Sponsorer

En som dykt upp mellan varven är BrutalAlone. Första gången vi skulle träffa honom så fick han punktering eller gäddfeber eller någontlng och uteblev helt.

Andra gången stod han och smög i lånad bil. Han var väldigt orolig för att det skulle vara Dumpen. När vi körde bort till honom så rullade han iväg. Vi körde efter en stund och till slut stannade han för att visa att han bara spelar pokemon.

Han var sig inte helt lik på bild som han skickat. Han har dock identifierats på både bild och video som samma person i efterhand.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

Enhetsbyte

 

Blandade gamla loggar:

 

13 thoughts on “Pokemongäddan (Napp #247) Landskrona

 1. Keep up the good work and Keep it safe
  💙💛🇸🇪🇸🇪🇺🇦🇺🇦

 2. Min hemstad. Detta är den 3 eller 4 gäddan ni har fått fram från denna staden🤬

  1. Jag vet inte om man ska se det som något positivt eller negativt.
   Det är ju fantastiskt att de exponeras, men tragiskt att det finns så många i samma stad.

   Jag hoppas det poppar upp några från Halmstad i framtiden, de finns ju trots allt här också även om de inte hamnat på Dumpen ännu.

 3. Han såg ju äldre ut än åldern han angav. Men jag vet inte var lite svårt att se via bilderna och videon.

  Jag förstår inte varför det inte klickar någon gång att åldern är för ung? Är det ingenstans speciellt när snacket om mamma kommer upp som det är avtändande??

  Om han är 22 är han ung själv och det är synd att han förstör ditt liv för sig själv genom att göra det här, samtidigt så är det ju kanske några av dom första av många övergrepp som sker i denna åldern så bra att dumpen stoppar i tid (om detta ens stoppar)

  Hoppas han kan få hjälp och ändra på sig eller iaf sluta..

  1. Jag känner han ytligt sedan tidig tonår. Han är idag 36 år gammal. Han har alltid varit udda och umgåtts med yngre. Jag har alltid trott att han valt att umgås med yngre för då är han den ”coola äldre som har bil och kan köpa ut”. Dock så fanns inte en tanke att det skulle vara såhär illa..

 4. Skönt att erkänna ett brott. Han får ju inte hålla på med mobilen och köra men det är helt okej att försöka ta kontakt med barn så länge det visar sig att de är vuxna.

 5. eftersom han nämner dumpen är han väl medveten det är fel och konsekevsnerna för barn, det försrår man utna dumpen men är man medveten om dumpen och ändå är så frestad man är på jakt efter barn är det allvarligt. Dessutom så försökte han spela någon charad av att han aldrig gjort detta förut o att han var ointresserad av åldern, jag tror inte det stämmer..

 6. Mitt i allt tragiska så skrattar jag lite åt bilden där han visar en apa som argumenterar mot sin fru och ”barnet” säger att hans mamma är likadan. Visar hur bissar den där dynamiken är

 7. Vilken luffare… 🤮 Jagar små-pojkar och tror att han ska komma undan med det…. Tack Dumpen för att han inte kom undan denna gången, nu vet alla vilken barnjagare han är 👏👏👏

 8. Så jävla hemsk att se. Detta är en släkting till mig o vet ej om jag ska spy eller vad. Samtidigt är det inte riktigt förvånande för oss. Bra dumpen. Och tack för detta.

 9. Det var han jag nästan boka träff med förra året när jag kom i kontakt med honom hade jag självmordstankar och depression och helt plötsligt kontakta nån mig och sa en massa snälla saker vi skrev i några veckor och bestämde en träff, dagen innan träffen tvinga han mig skicka dp men när jag skulle skicka råkade jag skicka den i klassgruppen till min klass, ända sen dess blev jag mobbad och då gick jag inte ut på 3 månader så vi träffades aldrig och det var tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *