Sponsorer

När jag var 13 år förgrep sig min moders bästa killkompis på mig. Ingen trodde mig. Jag lever fortfarande med detta än idag, 26 år gammal. När jag nu då läser vad expressen har skrivit, att det är synd om personerna som blir uthängda på dumpen så blir jag ärlig jätte ledsen. Jag ÖNSKAR att dumpen fanns när jag var yngre, så man hade kunnat hänga ut svinet som gjorde så mot mig. Det gör så himla ont, både i mitt hjärta och psyke att det finns personer där ute som skyddar pedofiler och våldtäktsmän..

Ville bara spy ut detta, kan inte visa mitt namn då jag inte vill att folk i min närhet blir oroliga för mig.

Ha en fantastisk kväll allihopa, och till Sara och Patrik m.m vill jag bara säga- fortsätt med ert, låt ingen någonsin påverka er att sluta. Själv känner jag två av dem ni hängt ut och det är hemskt verkligen att veta att det har funnits sådana i sitt umgänge. Tack för ert hårda slit, tack tack tack! Ni har gjort framtiden för barn säkrare. ❤️

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

3 thoughts on “Jag önskar att ”Dumpen” fanns när jag var yngre!

  1. Många styrkekramar till dig. Håller med om allt. Patrik Sara o övriga bakom gör ett suveränt arbete. Försöker själv sprida infon så att fler får upp ögonen på hur det ser ut. Farligaste pedofilerna är de som verkar i de tysta. Som har en sköld av familj förtroendeyrken föreningsmeriter mm. Fredrik

  2. Önskar att dumpen fanns när jag växte upp. När jag höll på att bli vuxen och insåg att ”den snälla farbrorn” som alltid ville man skulle komma o hälsa på när han var ensam hemma. Han var gift och jag brukade leka med hans barnbarn. Att de han hade sysslat med hade förstört mitt liv . O jag ville anmäla honom fick jag rådet att inte göra en anmälan.Efter bearbetning hos en psykoterapeut. Eftersom en anmälan hade skadat ett helt villakvarter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *