När jag var elva år träffade min mamma en ny kille.  Allt var bra tills den dagen min mor blev gravid och enligt sin man blev ”tråkig”. Jag och min syster var roligare. Det förklarade han för oss när han kladdade runt med sina fingrar i våra underliv och klappade oss på rumporna med sin vidriga mandom. Vi måste ju förstå att det var tråkigt för honom nu när mamma inte kunde ge honom det han behövde. 

När jag började förstå att detta var fel så gav jag honom en dansk skalle och ett välinriktat knä i skrevet sista gången han försökte våldta mig. Resultatet? Jag blev tvångsplacerad i ett fosterhem och min stackars lillasyster blev kvar. Av socialtjänsten blev jag kallad lögnare när jag försökte skrika åt dem vad som försiggick, av min mor likaså. När jag väl lyckades komma hem slog jag nära nog ihjäl fanskapet, med påföljden att jag togs bort igen. Det positiva var att han dock lämnade min mor och min syster ifred.

Idag är jag snart 40 år och har lärt mig leva med de sår han tillfogade mig, men han åkte aldrig dit. Jag sa aldrig något om detta till någon efter att ingen ville tro på mig. När min bror träffade en kvinna med ett flickebarn så sade jag honom sanningen om hans far. Han är mig evigt tacksam för det idag.

Det jag vill säga är: våga prata, det är aldrig ditt fel❤️❤️❤️

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

6 thoughts on “Jag slog nästan ihjäl fanskapet!

 1. Vilket svin, bra gjort av dig men fan att inte vuxna kan lära sig att lyssna på barn! Hoppas du fått bra hjälp?

 2. Våga prata, ja, men vågar folk verkligen lyssna? Jag tror det är där det största problemet ligger. Hur många vågar prata när man redan innan vet att ingen hör vad man säger. Och hör dom vad man säger så blir dom så illa berörda och sätter upp en skyddsbarriär genom att ”inte tro på vad som sägs” Det är helt enkelt för hemskt att ta till sig och man vet inte hur man skall orka ta det vidare.
  Jag tror på att man skall våga prata, men framförallt lyssna
  💙💙💙

  1. Håller med dig, vad jag upplever är att det som på något sett kan vara jobbigt och hemskt undviker andra att prata om eller att aktivt söka fakta och info om. Precis som många här på dimper, som är helt fråga des över hur många förövare det kan finns, om så många vuxna inte vet vad som försiggår och risker som finns för alla barn och ungdomar, hur ska de kunn hålla ögonen öppna? Hur ska de se varningstecken, hur ska de prata i förebyggande och hur ska de agera när ett offer väl har modet att berätta..
   Dags för dessa att vakna så inte några i deras närhet blir offer för pedofilerna.
   Det är som föräldrar som inte pratar om droger, alkohol eller utanförskap och kamratskap med sina barn och ungdomar. Pratar man visar man att vi finns för dom och att det är okej att prata, det är okej att prata om jobbiga saker och att det finns någon som lyssnar.

 3. Du är så oerhört modig och stark och GRYM!!! Att du vågade ge honom en dansk skalle och höja rösten. Fast ingen lyssnade. Jag hoppas verkligen det är annorlunda idag, att barn blir lyssnade på mer. Du är fantastisk ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X