Sponsorer

Besök gärna vår sponsor på: https://www.hemcompaniet.se/

 

Vi fick in ett antal tips rörande en herr Lindberg. Han uppgavs vara väldigt flitig i sina försök att kontakta barn i sexuellt syfte. Vi följde upp och Tony nappade direkt.

När man läser loggen inser man snabbt att Tony verkar tycka att hans könsorgan är hans i särklass viktigaste kroppsdel. Tony dömdes 2014 till villkorlig dom för två fall av sexuellt ofredande. Även då var det unga flickor som drabbades av Tonys utökade libido. Varken domen eller den vård som Tony uppger sig ha i videon verkar hindra honom och hans könsorgan från att söka nya offer.

Lotta som konfronterar har under sitt yrkesverksamma liv arbetat som dagisfröken.
Under sina år som dagisfröken lyckades hon rädda ett par barn från förövare. Idag är hon glad pensionär men fortsätter att avbryta förövare som vill våldta barn. Lotta var inte ensam under konfrontationen, hennes make stod tryggt bredvid.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

25 thoughts on “Mannen som älskar sitt könsorgan (Napp #249) Degerfors

 1. Helt jävla sjukt hur lugn han är, han har blivit konfronterade förr. Så skamligt och äcklig. Tack för att ni sprider detta. 🙏

 2. Bra när andra än p&s konfronterar. Tror en del mer slipade slinker ur nätet då de flesta vet vilka de är vid det här laget o vet hur de jobbar.

 3. Riktigt proffsig konfrontation. Det enda som saknades var att tala om för gäddan att hans arbetsgivare och eventuella partner kommer att få veta. Bra jobbat och fortsätt stå upp för barnen🙂

 4. Han såg inte ut som han kommer sluta söka upp minderåriga. Han såg rätt likgiltig ut. Usch .

 5. Han kommer inte att sluta jaga efter barn… Han kunde inte botas 2014 och givetvis inte nu iheller… Detta visar tydligt på hur viktigt det är att vi behöver införa nya taktiker mot dessa förövare, tex kanske ett offentligt register över pedofiler (namn, adress, brott)? Ge polis och domstol nya möjligheter att lagfara dessa barnletare (ex Dumpens lagförslag)? Satsa mer pengar på att bekämpa sexualbrott mot barn? Känns ju oerhört slappt av vårt samhälle och våra politiker att dumpa detta arbetet på frivilligarbetare på Dumpen. Så länge inget förändras på högre nivå så fortsätter vi stödja Dumpens arbete 💗

 6. Mer ”kukfixerad” gubbe får man leta efter. Hade man bara läst det han skriver, hade man utgått från att han var 15 år högst själv.

  Bra att han ”åkte fast”.

 7. Vilken duktig och pedagogisk ”vikarie” som hjälper dumpen och alla barn! Blir stolt och rörd över det fantastiska arbete dumpen gör. Bugar och niger. Tack!

 8. Bravo Lotta!
  Ni på Dumpen är helt fantastiska! Ni kan inte få nog med beröm för ert engagemang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Jag uppskattar verkligen det ni gör för Sveriges barn.

 9. Samma vikarie som konfronterade Bengan (”Heter kanske Bengt) i oktober i fjol. Bra jobbat. Grymt, bestämt och rakt på sak när hon pratar

 10. Usch…..så hemskt, riktigt äckliga gubbar detta..och dom tar aldrig slut och verkar själva inte förstå problemet då det inte finns ett problem för dom. Bra konfrontation!

 11. Sjukskriven… jaha, inte jobba. Men sitta timme in och timme ut och chatta med barn för sexträffar går bra. Fy fan!

 12. Det började ju bra med att han sa att hon var för ung för honom men fortsatte skriva med henne ändå trots det…

 13. Wow, jag är riktigt imponerad av Lottas konfrontation och tillvägagångssätt. Hon är väldigt snabbtänkt, lugn men samtidigt också tillräckligt bestämd och rivigt upprörd för att betona allvaret i situationen. Hon lyckades få med alla de frågorna som jag är intresserad av höra en förklaring på av förövaren (finns dock ingen förklaring som ursäktar hans beteende då förstås.) Bra jobbat Lotta!

 14. Såg nyss ett klipp som dumpen inte tillåter att jag länkar till men kan berätta att det handlar om en man i Usa som satt 25 år i fängelse för barnvåldtäkt m,m och så fort han kom ut så började han med samma synd.. Det är riktigt sjuka människor vi snackar om ! som behövs kontrolleras livet ut , få hjälp med söka vård , till och med låsa in dom livet ut , men det som sagt är upp till politiker att avgöra men tack vare dumpen så kommer det gå snabbare att få en lagändring..

 15. Lotta dina konfrontationer är bäst
  Du är lugn, saklig och får fram det viktigaste!

 16. Jag vet vem denna kille är, han har hållit på såhär sedan MÅNGA år tillbaka. (Borttaget av Admin)

 17. Fy fan vad bra och duktig Lotta är!! Hård och bestämd ton hela tiden . Tack för allt ni gör när ingen annan vill göra det . Ni är så grymma och jag hoppas denna idioten blir (Borttaget av Admin) män i arbetskläder eller arbets bil . Hur kan man riskera det och hängas ut på nätet !! Sjukt verkligen!

 18. Lotta!!
  Otroligt fuktig. Lugn, vass och får med allt väsentligt.
  …och pedofilen…. hopplöst fall förmodligen….

 19. Exemplariskt utförd konfrontation! bara att stämma in i hyllningskörerna!
  jag gillar att hon även frågade honom vilka det var han skulle ringa och få hjälp ifrån, det visade bara hur genuin han var när han hade fått eller skulle söka hjälp!

  Jag tror det är kanon att fler än Sara och patrik konfronterar! Dom här svinen skulle bli ännu skakigare när det kan vara vem fan som helst :p

 20. Lugnet är kanske en stressreaktion, men mer troligt att det inte är första gången. Har swishat – viktigt arbete även om det känns som ett hopplöst projekt med det låga intresset från traditionella media 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *