Jag vet inte exakt hur gammal du är, om det var en vanlig cross eller en moped du hade men jag minns den, jag minns dig och jag minns “det”.

”Han som va så snäll” som ville skjutsa runt på mig, åka ner till sjön, leka. Min släkting, min kompis, min granne.

Jag vet inte hur gammal jag var, jag har försökt förtränga detta i alla år men jag var nånstans mellan 5 och 8 år.

Din hand innanför min tröja, innanför mina trosor, du klämde och kände överallt. Efteråt sa du alltid att mina föräldrar skulle bli arga på mig om det kom fram. Du gav mig en 20-lapp emellanåt för jag hade varit så ”snäll” och ”låtit dig….” få röra mig på det sättet. För jag sa ju faktiskt aldrig nej..

Jag minns de där rosa stringen med en fjäril på som du sa att jag var tvungen att ha på mig den där dagen. Jag hade så ont, men vågade inte ta på mig mina rosa barntrosor med hästar på. För jag var rädd för konsekvenserna.

Jag blev 18, vi hamnade på samma hemmafest och vi drack flera öl. Vi åkte samma buss hem på natten, du bjöd på en öl på bussresan och det var just den som fick allt att snurra, att bli svart. Du la någonting i ölen din jävel. Du hjälpte mig av.

Återigen ”var han ju så snäll”.  Till och med busschauffören påpekade ju hur snäll du var ”mot din tjej”!!!!

Jag minns din trappa den där natten, din ytterdörr, jag ville inte dit. Jag minns återigen din hand, hur du passade på. Jag vaknade sedan av att jag inte hade kläder på mig, du sa vänligt ”hej” som om du tagit hand om mig på ett bra sätt… idiot! Jag som hade jobbat hela mitt liv med att försöka förtränga det som hänt.

Men så tar du dig friheten igen.

Jag ser dig rätt ofta, jag försöker bete mig som ingenting har hänt framför båda våra familjer, våra syskon och partners. Men egentligen vill jag bara skrika rakt ut vilken äcklig och elak människa du är.

Jag har inte nämnt detta för någon, jag är livrädd att det kommer ut. Jag handskas dagligen med tankar om detta. Du har förstört mitt sexliv idag, jag kan inte njuta som jag vill. Jag är livrädd när en hand kommer innanför mina kläder trots att jag haft samma partner en längre tid. Jag måste vara den som tar första steget annars får jag panik. Tack vare dig ditt svin.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

5 thoughts on “Mina trosor med hästar på byttes mot rosa string

  1. Fy fasen vilket AS!!! Har du inte berättat för NÅN i släkt/ familj? Du skall inte behöva bära detta helt ensam,och glöm aldrig DET ÄR INTE DITT FEL😭😭😭Skammen är förövarens att bära- fattar inte hur de orkar se sig själva i spegeln… All kärlek o styrka till dig🙏❤️

  2. Anmäl honom till polisen. Du har inte gjort något fel. Det är inte du som ska vara livrädd. Det är han som ska skämmas över vad han gjort. Låt inte honom fortsätta tro att han kommit undan och haft ett glittrande frikort.

  3. Hemskt att du bär på allt själv. Jag blev också utnyttjad i den åldern, och har nu som 27 åring börjat söka hjälp. Vill du kan du prata med mig <3 du är inte ensam. Du ska inte skämmas, det är inte ditt fel. Jag finns

    /Claudia

  4. Så länge vi är tysta ger vi dem friheten att göra som dem vill, både mot oss och dem som kommer efter, slå på stora trumman, skrik det rakt ut ❤️ gör det för ditt femåriga jag…..försvara henne som det vore din dotter

  5. Helt fruktansvärt 🙁 Fy bubblan, Beklagar att du få¨r/har fått stått ut med honom. .
    Beklagar vännen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X