Sponsorer

Stort tack till Tipi-BYGG för att ni är med och sponsrar Dumpen.

 

Vi fick in tips rörande CoachJannes sätt att prata med barn. CoachJanne är en friidrottstränare med 30k följare på TikTok som visat stort intresse för att hjälpa och stötta barn som inte har det så lätt i livet.

 

Vår TikTok fiskare tog på sig att följa upp tipset. Kontakten kom snabbt igång och snart ville Janne adoptera barnet. Sedan föreslog han att de skulle fortsätta konversationen via Snapchat och så blev det.

Kontakten fortsatte över på Snapchat och Jamne var väldigt lyhörd inför hur långt han kunde släppa konversationen utan att barnet skulle ta illa vid sig. Han gav beröm, komplimanger och gjorde vad han kunde för att stötta barnet vars hemförhållanden inte var de bästa. Barnet hade nämligen en alkoholiserad mamma som han uttryckte att han ville skydda barnet ifrån.

När Janne började prata sex, så tyckte vi att han var färdigbakad för en träff. Det tyckte dock inte Janne. Han berättade att han blev lite orolig för att det kunde vara Dumpen.

Barnet försäkrar Janne om att hon inte är Dumpen, men Janne är ändå lite tveksam.

Janne kommer dock på det bästa sättet att säkerställa så det verkligen är ett barn och inte Dumpen som han kommunicerar med. Han ber barnet att spela in ett röstmeddelande och lugnar sig när han hör barnets röst.

När de dessutom börjar prata i telefon så utvecklas sättet på vilket han pratar med barnet snabbt.

Samtal 1:

Samtal 2:

Samtal 3:

Samtal 4:

Det gick alltså i en rasande takt för coachen att utvecklas från en låtsaspappa som ville väl till någon som vill ha sex med ett barn och tycker att strap-on är en lämplig leksak för dem.

Janne ville alltså förbi Östergötland och träffa barnet när han ändå skulle köra  till Skåne på Onsdag men då hade vi inte tid. Istället tog vi tillfället i akt att köra ut för att knacka på när han hade sin kvällslive. Han skulle fira i liven med ett glas rosévin då han kommit upp i 30.000 TikTok följare.

Firandet blev dock inte så långvarigt. Janne hade nämligen husets fönster på vid gavel i värmen. Alltså hördes det tydligt i hans livesändning att vi kom på oväntat besök. Janne blev så förvånad att han glömde stänga av videoinspelning. Istället sprang han ut i köket och hämtade en kökshandduk som han hängde över huvudet innan han stängde sina fönster. Han verkade dock även ha glömt att han hade en spegel på väggen som gjorde att alla som ville kunde följa dramat live på TikTok.

Stealth-mode med handduk som matchar gardinen

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Ett litet urval från ett väldigt stort antal loggar.

117 thoughts on “CoachJanne från TikTok (Napp #246) Stockholm/Värmdö

 1. Hahahah, utmärkt konfrontation. Helt random dyker ni upp. Han sitter och lajvar på TikTok, allt är som vanligt, och sen bara ”oj, där kommer någon”, och där hör man Sara och Patrik bara ”hallå, hallå. Dumpen.se” 😂😳

 2. Vidrigt att utnyttja barnets situation för att nästla sig in, ge komplimanger, stötta för att sedan smyga in sexuellt innehåll. Tänk vad fint det hade kunnat vara om han faktiskt höll sig till att stötta och hjälpa, som han utger sig vilja göra, istället för att utnyttja barnet för sin egen sexuella vinnings skull. Tack för att ni finns! <3

  1. Ni är grymma! Har alltid haft dåliga vibbar ang Janne och framförallt Collin…. det var bara en tidsfråga har jag alltid tänkt. Och så rätt man hade tyvärr…

   Fan vilket jävla grymt jobb ni gör!!!

  2. Ärketypen av ett äckligt peddo verkligen!!! Jag kommer aldrig förstå vad som rör sig i huvudet på dessa män.

 3. Man undrar lite hur länge denna patetiska ursäkt till man har hållit på och varför ingen tidigare satt stopp för hans networking med barn!?

  Tack Dumpisen ❤️

 4. Usch! Fyfan vad äcklig jävla människa! Så klockrent att han torska mitt i liven. 👌👌 hur svårt ska det vara att ge fan I barn, jag fattar inte??! Häng ut dom för allmän beskådan en efter en.

  1. Ja verkligen
   En ful falsk fisk är han. Sen liven ovanför då han säger han brinner för barn, för dem med psykiskt ohälsa.
   🤮

 5. Jag hade svårt att hålla mig för skratt när han kom där med en filt på huvud. Utmärkt konfrontation annars. Det här var en riktigt farlig gädda, bra jobbat med att få fast honom!

 6. Det här va jävligt komiskt att Dumpen dyker upp när han sitter live och glömmer stänga av så alla ser allt som händer live 🤣

 7. Ja en sak har han rätt i att vi ska finnas å stötta våra barn
  Men inte F. på de sättet han vill
  Blir illamående av att höra hans röst kommer få mardrömmar

 8. Japp ! Där fick namnet portvinsnäsa slasch potatisnäsa sig ett ansikte.

  Stort tack till fiskaren som låter så ung( jag vet att ni inte använder barn under 18) en själv skulle ju låta som en hamnarbetare( göteborska) stort tack till fiskaren , Sara och Patrik .

  Hursomhelst helst hade jag sett det här innan Dumpen blev till hade jag anar ugglor i mossen.

  Mycket slemmig karl .

  1. (Borttaget av Admin)
   ’Lustigt’ att en av hans vänner på Facebook är Patrik Sjöberg, men både höll ju på med friidrott

   1. Det är inte så konstigt. Finns säkert minst 1 pedofil i varje persons släkt, familj eller vänskaper som man inte har en aning om att dem är pedofiler. Själv känner jag 1 pedofil som ingen annan kunde anat att han skulle vara.

 9. Detta var den värsta jag har hört 😨 Fruktansvärd manipulerande och groomande. Näääeee, så hemskt när en ”ung flicka” vänder sig till en vuxen och är på väg att utnyttjas såhär

 10. Oj jäklar!!!! Sa till min sambo här om dagen att jag fick dåliga vibbar av honom och sa att ”skulle inte förvåna mig om han hamnar på dumpen” då det var min magkänsla/intryck av honom. Och så nu ser jag honom här. Usch dom finns verkligen överallt

  1. Bästa?? Kanske näst bästa. Är väl ingen konfrontation som slår Carlos (”Ursäkta mig, vill du sitta på min näsa”), hur han springer runt där i 30 min och bara ”ursäkta mig ursäkta mig”, låtsas fatta nada och sätter sig i deras bil 😆

 11. Märktes i liveflödet att många visste vad Dumpen är – så klockrent! Så bra att barn känner till Dumpen och får hjälp! Barnen (iaf i Sverige) är nu skyddade från detta vidriga odjur – tack vare Dumpen (blink blink Martina Montelius). Hoppas att barn som blivit utsatta av denna gädda nu vågar anmäla.

 12. Går det att bli sjukare? Ett riktigt as. Idiot. Svin. Finns ingen hjälp för såna

 13. Tusen tack för att ni avslöjade denna beräknande människa, så sjuk och så farlig. Att spela rollen som den snälle vuxna som bryr sig med dold agenda att våldföra sig på barn, vilket lågvattenmärke till man

 14. han är en tragiskt människa, han jobbade på en skola och var även tränare för barn undra hur många han har utsatt egentligen

 15. Du är så långt ifrån en position att kunna sitta och råda folk vad de ska göra och inte göra. Du har inte riktigt kunnandet till det, inte riktigt förståelsen, du har inte riktigt alla hönsen hemma. Håll dig borta ifrån ditt trams att sitta och spela terapeut. S Ö K H J Ä L P (Hoppas du förstår något av det jag skrivit)

  1. Hur många höns ska vara hemma för att man ska räknas som smart? Om man endå har jättemånga höns (typ 20st) hemma men att typ 2 st är vilse, är man borttappad då eller är man ändock smartare än tex grannen som bara har 4 höns men alla hönsen är hemma?

   Jag kom på att jag måste gå ut och räkna mina höns

 16. Jag beundrar Dumpen och ert arbete gränslöst.

  Just därför oroar jag mig för att ni berättar så pass detaljerat om hur ni går till väga. Lägger upp hela konversationer mellan fiskare och gäddor, avslöjar hur ni använder foton, röster, och till och med folk som spelar barn på mötesplatsen.

  Varför avslöja så mycket om hur ni arbetar? Det måste definitivt vara bra information för gäddor, och det är en dålig nyhet för alla barn och vi som vill att ni fångar så många gäddor som möjligt.

  1. Därför att det är svårt för en gädda att avslöja. Inget eller mycket lite av det Dumpen gör sätter en återkommande signatur som man lätt kan identifiera. Dessutom är gäddorna så pass till sig att de släpper normala försiktighetsrutiner efter ett tag.

   1. Tack för svar! När jag tex läser dialogerna och vad de skickliga fiskarna skriver så låter det väldigt naturligt och bra. Jag oroar mig för att gäddorna ska lära sig känna igen stilen och dra öronen åt sig. Men ni vet mer om arbetet än jag gör så klart.

    Som pappa, man och människa är jag väldigt väldigt tacksam för alla er som jobbar med Dumpen och alla som stöttar er!

 17. Kan inte se konfrontationen. ”Source is not found”
  /Fungerar utmärkt på alla sätt jag testar, både dator och mobil, inloggad och inte inloggad. Testa tömma cachen i din webbläsare och prova igen hälsar Katta Admin/

  Men vilken sliskig gubbe när man hör hans snack om att ge kärlek och tanke till fina, rara barn. Bläh.

 18. Nog Fan den värsta groomaren!!!
  Det med handduken,Alternativt 1 bit gardin över huvudet,och sänder skiten live,samtidigt,Är ju helt underbart.Hahahaha,!!!!!!
  Tack Dumpen,för allt ert jobb,

 19. Förbannat bra att så många kids (antar jag att det är) direkt reagerar och mkt väl vet vad dumpen är bland hans följare. Grymt äcklig potatisnäsgubbe, bra att han åkte dit! Snyggt jobbat!

 20. Jag blir så inihelvete rasande, vilket kräk!!! Och engagerad i ett sommarläger för barn och sitter där hemma och solar sig i utsatta barns förtroende och tillit!!! J*vla avskum!!!! Vilken pedofil fångst mitt i lajven!!! Hoppas livet blir ett helvete tills gubbaset trillar av pinnen!!
  Hur många har han förstört livet för??
  Hämnden med publicitet är ren och skär njutning!!!
  Dumpen, ni gör ett fantastiskt jobb!!!

 21. Underbara Dumpen 💕😍💕
  Denna konfrontation utgör själva sinnebilden för det som kallas att hånskratta 🙈
  Att J finns är inte kul men att J blir konfronterad och avslöjad mitt i ”direktsändning” där han chillar rosé är helt underbart kul 😂😂😂

  Och – eftersom J har stängt ner för kommentarer på sin Facebook så får Patrik, som facebookvän, kommentera J:s hastigt bokade semesterresa och de upplevelser en gädda kan tänkas ha på sin semester. Håll oss uppdaterade om hur han har det i Spanien.
  Sjukt kul 🤣🤣🤣 (vilket pucko🤪😂)!

 22. Extra vidrigt för han har öppet visat sitt intresse för att hjälpa barn på sina lives, pratat mycket om det och haft en väldigt mild och ”snäll” persona. Jag vet flera yngre som velat kontakta bara för dom vart ensamma och kanske trott det vart som en psykolog.. otroligt sorgligt dessa människor utnyttjar detta. Jag vet det är många som gör såna här saker men blir nästan förvånad ändå, finns det någon god där ute? Jag har ju känt flera genom mitt liv som faktiskt bara vart genuina men dom fula kan ibland göra så man får en mörk syn 🥺 bra man är medveten iaf

  Nu är dina kanaler körda iaf Janne.. sök dig till vuxna i framtiden om ens dom vill ha dig..

 23. Han har förutom att ha massa lives där han pratat om hur han hjälper barn o verkat spela psykolog på TikTok spelat någon roll av att vara ett offer att han är så ensam, varför ringer inga klockor i desssa människor huvuden?? En normal människa hade inte velat vara med ett barn

 24. Hej ”Coach-Janne”! För du läser garanterat här nu. Du var alltså lika slemmig som jag har uppfattat dig när dina lives ibland har fladdrat förbi i mitt TikTokflöde. En självutnämnd hobbypsykolog, en ”coach” med len och sliskig röst, med tentakler som gjorda för att sakta men säkert snärja barn. Barn som ofta redan har ett dåligt mående.
  Du är verkligen ett praktexemplar, ett lysande skolboksexempel på hur en tvättäkta pedofil lever, verkar och förgör. Nu är din TikTok ”karriär” tack och lov över för all framtid och vet du vad? Karma har ingen deadline…

 25. Har ni inte videon från er vinkel med? Vore intressant att se ser ju bara från hans live eller ni kanske inte lyckades filma honom? Bara syntes på liven?

  Usch vad pinsamt å säga man vill hjälpa ett barn å sen våldta det, en flicka som redan är skadad skulle må bättre av att få en gammal gubbes unkna lem på sig.. våldtäkt är vad det är Janne

  1. Och jobbar på skola (ja fortfarande) … fortsätt göra detta dumpen, en mindre ful gädda är minst ett barn ni räddat!

 26. Usch! Visste att det var något med honom när man sett honom på tiktok. Fy fan! Tack för ert jobb.

 27. Färdigcoachat ditt äckel. Bra tips att hon ska akta sig för att skicka nakenbilder. Men till han skulle det gå bra om hon ville. Pedofiläckel

 28. Detta skrämmande att se. Han vet exakt vad han ska säga för att få ett barn som är otryggt att öppna sig för honom . Han tar det i långsam takt och bygger ett förtroende. När han sen vill mer så framstår det som normalt för barnet som tror att hon måste ge honom det för att han ska förbli hennes vän och beskyddare . Han lockar barn till sig för att invagga dem i tron att de behöver honom och när han sen vet att de är beroende av honom så sätter han tänderna i dem . Barnet har så låg självkänsla att de tycker att det är ett lågt pris att betala för att få vara med honom och att de ändå inte är värda något så de kan lika gärna göra vad han säger åt dem att göra . De har inget att förlora och allt att vinna . Tror de. Han är den värsta sorten . Han framstår som den stora välgöraren och frälsaren men nu är en inkarnation av djävulen . Allt förpackat i ett jovialiskt yttre som ingen förälder kan genomskåda . Det finns en särskild plats i helvetet reserverat för sådana människor .

 29. Att han skrivit till mig med att jag är fin och söt osv, han hade kollat upp mina videos på tiktok och skrev sen privat att jag var så himla snygg, sen sa ja hejdå hahaha.

 30. Fy satan vilken sliskig j*vel… snälla farbrorn. Hur stor del av befolkningen är det egentligen som har dessa defekter? Tack för att ni rensar ut en del.

 31. verkligen utstuderat groomare , det ska vara för att du vill det ska vara bara om du känner för det , får allt att verka som barnet väljer detta själv o varför det sen blir frågan om så mycket skuldkänslor hos offret . så fort han får veta mamma är alkis så kör han all in o ser sina chanser . usch 🙁

 32. Han har jag stött på både på Tinder och match.com. Hans profiler lyser narchisist. Började prata sex direkt så jag blockade. Sliskig typ.

 33. Det här är bland det vidrigaste jag sett o hört. Är så utstuderat. Är han patologisk psykoterapeut el psykolog? För han vet exakt hur han ska kunna inge förtroende, bygga upp tillit för att sedan totalt utnyttja o destruera sitt oförstående offer totalt.

 34. Man hörde i slutet på sista samtalet att det lät som att hon höll på att spy av att prata med denna avskyvärda varelse. Måste verkligen vara psykiskt påfrestande att göra detta. Att behöva prata med dessa as. Tur att några orkar. Jag skulle inte kunna hålla på att jaga dessa och konfrontera dom. Jag skulle förmodligen göra mig olycklig om jag mötte en av dessa monster.

 35. Flera videos på TikTok är där han halvgråter över hur ensam han är och hur han är emot mobbning, och vill supportra barn som är utsatta. Han säger han har hängt på dumpen eller vet vad det är då vet han såklart konsekvenserna av våldtäkt på barn, barn kan inte ge sitt medgivande ändå så ville han hjälpa en utsatt tjej med våldtäkt ? Vad omtänksam du är Janne. En riktig ulv i fårakläder. Det är inte synd om dig.

 36. Bror den här snubben har alltså varit min idrottslärare i flera år och jobbat på min skola så länge jag kan minnas. Man har ju alltid hört att han har varit lite skul och så men trott att folk lverdrev. Men tydligen var det mycket värre än man trodde

 37. Fantastiskt bra att avslöjandet kom med på livesändningen 😁. Nu kan han säga hejdå till sin TikTok-kanal. Plus att han lär få flera andra problem.

 38. Ni är helt fenomenala Dumpen gänget, fantastiska!!! ❤️ Svårt att sluta skratta
  Verkligen tagen på bar gärning! 🤣
  Live….ofattbart! Detta händer bara inte….
  Ni lyckas då med allt 👏

 39. Nu har jag sett konfrontationen och läst allt. Men herregud vilken dåre. Det bästa vore nog för honom om han flyttade långt bort, kanske utomlands. Tror att detta var den mest underhållande konfrontationen. (Borttaget av Admin)

 40. Han säger ”Berätta vad du vill göra med mig”

  Skulle jag svarat på den frågan genuint hade jag hamnat bakom galler.

 41. ”Försök att inte smeka dig när du ser mig på liven” asså va? I vilken värld lever han i? Där han tror ett barn eller en ung tjej skulle smeka sig till en video på hans gamla gubb ansikte?? Dom har alltid otroligt högt självförtroende, går emot att han låstas ha så lågt självförtroende i många av hans självömkande

 42. Här är det dubbla känslor delux.
  Ilska och avsmak för en av de fulaste gäddor ni håvat in. Och så en video som är STOR komik. Kan inte sluta skratta. 😂

 43. Ridå😅
  Men hur kan man sitta och skåla mot barn. Bara det stort varningstecken.
  En vuxen människa.

 44. Måste ge en eloge till röstskådespelaren. Oerhört trovärdig och skickligt hur hon spelade på hans fantasier och begär. Bra jobbat!

 45. Livesända sin undergång. Så poetiskt rättvist. Förhoppningsvis har du förstört ditt sista barn. Tok-Janne

 46. Detta var ju en skitbra dump mitt i hans live. Alltså jag finner inga ord över denna idioten. Hoppas han blir avstängd med sitt peddokonto. Vilken jävla groomare. Alltså när ska äckliga gamla gubbar fatta att en 14-årig tjej verkligen inte vill vara med dem. Han skulle kunna vara morfar till tjejen. Sjukt och som sagt olagligt!

 47. Han borde alltid ha en handuk över ansiktet så att han inte kan spana in barn. Hoppas hans tiktok gick ner till Noll!

 48. hur lyckades ni med det dar… var fick ni tag pa denne coach ar det manga ungdommar som foljer han?

  1. Tiktok är han från, grejen med TikTok är att det är mest ungdomar men det hänger barn och folk i hans egen ålder på TikTok med.

   Barnen följer oftast konton med äldre för dom tycker kontot är larvigt eller en snackis finns flera äldre som har flera följare för barnen tycker det är skojigt men sen när följarna ökar som för denna gubbe så gör det ändå så dom får en ” kändisstatus”

 49. Janne tagen live med sin king edward i roséglaset! Klockrent, Dumpen 😀
  Mitt i all tragik fick man sig ett gott skratt i alla fall.
  Må du brinna, Janne

 50. Klart han blev tagen live, det va ju uträknat av dom, därför betet frågar när.

  Men vilket jävla SVIN!! Så planerande, manipulativ och vidrig.
  Är så glad att ni finns men går sönder inom mig. Har 2 töser och märkt att dessa as finns överallt. Känns förjävligt och läskigt. Stort tack till er av hela mitt hjärta. Sluta aldrig, älskar er.

 51. Jag instämmer i kören: vilken farlig groomare. Låtsas bry sig om ett sårbart barn bara för att utnyttja hennes sårbarhet och se till att hon inte ”bara” har trauman efter en alkoholiserad mamma utan efter våldtäkter, övergrepp och svek också. Och för vad? För sin egen sexuella tillfredsställelse. Hur kan man ens vara så ond? Det är faktiskt ofattbart.

 52. Yes!!!! De var på tiden . Han åkte ifrån Stockholm ner till Falkenberg för att träffa mig och min 17 åriga kompis , vi ville sätta dit honom. Riktigt slisk där han dessutom blev fysisk och pussade mig på kinden och sa hur fina vi var. Han hade bokat hotell för oss tydligen och var extremt närgången. Tack för er hjälp , ni är bäst

 53. Från Coach till Cockroach på 0.0 sekunder live inför sina egna följare!!!
  HÖGSTA BETYG till alla på Dumpen i såväl planering som genomförande av denna fångst!!!

  Ett helt arbetsliv inom barnidrott. Stöttepelare. Vän i svårigheter. Hatar mobbning och utsatthet.

  DITT BERÄKNANDE MANIPULATIVA AS!!!

  ”Du ska vilja också”
  Inte konstigt att barn får skuld o skamkänslor efteråt.
  Är du drabbad så öppna dig där du känner dig trygg och PRATA!! ❤️ Och tveka inte att polisanmäla. Spelar ingen roll vilket årtionde det hände. Din är läkningen, skulden o skamen är ENDAST hans!!

 54. Vilken vidrig man. Här har Dumpen verkligen gjort ett kanonjobb, undra hur länge han hållit på? Bra jobbat Dumpen.💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

 55. Janne är riktigt äcklig och manipulativ. Hoppas han söker hjälp och att han slutar bete sig så stört mot barn.
  Fy!
  Klockren konfrontation, den går viral på TikTok nu. Hoppas han blir bannad på TikTok.

 56. Hahaha, stor humor! Dumpens hittills mest underhållande konfrontation. ”Nu kommer det nån här” 😄

 57. Detdär jökla gubbslemmet! Visste det var något fel på denna tumör🤮.
  Kommer skänka ett bidrag! Bra jobbat! Dumpen Crew!

 58. En vuxen man med normal IQ borde inse att sex med barn är helt olämpligt, dessutom om barnet mår dåligt så blir det ännu värre. Använd huvudet på axlarna och sluta ”grooma” barn under 20 år, totalt olämpligt.
  Det finns äldre män som är ärliga och vill hjälpa barn och det måste man förstå och acceptera. Det bästa är att föräldrarna finns där men om de inte gör det….Troligen finns det offer därute för den här mannen, de ska inte skämmas utan hör av er till Dumpen och berätta!

 59. Han blev ju orolig direkt,när han märkte att han fick oväntat besök.(Bara det)
  Och när han hörde Sara säga vi är från Dumpen,
  Så går han och hämtar 1 handduk,och döljer sig med.!!!!!
  Det säger ju allt!!!!
  Han vet om, att det han sysslar med är Grooming av värsta sorten.
  Vilket jävla Äckel!!
  utger sig för att vara nån hobby psykolog,till unga tjejer!!!!

 60. Hahahaha en utav de roligaste konfrontationerna där satt pedofilen alldeles självgod för att sedan bli exponerad!

  Bra jobbat Dumpen!

 61. Fy vilket äckel. Han är rent livsfarlig för barn. Det va klockrent när dumpen kom in under hans live.

 62. Undrar hur han ska klara sig utan TikTok nu haha han har hängt där för att få komplimanger från barn 24:7

 63. Vilken IDIOT, man ska vara SNÄLL mot barn och unga som vuxen, försöka vara en förebild och hjälpa och stötta.
  Börja prata snusk med minderåriga, en fet jävla smäll på käften borde han ha.

  1. Ja sedan har han haft någon offerkofta mentalitet med pratat extremt mycket om hur mobbning är fel och förstör liv, hur ensam han är och inte dejtat på så länge (videos där han typ gråter öppet) han har sökt så mycket empati.

   Janne har det någonsin slagit dig i din statistik om barn som undviker skolan att dom också undviker såna som dig? Du är del av problematiken som gör barn rädda och osäkra

 64. Bästa konfrontationen hitills. Trodde ingen skulle slå den tjackskadade pedofilen som drog en löprunda i foppatofflor efter vägen tog sen ett pass över nån äng där han körde höga knän som avslutades med en spya i skogen. Lite komik i all tragik.
  Men denna tiktok visar bara hur sjuka dessa män är. Så rädd att åka dit men kan ändå inte hejda sig. Hur många offer har denna avart? Hoppas många anmäler nu.

 65. Ännu ett exempel på en vidrig människa som försöker utnyttja småtjejer på TikTok. Bra jobbat dumpen 👌

 66. En ny lika äcklig Farbror Göte.
  ”Vill stötta unga”- hur sjuk kan man bli utan att förstå hur illa det är ställt mellan dom där slemmiga gäddgälarna?

 67. Har man lite känsla om personer , så är man extremt avvaktande – Han försöker adda alla riktiga tränare på Facebook för att visa att han känner folk som är bra / sa för över 10 år sedan han verkar va skummis – men folk vill ju inte se

 68. helvete va snyggt fiskat! när man inte tror att det kan bli värre. värsta är att det aset är mycket väl medveten om dumpen.se o är rädd att barnet är dumpen. HAN VET MYCKET VÄL MEN GÖR DET ÄNDÅ!

 69. Vilken superöverraskning han fick 😆👍
  Han har många skruvar lös, men de flesta har han tappat.
  Vilket monster 👹 fy fan.
  Och Dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥰

 70. Överlägset bästa konfrontationen hittills! Så klockren! Och vilken tajming! Sorry Janne, men nu har du coachat färdigt, ditt jävla äckel. Du trodde säkert att du var skitsmart? Ursäkta, men skadeglädjen är faktiskt enorm. Ikväll swishar jag 100:- igen.

 71. Ojojok, den här fiskningen måste räknas som den allra bästa någonsin. Fullkomlig världsklass rakt igenom.

 72. Stort tack dumpen för erat arbete!

  Läste detta innan middag och blev så otroligt arg, blev tvungen att förklara varför jag va förbannad när vi sedan satt och åt. Förklarade för mina barn att en pedofilgubbe jobbat på skolan (och vad det innebär). Varpå jag fick svaret ”Jaha Janne”, tydligen har barnens röster inte tagits på allvar fram tills nu. Så tack!

  Helt ofattbart att detta tragiska avskum har jobbat på solan och tagit hand om mina barn. Får hoppas att man aldrig springer på han igen, men blir förvånad om han skulle våga bo kvar i denna kommun.

  Ifall det finns något riktigt offer i denna härva så hoppas jag ni finner mod att kliva fram och ge han rättsliga påföljder så han inte kan börja om i en ny kommun.

 73. Jag hoppas att han är avstängd från Tiktok. Han använder den kanalen för att komma i kontakt med barn. Han pratat om barn med trasiga familjerelationer för att komma i kontakt med fler sådana barn.

  Så klassiskt pedofilbeteende, när han varnar för att barnet inte ska skicka nakenbilder till andra för att det utgör ett utnyttjande. Sen bara något meddelande senare, efter att barnet utrycker en tanke om att skicka nakenbilder till honom, då är han mycket snabb med att säga att hon gärna får skicka såna bilder till honom. Han tar till och med initiativet till att påminna barnet om att skicka nakenbilder till honom.

 74. Minns tydligt en live där han satt och berättade om att han ville jobba politiskt mot kränkningar, sexuellt utnyttjande och för bättre miljö i skolan osv, att han var socialdemokrat för att han stod på den lilla människans sida etc. Jag har det sparat om någon vill se.

 75. Detta är en favorit. Han sitter där så självsäkert och dricker vin. Och är lite kaxig mot sina unga följare, 24 sekunder in i klippet rasar hela korthuset och han blir en pajas på handduk på huvudet

 76. Fy fan va bra gjort Dumpen, WE LOVE YOU!! 💗 Detta är verkligen den värsta urtypen av pedofil ni har haffat, en man som ägnar sina dagar åt att ”hjälpa”/grooma de mest utsatta småtjejerna i vårt samhälle: småtjejer som är ensamma, lever med missbrukande föräldrar, dålig självkänsla och inte har andra vuxna att ty sig till. FY FAN för denna äckliga pedofil, en riktig jävla råtta, som hör hemma i helvetet 💔 Han hade aldrig exponerats om det inte vore för er Dumpen, stort tack 🙏

 77. Blev helt kall i magen när jag såg detta. Denna mannen groomade mig när jag va 14-15 år, det är typ 15 år sedan nu så undra hur många offer det finns där emellan. Han hade samma taktik då, var väldigt vänlig och beskyddande men ledde snart in på sexuella anspelningar. Han ville ses på ett äventyrsbad där vi båda brukade va besöka och leka i en ggrotta. Vågade aldrig gå dit mer p.g.a rädd att träffa på honom..
  Hoppas han fick en tankeställare av detta och slutar, men är tveksam..

 78. Han brukade alltid gråta över hur han inte kunde hitta en tjej på sin TikTok kanske hans riktiga problematik var att han ville ha barn och inte kvinnor och att barn är olagliga att vara med? 🫠 sorgligt

 79. ”Du får absolut inte bli utnyttjad -skicka inte nakenbilder till någon”-
  Men det går bra att skicka till honom för bilderna landar väl bra hos honom eller ? –
  Hörrö din satans avkomma!- barn gillar inte gamla gubbar och vill absolut inte bli groomade av er heller ,fatta det .
  Du är ingen att stödja och supporta ett mindreårigt barn heller inte rätt avart att stötta eller hjälpa någon annan heller för den delen, sök hjälp av professionella människor för egen del istället, för du är sjuk som fan själv

 80. Hade varit kul om ni publicerade er POV också! Såna kräk ska fångas från alla vinklar!

 81. En klåfingrig gubbe. Eller ett mer passande ord är ”klåsnoppig”.

  Kan tänka mig att han njuter av barns utsatthet, för han vet att han kan slå till.

  Kanske tänkte han att han skulle komma undan nu också, men så blev det inte denna gång!

  En av de mest komiska konfrontationer och ett fantastiskt jobb av er.

 82. Denna människa må gilla hjälpa småflickor men är samidigt väldigt sugen på att ha intimt umgänge med småflickor.
  Skenet bedrar, folk som verkar äkta är ibland i själva verket fisken.

  1. Han frågar vart mamma är, pga så inte hon ska höra hon pratar med en vuxen man.
  2. Hon behöver ett vuxet stöd, och denna mannen ska vara Janne.
  3. Hon får inte skicka nakenbilder till andra män och får inte bli utnyttjad, men till Janne går det bra att skicka nakenbilder, då denna människa gillar att utnyttja flickor.

  En klassisk peddo som är så desperat för nakenbilder att de är allt han tänker på.

 83. Tänk, han var min lärare på Djurö, fick dåliga vibbar av han så vi gick till rektorn o sa att han var skum o var peddo, rektorn brydde sig inte o sa att man inte fick gå runt o säga att någon var peddo. Samma dag som jag fick reda på detta ringde ledningen på skolan o sa ”Vad var de jag sa, Janne var ett peddo o ni tryckte bort oss o tog hans parti, jag hatar att ha rätt i detta fall” Kort o gått så tog ledningen hans parti framför vårat o ignorerade oss elev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *