Hej. Jag vill börja med att tacka för att dumpen.se finns🙏🏻❤️ önskar att alla pedofiler fick sitt straff. Dumpen.se ger upprättelse för många barn där förövaren inte har kunnat fällas.

 

Jag har under hela min uppväxt blivit utsatt för incest. Det har skadat mig något enormt och förstört min uppväxt. Uppväxten präglades av självskadebeteende, ungdomspsykiatrin, behandlingshem och missbruk. Min förövare förgrep sig på mig från jag var, vad jag minns , 3-4 år tills jag var 13år. Det var allt från tafsande till fullbordade våldtäkter dagligen. 

När jag var 13 år så vågade jag äntligen berätta för en vuxen som jag litade på. Då kom sveket ifrån samhället och myndigheterna istället. Min förövare gick fri i brist på bevis ”trots att det fanns stark bevisning” . Samhället som sen skulle vara ett skyddsnät och stöd brast totalt i det uppdraget. Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag blev omplacerad på olika institutioner för att ingen orkade med mig eller klarade av mig. Så mycket som gick fel till så summan av kardemumman blev att jag efter dom sexuella övergreppen även blev utsatt för myndighetsövergrepp.

 

Trots min historia så har jag klarat mig rätt bra ändå. Är en 4 barns mamma med en bra utbildning och idag ett stabilt mående. Det finns nog bara en sak jag aldrig kommer kunna acceptera, att jag aldrig fick någon upprättelse för dom sexuella övergreppen. Därför är jag så otroligt glad över dumpen.se insatser 😍🙏🏻 Ni gör ett fantastiskt jobb❤️för varje barn vi kan rädda är en seger! För varje förövare som blir dömd så står det en eller flera offer som får upprättelse. Lova att fortsätta med det ni gör❤️

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

5 thoughts on “Dubbelt svek

 1. Så hemskt att blir så sviken av myndigheterna.
  Din förövare borde fått sitt straff även om det aldrig kommer i närheten av vad du varit utsatt för.
  Ta hand om dig och jag önskar dig all lycka till framöver.

 2. Känns ända in i hjärtat. Så många som blir svikna,först av de som ska ge trygghet. Sen av samhället. Starkt av dig att skapa ett bra liv för dig och dina barn. Sen en eloge till alla som kämpar för förändringar i lagar och för barnens framtid.

 3. Mitt i allt elände vill jag tipsa om Axel Gordh ¨Humelsjös fantatiska sommarprat idag i P1, 26 juni. Han berättar både om sin systers och sin egen utsatthet. Stark berättelse om sexuella övergrepp. I en mening nämner han att det finns mäktiga män som vill lägga locket på!

 4. Detta är ju helt sjukt, att en människa kan vara så äcklig o försöka ge sej på en 3-4 åring hela vägen fram tills de är 13 år!!
  Har själv råkat ut för någonting liknande o jag ville bara säga att detta verkligen känns i hjärtat, man blir så extremt besviken på myndigheterna o alla vuxna som inte tror på en, de som ska finnas där och kunna hjälpa till.
  Ta hand om er<3

 5. Men Gode Gud vilken fruktansvärd uppväxt- det gör så ont I mitt Mammahjärta att läsa – och att du sedan inte fått någon vettig hjälp är ju för jä…gt😭😭Att dessutom inte bli trodd måste ju ha skapat en stor panik- hugaligen vilka hemska svek.. Var rädd om dig och glöm aldrig att skammen skall ligga hos förövaren- aldrig hos barnen som blivit utsatta för dessa sjuka män! Kram❤️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X