Besök gärna vår sponsor Skoghalls pizzeria om ni har vägarna förbi Värmland i sommar.

 

Här har vi en riktig läromästare som inte drog sig ett dugg för att boka upp en träff med någon som han trodde var en trettonåring. Han var däremot väldigt nervös inför att skicka bilder på sig själv. Vi lyckades dock identifiera honom innan träffen, alltså hade vi bilder på honom.

Vi hade ett lockbete som satt ute på gräsmattan och väntade snällt på att han skulle lämna bilen och komma fram.

När han nästan var framme så knatade vi fram. Han studsade in i bilen och körde därifrån med en rasande fart.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

 

 

20 thoughts on “Läromästargäddan (Napp #243) Ronneby

 1. Men hur många är dess kräk?
  De verka finnas överallt och härjar helt vilt🤢🤮
  När vi sökte hjälp för vårt barn som blivit våldtagen, sa personalen att det är bara 1 % som är pedofiler…Jag tycker det är mycket med tanke på hur många offer de drar med sig i fallet.
  Hela samhället verkar skydda eller förminska pedofilernas framfart🥶😡Bra att ni finns och skyddar barn och synliggör vad de håller på med!!!

  1. Vad Patrik och Sara fångar på kroken är en droppe i havet, tyvärr. Oavsett vad statistiken visar och antalet anmälningar, så är säkerligen mörkertalet enormt; just pga skammen och rädslan som går hand i hand med sexualbrott.

   Hemskt att höra att ditt barn själv blivit utsatt.
   Önskar din familj styrka och ljusare dagar framöver!

   Tack Patrik och Sara för allt ni gör!

  2. 1% av 10 000 000 är 100 000, så i sådana fall borde det finnas runt 100 000 pedofiler i Sverige, om det faktiskt stämmer att det är 1% av befolkningen som är det. Vilket är rätt sjukt att tänka på ändå

 2. Vilket ja äckel, saknar ord. Hoppas att han blir såpass känd så han inte kan anordna mer ”träffar” som inkluderar barn.

 3. Han känner någon som våldtagit en 7 åring och han nämner det som det vore ett normalt samlag, det är hur störda dessa människor är bortom all räddning skulle jag vilja säga

  Hur känner man någon som cåldtagit en 7 åring sådär bara? Då är det ju som dom med dessa störningar klumpar ihop sig.

  Som vanligt väldigt feg kan dom inte vara lika modiga mot Sara o Patrik som dom är mot små barn? Fegisarna..

 4. Men Helvete- HUR MÅNGA ÄR DE EGENTLIGEN??? Patriks ironiska kommentar om bältet var ju kanon- aset begår gärna våldtäkt på barn vilket är väldigt olagligt- men serr’u bilbältet,det ska på! Vilket äckel,jäntan skriver om både ”Macka” och O’boy,medan aset frågar om hon är intresserad av att testa analsex- fattar ni den sjuka kontrasten?🤷‍♀️Jag blir så förbannad!!! Tack Sara o Patrik för att ni återigen fiskat upp ett vider🙏🙏🙏

 5. Finns inga hämningar i dessa sjuka odjur..
  Har ordnat träffar åt andra , våld & sex hör inte ihop men våldtäkt är okej , går med på att ordna alkohol & tobak till barn i utbyte mot våldtäkt m,m
  Hädanefter så kan du hålla dig till din motorsåg i verkstan istället för ruinera barn liv !
  Sen så tycker jag att det borde vara lag på man måste identifiera sig med bank ID för att få använda appar i Sverige samt att allt som skrivs borde sparas per automatik , om inte så borde apparna inte funka i detta land.
  Politiker har tagit blixt beslut om mycket annat i detta land , vad är det som är så problematiskt att sätta sig ner och göra något snabbt åt det här ? ( Gäller alla partier) oavsett om ni inte gillar varandra så kan ni väl alla åtminstone hålla med om att barn inte ska utsättas ?????? Mogna till nu politiker och samarbeta för att lösa problemen f*rf*n.

 6. Snäll. Omtänksam. Tar det försiktigt. Erbjuder sååå snällt lektioner. Kan erbjuda gruppvåldtäkt i en j-la lada!
  Vidrig människa!!!

 7. han verkar se sig själv som nån form av hallick , samordnar träffar åt vuxna med barn han ska bara godkänna barn deltagarna först . Sen prata om att han känner nån som har våldtagit en 7 åring som om det vore fullkomligt normalt . såna här borde aldrig nånsin få vistas ute i samhället . dom framkallar stor fara för barn . röstar för att vi bygger ett litet samhälle där man kan samla alla dessa i så kan dom ta hand om varandra

 8. Du säger att en utav dina ”KK”s, som hade en 17-årig dotter ville att du skulle ta hennes oskuld. Men vet du, jag tror att det är nånting du själv hittat på, för att det är nånting som du själv drömmer om att få göra med henne! För det är uppenbart DU som är den störda personen här! Bara för att du inte kan skaffa dig en riktig partner i din egen ålder, så ska barnen istället bli drabbade, för att du kanske ser dom som lätt ”manipulerade”. (Borttaget av Admin)

 9. Kan någon som har energi sätta ord på varför jag finner denna gäddfångst och gädda som den mest obehagliga?

  Bedrövad.

  Tack för ert ovärderliga arbete.

 10. En hallick utan samvete och moral.
  En normal människa skulle göra en polisanmälan om ett barn blivit våldtagen 7- åringen han nämner, är det normala i hans störda värld, fy fan😰.
  Denne typ är en farlig människa, just sitt sätt att smida planer och spela ”snäll”, får barn att lita på honom, precis som hans plan är. Jag undrar om han går med rak rygg i sina hemtrakter nu ?
  Troligen är han endast förbannad över att ha blivit. avslöjad, och tycker synd om sig själv. Kanske han sitter och sörjer i ladan.
  Bra jobbat dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 11. Uppenbart att han är ok med pedofila övergrepp, och garanterat pedofil förövare själv. Hallick dessutom. Borde va intressant för polisen att ta sig en kik på…

 12. Dessa män!!!! De tror sig vara Guds Gåva till mänskligheten
  Har de inga speglar hemma
  Hur kan de tro att unga / barn är intresserade utav dom, det är för mej obegripligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X