭😭😭😭

 21. Bra jobbat Dumpen! Själv anser jag att grooming ska vara straffbart – då det redan där handlar om sexuellt övergrepp – jag menar att det redan finns bevis på vad pedofilen avser och en skickad bild på en vuxen naken vuxenkropp talar sitt tydliga språk! I USA är även grooming straffbart! I Sverige kan inte ens domstolen identifiera vad en snippa är. Så länge det förhåller sig så behövs det ni gör – att helt enkelt säga sanningen om gärningspersonerna. Det är samhället som borde förändra i lagarna så att ni inte ska behöva göra detta slit!

 22. Fy fan vad äckligt det är med en bild på en gammal skrumpen gubbkuk. Jag och många andra med mig fattar verkligen inte hur dessa gamla män kan tro så helhjärtat att NÅGON går igång på dessa kukbilder och bilder på hans fetlagda skrynkliga överkropp. Men jag tror att den sexuella driften hos dessa individer är så stark att den grumlar omdömet på något vis. De går igång så hårt på sina offer att de inte förstår att det inte finns en själ på denna jord, som kan tycka att en så gammal gubbe som har problem med polyper är det minsta sexig. Det är bokstavligen nästan så äckligt att jag spyr!

 23. Han är så obeskrivligt ful så det borde egentligen vara omöjligt för honom att kunna tro att han kan intressera ett barn. Min 91-åriga mormor ser yngre ut än vad han gör. Barn drömmer om sina unga idoler som dansar och sjunger, vinner grammisar och är med på MTV-awards osv. De drömmer inte om någon som liknar en ödla i ansiktet med krokodil-hud.

  På något vänster så förstår han det så kan försöker locka med att visa en bild tagen för ett halvt sekel sedan. Då hade han slät hud och såg ut som en människa. Han såg dock vek ut även då. Som en sån person som aldrig vågat tala med tjejer. Möjligen så upplever han ett behov av att ta igen att han var en trött liten tönt under sin barndom utan att förstå att tåget gick för ett halvt sekel sedan. Man får inte våldta barn oavsett hur mesig man har varit hela livet. Pratar bakom en skärm men är en trött liten töntmes utan någon som helst pondus till att försvara sig, när han står inför vuxna. Det är nog hans fru som borde bära kallingarna i det där förhållandet. Han aldrig upplevts vara en man.

 24. Han tänker , som alla pedofiler oavsett ålder, med KUKEN ! Det är därför det blir som det blir. Hjärnan är inte inkopplad. Fy f—-an säger jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *